Sziasztok!
Nanica!
Köszi, megnéztem.Nagyon jó(édes a copfocskájával ő is!), és jól láttam, hogy pont Linust kapta el bemutatóra az oktató?
Úgy látom nálatok csak az anyukák jrnak zömében?Nálunk csak apukával együtt lehet menni, így vannak kitalálva a gyakorlatok is, hogy 2 emberesek.
Egyedül én nem is boldogulnék, nem is tudnám hová tenni mig öltözök.
Saajnálom Linust!:(
Gyógysezrt Emili sem veszi csak úgy be mostmár, pedig eddig ő is nyitotta a száját a kanál láttán.De most van új módszerem:a vizes cumisüveget a szája elé tartom, arra kiyitja a száját, és meg gonosz anya módjára beteszem a gyógyszeres kanalat, amjd gyorsan ihatja is a vizet rá.Az ivásról tuti nem fog leszokni.
Bár úgy emléxem, Linus nem iszik üvegből, ugye?De talán pohárral is működik.
Mazsi!
Köszi.Igen, ő csinálta, tettem is fel képet akkor róla.Azóta is nyújtogatja, meg berreg a nyelvével.
Én szoktam üveges meggyet is adni, almával, banánnal turmixolva.És evett már ananászt is, de igazit, nem konzervet.Meg mandarint is, leszedve a hártyáját vagy mit
Kditke!
Szerintem is kapcsold ki a tv-t, inkább hallgassatok gyerekeknek való zenét(nálunk ez nagyon bejön, most a sláger a zeneovi, erre még állva is rázza, ugrál,mint egy veréb
)
Holdkomp úgy tudom nagyo nem jó a mozgásfejlődésben, szakemberek nagyon utálják!
Én is sokat mondom Emilnek, hogy NEM(védőnő szerint a ne szabad túl hosszú).A virágoknál működik, mszaki berendezéseknél, cd-knél nem
Ilyenkor fogom, és arrább teszem, vagy leülök mellé.Bár velem nem játszik, max. egy kis labdázás, de legalább addig sem matat rossz helyen:)
A hangjával is játszik a baba, minden nap mást talál ki:)
Ágiboldi!
Emili is ennyiket eszik gyümiből(is), 1 alma+1banán+1 barack
Maszi!
Emilivel én is szoktam pont ilyen indiánosat játszani!Kinyitja a száját, én meg le-fel húzagatom az ajkán az ujjam, ő meg ááázik hozzá, így lesz berregős.Remélem érthető
De magától is szokta ezt csinálni, csak az öklével.
Avatar=jó kérdés, ezen én is gondolkodtam már.
Látom vonalzó már sikerült.
Miért nem jártok úszni a babával?Van vmi egészségügyi oka, vagy csak úgy?
Dana!
Áfonyát, málnát nem adtam még.Áfonyát én nem szeretem.
Van naptár programod?Mi a neve?
Daninak jobbulást!
Pann!
T/1 nekem sem szimpi, és szerintem ez nem is annyira a szimbiózist mutatja, hanem inkább csak szokás kérdése.De erről egy órát beszélt egy pszchológusnő a rádióban, érdekes volt a műsor.(csak én nem tudom jól elmondani, nem is emléxem rá pontosan
)
Emilinél most a dádádá megy
Néha megsépkeli egy nagy fülessel is!Csakhogy komolyan vegyük a fenyegetést!