Sziasztok!
Mindenki nagyon aranyos minden képen! PankaPunk még mindig a szivem csücske
Én viszont panaszkodni szeretnék, mert nem eszik a lányom. Eddig nyugodt voltam mert gyarapodott, de most ez is megállni látszik, múlt hét óta + 80 -at szedett fel csak, most 5790. És a kajáink már rendszeresen 70 - 110 között vannak, és ehhez képest csak 7 - 8 x eszik egy nap. Pedig tej talán kicsivel lenne több, szóval minden evésre legalább 100-at tudna szerintem enni, de nem akar. És szopi után üvegből nem fogad el továbbra sem semmit, sem az egész nap lefejt tejet, sem tápszert. Viszont jókedvű, és a napi kakis - pisis pelusok száma is teljesen oké. Tudom azt fogjátok mondani, hogy akkor biztos elég neki ennyi, és ne aggódjak - de akkor miért csak 80 gr a heti plussz? Ja, biztos azért mert most centiben nő talán...
Tegnap ránk is hatott a sz@r idő, de ellentétesen, a lány szinte letehetetlen volt egész nap, és alig aludt. Este sem aludt jól. Persze lehet, hogy ez már a kevés kaja miatt van, de ha most kezd éhezni, akkor legalább el fogja talán fogadni a pótlást. Majd meglátjuk.
Zsú, Panka szopi után kapja a tápszert, vagy egy kaját teljesen kiváltottál vele? És ki milyen tápszerrel próbálkozik? Én most Humana HA-t kaptam, de ugye még érdemben nem kóstolta.
Karácsonyi ajándék nálunk semmi nincsen még meg, tegnap összeírtuk Csabival, hogy egyáltalán kinek kell venni, de még ötletünk sincsen. És már két hét sincs hátra
Adjatok légyszi valami tippet, hogy férjnek mit vesztek?
Egyedül a szülőket tudjuk, hogy kapnak naptárat, azt már meg is csináltattam, de mellé akarunk azért még valamit.
Jutta, a Ti kajamennyiségetek engem sokkol, meg Panka alvása és napirendje is
De az egyik könyvben az van, hogy a 3. hónapban a babák gyakran rosszkedvűek és ingerlékenyek, de ekkor az idegrendszerük érik, és ha túl vannak ezen az időszakon, akkor majd látjuk, hogy milyen új készségekre tettek szert, és a napjuk és az alvásuk is szabályosabb mederben telik majd. Hát reménykedem