Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

sziasztok!

Ma voltunk tanácsadáson megkapta a lány az oltást!Hát szegénykém oritott rendesen!
5200 gramm és 59 centi növöget a kis drága!

Ciripke: neketek miért kellett kengyel?

Kép
mogyoland

Na jelentem 5 után felkelt, evett, gramra 200-at itt egy mozdulatra lecuppant és jól van... akkor 4x200... csak éjszka nehogy kipurcanjon a hasa az egyszeri giga mennyiségtől...

Most a pihiszékben dumál a macinak és a manónak a lelkem, de kezd álmosodni... még egy óra és fürdés! ha utána bealszik és reggelig nyomja asszem kiugrok a bőrömből örömömben, de ekkora mázlim nekem nincs... ha mégis, akkor vmi kisangyal szállta meg...

Na jó holnap oltás... kiváncsi vagyok utána mi lesz... most adatjuk be a Rotát is, vki adatot már be? Hogy viselte a gyerkőc?

Timi, meggyógyultak a csajok? Karácsonyi bevásárlás... hát ha túl vagyunk a szurin és visszaállt a rend, akkor megyek majd... Zsu, Gödöllőre nem akarsz jönni? Vagy Vácra? Bár először ki kellene találni, hogy mit vegyek.

Jutta

KépKép
jutta

Mogyo, szépen növöget a csaj!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
mi adattunk. Ez nem is oltás, hanem szájon át kapja.
Semmi panaszt nem okozott, nekünk is a 2 hós oltással együtt kapta. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Jutta!
Sok boldog névnapot kívánok!!!

Nagyon szépek vagytok a képeken!!!MÉg Zolkó is megjegyezte, hogy milyen szép kislány. :)
Tényleg csini vagy, ne is panaszkodj. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Köszi Hajni!
De csak a Jolkát tartom. :) De azért jól esik, hogy gondoltám rám is.

Timi!
Majd csak januártól indulunk a nagyszülőkhöz. Várom is meg nem is. Annyósom még mindig bagózik...nincs kedvem minden 3.hétvégén, mikor náluk vagyunk teljes ruhatárat mosni. Babakocsi ilynekor a kocsiban alszik. :)
Ejha, ilyen gyorsan dobod le a kilókat? Hogy csinálod? Jó tudom az idegesség...De nem eszel édességet? VAgy kaját sem?
Én meg állandóan ennék, már sokszor inkább iszok egy pohár vizet, nehogy csoki után nyuljak, főleg, hogy most hegyekben áll itthon. :?
Én utoljára a védőnőnél álltam a mérlegen. Nem is fogok egy darabig. Manó után is csak akkor áltam legközelebb mérlegen mikor mentem Ákossal a terhessgondozásra. :)Elég, ha láttom, hogy kisebb ruha kell, de még pár méretet le kell adni.
De én azt veszem észre mint Mnaónál, hogy a 2. hó után jönnek vissza a kilók. :(

Ancsi!
Szuper képeket tettél fel. Ki volt a TÉlapó?
Ez most olyan mint a fiúknál a szűkület? De ezt, hogy nem vették már észre a kórházban? Szerintem se lesz gond.

Moncsi ügyes vagy.:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Apa altat... ez az elalvás egyre kevésbémegy nekünk... demiért?

Jolka, ha Hajni Marciának nem ígértem volna oda a lányomat már, akkor bármelyik fiadnak elígérném... főleg a nagyobbiknak, mert Apóssal már lenne egy közös pont: Barca, pont ilyen pólót vettem neki, csak kicsit nagyobban!

Hajni, köszi a bíztatást...

Na Apa bealtatta a csajt... neki miért megy jobban???
Nálam bealszik, majd felriad és kapálódzik...
Valakinek tippje van?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, Márkó már le van stoppolva Pankának :wink: És boldog névnapot!
Jó kis huzata van Dorkának :lol: Tök jó, hogy van ennyi tejed, kicsit irigykedem :oops:
És nagyon édi a kiscsaj, már rég láttunk képeket!
Én nem akarok Karira vásárolgatni senkinek, igyekszem mindenkinek interneten elintézni az ajándékát. Szülők és dédi fotókönyvet kapnak, Péternek is interneten rendelek, szóval idén nekem kimarad a karácsonyi vásárlási őrület szerencsére!

Moncsi, jó a vonalzód! :wink:

Móni, örülök, hogy Jankával minden rendben, de ritka egy bunkó lehetett az orvos. Annyi TB-t fizet az ember, nem tudom miért bánnak mégis igy a betegekkel, főleg ha az ráadásul egy kisbaba :evil:
És igen, a második bébiőr szuper, Angelcare-es és tuti jó, bár kép nincs rajta, mint az elsőn, de sebaj!

Ancsi, édik a képek. Ezt az összenövés dolgot hogy vették észre??? :roll:

Panka ma nagyon kis nyafka volt és szintén sokat aludt, már azt hittem beteg, de aztán estére visszatért a jókedve. Biztos ez a szar idő rájuk is kihat. Este is nehezen aludt el.

Nekünk is megjött végre a pihenőszék, Panka annyira nem dijazza, vagy a mai kedve miatt, vagy talán azért, mert annyi jó játéka van már :roll:

Andi, kitartás, lesz ez még jobb is! Majd összehangolódnak a lurkók!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Macsek, ha ez megnyugtat, Panka is csak kb 2 hete alszik napközben, előtte max 10-20 perceket aludt ölben. Amig hasfájós volt, addig nem lehetett vele mit csinálni. Mikor észrevettem, hogy már nem fáj a hasa, akkor kezdtem az alvásra szoktatást. Nem emlékszem, Vilkó hasfájós?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Néhány Panka kép :D
Kép Kép Kép Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Bocs, ha sok vagyok :oops: De ezt a képet most találtam, ezen Panka 4 hetes, akkor igy emelte a fejét és szépen kinyomta magát. Most meg sehogy. :( Beszéltem egy ismerősünkkel, azt mondta, hogy az ő gyerekének is ez volt, és elvitték 3x ortopédushoz masszázsra és utána simán emelte, mert csak be volt állva valami izom :roll:
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Jutta!
Majd, ha végeztettek az oltással, gyere számolj be mi volt. Kiváncsi vagyok a dokid mit mond a rota ellenire. Na meg, hogy ,hogy bírta Dorka az első szurit.
Mi holnap megyünk, múlthéten Mikuls napján nem volt szivem beadatni. :)
Szerintem míg ki nem növi Dorka a mózest, addig használhatod. De, ha nehéz, akkor már nyugodtan beteheted a hordozóba is, vagy csak gyerekülésetek van? Azt nem lehet dönteni? Ha elvan a pihiszékbe, akkor a hordozóba sem lesz baja.

Zsu!
Hozzad csak a képeket! Nagyon gyünyörű Panka. Második kép tetszik a legjobban. Nagyon formás baba, erős babának látszik nem hinném, hogy gond lenne a buksiemelgetés. Legfeljebb lusti egy kicsit. :wink:

Altatás.
Napközben nincs gond, este megy "nehezebben". Fürdés után megkapja a vacsit, majd alszik 1-1,5 órát, majd felkel, lehet Manó miatt is, majd nézelődés. Kap még egy kis tejcsit, de nem alszik. Tegnap mi már aludtunk volna, de Ő nem akart, betettem a kiságyba, és magától elaludt. Manónál nem lettem volna ilyen nyugodt. Ott minden panaszra ugrottam, addig nem raktam a gyereket az ágyba míg nem aludt. Vagy, ha szopi után nyitva volt a szeme, akkor én sem tudtam aludni. Hisz engem néz, és szabályosan kérelt a szemivel, anya ne hagy itt. :) Na ez Ákosnál nincs így, idő sincs rá, de azért sokat összebújunk. Most is olyan szépen eljátszik az ágyon, Manó mindig követelt magának, vagy csak én hittem azt...

Timi!
Nem szoktad téveszteni a gyerkőcök neveit? Én már milliószor cseréltem őket. :?

Megzabálom ezt a kölyköt. :) Most is lóbálja a kiskezét és játszik a tornáztatóval. :)
Manó meg a képzeletbeli koboldjaival játszik. Már rendre utasította ma őket. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Mindenki nagyon aranyos minden képen! PankaPunk még mindig a szivem csücske :-)

Én viszont panaszkodni szeretnék, mert nem eszik a lányom. Eddig nyugodt voltam mert gyarapodott, de most ez is megállni látszik, múlt hét óta + 80 -at szedett fel csak, most 5790. És a kajáink már rendszeresen 70 - 110 között vannak, és ehhez képest csak 7 - 8 x eszik egy nap. Pedig tej talán kicsivel lenne több, szóval minden evésre legalább 100-at tudna szerintem enni, de nem akar. És szopi után üvegből nem fogad el továbbra sem semmit, sem az egész nap lefejt tejet, sem tápszert. Viszont jókedvű, és a napi kakis - pisis pelusok száma is teljesen oké. Tudom azt fogjátok mondani, hogy akkor biztos elég neki ennyi, és ne aggódjak - de akkor miért csak 80 gr a heti plussz? Ja, biztos azért mert most centiben nő talán... :)

Tegnap ránk is hatott a sz@r idő, de ellentétesen, a lány szinte letehetetlen volt egész nap, és alig aludt. Este sem aludt jól. Persze lehet, hogy ez már a kevés kaja miatt van, de ha most kezd éhezni, akkor legalább el fogja talán fogadni a pótlást. Majd meglátjuk.
Zsú, Panka szopi után kapja a tápszert, vagy egy kaját teljesen kiváltottál vele? És ki milyen tápszerrel próbálkozik? Én most Humana HA-t kaptam, de ugye még érdemben nem kóstolta.

Karácsonyi ajándék nálunk semmi nincsen még meg, tegnap összeírtuk Csabival, hogy egyáltalán kinek kell venni, de még ötletünk sincsen. És már két hét sincs hátra :-( Adjatok légyszi valami tippet, hogy férjnek mit vesztek?
Egyedül a szülőket tudjuk, hogy kapnak naptárat, azt már meg is csináltattam, de mellé akarunk azért még valamit.

Jutta, a Ti kajamennyiségetek engem sokkol, meg Panka alvása és napirendje is :-) De az egyik könyvben az van, hogy a 3. hónapban a babák gyakran rosszkedvűek és ingerlékenyek, de ekkor az idegrendszerük érik, és ha túl vannak ezen az időszakon, akkor majd látjuk, hogy milyen új készségekre tettek szert, és a napjuk és az alvásuk is szabályosabb mederben telik majd. Hát reménykedem :lol:

KépKép
kertikiri

Zsu! Gratula az 5 kilóhoz, ügyik vagytok!
csak 4-en vagyunk az ágyban, apának külön ágya van ő alszik a nagyokkal.
dögrováson vagyok, tegnap kezdődött, fáj a fejem, gyanus, hogy a homloküregem, reggel lámpáztam, most itt vagyok a boltban és thermoklikkel melegítem (ez itt a reklám helye). úgy érzem jót tesz, de ha lehajolok lüktet az agyam.
bécs jó volt (bár fájt az agyam és marci kicsit nyűgös volt). vettem egy 210 eurós irhakabátot 40-ért , barnunak vettünk tavaszra adidas cipőt, bettinek meg egy 52 euros cipőt 28-ért, ami igy is baromi soknak tűnik, de volt már ilyen cipője és olyan mint a pille, tiszta bőr kivül belül és most barnu hordja (tudom, nem szabad cipőt örökölni, de én is egész jól felnőttem). Szabi kapott 2 farmert. Sajnos ülés nem volt, vagyis drága volt (Szabi csak recarot hajlandó, mert annak fém a merevítése) és az interneten látott olcsóbban. ja még kaptam egy felsőt, ami szürke (mint a legtöbb, de én ezt szeretem)
ha azon a rohadék pesten nem 1 óra lett volna átevickélni több időnk lett volna, de nem volt. szóval éljen az elkerülőút, ha egyszer meglesz! ja gatyát nem kaptam magamra, és előjött a próbafülke depim is (ronda kövér narancsbőrös)
csajok, senkin nem marad örökre a barna függőleges csík, nyugi! pontosan nem tudom mikor, de messze még a bikiniszezon!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sterilizálás: vasárnap gondoltam kifőzöm a cumikat, ott porosopdtak 2 hete, gondoltam utána megint bepróbálkozom vele. leültem szoptatni és szétolvadt mindkettő, mert elpárolgott a víz. jó büdi lett, lábossal együtt kuka!

kengyel: faros volt a drága, szőke nőhöz illően terpeszben állt a lába! szóval laza volt a csípője.
Marcival ma megyünk ortopédiára meg bettit is viszem kontrollra amit évente kell, de tavaly elmaradt

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Kertikiri!
:) Ne aggódj már. :wink: Te írod, hogy minden ok Nadinnal. Akkor...
Nekem fogalmam sincs mennyit eszünk, és hogy állunk a súllyal, holnap tudom meg 1 hó után.
De, ha bizonytalan vagy beszélj a dokival, hogy mi a véleménye. De szerintem nincs semmi gond. CSak nőciből van, kevesebbet eszik. Heti +80g is jobb mint a semi, szerintem elég is. Akkor lenne baj, ha fogyna...
Ajándék: Apánka én adidas gatyát és polót vettem, ez fogyott most el itthon, vagyis tönkre ment. Tavaly Chevignon parfümöt kapott, ez a kedvence. _Előtte meg egy mobilt, na ez már most huzzósabb lenne anyagilag nekünk.
Manó kapott egy Thomasos pályát.
Ákos valami kisruhát fog.
Többi férfi tagok( Papák, keresztapák), díszdobozos szabolcsi pálinkát kapnak kiöntővel és pohárral. Mamák, képeket, naptárat, 2 spár pontos füzetem kigyűlt, az levásárolom, kapnak kanalat, tuti a fejemhez vágják majd. :DEnnyi...
Próbáltad már, kiskanálal vagy pohárból itatni Nadint? Lehet, hogy Ő alpból utálja a cumit, vagy egyszerűen nem éhes. :) :wink:

Ciripke!
Jobbulást neked!!!
Szép vásárt csináltattok. :)
http://www.nest.info.hu/lplusel.htm nekünk ilyen ülésünk van és tuti, fém merevítős.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jutta! Isten éltessen! Nagyon csini vagy! Nagyon édesek a képek, Panka és Dorka is nagyon drága!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Elnézést, ha nem reagálok mindenkire. Végig olvastam a termést és már felre nem emlékszem mit akartam.
Zsu: cuki Panka. és mennyit változott a pofija. Gratulálok az 5 kilóhoz!
Kertikiri: csak ezt tudnám mondani, hogy valszeg nyúlik Nadin, de ha aggódsz beszéld meg a védőnővel mi legyen.
Jolka: nagyon ügyes Ákos, hogy már így forog. Mindkét fiad nagyon szép. Asszem ők is futhatnak majd a lányok elől :wink:

Vasárnap voltunk Anyóséknál. Nagyon elfáradt Ádi. Egész nap semmit nem aludt, csak azt az 1 órát a kocsiban. Estére mire haza értünk, csillapíthatatlanul üvöltött lila fejjel, de olyan szinten, hogy még ilyet sosem produkált.
És azt hiszem, a hasfájást mégsem nőtte ki. 2 napja fáj neki megint. És tegnap remélem hogy az idő volt a ludas, mert 3x is vígasztalhatatlanul sírt, kb úgy mint az említett vasárnap este. És kezd náthásodni is. Egyébként ha nem fáj a hasa, szépen eljátszogat, aludgat, nevetgél. Mi nem forgunk :cry: Titeket olvasgatva, mindig elbizonytalanodom, hogy mikor fog végre hasra majd a hátára fordulni. Jóvan, hagyom a témát...
Jutta: jól nézel ki, ne izélj már. Dorka meg gyönyörűséges.

Kép
Kép
gabcii

Kertikiri!
Még valami, ha megjön a menstruációd, akkor is szoktak szopi sztrájkot tartani, ugyan én ezt anno nem tapasztaltam...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Karácsonyi ajándék:
Apának óra , nagyszülőknek Ádis fali naptár , Tesómnak még mindig passz.
Nem fogok nagy feneket keríteni idén a dolognak. nem vagyok vmi mobilis gyerekkel, tehát nem lesz hiper szuper ajándék senkinek.
Kertikiri: ez érdekes amit írtál, hogy 3 hós korukban lehetnek rosszkedvűek.

Kép
Kép
gabcii

Gabcii!
Ne legyél elszomordva. Manó is lusti volt ennyi idősen, most meg alig lehet lelőni. :) Ő kihagya ezt a szakaszt, majd inkább hátrafelé fog kuszni mire észreveszed. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!

De jó, hogy írod menstruáció alatt a szopi sztrájkot.
Nekem most épp megjött, ill már tart egy ideje :evil: és azt vettem észre, hogy Ádinak nem kell a cici. Már azt hittem, megint cici undora lesz, vagy gáz van a tejemmel, de ez akkor normális??? :shock:

Kép
Kép
gabcii

illetve , az sem vmi normális, hogy szoptatás alatt vki menstruál, de akor vlszeg ezzel lehet összefüggésben a szopi sztrájk. legalábbis remélem.

Na el :arrow:

Kép
Kép
gabcii

köszi az ülés, az ára is jó!
elküldtem apának, intézkedjen!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Panka nagyon édipofa. :)

Ciripke:
hát, jó steril lett az tuti. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kertikiri:
sztem is tudja, h mennyi kell neki. Marcim sem evett anno többet mégis felnő. :)

Karácsony:
Én idő hiányában MINDENT az árzuhanas.com-ról rendeltem meg. Marcinak:
http://www.arzuhanas.com/Akci%F3s%20sze ... 37700.html

http://www.arzuhanas.com/Bark%E1cs%E9sk ... t2908.html

http://www.arzuhanas.com/Bark%E1cs%E9sk ... t2932.html

http://www.arzuhanas.com/Motorika-Kat84 ... 34991.html

Lillának:
http://www.arzuhanas.com/Bababolt-Kat82 ... t3710.html

http://www.arzuhanas.com/Bababolt-Kat82 ... t9221.html

http://www.arzuhanas.com/Bababolt-Kat82 ... t6622.html

meg egy F.P babazongora, de azt sajna már nem találom fent az oldalon.

A felnőtteknek meg még nem tom. :roll:

Megjött a járókám is tegnap, tuti nagyon. Lilla is szereti. :)
Ezerszer jobb mint a hálós. :)
Szval a járóka lehúzásom stornó. :)))
No melózok, szval ... :arrow:

Kép
Kép
h@jni

aki éjjel nem vagy keveset szoptat annak hamarabb megjön és könnyebben lesz terhes is!. nekem betti és barnu között meg se jött (összesen 4,5 évig nem menstruáltam! nagyon klassz volt!), barnuval 2 éves korában (összesen 3x, majd jött marci). és most ki tudja, a spirál biztos beleszól majd!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

az a bosch cucc nagyon király! megjegyzem magamnak!
holnap megyek nagykerbe, Szabi végre kitalálta, hogy távirányítós autót kapjon barnu, végülis ő jobban tudja mire vágyik egy kisfiú, én csak azt bettinek mindegy csak hercegnős vagy pónis legyen és minál inkább rózsaszín

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Mikor voltatok injekción akkor a babáknak egy kicsit csomós lett a lába?
Ti tettetek valamit vele borogassam nem fáj neki be sem lázasodott!

Ajándék: hát én apának eddig mindig valami Ferraris cuccot vettem(Michael Schumacher rajongó ).
Voltunk már fent a Hungaroringen is!

De most idén is valami hasonlót akarok venni neki!

Nem visszük túlzásba a keresztfiam kap egy távirányitós autót és a keresztlányaim meg disneyes társasjátékot.
A csajszikám meg megkapta a hintát.

Kép
mogyoland

Mogyi! borogathatod, de ez normális, ne izgulj!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

hű, na kinek 3 éves ma a kisfia???

[b]Barnunak soksok boldogságot![/b]

Kép
an°°di

namégeccer:
Barnunak soksok boldogságot!

mi délre mentünk ma gyógytornászhoz még a szabolcsba (ez az utolsó hetük ott), 10kor ettek az ikrek, ott picit sírtak (Huba nagyon), és azóta alvás van :shock: :shock: :shock: ezt csinálhatnák ilyen szimultán éjjel, nem? :evil: 8) :(

ajándék: tesómnak puzzle, sógornőméknek társasjáték (sok a barát), nekünk lakás ( :P ), Apukának nem írom ide, mert szokta olvasni ( :lol: :wink: :P :P :P ), de lehet, h nem lesz belőle semmi. :roll:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Akinek volt meg lesz a következő napokban a névnapja annak sok boldog névnapot kívánunk!

Ciripke: nem vagyok ideges csak irtam ,hogy ti mit csináltok vele!Én hála nem vagyok az az ideges fajta!Valahogy úgy vagyok ,hogy megoldodnak a dolgok előbb vagy utobb!

Alvás: érdekes ,hogy a lány sem sokat aludt mikor hazahoztuk a kórházból pár percet csak csodálkoztam is ,hogy nem alszik!
Most egy ideje talán 2 hete szinte kétszer háromszor is alszik nap közben fél egy órát az evések között!

Azt hiszem apának is holnap megjön az ajándéka egy X-box 360 -as gép!

Kép
mogyoland

Andi:
lehet üldözési mániám van, de mostanában soha nem válaszolsz nekem. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
h@jni

Barnunak nagyon boldog születésnapot!

Kép
Kép
h@jni

jaj, Hajni, bocs. mire???? 8)
(közben sztereóban megy as sírás nálunk :wink: én meg nyomom a népdalokat :lol: fő a hangzavar!)

Kép
an°°di

Helo-haló!
Délelőtt baba-látogatás volt nálunk, így csak most!
Hajni! Velem Mónival azonos a véleményed? :wink:
Timi! Remélem pozitív volt a dumám... :wink:
Ciripke! Egy Thomasos tortát a nagyfiúnak és nőjjön nagyra! Nagy puszi!
Jutta! Sztem Dorka rád hasonlít! Nagyon helyes kiscsaj! És utólag is boldog Jutta napot! (Már régóta akarom kérdezni: mentek vagy maradtok? Tudod, Németország! Ha Berlinbe mentek szívesen meglátogatunk! :wink: )
Ancsi! 2szeresen szűz! :roll: :? Nagyon vicces a doki! Jaj, remélem minimális fájdalommal jár ez a beavatkozás! Szorítok!
Zsu! Nekünk is AngelCare! És tényleg jó! :wink: Hajrá kozmetikus! (Én már voltam fodrásznál is! :wink: )
Kriszti! Ne aggódj! Nem minden héten híznak egyformán! (Lásd. Timiéknél is volt olyan, h egy dekát se szedett fel Bibi, de semmi gond nem volt!)
Mon(cs)i! Gratula a vonalzóhoz! Láttunk már Rólatok képet? Itt mindenki magamutogató (vagy csak én? :lol: )! Bátran!
Mogyo! Hát miért nem egy Ferrarit? :lol: :lol: :lol:
Nálunk a férjem órát kért! Egy doxa-t! :lol: :lol: :lol: Ki nem találjátok mennyi! :lol: :lol: :lol: Úgy hogy én meg egy volvo terepjárót kértem! Legalább ennyire komoly kérés ez is! :lol: :lol: :lol:
Én továbbra is 0 ajándékkal feszítek, de ami még sz*rabb 0 ötlettel! (Bár anyámék egy fotóalbummal és egy naptárral Jankáról -ahogy a férjem mondja Donatellácskás- kipipálhatók! :lol: :lol: :lol: ) A termo bigyó jó dolog! Nekem van is, de nem tudom visszakristálytalanítani (asszem csináltam egy új szót! :lol: :lol: :lol: ). A pöcsvörkös cuccokról meg ötletet loptam. De megjegyzem, nagyon szép, gusztusos holmik! És én még Jankának se nagyon veszek semmit! (Bár Hajni linkjei elgondolkodtattak! :wink: )
Andi! Tesó kórházban, de nem szeretnék erről/róla dumálni! Ugye nem baj? :cry: :cry: :cry:

Kép
ermoni

Andi:
mittoén, de mostanában semmire nem válaszoltál. :(
Amugy a legutolsó az volt, h Hubát miért KELL oldalt fektetned?

Móni:
szted? :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze, h Rád. :)

Kép
Kép
h@jni

Ja, és tegnap este kimenőm volt: elvertem egy nagyhalom lóvét csak magamra! Szuper volt! És egyedül! Nem lógott rajtam senki! :lol: Szal egy nagy zsák holmival tértem haza! 8) Ha már Bécsig nem jutok el! (Azért a januári leárazásokra jó lenne kijutni!)

Kép
ermoni

Hajni! Na azért! (Amúgy gondoltam!) :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

Andi! A párod olvassa a topikunkat? :roll:
Hello Gyula! :wink: (És még a nők a kíváncsiak? :lol: :lol: :lol: )

Kép
ermoni

Hajni, tényleg bocs! biztos a hormonok ;)
Huba irtó kényszertartásos, durva szélsőjobb. egy punkkal még meg tudnék barátkozni, de egy csurkista nekem sok :D ráadásul rafkós és hisztis, ha balra erőltetjük bárhogy is. de nem érdekel. muszáj! nem akarok sem árpád sávokat, sem félrebillent fejet!

Móni, amiről nem akarsz, ne írj! jobbulást!
Gyula csak este olvas bele, ha már teljesen elkeseredett és sorstársakat keres. lassan 1 se lesz. jó nektek! köszi, Zsu a biztatást amúgy!

Kép
an°°di

Andi:
tudom ám én, h még haragszol, h lehebrencseztelek anno. :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni:
miket vettél?? Mutiiiii

Kép
Kép
h@jni

:lol: :lol: :lol: Móni, ha nem gond, én meg a te ajándék ötleted lopom el, jó? ;)

raktam fel új képeket. az utolsó azért tanulságos.... :?

Kép
an°°di

:shock: :shock: :shock:
ööö, jó, h mondod, Hajni
8)
:evil: :evil: :evil:
:wink:

Kép
an°°di

Andi! Nekem nincs is ajándékötletem! :roll: Vagy mégis? Csak én nem vettem észre!
Hajni! Csupa hasznos holmi! (Egy francot! :lol: Csak a csillogás!) Egy-két alkalmi gönc, szörmés bőrmellény, sapka-sál-kesztyű szett, egy nadrágszíj (amúgy f*sza!), meg ilyenek! Biztos akarsz fotókat? :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

juuuj, milyen pöpec dolgot szerkesztettem :D

szuper éjszakánk volt. Kb 3 órát aludtam. Nem volt ordítás (najó, egy hangyányi), csak ölben. Ágyban cumival csend volt, de azt meg Vilko kiköpdöste... Szóval tartottam neki félálomban... :evil: másfél meg egy órát...

Kertikiri: hízás ügyben számolj szerintem átlagot. Ha jól emlékszem, Nadin jó 200 gr-okat hízott hetente, lehet h kárcsú akar maradni bébinek is, és most lassít. :D

Zsu: csodaszép Panka. Nem elmékszem, van már vőlegénye itt a topikon?

Gabci: már nem is ölben altatjátok Ádit? Olyan vízválasztó volt a 3 hónap?

Ciripke: csak álmodtam, hogy Barnunak már volt szülinapja, és csoki torta volt valami helyett??

Nálunk most irtó nagy küzdelem folyik ujjszopás ügyben.

Sterilizálás: hetente egyszer kifőzöm a cumikat. Najó, most nátha idején 3-4 naponta. Néha forralt vízzel leöntöm. De pl sosem nyalom le, ezért is viszek sétaláshoz két cumit!!!

Karácsonyi ajándékok: még senkinek semmi :?

Raktunk fel új képeket: balazsar.xfree.hu-ra, www nélkül.

Mindenkinek jó pihit!

KépKép
1macsek

Mogyo: cumitartás... remélem egyszer már nem leszünk rászorulva, főleg, hogy mi külön alszunk. De akkor nem csak én folyamodok ilyen "alattomos" trükkhöz :D mert ugye anélkül meg nem jó neki :evil:

KépKép
1macsek

Sziasztok!

Na jó, egy kis magamutogatás. A legegyszerűbb, ha csatolok egy linket a képeinkről: http://pongrac.inf.elte.hu/Bogi.html :)

Hulla vagyok, éjjel negyed 2-ig ment a műsor, rekordot döntöttünk! Még szerencse, hogy amikor én a nagyágyban bőgtem, Bogi a kicsiben, apa felváltott...
Most szünetel az Espumisan, de pár nap múlva, ha így megy tovább, újra kell kezdeni valamit! Biztos a hasa fáj, mást egyszerűen nem tudok elképzelni.

Kérdés: aki már megkapta a 2 hós oltást, annak belázasodott a babája? Mi 19.-én kapjuk, de furcsa, mert még nem lesz betöltve a 2 hónap. Állítólag meg szokták várni. Nem tudom, ez nem gáz?

Jutta, nálunk is apa tud jobban altatni! Mondjuk, én nem bírom sokáig karizommal, nem tudom alkalmazni az ő taktikáját... :) Én inkább a kiságyban elaltatós-cumidugdozós vagyok. De ez csak nappal működik!!!! :cry:

Megyek, sziasztok!
M.

Kép
moncsi27

Móni, volvo terepjáró.. rémlik? ;)

Macsek, miért küzdötök: ujjszopásért vagy ellene? és miért?

Kép
an°°di

Sziasztok!

Andi. kész vagyok a fényképektől Apának is tetszik ,hol lehet ilyen deviles rucit kapni?
Aranyosak a babák nagyon!

Macsek: szerintem nem fodnak már megtanulni cumizni és majd az ujjukat szopják!

Moncsi: hát mi sem kaptuk meg az oltást mikor berendeltek mert 3 nap volt ,hogy betöltse a 2 hót igy tegnap kaptuk meg és egy picit csomós a lába és most 37,8 volt egy kis hőemelkedés de azért adtam neki egy kúpot a biztonság kedvéért!Ja de ha asúlya meg van akkor megkapja!

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?