Új privát üzeneted érkezett!

Holnap jön a Télapó!Remélem készen van a kívánságlistátok :lol: :wink:

Kép
Vendég

sziasztok!

crissy: gratulálok Martinhoz! Édesen grimaszol!

Látom már majdnem kicserélődött a társaság, mióta nem olvasok vissza. Ma voltam kismama relaxáción......Húú de nyugodt vagyok!

Kéne mennem tornázni is, már majd leszakadt a derekam úgy fáj. Úgy mozgok mint egy 80 éves.Talán nem kellett volna tegnap nagytakarítás miatt bútorokat tologatnom :shock:

Kik az újabb kismamik?

Kiscsizmákat ne felejtsétek el este kikészíteni' :lol:

babicskó

Kimma, Ibm!
Gratulálok! Vigyázzatok magatokra!

Vera!
Biztosan minden rendben lesz, csak lehet, hogy kicsit többet kell pihenned.
tücsökbogár

Hali :lol:

Ibm!

Gratula! :lol:

Vera!

Képezld ugyanezt mondták nekem is itthon Gödöllőn a körzeti nődokinál.Pont esett nagyon a hó és reggelre volt egy nagyon enyhe vérzésem(kb.3 hete volt)szal elrohantam a körzeti nődokihoz(nem mertem bevezeti Pestre).Minden rendben volt, de azt mondta egy nagyon kicsit közel van a lepény a belső méhszájhoz...ezért lehet néha a vérezgetés.
Aztán ezt elmeséltem a rendes dokimnak, aki meg megcéfolta az egészet.Na most légy okos Domokos???? :?

Zsibima!

Mi van veled??

Akik belevágnak,mindent bele :oops: :wink:

Kismamáknak pihi és boldog babavárást!

És mindenkinek jó Mikuzást :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
Most meg hol vagytok????

Babicskó!
Hú,hogy repül az idő!Mindjárt a 30. héten vagy!De jó! :lol: :lol: :lol:

Vera?
Vendég

Sziasztok!
Ibm
Csodás hírek!! Gratulálok. Már benéztem ám 2 nappal ezelőtt is láttam a jó hírt csak akkor nem tudtam írni...

Kimma
De jóó!!! Gratulálok.

Babicskó
Hagyd apára a bútor tolit szerintem...
Kismama-relaxáció! :) Jól hangzik!

Nálunk este jött a Miki fürdés után mert ma reggel mindkettőnknek korán kellett menni dolgozni és akartuk látni Henci arcát,hogy örül.
Így az este alkalmasabb volt....Jövőre majd Miki-nap reggelére jön :)

Alziza
Gyerekek be voltak zsongva?
Öcsém anno nagyon résen volt látni akarta milyen a mikulás és ezért kihúzott egy damilt a szobájában,hogy ha a Miku megbotlik benne akkor a zajra felébred és meg lesheti. Még szerencse,hogy ezt este elmesélte a szüleimnek így nem estek el mikor éjjel becsempészték az ajándékot a kis csizmába. :lol:

Vera
Mit mondott a saját dokid tegnap?

Mutyurka?

Szép napot mindenkinek:Olgo

Kép
olgo

Sziasztok!

Nálunk is jól sikerült a miki, tegnap este jött, mert csak akkor jönne reggel, ha hétvégére esne.... a fiúkat ugyanis nem lehetne elhurcolni oviba utána :)

Miki-sztori nálunk is volt, én lebuktattam a mikulást anno Öcsém előtt. 6 évvel fiatalabb nálam. Olyan 6 év körüli lehetett, amikor jött az ötlet, hogy beöltözök Mikinek, volt Anyának egy piros régi kabátja, vattát ragasztgattam rá, a kapucnijára is, nem volt sapim, gondoltam, a kapucni is megteszi, sok ilyen Mikit láttam, szakállat csináltam, szemöldököt. Tutit voltam. Lakótelepen laktunk, ahol a kisszobákban nem sima ablak, hanem franciaerkély volt. Öcsém judo-edzésen volt, mikor jött haza, Anyu gyorsan kizárt az erkélyre. Öcsém bejött, én kopogtam, kinyitotta az erkélyajtót nekem, dörmögve beléptem és kotorni kezdtem a zsákban ajándék után. Öcsém állt fura képpel, nem szólt semmit, egyszercsak Apám megjelenik a szobaajtóban és veszett röhögésben tör ki. Néztem rá mérgesen, ne rontsa már el!!!! Erre megszólal az Öcsém: Ági, minden nagyon tetszik aranyos vagy, de legalább ha te akartál lenni a Mikulás, a kapucnit feltehetted volna a fejedre! Pffffffffffff, utána énis röhögtem. Mint később kiderült, egész addig hitt a Mikulásban, és tök örült, mikor bekopogtam az ablakon, de mikor meglátott, tudatosult benne, Mikulás nem létezik........
:)

A fiúk még hisznek. Inkább nem öltözök Mikulásnak, addig biztos a biztos!!!!! Tavaly az egyik szomszédunk öltözött be és hozzánk is becsöngetett, Attilám beszólt neki, hogy hizzon egy kicsit mire jövőre is jön, mert tavaly az oviban sokkal nagyobb hasa volt és neki úgy jobban tetszett! :) De fel sem tünt neki, hogy ez nem az a Miki! :)

Ági
Vendég

Hali :lol:

Nálunk is ma este jön a Miki,apa öltözik be minden évben,remélem most sem lesz bukta... :lol:
Tavaly megkérdezte a Márk, hogy miért volt Nike cipőben a Mikulás???Idén figyelünk a részletekre is... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Nálunk már volt a Télapó reggel!
A gyerekek közül Zina volt csak "ráizgulva"!Alex már nem veszi be,Zalcsi meg még kicsi!de az ajándékoknak nagyon örült!

Lányok!
Eszembe jutott valami!Mi lenne,ha nyitnánk egy Élet vetélés után babásai topicot?
Azért jutott ez eszembe,mert akinek sikerül és babája lesz az utána ritkán jön ide vissza!Gondolom azért,hogy a többieknek ne fájjon!Én ugye úgy jöttem,hogy már megvolt Zalán és csak a pozitív példa miatt és erőt adni jöttem,aztán mardtam,tehát én kivétel vagyok!De gondolom,hogy akiknek végig izgultuk a terhességét azokról jó lenne tudni szülés után is és esetleg ugye babás témákról dumcsizni!
Tényleg nem nagyon jön aki szült!Gondolok itt Chrissyyre,Mandalára,Tonticára.
Szerencsére egyre többen lesznek akik "babásodnak"!
Úgyhogy ez jutott eszembe!

Vera,Babicskó,Panny,Kimma,Ibm,Pumpóka?(bocsi ha kimaradt valaki)Mit szóltok hozzá???Ez Titeket érint most!
Persze azért nem hagynánk kihalni ezt a topicot sem!
Szerintetek?Vagy hülyeség??
Vendég

Alziza!

Szerintem nagyon jó ötlet! :lol:
Én is ritkán írok ide,csak a vizsgálatok előtt és után,hogy másnak ne legyen rossz!
Tudom hogy örülnek neki a lányok és drukkolnak,de mégis!
A másik topicban meg nem írhatok le mindent a paráimról meg arról,hogy mi volt,mert ott meg beparáznak a többiek!
Mindig olvaslak titeket,de időnként félve nyitom meg,nehogy rosszat olvassak! De azért már nagyjából képbe vagyok,hogy kivel mi történt! :lol:
Zsibima nagyon eltűnt!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Ma reggel elkellett menni újra a kórházba, mert meg kellett ismételni a vércukor tesztet, de most a tejes/ zsemlés módszert alkalmazták (ez sokkal humánusabb).
Levettek egy rakat vért (tényleg nagyon sokat), meg vizeletet, holnap hívom a dokit, h. mizujs.
A kissé lent fekvő méhlepényre azt mondta, h. valószínű csak meg akartak vele ijeszteni, a lényeg a kissé szó-n van.

Viszont mi történt ma reggel velem: épp a kórházba menet vezettem, amikor hátulról belémszaladt egy kocsi.
Szerencsére semmi bajunk nem történt (csak egy kis poci keményedés volt), csak rengeteg idegeskedéssel járt az egész: szervíz/ stb...

Alziza!
Szerintem jó ötlet a topic nyitás!
Ez a topic meg azért lenne jó, hogyha kihalna, mert az azt jelentené, h. minden elvetélt nőnek újra egészséges kisbabája születne és mindenki a babás topicba írhatna és nem vetélne el többé nő. Milyen jó lenne...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Jó ötlet a babás-topic, én sem nagyon irogatok, csak néha ide, meg hozzászólok a témához, nekem is mindig az a gondolatom, hogy nem eshet túl jól azoknak, akiknek még nem sikerült a baba, én meg itt áradozok......

Ági
Vendég

Sztem is jó ötelt a babás topic,de ígérem ide is fogok írni,mert sztem sokszor jó ha mi,akiknek sikerült,erőt adhatunk a többieknek,nem??!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Én egy kicsit tartok attól, hogy ha elkészül a babás topik, akkor még kevesebbet fogunk rólatok hallani, pedig nagyon sok erőt lehet abból meríteni, hogy ti is sok keserven mentetek keresztül és mégis sikerült. Nem az okoz nekünk (vagy legalábbis nekem) fájdalmat, hogy ti babát vártok, vagy babáztok, hanem az, hogy én nem tehetem meg.

Vera! Ez a koccanás azért nagyon durva. Örülök, hogy semmi komoly baj nem történt.
tücsökbogár

Sziasztok!

Tücsökbogár!
Köszi, azért este eléggé fájdogált a poci, de ma már minden rendben. Viszont annyira kifáradtam a tegnapi napban, hogy a terhesség alatt most másodszor végre átaludtam az éjszakát, és csak 6-kor keltem fel!!!!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!
Örülök,hogy jó ötletnek tartjátok! :lol:

Tücsökbogár!
Az,hogy nyitunk egy másik topicot nem jelenti azt,hogy ide nem fogunk írni! :lol: Csak az olyan témákat ami nektek fájhat vagy ilyesmi azt ott beszélhetnénk meg!
És persze nem vagytok onnan sem kizárva,de mindenki maga dönti el,hogy elolvassa e vagy sem!
És egyébként is Ti is nemsokára oda kerültök! :wink: :lol:

Vera!
Ez a koccanás már a második mióta terhes vagy,nem?
Vendég

Lányok!

akkor felettünk az új topic! :lol:
Vendég

Röné,Nyusz,Kislibus!!!!!!!!!
HOL VAGYTOK????????????????????????????????????????
Vendég

Alziza!

Az előző koccanás sokkal durvább volt : ott is a hátsónkba hajtott egy őrült (elég gyorsan ment és nem tudott már megállni az elsőbbségadás táblánál).
De ez közvetlenül a teherbeesés előtti hónapban volt (mi akkor már próbálkoztunk, de abban a hónapban nem jött össze a dolog: a koccanás utáni napokban megjött).

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok lányok!!!

Nincs semmi baj!! Jó hogy valaki(k) aggódik értem, de csak annyi, h. élni sincs időm!!! Ez a karácsony... jó szép az ünnep, szép mikor egy gyereknek felcsillan a szeme a szép fa láttán és az ajándékok nyitogatásakor, de úgy őszintén: nektek nem fárasztó??? Mert én minden évben hulla vagyok és alig várom, h. vége legyen...
De nem akarok ünneprontó lenni: Éljen a karácsony! :)

Ibm- nagyon-nagyon gratulálok!!!

Nem tudom ki dobta fel (gyorsan végig olvastam a termést) de nagyon jó ötlet az új topik!!! Megértem, hogy akinek sikerült a baba, nem olyan szívesen jön, mert fél, hogy akinek még nincs annak fájdalmat okozhat az örömével. De a "rendes" babaváróban viszont nem jó ha a félelmeit megosztja a többiekkel!
Éljen az új topik!!!

Vera- két koccanás, hát remélem egy életre kikoccantátok most már magatokat!!! A baba jó helyen van, nem lesz semmi baja!

Tücsökbogár- ne aggódj, nemsokára te is az új topikba irogató boldog kismama leszel!!! :D

Lei, Alziza, Panny és mindenki akit kihagytam, most már jövögetek, csak ritkán. Képzeljétek, minden kapkodás tetejébe, most még vettem a "nagy" francia bulldogom mellé egy 6 hetes csivavát, amit a Bécsben élő barátnőm kap meg, na ne tudjátok meg, mennyit alszom, takarítok, ez olyan mint egy újszülött és a nagyobb testvére, féltékenykednek egymásra!!! :D Még pár napot kell kibírnom, és utazik a kicsi Bécsbe, de olyan édesek!!!

Sziasztok!!!
Vendég

szia Zsibima! :lol: örülök, hogy minden rendben veled.
Őszintén szólva idén nekem is egy kicsit sok ez a nagy karácsonyi készülődés, de gondolom az elmúlt hónapok történései is rátettek egy lapáttal a hangulatra, és amúgy is feszültebb lettem egy kicsit a műtét óta. Szóval biztosan ez is közrejátszik.
Én pont holnap megyek Bécsbe egy barátnőmmel megnézni az ottani karácsonyi hangulatot :D Remélem nem fog idegesíteni a nagy nyüzsi :?

Az új topik ötletét én is támogatom!

NEkem elviéeg ma kellene megjönnie, de eddig semmi. Úgyhogy most körmöt rágok és várok, hogy mi lesz. Ha vasárnapig nem jön meg, akkor hétfőn reggel tesztelek.
Sajnos hétvégén nem vagyok netközelben, de majd hétfőn jelentkezek.

Jó hétvégét mindenkinek!!
lei

Lei!

Vásárolni is akartok Bécsben??

Csak mert pont most írta egy csaj a másik topicon ahova írok,hogy holnap Bécsben piros betűs ünnep lesz és minden zárva!!!Csak azért írom,mert ha vásárolni is akartok,nagyon idegesítő lenne!!!

Zsibima!

Teljesen egyet értek veled!!!Én már most kész vagyok a karácsonyi tömegtől,rohanástól,készülődéstől.....Persze maga a Szenteste nagyon meghitt és boldog,de amíg oda eljutunk.....
Mondtam is a férjemnek hogy dec.15 után sehova nem vagyok hajlandó menni vásárolni(max.kívéve valami kaja ha kell)mert nem bírom az emberek nyűzsgését...persze a párom pártolt ebben mert ő méginkább utálja a tömeget :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

panny: én nem akarok semmit venni Bécsben, inkább csak a hangulat miatt megyek. De a többieket nem tudom. Egy ismerős szervezi a buszos utat iskolás gyerekeknek.
Ennek a hírnek azért még megpróbálok én is utánanézni. Mindenesetre köszi, hogy szóltál.
lei

Sziasztok!

Éljen Zsibima,végre itt vagy! Nagyon izgultam ám! :wink:

Köszi a gratulát,remélem továbbra is minden oké!
Aztán siessetek utánnunk az új topicba!
Ott várunk rátok!

LEI! Nagyon szorítok,hogy baba legyen a dologban,várom a hétfőt!
Remélem kerül egy ++++++++++++++++ a fa alá !
Vigyázzatok magatokra!

Mindenkinek szép napot! :lol:

Kép

Kép
ibm

IBm- köszönöm!!! Én is szorítottam ám érted... és látod!!!

Lei-nagyonnagyonnagyonnagyon remélem ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Írjál mindennap,a fejleményekről, ha másért nem is tudok, de ezért felkukkantok egy percre mindennap!!!!
Vendég

Panny- én is uuuutálom az embereket (mármint a tömeget). És ha ilyenkor a lábamra taposnak, vagy nekem lökik a bevásárló kocsit, v. ne adj isten szóváltásba keveredek, akkor már évek óta nem melegebb éghajlatra küldöm el őket hanem azt mondom: éljen a szeretet ünnepe! Neked is boldog karácsonyt! (így tegezve, ha 100 éves akkor is) Na erre elcsendesednek! :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hol is kezdjem... Alziza, tök jól esik, hogy néha így hiányolod a régieket!

Nálam sajnos megint rosszul alakultak a dolgok.. Closty segítséggel végre ismét sikerült fél év után teherbe esnem. De ez most még rövidebb életűre sikeredett..

Igazán most lennék 6 hetes, de a beta _HCG leesett (pontosabban meg sem emelkedett a kellő mértékben). Így most mindenféle gyógyszert abba kellett hagynom, és most várjuk, hogy meginduljon a vérzés, és ha szerencsém van, akkor magától kilökődjön a baba. Szörnyű ez a várakozás.
Eddig ezen a héten azért imádkoztam, hogy az enyhe vérzés, és az alacsony HCG ne legyen rossz jel, most viszont már azért, hogy induljon meg a vérzés, hogy bárcsak megoldaná a szervezetem magátol, és ne kelljen orvosi beavatkozás....

Ne tudom miért nem sikerül ez nekem. A hormon eredméynek nem voltak rosszak, szedem a vitamint, kaptam Duphastont.. És mégsem. Egyszerűen nem tudni, miért halt el ez a mostani terhesség is..

Az elkeseredéstől már azt mondom, én többször nem próbálkozom. Ezt az állapotot én nem akarom még egyszer átélni..

Bejelentkeztem az Istenhegyi uti klinikára. Tud róla valaki valamit?

Sajnálom, hogy én nem javíthattam ismét a topik hangulatán, de a lelkemnek jót tesz egy kicsit, hogy kiírhattam magamból...

Üdv mindenkinek!

Rönééé

Kép
röné

Röné- nagyon-nagyon sajnálom. De kérlek ne add még fel. Menj el a klinikára, én ugyan nem voltam még ott, de próbáld meg! Remélem tudnak segíteni...
Vendég

Azért még teszek fel nektek egy kis vidámságot, igy miki és karácsony között...... lökött kis családom:

http://www.elfyourself.com/?id=1211813553

Párom kicsit buggyant néha.... főleg ha fotózzák..... :)

Puszi mindenkinek és kitartás lányok!!!!

Ági
Vendég

Röné :(

Én is arra bíztatlak hogy ne add fel légyszi!!!!!!!!

Az Istenhegyi Úti Klinika nagyon szuper,jó kezekben leszel,bízz bennük!!!!!!!

És nyugodtan gyere csak panaszkodni,megkönnyebbül a lelked és jobb lesz,napról napra pozitívabban látod majd a doolgokat!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Röné!
Egy csomó kérdésem lenne ezért írnék Neked privit!
Lehet?
Vendég

Röné
Nagyon sajnálom! Sok erőt kívánok neked!!
Az ,hogy egyáltalán létre tudott jönni a terhességed már jó jel. A következő jobban fog sikerülni.
Édesanyámnak 2 egészséges gyerek után 4 spontán következett és utána az egészséges öcsém.
Az anyai ágon a nagyimnak egy élő gyerek után 5 spontán következett és utána született az édesanyám egészségesen.
Rettegek,hogy az egészséges kislányom után most én is produkálok 3-4 spontánt!!!
De nem fogom feladni!!
Iszonyatos érzés amin most átmész,de kívánom,hogy legyen erőd és pár hónap múlva újra próbálkozzál!

Kép
olgo

Röné!

Nagyon sajnálom én is!
Nálam is nagyon alacsony volt ennél a terhességnél a béta HCG, illetve csak lassan kezdett el emelkedni, biztos, h. elhalt már a terhesség? Nem lehet, h. csak késői volt az ovulációd és amiatt emelkedi lassan a szint? Mindenesetre ha kapsz progeszteron utánpótlást az jó!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a biztatást, jól esik. Mással nem nagyon van kedvem erről beszélni, mert csak bőgök, amit egyébként nem teszek. Most valahogy fásultnak érzem magam.

Alziza, persze hogy írhatsz privit! Bármilyen jó tanácsot szívesen veszek!

Hát Vera, nálam szerintem kb. 1 % az esély. A HCG először volt 99, aztán 5 napra rá 158, majd 3 nap múlva leesett 77-re.
Ez állítólag sajnos nagyon elhalt terhességre utal. A doki utasítására még aznap, csütörtökön abbahagytam a duphastont, merthogy csak ez tartotta fenn eddig is a méhfal vastagságát.

Mondta, hogy szombat-vasárnapra erősebb vérzésnek kellene jelentkeznie, hétfőn pedig kontroll, hogy kell e befejezés, vagy a szervezetem megoldja magától..
Hát eddig úgy tűnik, legalább ebben szerencsés vagyok, mert tegnap óta mint a niagara vízesés. Alig állok a lábamon, egész nap aludtam volna. Ha ez egy elhalt terhesség, akkor ez a legjobb, nem szeretném, ha megint a műtőben kötnék ki...

Reggel eldől a köv.lépés. Még azért tartok ettől az UH-tól..

Még 1x köszönöm a részvételeteket! A párom nem érzi ezt át, ő is odavan,. egyéb gondok is összejöttek, így igazán ő nem tud velem mit kezdeni amikor épp nagyon oda vagyok..

Hú, ez megint jó hosszú lett, be is fejezem gyorsan!

Puszi mindenkinek!

Rönééé

Kép
röné

Röné- én sajnos nem tudok neked tanácsokat adni, de ne add fel. Átérzem a fájdalmadat. Nagyon sok nő nem is tudná a te helyedben, hogy egyáltalán terhes (volt). Egyszerűen késik egy kicsit a menzesze, bővebb a vérzés utána. Sajnos mi akik ennyire akarunk gyereket, jól ismerjük a testünket, előbb tudjuk meg hogy terhesek vagyunk, mint az áldott homályban, tudatlanságban, vagy érdektelenségben élő nőtársaink. Jó nekik. De ez az a bizonyos állapot, ami miatt érdemes küzdeni! Ezért nem szabad feladni...
Sok erőt kívánok neked az elkövetkező hetekhez és igazán nem akarok elcsépelt lenni, de remélem legközelebb sikerülni fog neked!!!
Vendég

Lei- írjál!!! Úgy izgulok!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Rég jártam felétek. Lekötnek a teendők. Ennek ellenére azért gondolok Rátok, hisz a lelkem egy darabja mindig köztek húz. Tudjátok hogy melyik... :cry:
Röné: annyira együtt érzek Veled! Átölellek egy kicsit hátha erőt ad! Egyebet most úgysem tehetek!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Szívemből ajánlok egy könyvet, olvassátok el, talán erőt ad:

http://www.jaffa.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=2

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

sziasztok!

Hát az van, hogy még mindig nem jött meg, viszont vasránap reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Úgyhogy most nem tudom igazából, hogy mi van. Várok még pár napot, aztán max újra tesztelek. De az is lehet, hogy a szervezet még mindig össze van zavarodva és csak ezért nem jön meg időben. Nem tudom....
lei

röné: én is nagyon együttérzek veled!!! Kitartás, és ne add fel. Ha meg sírnod kell, hát sírd ki magadból a dolgokat, az mindig jót tesz.
lei

Lei!

Nagyon-nagyon szorítok neked,hogy + legyen,már alig vártam,hogy jelentkezz!
Nekem a 28. napon szokott megjönni,mióta megcsinálták a műszeres befejezést!
Először volt 30-35 is,de 2-3 hónap után úgy beállt,a peteérésemet is pontossan tudtam mikor van!
A 25-26 napon teszteltem:----------- lett! :cry:
28. nap este halvány pozitív,rajtam kívül senki nem látta a második csíkot,pedig nagyítóval nézték!
Szörnyú volt,én látni akartam és láttam,de senki nem erősítette meg!
29. nap reggel újra teszteltem és gyönyörű ++++++++++++ lett!
Ezt már mindenki látta,de azért Anyu hozzátette,hogy a 2. halványabb! Mondtam-DE OTT VAN!!!!!!!!!!!
Szóval lehet még az a negatív pozitív!
Nagyon drukkolok nektek!
Majd írj,hogy mi újság!

Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
ibm

hali ibm!
Most én is elkezdtem egy kicsit reménykedni, hogy hátha csak túl orán teszteltem, vagy esetleg a teszt sem volt anyira profi. Úgyhogy nemsokára kimegyek patikába és veszek egy jobbat és ha még pár napig nem jön meg, akkor tesztelek egy újat. :lol:
lei

Sziasztok!!

Még én is vagyok,csak ritkán :oops:

Piri még nem volt...holnap lesz 6 hete a műtétnek.Most annyira bele vagyok feledkezve a karácsonyi vásárlásba és a sok tanulnivalóba,hogy nincs is időm gondolkozni.

Szerencsére ritkán gondolok a műtétre,bár kicsit tartok a karácsonytól.Úgyanis most akartuk volna bejelenteni...ez biztos ott fog motoszkálni a fejemben :roll:

Remélem lesz olyan aki a + tesztet a fa alá teheti!!!

Na mindenki vigyázzon magára!!Majd jelentkezem még!
Legyen mindenkinek csodálatos a karácsonya!!!! :lol:

annus11

Lei: nekem kétszer is negatív lett a teszt, ráadásul a mesi megjövetelének várható időpontja után két-három nappal!!!!!

Ím a két negatív teszt:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala- szép kis negatív tesztek!!! :D :D :D Ilyen nekem is van 14 éves! :D

Lei- :D :D :D Reméljük...mint fentebb írtam nekem negatív tesztekből lett a lányom és a másik két terhességem is sokáig negatív volt. De ettől függetlenül egyszerűen teszt nélkül is tudtam!!! Mit érzel??? Jól van nem akarok erőlködni, mert ha esetleg mégsem sikerült elsőre, akkor majd sikerül másodikra, de olyan jó lenne, úgy örülnék nektek!!! Szóval nem akarom, hogy beleéld magad nagyon, de... :D Végre lenne minek örülnünk!!! Ránk fér...
Vendég

Sziasztok!

Hol van mindenki?

LEI?????????????????????????

Jelentkezz! Helyzet?

Kép

Kép
ibm

Hello! :)

Még mindig nem jött meg. Vettem új tesztet, és úgy gondolom, hogy csütörtökön tesztelek majd újra. Vagy ne várjak addig?
Csak olyan rossz lenne megint egy negatív tesztet látni.....

Egyébként nem érzek semmit. Sem mellfeszülés, sem hányinger, vagy ilyesmi. Nem tudom, hogy egyáltalán ilyenkor kéne-e valamit is érezném már. Úgyhogy csak figyelek a jelekre és várok.
lei

mandala: köszi, hogy ezt megírtad, meg neked is zsibima. Így legalább van előttem már megtörtént pozitív tapasztalat a hamis negatív tesztekről :)ez azért reményt ad. :lol:
lei

Egy kis émelygés kerülget, de nem merem azt mondani, hogy attól van. Lehet, hogy csak rosszat ettem.
lei

Lei- :D :D :D Igen érezhetsz már ilyeneket!!! Én már azelőtt mielőtt meg kellene jönnie érezni szoktam a mellemen, h. terhes vagyok. Mondjuk hányingeres soha nem voltam túlzottan, de a szívverésem (erős dobogás, mintha lángolóan szerelmes lennék) szintén elárulta mi készülődik. :D Szerintem ha tudod várj még egy kicsit, aztán tedd fel nekünk a pozitív tesztet! Hogy gyönyörködhessünk mi is egy kicsit! :D Nagyon drukkolok!!! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?