Fúú, rengeteget írtatok! Még olvasgatnom kell.
Bringa, Isten hozott újra!!
És Titeket is Pici! Furi volt, hogy nem voltál!
Cscsi, álmon halok
naggyon jóóó
Szopi téma: szerintem is nagyon gyerek függő! És az én véleményem, hogy cumi függő is! Mert akinek van cumija, az valószínűleg kevesebbet kér cicit. De akinek nincs cumi és pláne ha az ujját sem szopja, az a cumizós igényét is a cicin akarja kielégíteni. Ez tök normális. Más kérdés, hogy ha ezt nem teheti meg, akkor előbb-utóbb szopja az ujját, vagy valami hasonló.
Azt meg hogy meddig igényli azt, szerintem nem lehet kategorizálni. Nem lehet egy vonalat húzni, hogy na apám 1 éves vagy, többet nincs cici, mert ciki lesz, ha fél év múlva is még itt tartunk. Szerintem cikibb, mikor egy 2-3 éves gyereknek cumi lóg a szájában. De a gyereket mondjuk akkor is meg lehet valahol érteni. Én meg szoptam az ujjamat tök sokáig (miután elvették a cumimat, de a MAI NAPIG emlékszem, hogy ott bőgtem, hogy most akkor mit cumizzak? Ezt kérdeztem anyukámtól.)
Egyedül elalvás:ez is gyerekfüggő. Ha van olyan ügyes a babó, hogy elalszik egyedül, az tök jó szerintem, és örüljön az Anyuka, de nem biztos hogy ezt minden baba tudja. Enyém pl a lelkét kisírná, sőt kiordítaná, ha én otthagynám az ágyba, hogy aludj el egyedül! Én meg nem hagyom, hogy a lelkét kiordítsa. De ha olyan baba lenne, akivel ezt meg lehet csinálni, mert nem méltatlankodna ennyire, vagy egyáltalán nem, akkor biztos én is hagynám egyedül elaludni.
Egyébként egy barátnőm mondta, hogy neki egyedül alszik el...aztán kiedrült, hogy cumival. Akkor az már nem is annyira egyedül, nem?
Most egy nem cumizó gyerek mit csináljon? Kéri a cicit. Zita meg is kapja.
Na, de lényeg a lényeg, KIBÚJT AZ ELSŐ FOGACSKA!!!
És ma tök ügyesen evett a sütőtök-almából. Már kezdtem izgulni, hogy nekem nem marad
Nem írta senki, hogy miért nem nyithatja vajon a száját evésnél?
Mi műanyag kanalat használunk.