Sziasztok!
Úgy látom meghoztam az ihletet mézeskalács ügyileg.
Végre nyugalom! Elmentek hétvégi vendégeink, és tegnap majdnem teljesen végeztem a pakolászással is. Na meg megvettük az IKEA-ban a nappaliba való szekrénykéket. Éjjel 1-ig legóztunk a férjemmel, mire összeraktuk.
Pocsék egy hétvégém volt.
Valami szutyokkal elcsaptam a gyomrom és két napig intenzíven rohangáltam a WC-re. Eredmény:-2 kg.
(Ma este doki, holnap du. védőnő. Biztos fognak anyázni rendesen.) Közben pedig ment kétóránként a hiszti meg a bőgés, hogy nem akarom elveszteni a babát. (Szegény férjem.) Úgy gondolom, Botondnak semmi baja nincs, hiszen folymatosan érzem a mozgását, de akkor is sz@r.
Niki, mégegyszer köszönöm az infót.
Márti, tuti a hordozótok, és gyönyörű házikót készítettél!
Monácska, tetszik a verda. Mi is hasonlót néztünk elsőre, de aztán az eladó lebeszélt róla minket. Így lett a Buzz.
Patti, még szerencse, hogy csak a kutya f.sott nálatok!
Tuti a bébiszerkó. Nekem még fogalmam sincs, hogy miben kéne majd hazahozni, de szólok a húgomnak, hogy nézzen valami tuti cuccot Angliában. Úgyis az a hobbija, hogy a keresztgyerekének vásárol folyamatosan.
Pepike, lakással kapcsolatban én sem szolgálhatok megnyugtató szavakkal. Eladásnál és vételnél is hajcibálás volt az idegtől.
Ti már tényleg nézitek a szüléses para-képeket, és filmeket? Engem még nem visz rá a lélek. Eü-s végzettségemből adódóan láttam jónéhányat élőben. 16-18 évesen el is ment a kedvem tőle, de amint a mellékelt ábra is mutatja, ezek szerint nem örökre.