Új privát üzeneted érkezett!

Háááát, én totálisan hülye vagyok...... Bocsika

Kép Sportváltozatba állítva! :)

Kép
Van hozzá mózes, szúnyogháló, esővédő is.
Vendég

Nagyon tuti a verda! :D

Melinda

Kép
melinda80

Bocsi Mona, már korábban szó volt róla, hogy honnan rendelted. Ez az a kocsi, amit a vaterán vettél a tikotiko2-től? Melyik fajta? Mennyiért?
Csak azért kérdezgetek ennyit, mert amikor leírtad ide ennek az eladónak a linkjét, megnéztem a termékeit és pár kocsi tetszett. Csak szeretném tudni, hogy azokból ez melyik lehet. Köszike.

Melinda

Kép
melinda80

Köszi!!!!! :)

Apósom szerint nagyon lányos! És a fiú uncsijának meg megint venni kell majd! Szerintem nem is lányos, amolyan unisex!

No, befejeztem......... :oops: :oops: :oops:
Vendég

Igen, ez a vaterás Tikotiko2-től van!

Bátran tudom ajánlani, nagyon korrekt!
Vendég

Na, már megtaláltam, hogy pontosan melyik ez a kocsi. :)

Melinda

Kép
melinda80

Monácska!
Nagyon tutti a járgány!!!!!!
Szerintem apósod le van maradva a divat trendiről!
Hát nem tudja, hogy ma már a fiuknál is divat a narancs, rózsaszín, és társai???????
Drapp, és narancs sz.tem nagyon tutti!!!!!!!!
Vendég

Jaj most képzeljétek állandóan olyan képeket keresek, ahol
szülés zajlik!
Nem tudom miért, de annyira nézegetni akarom utánna meg
jöhetnek a rémálmok!
Na de azért kellemes képeket is böngészek!
Ez olyan Édi................... Nem?

Kép
Vendég

Pété!
El is felejtettem tőled megkérdezni, hogy hol fogsz szülni???
A Klinikán vagy a Kenézy-be?
Én Marcust a Klinikán szültem még annak idején!
A Kenézy-be dolgoztam! Ismerek ott egy nagyon jó szülésznőt!
Oszt. társam volt! :D
Vendég

Na jó nem akarom ismét hülyeségekkel tölteni az oldalt!
Úgy látom mindenki vacsizik!!!! :lol:

Nyugodalmas Jó Éjszakát Minden Kismaminak!!!!!!

Kép Kép Kép
Vendég

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntést! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Dehogy haragszok azért, ha mások más véleménnyel vannak a babakocsikerékről. :D :D :D Én nem bírom a kanyarodást, másnak lehet, hogy meg sem kottyan. Abban meg bízok, hogy a babakocsiszervízeknek a törött kerékre van megoldása. Sajnos nekem most nem lesz új kocsim, de a szervízbe lehet elviszem, hátha ki bírják egyenesíteni. Arra is gondoltam, hátha lehet utólag bolygókereket rászerelni.
Úgy szeretnék és is új babakocsit, meg mindent. Látom a nagy készülődést, és én semmit sem vehetek. Ruhákat Levitől örökli a baba, meg minden egyebet. Legfeljebb pelenkát, kozmetikumokat kell vennem. Bár a babahintát szeretném beszerezni, amibe ringatni is lehet fekve.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Meg egy orrszívót biztos beszerzek, mert a porszívóra szerelhető, nagyon hangos, ráadásul a sok utazás alkalmával jól néztünk ki, hogy vittük mindenhova a porszívót. :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit!

Köszi szépen a tapasztalatot. Én a honlapon azt láttam, hogy Te választhatod ki, milyen kerékkel szeretnéd megvenni:
http://www.bergon.hu/main.php?oldal=ter ... =3&level=3
Ebből arra következtetek, hogy utólag is vehetsz bolygó kereket. Ja! És 2év garancia van!!!

És boldog névnapot! :wink:

Mni!
Neked is köszönöm!

Jó éjt mindenkinek!

Eszter

Kép
eszter.eu

Jó reggelt!

Kidühöngtem, kialudtam magam. Köszi a nyugtatást próbálok nyugodt lenni de aki már adott el lakást mostanábanm az tudja hogy nem könnyű, és ha végre kell valakinek az meg szórakozik. Na mindegy, majd lesz valahogy.

Monácska!
Nekem tetszik a járgány, és szerintem attól még nem lányos valami hogy nem sötét és egyhangú!!!!!

És a lényeg hogy Aliz születéséig
Már csak 100 nap van hátra!!!!!!!!!!!!!!!!![/size
]

Szép napot

pepike

Kép

Kép
pepike

Hello!

Márti,
ari a babás kép! :)
Én a szüléssel kapcsolatos képeket inkább nem nézegetem, egyszer a szülésre felkészítő tanfolyamon megnéztünk videón egy szülést és az elég volt. Volt egy idő, amikor engem a szülés paráztatott, hogy ügyes leszek-e, meg ilyenek, de aztán mostanában a szülés utáni kórházi napoktól tartok picit, hogy ott megfelelően helyt tudok-e állni...

Pepi,
örülök, hogy sikerült megnyugodnod!!!
Gratula a 100. naphoz! :D

Melinda

Kép
melinda80

Szasztok!!!

Ma délután dokihoz menek.................. Kéretik a drukkokat küldeni! Bár, szerintem Nóra jól van, reggel 4-kor már azt üzente, hogy eleget aludt, nyugodtan felkelhetek......... :)

Most megyek főzni!

Sok puszka!
Vendég

Mona,
megy a drukk délutánra!

Éjszaka mostanában nem szoktam érezni, hogy mocorogna, inkább azt veszem észre, hogy ahogy reggel felkelek, ő is megébred, olyan aranyos! :) Ma is nagyot nyújtózkodott a kis lábaival. :)

Melinda

Kép
melinda80

Jó reggelt pocakosok és pocilakók!

Pepike, mi az elmúlt 2 évben 4(!) ingatlan adásvételén vagyunk túl a családban, ja és az ezzel járó hitel, biztosíttások, etc.....
Fúúúúúúúúúúúj, a világ legundorítóbb cirkusza. Ja meg az építkezés. Teljesen együttérzek Veled!!!!!!!!!!!

Mzx, nem is rossz ötlet. CSak sajna anyósom nem eléggé zavrná, hogy tetves vagyok :?

Melinda, nekünk kék cumi volt benne!!! :D

Monácska, megy a drukk!!!!!!!!! MAjd gyere mesélni.
Norton se annyira jó alvó. Gordon pocilakóként azért jobban szunyálós volt, főleg éjjel. Bááár ma éjszaka apa feugrott (!) mellettem és nekiállt kiabálni :shock: :shock: :shock: frankón azt hittem, begolyózott, bár csak másodikra, elsőre majdnem bekakiltam, úgy megijedtem.. Norton is megijedhetett, mert majdnem kiugrott az apucija után az ágyból...
PASIK :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted:

SZülésképek: az otthonszülésesek honlapján asszem vannak jó képek, annak idején én is ezzel szadiztam rendszeresen magam.. Csak beírtam a google-ba hogy "szülés" meg ennek megfelelőit különböző nyelveken .... rendszeresen a találatok 80-90 %-a szexképek meg videók lettek. Elég bizarr párosítás. Ja és még csak nem is voltak jók :oops: :oops: :oops: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

[quote="melinda80"]i írta:melinda80nkább azt veszem észre, hogy ahogy reggel felkelek, ő is megébred, olyan aranyos! :) Ma is nagyot nyújtózkodott a kis lábaival. :)

Melinda! Az még milyen édi, amikor két oldalt egyszerre érezni :D :D :D azokat a falat kis végtagjaikat!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Úgy látom meghoztam az ihletet mézeskalács ügyileg. :wink:

Végre nyugalom! Elmentek hétvégi vendégeink, és tegnap majdnem teljesen végeztem a pakolászással is. Na meg megvettük az IKEA-ban a nappaliba való szekrénykéket. Éjjel 1-ig legóztunk a férjemmel, mire összeraktuk. :lol: :lol: :lol:

Pocsék egy hétvégém volt. :( Valami szutyokkal elcsaptam a gyomrom és két napig intenzíven rohangáltam a WC-re. Eredmény:-2 kg. :shock: (Ma este doki, holnap du. védőnő. Biztos fognak anyázni rendesen.) Közben pedig ment kétóránként a hiszti meg a bőgés, hogy nem akarom elveszteni a babát. (Szegény férjem.) Úgy gondolom, Botondnak semmi baja nincs, hiszen folymatosan érzem a mozgását, de akkor is sz@r.

Niki, mégegyszer köszönöm az infót. :wink:

Márti, tuti a hordozótok, és gyönyörű házikót készítettél! :D

Monácska, tetszik a verda. Mi is hasonlót néztünk elsőre, de aztán az eladó lebeszélt róla minket. Így lett a Buzz. :P

Patti, még szerencse, hogy csak a kutya f.sott nálatok! :lol: :lol: :lol:
Tuti a bébiszerkó. Nekem még fogalmam sincs, hogy miben kéne majd hazahozni, de szólok a húgomnak, hogy nézzen valami tuti cuccot Angliában. Úgyis az a hobbija, hogy a keresztgyerekének vásárol folyamatosan. :lol:

Pepike, lakással kapcsolatban én sem szolgálhatok megnyugtató szavakkal. Eladásnál és vételnél is hajcibálás volt az idegtől. :evil: :evil:

Ti már tényleg nézitek a szüléses para-képeket, és filmeket? Engem még nem visz rá a lélek. Eü-s végzettségemből adódóan láttam jónéhányat élőben. 16-18 évesen el is ment a kedvem tőle, de amint a mellékelt ábra is mutatja, ezek szerint nem örökre. :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Ja igen!

UTÓLAG IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK A JUDITOKNAK!

Évi

KépKép
kvaszeva

sziasztok csajok
csak benézek, mert horror a munka megint, tegnap 12 órát voltam bent...

nem emlékeztek véletlen, hogy az Istenhegyin kívül hol rendel a Hajdú drnő? mert akarok menni 4D ultrahangra, csak mozizni, de azért szívesen mennék megint hozzá (még mindig parázom hátha lát valamit ami down kórra utal...) és nem tudom az istenhegyin van-e csak mozizás vagy csak genetikai uh

KépKép
judit18

Halihó!!!!!

Monácska!
A drukk megy nektek! Biztosan rendben van minden!

Meli!
Az az igaszság, hogy én már ott voltam nem 1, nem 2 szülésen, mert 4 éve mikor az aszisztensi képesítést tettem le, akkor elő volt írva 80 óra szülőszoba! :oops:
Gondolhatod...... állandóan ezek a képek jutnak eszembe!
A kórházi napoktól én is nagyon tartok! :oops:

Judit18!
Nem lesz az a 12 óra túl sok! :?: Ejnye bejnye!

Pepike!
Gratula a 100 naphoz!!!!!!!!!!
Mindjárt nekünk is annyi lesz!

Pumperka!
Jól vagytok? Olyan régen voltál már itt!!!!!

Akkor Jim-ről tudtok valamit???????????
Már kérdeztem, de sz.tem senki nem tud semmit!
Ha olvasol minket, akkor gyere egyett légyszi! Remélem jól vagytok!
Vendég

Évi,
biztos minden rendben van a babóval, hogy így mocorog. Szegény, nem lehetett kellemes az a két nap. :(

Pati,
hú, én is betojtam volna, ha Apa mellőlem éjjel így felugrik. Nálunk Apa beszélni szokott álmában, van, hogy jó hangosan, amire felkelek. Volt olyan, hogy álmában beszélt valamiről, aztán kérdeztem és válaszolt. De szemét vagyok, mi? :P

Márti,
80 szülőszoba??? Azta mindenit! :shock:

Melinda

Kép
melinda80

Márti,
Jimnek írtam pár sort a messengeren keresztül, hogy hiányoljuk. Ha bejelentkezik, majd látja. Remélem hamarosan írni fog!

Melinda

Kép
melinda80

Judit, Hajdú Krisztina a Praxisban is van.
Ha csak mozizni akarsz, jobban jársz a 4dgenesissel, ugyanannyi pénzért többet kapsz!! Én mindkét helyen voltam. Barna Csilla is nagyon profi, évekig a Margitban dolgozott és hihetetlenül jó szeme van az uh-hoz! NAgyon szeretem egyébként a Hajdú dr-nőt is, de 100%-osan megbíznék ebben az esetben Csilla szemében.
Viszont ott 40 perc a vizsgálat, a Praxisban max. 15. És a 4dgenesisben alapon színes képe(ke)t kapsz a csibéről, és cd-re is kiíratható. Dvd-n mindkét helyen odaadják.
CSak adalékul, természetesen Te döntesz.

Kép
Kép

mpatr

Meli!
Te nagyon ügyi vagy!!!
Kép
Vendég

Monácska, királylányos és királyfis is a verda, de egy biztos: KIRÁLY!

Márti, 80 óra :shock: de azért gondolom a saját szülésed azért teljesen más volt megélni, mint látni őket.

Nekem is hiányzik Jimm!! Meg Lexus... :(

Kép
Kép

mpatr

Kvaszéva: jobban vagy??

Kép
Kép

mpatr

Pati!
Igen 80 óra! 2 hetet töltöttem ott gyakszit!
Tudod Marci már 8 éves, és előbb volt az, mint ez!
Vagyis mikor gyakszin voltam az 4 éve volt!
Nekem elég kellemetlen élményeim vannak sajnos a szülésről, úgyhogy nem tudom mi lesz :?:
Nálam jön a PARA!!!! Vááááááááááááááá!!!!
Vendég

Márti, olvasgass: mindenki azt mondja, hogy minden szülés más!!!
Én éppen azért parázhatnék (kezdek :roll: ) mert Gordon születése annnnnnyira azért nem volt gázos... viszont egy napon szültem egy csajszival, akinek már volt egy nagyobb fia, és ugyanígy nem volt gézos, de a másodiknál szétszakadt a méhszája. Köszi....
Nem paráztatni akarok senkit, de szépen fejben el kellene kezdjünk fókuszálni a könnyű szülésre és olyanokon meg nem görcsölni amiket úgyse tudunk befolyásolni.....
Szóval nygi, Márti!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Meli!
Bejelöltelek az iwiw-en!!!!!!!!
Pati!
Én téged nem talállak na!!! Segítsél nekem!
Vendég

Mzx, Ügynöknő (kimég??? :oops: ) ugye tudjátok, hogy marha nagy a felelősségetek, Ti vagytok leghamarabbra kiírva, úgyhogy mesebelien szép szüléstörténetekkel jöhettek csak, hogy ne paráztassatok be minket :wink: !!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Mpatr az iwiw-en (mindenkinek) 8) :

Dr. Mészáros Patrícia, Érd

Kép
Kép

mpatr

Igazad van! Csak nyugi!
Mély lélegzet vétel, és társai! Tegnap ezt gyaksziztam!
Mert nem tudtam aludni! Erre az ember felébredt, és megkérdezte:
Kicsim! Jól vagy??? :oops:
Vendég

Aki unatkozik szülésig ( :roll: ) az meg iratkozzon be egy Agykontroll tanfolyamra Domján Lacihoz. Tutira szép szülése lesz. Tényleg minden a buksikban dől el.

BAnyek, a gyerekem nem hagy netezni. Már lassan úgy ülök, mint aki karót nyelt. Mennyi hely kell ennek a maffiavezérnek????????
És én???????? :shock:
Vasárnap amikor taliztam a barátnőmmel, mutattam neki, mekkora hatalmas a hasam, alig hitte el. ELtelt egy óra, átmentünk az IKEÁBA, elkezdtünk kajálni, mutatom neki, hogy eltűnt a hasam, naná, a kis kópé feltáborozott a gyomromba.... :roll: :D

Kép
Kép

mpatr

Jajjjjjjjj Drága Doktornő elnézést, hogy letegeztem!
Én csak egy kis aszisztens vagyok!
Kép
Na sziasztok!
Mentem a gyerekért, viszem úszni!
Vendég

MÁRTI! ELMÉSZ TE A PI...ÁBA!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Márti,
visszajelöltelek! Tényleg kis Sherlock vagy, hogy így megtaláltál! :)

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért, van egy eladó kiságyam, én is most vettem használtan, de nekem nem lett rá szükségem végülis, mert kaptunk másikat, így ezt eladnám . :)

Kép

Eladó a képen látható TÖLGYFA kiságy kiegészítőkkel.
mérete: 120x60-as, 5 cm-es szivacsmatraccal, fehér új huzata van.
baldachinnal, tartó vassal, fejvédővel.
zenélö-korforgóval, 75x75-ös pléddel.
Az ágy 3 éves korig használható, 4 pozicióba állítható.
Használt, de nagyon masszív kiságy, 4 görgős, leszerelhető kerékkel. :wink:

Áron alul eladó, mert kell a hely, ezért sűrgős. :wink:
Karácsonyra is nagyon szép meglepetés. 8)

Ha érdekel írj pü-t. :)

Mindenkinek további szép babavárást.

Kép
Kép
h@jni

Pati, én vagyok Mzx-el egy napon kiírva :oops:

És van már para...

Ildi

Kép
kikó70

Voltam ma dokinál. Képzeljétek, visszerek jöttek ki lent. :oops: Állítólag a megnagyobbodott méh súlyától jöttek ki. Azért írtam le, hátha mással is előfordul, ne ijedjetek meg tőle, kezeltetni kell. Gyulladáscsökkentő Klion tablettát kaptam rá. Nem fáj szerencsére. Doki szerint teljesen majd csak a szülés után múlik el.

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!
Ma voltam ezen a terheléses trutymón! Nagyon rossz volt!
Eredményem: Éhgyomri:4,2
Terheléses:5,6
Úgyhogy hazajöttem bevágtam egy ananász konzervet, mert tegnap nem mertem semmi édességet enni!
Holnap megyek 4Dre, este majd jelentkezem!

Mona: Nagyon szép a kicsi kocsi!
Judit: utólag is boldog névnapot! És én irigyellek, hogy nem kell semmit venned! Mert valahogy nagyon nem kívánja egy porcikám sem azt a több 100 000Ft-ot kiadni! Most a Fűtési szezon, a lakáshitel és az egyéb közüzemi számlák gallyra vágnak!

Na üdv mindenkinek!

Kép
enikoe182

Szia Enikő!!!
De régen írtál!! Tessék gyakrabban jönni!!!!!!!!!
Gratula a cukor-eredményhez és várunk a 4d-ről a képekkel és hírekkel!
Szia!

Kép
Kép

mpatr

[quote="kikó70"]P írta:kikó70ati, én vagyok Mzx-el egy napon kiírva :oops:

És van már para...

Ildi

Kikó, ez csak azért gáz, mert az én vonalzóm 2 nappal jár a tied után........ :shock:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok Kismamik!

Iszonyúan elkapott a karácsonyi őrület (takarítás, bevásárlás és társai), szóval bocsi, hogy mostanában kevesebbet jöttem...

Ma a nagy rohangászásban azért beugrottam egy bébiboltba, hogy megnézzem élőben a verdát, amit neten már kipécéztem. Háááát, nagy csalódás volt: 1. az egyik bolygókerék éppen nem "bolygott", konkrétan nem akart forogni 2. alig lehetett összecsukni 3. nagyon lent volt a hordozó, amikor azt szereltük fel rá 4. elég kicsinek tűnt a mózes belülről 5. a sportrésze "fenn volt a polcon", szóval azt nem raktuk rá... JJJAAAAAAAAAJJJJJJJ! Pedig már azt hittem megtaláltam a tutit!!! Kezdek begolyózni babakocsi ügyben!!!! Nem tudom, milyen lenne a legjobb!!!!

Nálam Babóc márc. 6ra van prognosztizálva, szóval elsők között leszek, aki beszámol majd az élményekről :) Szerintem ne stresszeljétek magatokat!!! Lehet, hogy struccpolitika, de én nem vagyok hajlandó semmilyen képet megnézni, ijesztgetős sztorit végighallgatni. Tudom, hogy nagyjából mi fog történni, a többin meg nem vagyok hajlandó előre pánikolni. Pedig Babszli óriásbébinek ígérkezik!!! Szóval tőlem vagy szépet, vagy nagyon hasznosat, vagy inkább semmi ijesztgetőst :D nem fogtok hallani szülés ügyben, ígérem!

KépKép
kmanna

Sziasztok,

gyors bekukk, mert mindjárt lemerül a laptopom.
Látom már nagyon profik és felkészültek vagytok kiegészítők ügyben...én még csak ruhácskákat vettem,mert olyan szépeket találtam, de még nincs semmi bútordarabunk, ugyanis még nem alakítottuk ki a "gyermekhelyet". Tologatjuk, hogy ráérünk arra még.... :roll:
Múlt héten voltunk 4d mozin. És olyan édi volt a kisfiúnk!!! :lol: :lol: :lol: Láttuk a kiskuksit is :oops: Ma voltam a doktornéninél is, mert szerettem volna ha még a hétvégi repülőút előtt megvizsgál meg egyebek. Kaptam terhesigazolást is a repcsire, úh. remélem minden rendben lesz. Már nagyon várom Párizst, biztosan szép így adventkor. Csak a hátfájástól tartok, hogy hogyan tudok annyit gyalogolni, amennyit szeretnék...

Márti,
a férjemnek mutattam az aranyos tenyérnyibabás fotót, amit feltettél és szomorúan mondta, hogy "NINCS MÉÉÉÉG"? :lol:

Pepike,
még miránk is vár egy lakásvásár januárban! :shock: :shock: :roll: Részvétem a lakásügyintézéshez. Tarts ki.

majd még jelentkezem

norco

Múlt héten ígértem. (megnőtt :roll: )
Kép pocifotó 25.hét

norco

Norco, nagyon szép a pocid! :)

Pati, ok, csak szépet és jót kaptok, amúgy is úgy tervezem, hogy 1-2 héttel hamarabb szülök a kiírtnál :wink: . Én nem parázom, teljesen felesleges. Majd lesz, ami lesz, a gyerek bent nem marad örökké, az tuti, úgyhogy gyorsan túlleszünk a szülésen, és jöhetnek a kakis pelusok :D .

Kép

Kép
mzx

Márti
Én is voltam szülészeti gyakorlaton :wink:
Sőt, gyak. államvizsgán is volt szülészeti helyszín...

Én nem félek a szüléstől... most még...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?