Hahó,
Eszter,
csak most tudok válaszolni, lehet, hogy már kicsit megkésett, de egyébként a nálam okosabbak már sok mindent leírtak, amit akartam. Szóval:
1. Az, hogy mennyit tudsz fejni, nem jelent semmit, mert egyrészt előbb-utóbb gyengül a tejleadó reflex, másrészt, ahogy fent írták, ez egy másféle inger, nem mindig szereti a cici. Én pl. csak az elején tudtam viszonylag jól fejni, és pár hónapja egyáltalán nem tudok, csak ha nagyon feszül már, és jó napom van, akkor éppen annyit, hogy ne legyen kellemetlen, és azt is csak az egyikből (a másikból akkor is csak néhány cseppet, ha becsomósodik).
2. A meleg meg a fogzás együtt nagyon komisz tud lenni, ha meg rájön a havibaj is, akkor, ha erre érzékeny a babád, akkor ember legyen a talpán, aki dalolva végigbírja a nyűglődést. Nálunk ez úgy van, hogy Cicóka (hét hónapos mindjárt), akármi változás van benne/körülötte (meleg, hideg, szél, fogzás, szuri, helyszín, akármi), nemes egyszerűséggel nem eszik egész nap jóformán semmit. Én meg durranok kifele.
Borcsa,
köszönöm a nyugi-golyókat, igyekszem hasznosítani őket
Egyébként visszavittük a mérleget, eztán nem stresszelem magamat a heti méréssel, elég lesz havonta...
Mindenkinek:
most költözünk, ott egy kicsit nem lesz netünk, addig nem írok, majd aztán jelentkezem. Most nincs időm aggódni a kölkec nemevése fölött, szóval ki van eresztve legelni, rá van bízva, mit művel, és ha a költözés után is megmarad
, akkor félig nyert ügyünk van.
Üdv
Kriszi