Cső Csajok!
Köszi, az anyu miatti részvétet
, már nem hergelem magam és ma beszéltünk is... de semmi különöset... mondtam az egyéb más embereknek, hogy ha bármi felmerül, akkor a szülés után 3 hónappal leszek hajlandó anyuval megbeszélni a sérelmeit, de addig kerülni fogom vele a konfliktust! Kész-pasz, nem hergelem magam. Végülis néha vannak tiszta pillanatai
- mert hát itt nem vélemény különbségekről van szó, hogy én azt mondom ez fehér, az fekete... hanem egy tök más dologra reagál... meghát ugye az érzelmi kitörései ilyen vagy olyan formában... sajnálom, hogy ezt nem ismeri be, de így 300km-ről nem is tudok neki segíteni, v meggyőzni. Se a szülei, se a gyerekei, se a testvére, se senki- elment olyan emberek közé, akik nem ismerték őt 50 évig, ők nem fogják meggyőzni arról, hogy nem olyan mint volt... nem veszik észre. És így könnyedén elhiszik, amit anyu állít a családjáról - őt mindenki csak tönkre tette. A levél "legjobb" momentuma az volt, hogy neki csak egy hibája volt, hogy túl szerett minket - hát lehet hogy szeret, nem kétlem, de ha túlszeretne minket, akkor nem hagyta volna itt a 3 gyerekét, ahol a legkisebb éppen érettségizett én meg éppen ugye terhes voltam... S heti egy telefonnal el van intézve minden gyermeke... Lehet, hogy elfogult vagyok, és előre rosszul teszem le az esküt, de én nem tudnám magára hagyni a gyermekem. Anyósom itt lakik Bicskén, de ha pár napig nem lát, akkor felhív, mert hiányzom neki... ő egy végtelenül jóindulatú, kedves, rendes asszony, aki igaz hogy nem egy nagyvilági nő, de még soha semmivel nem bántott meg, sőt ha kell, a saját lányával szemben is megvéd - és azt hiszem ez egy anyóstól nagy szó
, hálás vagyok érte a sorsnak! Köszönöm Rozit a jó Istennek!
Legus, hááát
a szőnyegünk dettó egyforma, csak nekem a rózsaszín változat van meg
cserélhetnénk, mert az enyém csajosabb, a tied meg pasisabb
éééés az állólámpa is egyforma! de ez a lámpa kell is, mert állítható a fényerrősége, így nem fog kiégni a szemünk, ha éjjel tapogatunk
frankó a szoba! én most csiptettem fel a baldahinra rózsaszín pillangót, amit az uram meg is szólt: fiúnak rózsaszín pillangó? mire én: ezek éjszakai pillangók...
Szemérem csont: csatlakozom a fájlalók táborához, azzal a különbséggel, hogy nekem a reggel a borzalmas- megpihennek a csontok és reggel alig bírok felkelni.
És hát a jobb combizületem az örök fájdalom...
Csomag: nekem 3 hónapot mondtak a házasságira, így mi február 10ig jók vagyunk
Az én papírjaim (ez egy mappába van mindig), uram személyimásolata, de sztem úgy is elmondják a kórházba h milyen papír kell, mert állítólag majd jön úgy is az anyakönyves ügyintéző...
a kórházi csomagba én tettem zoknit is és nekem is van tena (ezt mondták) és sima betét is, és eldobható bugyiból is tettem be (ezt is kérték) a hálós (szorosabb) verziót, és lehet h konzervnyitót se árt betenni, mert hajlamosak konzervet adni, nyitó nélkül, amit aztán a takarító előszeretettel begyűjt és hazavisz.
Marcellnak is raktam össze pakkot: rugik, bodyk, zokni, sapik, kesztyű, textil pelus, egy 28as peluscsomag, krém, törlőkendő, cumisüveg, fürdőlepedő, kispéld, a hazahozóst pedig szintén összekészítettem a mózeskosárba (bolyhos rugi amit ráhúzok a vékonyra, overál, vastagsapi, kispléd)
Ma babáztam egy pici méretű 5-6 hetes babával, aki kb 3,5 kilo lehetett és olyan kis pirinyó
, kb úgy születt mint Lafié. Olyan jó volt, igaz a hasamtól nem tudtam jól magamhoz fogni
Mazsinak már nincs sok!
Hajrá csajok!
Teszünk fel még uccsó v. karácsonyi pocak fotót?
Most már ugye mindenki otthon van és nem dolgozik, bár Norma vizsgázásai és tanulása... azért az is kemény!
tényleg Norma, nem stresszelsz vizsga előtt? bár ahogy téged képzellek nem hiszem, hogy stresszelsz, vagy inkább másra fordítod a stressz energiát.
Már várom, hogy Lafi miket ír ha hazajött!
(na benézünk Vörösbegy blogjába)