Sijja Anido!
Hogy vagytok?Olyan sokat gondoltam Rátok,mikor nem jelenkeztél sokáig!
Lehet,h a kölökömnek is ti hiányoztatok,mert újra alszik!Éljen-éljen!
Pici!Szia nektek is!Úszótábor?hogy én mikről le vagyok maradva
Elküldöd priviben az elérhetőségüket légyszi?
Az egyetlen dolog amiben Lili mindig és mindenkor kedvét leli az a babauszi.Lehet elvégzek egy úszómesteri tanfolyamot,h vidám,békés és kiegyensúlyozott gyerekkort biztosítsak neki
De tényleg csajok,valami tipp,tanulni szeretnék!please!
Bogy!nekem lövésem sincs
Liliről még nem is írtam
AZ ANYA
Szóval leszámítva,h kis mimóza ha betegségek elkapásáról van szó,szóval ezt leszámítva bikababa,az ikrek minden szellességével
Amikor felállt féltem át kell kereszteljük Kelly Bundivá,annyiszor verte be a fejét
Csupa kék-zöld volt és dicsekedhetett egy igazi moncsival is
Most már ügyesen esik,de éppen tegnap láttuk,h most a combja enyhény szederjes
Szóval egy energia bomba,ismerek valakit akirer hasonlít
,de hogy rám nem az száz!Lehet elcserélték a kórházban,mert hát a pocakomban is olyan nyugis volt........,zsákbamacska
Végre "beszél" is,éppen tegnap kezdett el vadul "babababa"zni,mire Alexa megkérdezte,h akkor most ugye kimondta az első szavát?
A kórház óta sajnos éjszaka még mindig felsír néha,igaz ilyenkor csak cumit kéri és már alszik is vissza,de ezt nem lehet megszokni.......Az elalvás nem megy úgy,mint eddig,mostanáéban nagyon igényli,h ölbe vegyem előtte és ott lenyugodjon.Tudom rossz vége lesz,de mostanában annyit nyekergett,h inkább megadom magam csak ne sírjon
'ébként is azt látom,h túlpörgi magát,ha egyedül hagyom az ágyában inkább képes utolsó vérig is felállni,pedig már összeesik a fáradságtól...
hát ennyi nagyjából.