Új privát üzeneted érkezett!

és még pár amit nem tudtam kihagyni

Kép vezetek

és végül így merülök
Kép merülés előtt
Kép merülés
Kép merülésből fel
Kép merülés után

bocsi a sok képért, de olyan jók :oops: :oops:
pici76

Sziasztok!

Viktóriának boldog 8. hófordulót!

Bogyra: szerintem is jó az oldal.

Szopitéma: én szívesen szoptattam volna, de nem engedték az orvosok. Még terhesen úgy terveztem, hogy 6 hónapos koráig kizárólag szopi, aztán jöhet a hozzátáplálás. Nem így lett, azt hiszem ezt még a mai napig nem tudtam feldolgozni.

Arra én is kiváncsi lennék, hogy akkor is hatásos a borostyánlánc, ha nincs a nyakában?
Ha igen, máris körberakom vele a kiságyat! :)

Kép
anido

Pici: nagyon jók a képek! Milyen édes Zsófi!

Kép
anido

Eltűntem

Brendusnak megy a hasa,nem eszik,csak szenved... :cry: basszus

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Pici, nagyon jók a képek, dehhogy haragszunk, csak tegyél fel!! Különben is egy bő hétig nem voltatok, be kell pótolni!
(És végre láttunk téged is, vagy csak nekem vagy új? Mármitn eddig nem voltál rajt a Zsófis képeken, hm?)

Kép
kriemhild

SZIASZTOK!

Végre van netünk!YUPPIÉYO! :lol: :lol: :lol:

talán( :wink: ) még emlékeztek rám!? :wink:

jaj,nagyon rossz volt nélkületek,nem is tudjátok mennyire hiányoztatok!

tudom vannak újak is(relatív-tudom),ezért nekik elmondanék annyit magamról,h Brigi vagyok,egy darab Lilinapsugár anyukája és a bénabrigád jeles tagja! :wink: :lol:

teszek fel képeket.legalábbis megpróbálkozom vele,de már az sem tudom,h műxik a net :cry:

jövök még!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
bringababa

Jaj, de nehéz visszaolvasni, pedig hétvégéken nem szoktatok ennyit irni....

ÁGI! Felsőfokúzni mentem angolból. Van már egy szóbelim, csak azt 6 éve csináltam és most kellene már egy irásbeli is. Kicsit eltoltam a vizsgát....remélem, hogy meglesz.

Na, itten van a kalács képe. A nagyon barna az nincs odaégve, hanem kifolyt belőle a kakaós töltelék. Én inkább kalács, mint koszorú.
Egyébként van tökéletes pizzatészta receptem, ha valakit érdekel esetleg, állitom, hogy jobb,mint az éttermi.

NIKI! Jobban vagytok? Kicsi Emma már meggyógyult?
LORCI? Te még élsz?? És nem azért, hogy panaszkodjak, de még mindig nincsenek HURKA-KOLBÁSZ képek? Miért?

Vanda Kép

Kép

Kép
precious
Budapest

nem teszek,mert a laptopon vannalk :evil:
akkor viszont olvasgatlak benneteket kicsit............

Kép
bringababa

Bringa!!!!!!!!!

Hello-bello! Hát már nem tudtam miért történik velem annyi bénaság...de mostmár átveheted a részedet! :D
Krupp, hogy áll? És az új kecó milyen? És meddig maradtok itten? És hova mentek tovább? És mindent tudni akarok! :)

Pici! Nagyon jók a képek, olyan édes rajtuk Zsófi! :) És hát ahogy merül...tök édi! :) Vizes pillákat amúgy is úgy imádom.

Vanda! Én küzdök a középfokért... de az egyetemi nyelvoktatás nemlesz elég...muszáj fizetni valami tanfolyamot. A nyáron meg kéne csinálnom, ugyanis jóformán csak angolra kell bejárjak, ha lenne vizsgám nem kéne. Jah és én szakmait csinálok. Abból jobb a szókincsem.

Mondtammár hogy itthonmaradt Gergő??? Az idegeim cafatokban pedig alig múlt dél. Gyorsan fel is hívtam a pszichiátert... bejelentkeztünk. :D

KépKépKép
bogyra

SZIA BRIGI!!!!!
Jó, hogy jössz! Küldj gyorsan képet!!!! Nagyon kiváncsi vagyok Rátok!

Pici, jó téged is látni!

Tegnap járt nálunk a Mikulás bácsi és elhozta az összes (3 darab) uncsitesót is. Óriási volt a felfordulás és a kicsi persze imádta! Először persze egy pöppet meg volt illetődve.

Szopi témához egy gyors reagálás...én is szoptatok és mérsékelten adom az egyéb kaját, de azért haladni is kell, szóval nem lehet hosszú hónapokig szarakodni vele. Egyszer úgyis el kell kezdeni, szerintem lehet egy kicsit bátrabb lenni. Ezalatt azt értem, hogy egy kis kisérletezés nem árthat meg a babának, nemigaz?

Barátnőmnél voltam (akivel együtt szültünk) és csinált ebédre krumplis tésztát. Volt hozzá savanyú uborka, amit az anyósa tett el. Bálint nem hagyott minket enni, fel kellett vennem, mert nyüszi volt. Nézte a kaját, na adtam a kezébe egy kis savanyú uborkát. Úgy rácuppant, hogy alig tudtam elvenni tőle. Nem evett belőle, csak nyalogatta, meg szopta, de láthatóan nagyon tetszett neki. Szerintem ez is egy módja a hozzátápinak.
A másik dolog pedig, kizárólag a SAJÁT VÉLEMÉNYEM, hogy Bálintnak már van 3, majdnem 4 foga, ami biztosan nem véletlenül nőtt ki már most. Ha van fog, az azért lesz, hogy tudja használni.

Másik barátnőm (3 gyerekes anyuka) azt mondta, hogy a lányát későn tudta elkezdeni hozzátáplálni, mert nagyon szerette a cicit. 1éves koráig CSAK cici volt. Azt mondja, hogy meg is látszik a hozzátápi hiánya, mert a lányának csak az édes dolgok csúsznak.

Védekezésről....mi nem védekezünk, vagyis én igen, de inkább kézzel-lábbal. Sohasem volt valami nagy libidóm. Persze apjuk nagyon utálja, és 2 naponta van nagybeszéd, hogy igy-meg ugy, de neki kell. Mondom, nekem meg nem. Persze igaza van!!!!!! Mégiscsak férfi, na! :?

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Mikulás parti.
Az előke zenél. Persze, ettől még nem lesz pratikusabb, pláne, hogy igy nem lehet kimosni, ha cuccos lesz.

Kép Kép

Kép

Kép
precious
Budapest

:wink: :lol: :wink: ,értettem Bogy,már el is kezdtem.kerestem a képeket és persze nem találtam-na ez vagyok én,igen! :wink:
Lili a múlt 7en taknyos lett,volt is riadalom,de úgy tűnik megúsztuk,remélem!
most viszont felébredt,jövök még.............

Kép
bringababa

BRINGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Végre újra köztünk!!!! Hipp hipp hurráááá!! :) Hogy vagytok? Lili jól van? És te? Nem ismételném Bogy kérdéseit, de nyomassad az infót de rögvest!!!! :)
Igen mi már itt bénázunk Bogyval, úgyhog jól jön a felmentő sereg!!! A mai bénázásom: leégettem a párolt zöldséget!!!!!!!!!!! :oops: :oops: Ezt überelje valaki!!!!!!!!!!
:lol:
MOst meg úgy fáj a hasam, hogy menten megpusztulok!! :( Vagy megjön megint (persze múltkor nem írtam fel mikor jött meg, így gőzőm nincs ez az-e) vagy valami más dráma van odabent!!!! :( :roll:

Jaj hurka képek....mert olyan béna hurka képek vannak!!!! :( De azért keresek valamit csak itt csak neked csak most Vanda! :D

Bogy nem mentem sehova, mert Ricskó nyűgös, most elaludt, én meg mondom menten megszülök itt valamit! :(

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

Szuper! Akkor mégiscsak megyünk majd együtt! :)
Mármint akarom mondani jobbulást nektek! :)

KépKépKép
bogyra

Hentes bácsi tőti tőti! :)

Kép

Kép

Kép
lorcika

Pici, ez most babauszitábor volt?
Na mert ahova járunk úszni, az a nő is oda viszi táborba a gyerekeket.
Már egyébként mi is tervezzük, h. tavasszal elmegyünk 3-asban Alsópáhokra. Szal, akkor jó.
Ki tartja Nektek az úszást?
Jajj, de jók az uszis képek. Milyen ügyesen merül ez a nagylány!
Szoptad az ujját, édes szíve, de jó, h. ez megnyugtatja Zsófit.

Dóri, írd le kérlek a véleményedet. Tényleg ne tartsd magadba. Én nem fogok megsértődni. Mindenkinek szíve joga, tudod:)
És kiváncsi vagyok.

Lorci, ezt nem mondod, hogy azóta nem mentél el dokihoz? Jól van, ezt nem bántásnak venni ám!
De tessék elmenni, lehet h. valamit be is "nyeltél", azért fáj. Nálunk ez volt a hunyó, de most megint éreztem, valami nem stimmel.
Lehet, h. apa visszafertőzött, fasza.
Gyps, szóval mi is ritkán, de igyekszünk.

Kép
niki30

BRINGA DRÁGA, ÜDV ÚJRA KÖZTÜNK! JÓ H. JÖTTÉL!!!!!
Tényleg, milyen az új pecó? Merre is? Hogy álltok? A lényeg, h. internet már van, a többi nem számít:):)

Fúúú, Vanda, ez marha jól néz ki! Guszta! Nyammi:)

Bogyra! Milyen pszichiátert? Jártok? Miért? :shock:

ezt elküldöm és jövök...

Kép
niki30

Ja el is felejtettem , hogy Zsói mennyire édes!!!!! :) Tök jó lehetett Alsópáhok, már én is néztem a neten, hogy milyen jó kis hely!
Remélem gyógyultok hamar Pici és ismét nyugis éjszakáitok lesznek!! Ez tök aranyos, hogy te szopod Zsófi ujját!!! :D

Vanda akkro praktikus az előke!!! ;) De legakébb jól áll a kis csillagszeműnek!!! :)

OKé oké már hívom is a dokit időpontért. Már egyszer kértem, de elfelejtettem, másnap jutott eszembe, hogy jelenésem lett volna!!!! :oops: :oops:

Kép

Kép
lorcika

Na mindent félreütöttem, bocsi!!! :oops: :roll: :? :x

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

A doki számát ne üsd félre a többi nem számít! :)

KépKépKép
bogyra

Vanda, köszi szépen, jobban vagyok. Emma nem kapta el szerencsére.
Én hétvégén köhögtem, most már okés.

Imádom ezt a Bálint gyereket, gyönyörűűűűséges!

Kép
niki30

Gyermekem ma még csak kétszer fél órát aludt. Normális dolog szerintetek?
Egy picit, csak egy órácskát kérnék, lécccciiiii.

Kép
niki30

Csajok legalább ti ne felejtsétek el! Csütörtök 15.50 doki!!! Valaki szójjjjon majd!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops:

Kép

Kép
lorcika

Lorcika, okés! :lol:

Kép
niki30

visszaaludt, hurrááááááá!

na dugulok el....

Kép
niki30

Köszi Lorci! Na, rögtön jobban érzem magam a hurka láttán....

Kiscsillag már 2 órája nyomja a szunyát....éjszaka bezzeg nem volt ilyen ügyes!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda ezt a kalácsreceptet közzétetted már valahol?? Nagoyn guszti és ha hamar kész van....nyammmm! Szal ha már van bepötyögött recept, kérhetek???
Jó kis sütőbagázs leszünk a végire, cukrászmesterek reszkessetek!
Hm, megértem apátokat, nálunk én tartok nagybeszédet. Na jó, mondjuk nem kétnaponta...szal vannak ilyen férfiak is. Néha már elindul a vezérhangya, hogy biztos van valakije, aztán ott kitombolja magát, rámm eg nem marad ereje...

Ez a Bálint, nagyon szép gyerkőc, van egyáltalán képetek, ahol nem gyönyőrű???? Ezek a szemek! Ilyenkor azt godnolom, de jó, hogy nem korombeliként találkoztam vele, asszem eltiporta volna a szivemet!

Niki, sztem normális. Nálunk is voltmár, h egy nap 2X aludt 3/4 órát. Egész nap. Persze ez ritka....hála égnek.

Télleg, részletkérdés, de mindenki műanyagkiskanállal etet??

Jó az ubisztori. Én olyat hallottam, hogy egy kiscsákónak az volt a mániája, hogymindig kolbásszal a kezében szaladgált és azt szivogatta. :shock: Na jó, persze volt már kb 1 éves, de azért akkoris fura, nem?

Ja, Bringa, üdv!!! Halljuk mi történt eddig, és főleg képek!! Vizuális tipus vagyok....

Vazzeg, felsőfokú, kpfokú......huhhhh, nekem alapfok sincs......de sajna lelkierőm sem, úgyhogy inkább maradok örökre nagy csodálótok, a halotti beszédemből pedig idézek: "meghala angol nyelvvizsga nélkül". Szal le a kalappal előttetek!

Kép
kriemhild

lorci, én RENDSZERESEN leégetem a zöldséget! :oops: :roll: :lol: lehet még jelentkezni a béna brigádba? :roll: :wink:

vanda, nem hinném h pusztán a hozzátápi késésén múlik az édes íz szeretete. én szopiztam 6 hóig annak idején, de nem kizárólagosan - szal idejében be lett vezetve a szilárd kajcsi, mégis még egész nagy koromban is képes volt egy heti menüt csupa édes tésztaféléből összeállítani! :shock:
Vendég

Hahó!

Én sem látok ilyen összefüggéseket.... szerintem és talán ez a legjobb döntse el a gyerek, hogy mit akar, úgyis látja az ember ha nem kell neki cici, és azt is ha kell. sztem. :)

Gyerek az imént fülbe hányt, tegnap elhagytama melltartóm :shock: :shock: a qrva drága újat... szal Doo és Lorci holmi pároltzödség kozmálással ne tessék itt erölködni! :D

Jha és azt már nem is mondom, hogy az ebédre főzött gyrosom mellé sikeresen beknalaztam a saláta helyett egy kis mogyoró pudingot, amit gergőnek készítettem ki...váááá...pfujjj volt.

KépKépKép
bogyra

Oolyan aranyosak vagytok! :lol:

Hát nem is tudom hol kezdjem,hmmmmmmmmm.pecó,én nem vagyok oda érte,nem az én ízlésem,de egy,maximum két évet kibírok valahogy.Alex szobáját szépen megcsináltuk,ő és Balázs nagyon szeret itt lakni.Lilinek is lett külön szobája,így most sokkal nagyobb helyen vannak szerte-szét a játékai :wink: :lol:
Elég húzos volt ez a két hónap,költözés,kórház és Balázs végleg szakított a kedves főnökével,így most vállalkozóvá avanzsált,amitől én jól be vagyok parázva :roll: a tél elején építőipari vállalkozás :roll: ,hát mit mondjak?Ő optimista és csupa lelkesedés,de elég sok a feszkó emiatt köztünk-miattam- sajnos....
Lili a kórház után lassacskán kicsinált,Úristen el sem tudom mondani mennyire gáz volt
:cry: :cry: :cry: ,de ezt nagyjából tudjátok.én meg inkább nem is akarnék rá emlékezni :oops:
Annyira keveset alszik nap közben,van mikor már reggel úgy kelek,h mikor lesz már este 6óra,h mehessünk fürdeni
A múlt 7en elővettem az okos könyvemet,h átprogizzam Lilit,erre gyorsban megbetegedett,h még véletlenül se tudjam :evil: :oops: :roll:
De mára úgy néz ki magától is megnevelődött,mert már aludt ma kétszer is,délben másfél órát. :wink:

Hát nagyjából ennyi.

Tudom sok mindenről és mindenkiről lemaradtam,egészen furi érzés így ennyi idő után írni nektek,pláne hogy tudom van aki azt sem tudja ki fua borja vagyok.......... :roll: :wink: :lol:

Kép
bringababa

Szia neked is drága Lorci és Niki! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Nem baj , mi akik tudjuk hogy kifijaborja vagy mi nagyon-nagyon örülünk neked! :)

Közéleti kérdés!

van egy reklám amiben azt énekli a csaj, hogy ájm szori szo szori... ez melyik dal?
Már régen mikor a rádióban ment akkor is nagyon tetszett, de nem tudok rákeresni seholse...mert annyi olyan dalszöveg van aminek ez a refrénje... aki tud segige nekem :)

KépKépKép
bogyra

Szia BRINGA!!! :lol:

Kép
anido

Bringa, kép??!!!

Bogy, sajna nem tudom. A görcsölős hsz-t köszi!! Ma úgy tűnik nincs görcs...de más se...feneseérti, ezek a nők!

Kép
kriemhild

Sijja Anido! :oops: :wink: :lol:
Hogy vagytok?Olyan sokat gondoltam Rátok,mikor nem jelenkeztél sokáig!

Lehet,h a kölökömnek is ti hiányoztatok,mert újra alszik!Éljen-éljen! :wink:

Pici!Szia nektek is!Úszótábor?hogy én mikről le vagyok maradva :roll:
Elküldöd priviben az elérhetőségüket légyszi?
Az egyetlen dolog amiben Lili mindig és mindenkor kedvét leli az a babauszi.Lehet elvégzek egy úszómesteri tanfolyamot,h vidám,békés és kiegyensúlyozott gyerekkort biztosítsak neki :roll: :wink: :lol:

De tényleg csajok,valami tipp,tanulni szeretnék!please!

Bogy!nekem lövésem sincs :oops:

Liliről még nem is írtam :oops: AZ ANYA :oops:
Szóval leszámítva,h kis mimóza ha betegségek elkapásáról van szó,szóval ezt leszámítva bikababa,az ikrek minden szellességével :shock: :lol: Amikor felállt féltem át kell kereszteljük Kelly Bundivá,annyiszor verte be a fejét :shock: Csupa kék-zöld volt és dicsekedhetett egy igazi moncsival is :cry: Most már ügyesen esik,de éppen tegnap láttuk,h most a combja enyhény szederjes :roll: Szóval egy energia bomba,ismerek valakit akirer hasonlít :wink: ,de hogy rám nem az száz!Lehet elcserélték a kórházban,mert hát a pocakomban is olyan nyugis volt........,zsákbamacska :roll: :wink: :lol:
Végre "beszél" is,éppen tegnap kezdett el vadul "babababa"zni,mire Alexa megkérdezte,h akkor most ugye kimondta az első szavát? :lol:
A kórház óta sajnos éjszaka még mindig felsír néha,igaz ilyenkor csak cumit kéri és már alszik is vissza,de ezt nem lehet megszokni.......Az elalvás nem megy úgy,mint eddig,mostanáéban nagyon igényli,h ölbe vegyem előtte és ott lenyugodjon.Tudom rossz vége lesz,de mostanában annyit nyekergett,h inkább megadom magam csak ne sírjon :oops: 'ébként is azt látom,h túlpörgi magát,ha egyedül hagyom az ágyában inkább képes utolsó vérig is felállni,pedig már összeesik a fáradságtól...
hát ennyi nagyjából.

Kép
bringababa

felálllni??????????? jesszus... levente épp hogy csak át fordul és 30 mp-et ül egyedül.
Tegnap anyuéknál eborult a pofijára, nagyon meg volt döbbenve...

KépKépKép
bogyra

Kép Kép

Kép
bringababa

Jááájjjj LILI! :)

Hát ez a gyermek kopasz! hihihi.... és áll :shock: :shock: :shock:

De édes... úristen meg semlehet ismerni..... nem is tudom mikor láttunk róla képet utoljára! :)

KépKépKép
bogyra

És mindjárt még dobom a kedvencemet......... Kép

Kép
bringababa

:lol: :lol: :lol:
nem is kopasz!csak magas a homloka! :wink: mer' okos!mint az anyukája! :wink: :lol:
a haja már nem nyomaszt,tényleg van neki,na jó nem sok,de a füle :roll: :shock: pedig mikor megszületett az volt az első,ami feltűnt,h milyen aranyos picike!oszt tessék,nő mint a gomba :evil: :twisted: :evil: már elkülönítettem egy kis pénzt a műtétre.............

Kép
bringababa

Ugyan menj már! Bnőmnek is pont ilyen kopasz volt a kislánya, mire egy éves lett már vállig érő fürtös volt! :) Nah jó nem egy, mert 8 hónaposan letolta géppel neki, de két éves korára borzaska lett. :)

KépKépKép
bogyra

Birnga azta!!! Nagyon ügyes Lili!!! :) Szerintem így cuki ahoyg van, a haja meg úgyi kinő!!! ;)

Ricskó úgy megharapott az előbb!!! :roll: :twisted: Most már örökké harap, bele a vállamba, van amikor meg jól kitátja a száját és teljes erőből rávetti magát az államnak!!!! :D Kis vámpír!!!!!!!! :)
Na most meg visítás van. Álmos már vagy nem tudom..nyüglődünk!

Most lehet ültetni a babát vagy sem? Mert most már ha neki támasztom Ricsit a kanapénak, nyomja el magát, hogy egyedül akar ülni. Többé kevésbé megy is, de azért még van mit gyakorolni az egyensúlyon. :)
Hangokat hallok........valaki van a kertben???? :shock:

Kép

Kép
lorcika

A GYEREK NEM KOPASZ,NA!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
vagy!én már letoltam neki azért ilyen! :wink: :lol:

Lorci élsz még?ki az volt a kertben??????????
Szóval Ricsike eszi az anyáját?azért mert szereti! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Ricskó rugdalta olyan erővel a kiságyat a szobában, hogy azt hallottam!! NIncs térhallásom, csak térlátásom. MInidg meglátom a tereket a városban!!! Muhahahaaa!!!!!!! :roll: :lol:
Na megyek vacsit főzni!!! És Lili tényleg nem kopasz, hanem selymes pihe puha kiscsibe! ;)

Kép

Kép
lorcika

Hálló Bringa! Jó hogy vagy ismét :) Lili napsugár gönyörű, és áll mint a cövek !!!! na Zsófi azóta sem fordul meg, mióta kétszer megcsinálta... viszont kiválóan tud már irányítani engem merre vigyem a popeszét, mutogat ezerrel, meg kalimpál ha nem arra indulok amerre ő akar menni :?
Tényle gyps, olvastam hogy a kis ügyvédbojtár is csak megfordult, külön gratula neki!!! remélem megnyugodtál :)

Bringa, a Kolping hotelben szerveztek babauszi tábort Alsópáhokon. Egy évben 4szer van, mi valszínű megyünk a következőre is márciusban :)
most hogy már van neted, nézd meg a honlapjukon, egyébként bármikor lehet menni
http://www.kolping.hotel.hu/cgi-bin/hu/babauszas.php

Niki, mi valamilyen Anitához járunk itt Fehérváron (tök ciki nem tom a vezetéknevét :oops: )

Bogy, én sem tudom...és hogy lehet elhagyni egy melltartót???

Lorci, Zsófi is harap, és tök ciki, de kiszívta a vállam, rögtön mutattam is apának még mielőtt arra gondol nem itthon örzöm a gyereket délelőttönként :wink:
ja és szerintem csak az írjon ehhez a témához aki még nem égetett le zöldséget :wink: én kussolok :lol:
pici76

Kalács nem az én érdemem.
Itten van a link.

http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=11683

Lili nagyon aranyos és szerintem jól áll neki, hogy nincs haja. Utána úgyis tök sokat kell majd költeni fodrászra, nemigaz? Spórol egy kicsit a családnak. Nekem egy vágás 3000 és apjuk teljesen kivan akadva, hogy mennyibe kerülök. Szerinte felesleges....ns de szerintem.

Bogyra, ezt én is akartam kérdezni, de hogy lehet elhagyni egy melltartót? Ez a zacskóhajtogatós új volt?????

Bálint is harap és mutogatja a fogait. És mondja, hogy gyö meg tátátá, igyi és közben fröcsög a nyála. Most is itt ül az ölemben és eszeveszetten magyaráz. Próbálom neki tanitani, hogy mit mond a kutya-vau-vau, de mindenre az a válasz, hogy gyö.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Bringa, hát igazán édes Lili. Jajj de rég láttuk őt!
Aztapaszta, h. áll, úr isten!
Nem semmi hallod!

Pici, rámentem a linkre és a főoldalon azon a csoportos képen pont a mi oktatónk van. A szőke nőci. Stoller Katalin.

Kép
niki30

Pici, jól látom, tényleg ilyen borzasztó drága ez a hotel?
15 ezer egy főnek egy éjszaka?

Kép
niki30

Niki, ott Alsópáhokon ő tartotta az órákat. Nem is tudtam hogy jár Pestre is. Vagy ott van és Alsópáhokra jár? :shock:
Mi 25 ezerért mettünk ketten per éjszaka félpanzióval, ami nagyon bőséges volt, plussz ebben benne van az élmányfürdő használat plussz a babauszi.
pici76

Pici!
akkor Zsófi okosabb,mint Lili,mert ő viteti magát! :wink: :lol:
én is megnéztem,hát most mi sem ruccanunk ki azt hiszem :oops: :( :cry:

Niki!ne is mondd,időnként totál kicsinál :shock: leginkább amikor alvás helyett inkább álldogál :roll: :evil: :twisted: :evil: annyiszor visszasírom az én álombabámat,mert ez a mostani izgő-mozgó nagyon menő gyerek szép lassan két emberes gyerek lett!és mindez azért,mert úgy engedtek haza:a gyerek nem sírhat!hamar megtanulta az anyja mindenit!
de ahogy kavar,az csúcs!az nagyon vicces!igaz az is mondjuk,h előkerültek a csövibb ruhák,mert komolyan mondom takarítás ide vagy oda,akkor is retkes lesz estére a ruckója.vagy most beégetem magam és kiderül,h csak az én gyerekem lesz koszos estére :roll: :shock: :roll: jajajajajj............. :wink:

Kép
bringababa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?