Új privát üzeneted érkezett!

Ja, 55 cm és 3300 gramm. Hosszú kislány, győztek a férjem génjei... :wink:

Kép
Kép
tusimi
 
 


Gratulálok Zita babához, nagyon aranyos-szép kiscsaj :lol: és sok pihenést kívánok :D

bkriszti
Kép
brinza
 
 


Sziasztok!
Tusimi, Nyafi, gratulálok a babához!
Milyen volt az ellátás?


Mit tudtok a szülésznőválasztásról?
Tusimi, Dolli,
Túlvagyok a cukorterhelésen, köszönöm a segítséget. Legközelebb előre átgondolom a kérdéseimet, ha dokihoz megyek.

Dolli, a netet mi is megrendeltük előre az új lakásba du. 5 utánra, de közölték,hogy sok a dolguk, így már a bútorainkkal megérkeztek. :shock: Hamarabb volt netünk, mint le tudtunk volna ülni. Alig fértek be a lakásba.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 

 
 

Kép Kép

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok! Gyorsan bejelentkezem! Akinek tudok hátha segítek... Lukács doki kicsit szereti a pénzt, de az unokatesom már a 3. császárt csinálja nála, és uh-ban is egy profi. Csapó olyan, mint dr House, a legjobb orvos a kórházban, de emberileg borzasztó. Az enyém Mecsér doki én nagyon meg voltam vele elégedve emberileg és szakmailag is.
A szobák: kétágyas kórteremben voltam a hetesben. Megéri a 6000ft-ot mert a gyereked nem kinn vacog a folyosón amikor látogatás van, hanem bejöhetnek a látogatók. És csak 3-an használjátok a tusolót és a wc-t is. A fűtés borzalmas az egész kórházban, vagy 45C, vagy -10... :? A csecsemősök ápolók emberségesek, kedvesek és odafigyelők.Ha kérdezel mondják mi a helyzet, de kérdezni kell, mert nagyon sok a dolguk. Nálam teltház volt a kórházban, de el lettünk látva. Ha mentek haza, a kispapát érdemes későn hívni

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Tusimi!

Gratulálok, gyönyörű babád lett Neked is! Mi ez a hazamenős dolog? Meg beszámolhatnál a villámszülésedről is, ha lesz egy kis időd!

Nyafi!

Még egyszer gratula Neked is !

Csodaszép mindkettőtök kislánya! Sok pihenést, és gyors regenerálódást kívánok Nektek!

Kép
majaeszti
 
 


Lányok! Egy gyors kérdés.
Normális, hogy picit vérezget a baba köldökcsonkja? Ma reggel tapasztaltam, hogy van rajta egy kis alvadt vér. És látszott a peluson is a nyoma.

Kép
Kép
tusimi
 
 


Nekem egy másik.. Beleragadt az a nyamvadt géz. Ki nem jön. Nem csinál az ott semmi bajt ugye? Csont száraz, meg minden. Én ki nem tépem onnan. Valaki járt így?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Bocs a belekotyogásért :wink:
zsibima: Lukács dokinál szültem én is, csak nagyon jó tapasztalatom volt vele kapcsolatba!!!! Egyálltalán nem a pénzre megy....többek között ezért is választottam Őt,nem bírom azokat akik előre megmondják mennyire legyek hálás..... :x :x Én nem tudtam annyit adni ,mint amennyit gondoltam... :cry: DE ennek ellenére ugyan úgy foglalkozott és törödött velem .Egyébként nagyon emberi ,érti a dolgát,Uh-on verhetetlen!Biztos vagyok benne,hogy az Ő hathatós segítségével sikerült /viszonylag gyorsan/ megszülnöm a 4300g-os csajomat! Szóval szerintem nyugodtan bízd rá magad! Mielöbbi egészséges babát kivánok :wink: :wink:

Nagyon szépek a topik babái ,gratulálok hozzá nektek. Mindenkinek probléma mentes terhességet,szülést és babázást kivánok!!! :P :P :P :P :P

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


a köldökcsonkot nem nagyon kell "nyúzni" egy kis alkohollal próbáld meg körbetörölgetni a vért róla, de víz pl,nem menjen bele semmiképp, ha körbetörölgetted,akkor egy kis hintőporral szord be, hogy könnyebben leszáradhasson, nem tart soká: kb 1 hét és leszárad, csak vigyázni kell, ne legyen nedves.

bkriszti
Kép
brinza
 
 


én megpróbálnám egy kicsit azért kiszedni azt a gézt is, de ha nagyon nem megy,akkor ne erőltesd, majdcsak kidobja magától, esetleg védőnővel konzultálj.

bkriszti
Kép
brinza
 
 


Cuncogó- köszönöm válaszod, nekem is jók a tapasztalatok Lukács dokiról, a tesómnak méhny.rákot műtött, alig adott neki valamit, 7 év alatt talán 10. ezret, de nagyon-nagyon normális vele. Én magánban is voltam nála és a Herminára jártam évekig, azon kívül, hogy nem mindig értem mit motyog, meg vagyok vele elégedve. Persze a szülést eddig kihagytam, de reméljük előbb-utóbb...

Nem semmi súlyú volt a kislányod, gratulálok hozzá! :D (nekem a 3 kilós lányom is "sok" volt félnapi vajúdás-szüléssel :D )
Vendég
 


Jajj elfelejtettem gratulálni a legutóbb született kisbabákhoz!!! Gyönyörűek!!! :D :D
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap mi is hazajöttünk, én is csatlakoztam tusimihez a villámszülők táborába.

Tusimi: Egy picit vérezhet a köldökcsonk, a fiamé is összepöttyözte egy kicsit a pelust.

[Kép
cake
 
 


Gratulálok Cake! Majd várjuk a beszámolót és a képeket.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Először is szeretnék minden "újdonsült" anyukának (Tusimi, Nyafi),gratulálni a kisbabákhoz, nagyon szép mindegyik! :D

Nagyon irigyellek benneteket, hogy már túl vagytok rajta..... Én már kissé türelmetlen vagyok. Két ismerősöm is azt jósolta, hogy a héten tutira megszülöm a kisfiamat, szóval már nagyon várom! :)

Abban tudnátok nekem segiteni, hogy kell-e valamit külön csomagolni a vajúdáshoz? Gondolok itt hálóingre, papucsra, vagy bármire amire a vajúdás alatt szüksége lehet az embernek, ami amúgy a nagytáskában van a többi cucc között. Nemtudom kinek milyen a kedves férje, de az enyém szana-szét túr mindig mindent :lol: ezt szeretném elkerülni...

Mégegyszer nagyon sok boldogságot és jó egészséget kivánok a kisbabáknak és anyukájuknak! :D

Zsu
zuzmara08
 
 


Zuzmara08:

A kiscsomagba:

hálóing - elméletileg kapsz a szüléshez, de ha dömping van, nem biztos, hogy jut

fürdőpapucs
wc papír
törölköző

[Kép
cake
 
 


Szia Cake!

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat! És természetesen neked is gratuálok a kisbabádhoz :D
zuzmara08
 
 


Sziasztok!

Én is bocs a belekotyogásért...
Zsibima, csatlakozom Tündihez (szia, Tündi:-) ), 2 gyereket szültem Lukács doktornál, esküszöm rá, terhesgondozásilag és szülésileg is, nem voltak könnyű szüléseim, de abszolút bíztam benne, és megérdemelte a bizalmat. Utógondozásban is nagyon korrekt, a mi szobánkban én voltam az egyetlen, akihez minden nap bejött a dokija legalább egyszer. Pénz: mi az első szülésért konkrétan egy kanyit nem adtunk neki, ajándékot kapott, sosem éreztette, a másodiknál már igen, de nem mondott összeget, nem volt a szokásos gondozási díj*10 konkrétum, nem is kapott annyit, talán csak a felét, de most is nyugodtan megyek hozzá és hívogatom telefonon minden hülyeségemmel. Szóval én ajánlom. Nem egy agyonbabusgatós tipus, ez tény, ha ilyen kell, akkor ne szülj nála, de ha azt akarod érezni, hogy van egy dokid, aki tudja, mit csinál, és vele biztonságban vagytok a babáddal együtt, akkor igen. Ja, ami nekem még nagyon tetszett, szülés közben maximálisan együttműködik az apukákkal!

Mindenkinek boldog babázást kívánok!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok !

kicsit kiestem a körforgásból, de mindenkinek
Gratulálok a babához ! Nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok !
nagyon aranyosak a kislányok :-)

............a dr House nagyon találó volt :-D

Bogár
Kép
bogárka78
 
 


Lányok! Segítsetek!
Még csak pár napja vagyunk itthon, de kezdek-kezdek kétségbeesni.
Szombat óta szopi után nem akar visszaaludni a kisbabám. A férjemmel felváltva próbálkozunk mindennel, babusgatással, ágyban simivel, sírni-hagyással, de semmi nem használ igazán. Még csak pár napos és máris alvászavarai vannak? :cry:
Érzem én, hogy a közelségemre, törődése van szüksége, de nem lehet egész nap kézben, nem is értem hogy bírja energiával. (sokszor a kezemben is sír) Megesett már, hogy két szopi között egyáltalán nem aludt el, pedig még csak 10 napos!!!

Az éjszakákat szerencsére tudjuk kezelni, fekve szoptatok, ott alszik el mellettem, meg én is, aztán jó 1-1,5 óra múlva rakom vissza az ágyába. Így tudunk aludni, bár nem túl biztonságos és kényelmes. A délelőttek még viszonylag nyugisak, de aztán egyre keményebb. Tejci van elég 60-70ml-t szopik, ennyi szerintem elég egy pár napos picinek. Vagy nem?

Ha van valakinek tapasztalata, ötlete, kérem segítsen, ha másnem bíztasson, mert olyan rossz, hogy nem tudom mit csináljak.

Kép
Kép
tusimi
 
 


szia tusimi: a 60-70ml szerintem pont jó neki, de nyugodtan hívd fel a védőnénit,mert ő mindenben segít, és majd megnyugtat. Sajnos a babák ilyenek, egyáltalán nem furcsa, hogy sokat sír: ők ilyenkor még mindent a sírással fejeznek ki: álmos, éhes, unatkozik, fáj a poci vagy még azt is amikor minden oké (ezt olvastam) mert ugye beszélni még nem tudnak. Az első idő nagyon húzós és fárasztó, de ne hidd azt, hogy valamit nem jól csinálsz, csak még most próbálod kiismerni a babát. Egy biztos: ő még nem tud hisztizni: ha sír ,akkor valami baja van: neki az is baj,ha magányos és ölbe vágyik. Ez nagyon fárasztó ,de ki kell bírni és sokat kell őt szeretgetni, ölbe venni még az első hónapokban.szóval fel a fejjel: nekem az első 3 hónap volt nehéz, fel a fejjel. :lol:

bkriszti
Kép
brinza
 
 


szerintem sírni nem szabad hagyni ilyen picin,mert még nem hisztiből sír, és csak elveszti a bizalmát...ha nem segítesz neki megnyugodni: lehet hogy fáj a pocija? védőnővel konzultálj mindenképp.

bkriszti
Kép
brinza
 
 


ja és még valami: teljesen normális, hogy kétségbe estél, ez sokmindentől van: a hormonoktól is,amik most állnak vissza a szülés előtti állapotra...én sokat sírtam és bizonytalankodtam az első pár hétben, de túl vagyunk rajta.

bkriszti
Kép
brinza
 
 


Tusimi,

Fel a fejjel, nincs semmi gond, csak valószínű Zita baba kicsit sírósabb.
Ami a sírás oka lehet: hasfájás, álmosság, szeretethiány, zaklatottság, túl sok inger (!!!!!), zaj, fény, hideg, meleg, éhség...

A szopi mennyiségét pedig egyszerűen tudod ellenőrizni: testsúly szorozva 0,1-el, ez a minimális szükséglet, 0,15-el pedig a maximális. Tehát pl. egy 4000 grammos baba napi hamija 400-600 ml között normális.

A két szopi közötti nem alvás: a védőnőnk azt mondta, hogy teljesen normális, hogy van a babáknak egy-egy olyan periódusa, amikor két szopi között nem alszik. Aztán elgondolkodtató, hogy mikor, a nap melyik szakában nem alszik... esetleg vesd össze a születési időpontjával!!! Nálunk két hétig volt olyan, hogy este 10 és hajnal 1 között SEMMIT sem lehetett vele kezdeni, sírt, nyűgös volt Annám. A születés időpontja: 23.49 volt. :)

Andrea

Kép
andalka
 
 


Lányok!
Köszönöm szépen a bíztatást, sokat segít komolyan.
Az az elméletem, hogy szeretethiánya van, mert a kórházban sokat volt távol, két éjszakát teljesen. Én megszopiztattam, elaltattam, aztán szegény arra ébredt, hogy csúnya csecsemős nénik fürdetik, az anyukája meg sehol. (az Uzsoki amúgy nem nagyon jött be nekem, igénytelen és a csecsemősök is gorombák)
Szóval most szopi után is sokat kézben tartom, hagyom hogy ott aludjon kb. 1 órát, éjszaka is ez csinálom, nem sokat van az ágyában, hátha így pár nap alatt feltöltekezik belőlem, és aztán könnyebben bírja a különlétet.
Tudom, hogy ki kell bírni, és ha jól belegondolok Zitussal nem is olyan nehéz, hiszen éjszaka azért csak alszunk néhány órákat, a férjem is sokat segít-bíztat.
Brinza igazad van, biztos a hormonok is teszik, ma már iszom egy kis orbáncfűteát, nehogy depibe essek itt végül. Nehét feldolgozni, hogy az ember jól bejáratott kis nyugott élete a feje tetejére áll...
:roll:

Rakok föl képet a kis tökmagról. Ugye nem úgy néz ki, mint egy problémás gyerek? Nem is az, tudom én... én vagyok inkább problémás.
Kép

Kép
Kép
tusimi
 
 


Andalka!
Érdekes, amit írtál. Zita délután, kora este a legnyűgösebb és 16.25-kor született...

Kép
Kép
tusimi
 
 


Kedves Anyukák!

Végzős hallgató vagyok az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolán. Szakdolgozatomat a „Testtartás kialakulásának folyamata és az azt befolyásoló tényezőkből” írom. Segítségét szeretném kérni az alábbi felmérés otthoni elvégzésével, melyet óvódás korú gyermekével/gyermekeivel kell megcsináltatnia. A felmérés kiértékelésével fényt szeretnék deríteni arra, hogy a hasizom és a hátizom erejének, valamint a lúdtalpnak, van-e szerepe a hanyag testtartásban. Mert amennyiben igen, akkor ezek már óvodás korban elkezdett megfelelő erősítésével megelőzhető a tartáshiba kialakulása, amely idősebb korban további panaszokat okozna.
A kitöltött felméréseket légyszi küldjétek el a kisindigo@freemail.hu címre.


1. Gyermek kora, neme:
2. Magassága, súlya:
3. Súlya:
4. Van-e lúdtalpa? /Legkönnyebben úgy lehet megállapítani, ha hátulról megnézi, hogy a gyermek Achilles-ina egyenes-e. Ha megtörik akkor lúdtalpas./
5. Hanyag tartása van-e? /Hanyag tartás jellemzője: a vállak előreesnek, a háti domborulat kifejezettebb, a lapockák pedig elállnak, s a gyermek „Húzd ki magad!” felszólításra korrigálni tudja tartását./
6. Hasizom erejének vizsgálata: Kérje meg a gyermekét, hogy feküdjön hanyatt. Lábát térdben hajlítsa be és Ön rögzítse a lábát. A gyermek fogja meg a fülét. Ebből a helyzetből üljön fel úgy, hogy a könyökével megérinti a térdét, majd vissza, miközben a fülét nem engedi el, 20 mp-ig annyiszor amennyiszer csak tud. Hányszor tudott felülni?
7. Hátizom erejének vizsgálata: Feküdjön hasra a gyermek. Fülét ismét fogja meg, s Ön rögzítse a lábát. Majd 20 mp alatt annyiszor amennyiszer csak tudja emelje meg a törzsét úgy, hogy a könyökét összeérinti maga előtt. Hányszor tudta összeérinteni a könyökét?

Segítségüket előre is köszönöm!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Igen, igazatok van!
Tusimi! Nyugodj meg! Mindent jól csinálsz! És tényleg a hormonok nagyon "genyák" így az első pár hétben. Én állandóan elsírtam magam és kételkedtem magamban. És ugyanígy sírt Orsi is, gyakorlatilag etetéstől etetésig. Fájt a hasa, mert még a tejlebontó enzimek nem termelődtek a beleiben (sok babánál ez van), és ez beletelt 3 hónapba. Bármilyen cseppet, szert próbáltam, semmi. A szélcső segített és a pocimasszázs.
De könnyen lehet, hogy a babódnak nem fáj a hasa, csak anyát szeretné, és valami újat, jót, szépet látni a világból. :P
Szóval nyugdoj meg, minden rendben lesz! És elmúlik!
Én mikor benne voltam, azt éreztem, hogy ennek soha nem lesz vége, és a kimerültségtől úgy éreztem, túl sem élem. Éjszaka is ez ment, úgyhogy 3 hónapig olyan 1-1 órákat tudtam egyben aludni. Állva aludtam el bárhol, a szekrény fogott meg. De elmúlt! És elmúlik mindenkinek! És aztán lassan, olyan 1 éves kor körül már enyhülnek ezek a nagy terhek, és előtérbe kerül az élvezet része is! :lol:

Vigyázzatok magatokra!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok! Tusimi! Én olvasom a Suttogó titka 1 részt. Sok minden hasznos belőle. Lehet kapni pl a Brendonban 2400ft. Van egy teljes fejezet a babák megnyugtatására. Olvasd el. Ha mást nem egy kis önbizalmat meríthetsz.

Kép
nyafi
 
 


a suttogót én is ajánlom, nagyon hasznos :D

bkriszti
Kép
brinza
 
 


mi van veletek? meghalt az oldal? mindenki babázik? :lol:

bkriszti
Kép
brinza
 
 


Szia én vagyok! Ugyan babázok, de vagyok! Kérdés! Ti hogyan foglaltátok el a tücskötöket ujszülött korban? Lányok ki lakik zuglóban, vagy palotán? Lassan sétáltathatnánk gyereket, ha már jó lesz a lábam.lakásban már közlekedek bot nélkül..

Kép
nyafi
 
 


Szia Nyafi!
Képzeld veled álmodtam, de ne kérdezd mit, mert arra már nem emlékszem. Örömmel látom, hogy javul a lábad! :D
Én Zuglóban lakom, bár eleinte biztos, hogy csak a háztömb körül fogom tologatni a manót. A gyerekdoki azt mondta, hogy a jövőhét közepétől lehet.
Ma meg tegnap is, kiálltam vele a teraszra vele 2-2 percre, de annyira nem volt elájulva a dologtól...

Kép
Kép
tusimi
 
 


Van az Öv utcánál egy jó játszótér, majd vihetjük oda a kölköket, ha már kicsit nagyobbak. Holnap apát meg őt én is kiállítom az erkélyre.

Kép
nyafi
 
 


Tusi! Sokat sír még?

Kép
nyafi
 
 


Sírdogál, bár legtöbbször inkább csak nyűglődi szopi után. Hiába, ő legalább egy óráig nem álmos szopi után, ezt tudomásul kell vennem. Éjszaka viszont szinte rögtön visszaalszik evés után, igaz akkor ott fekszik mellettem :oops: biztos emiatt is. De mit bánom én, ha így tudnk aludni.

Kép
Kép
tusimi
 
 


Persela- köszönöm hogy megírtad a véleményed Lukácsról. Nekem nem kell babusgatás szülés alatt, sőt kifejezetten utálom ha van körülöttem valaki, és ha lehet a doki is csak annyit szóljon hozzám, hogy : nyomjon! :D Nekem bejön a stílusa, sajnos nemrég volt missed ab.-om és ott állt a lányommal, párommal együtt az ágyamnál utána, volt pár kedves szava a családomhoz, de nem csöpögösen, (azt utálnám). Tehát arról tudok, hogy a műtétet nagyon jól megcsinálta (semmi probléma nem volt utána) és most már tőletek azt is tudom, hogy a szüléshez is bizalommal lehetek iránta! :D Mégegyszer köszi!
Vendég
 


Újra egy két kép!!! Kép Kép Kép

Kép
nyafi
 
 


Nyafi!
Jól látom, nektek már leesett a köldökcsonk? Nekünk stabilan tartja magát, pedig alkoholozom, púderezem ezerrel. A tejcid beindult?

Kép
Kép
tusimi
 
 


Lányok, én még tartoztam a szüléstörténetemmel, ha valakit még érdekel:

Hétfőn betöltöttem a terminust, méhszáj zárt.
Szerdán egy nem túl tökéletes ctg és UH miatt inkább benntartanak a kórházban. Méhszáj fél ujjnyira van csak nyitva, a dokim „szülésre alkalmatlannak” nyilvánítja, hiába győzködöm, szerinte nincs értelme beindítani a szülést.
Időközben minden ctg és UH tökéletes eredményt hoz, ezért szombat délelőtt hazaengednek, hogy az esti vizitre menjek vissza.
Fél 12 körül kezdem furán érezni magam, mintha szélgörcsöm lenne. Sebaj az ebédet azért még megfőzzük, megesszük, még teregetni is elkezdek, de azt már nem tudom befejezni. Gyanúsan rendszeresen jönnek a „szélgörcsök”...
2-kor már ismét a kórházban vagyunk. Bőgök, amikor a szülésznő közli, hogy „ma baba lesz” két ujjnyira nyitva vagyok. Hihetetlen, hogy tényleg szülök végre, 5 nap késéssel!! Fél háromig borotválás, beöntés, komolyabb fájások nélkül telik az idő, majd beindul a nagyüzem. Jönnek a fájások, szinte pihenő nélkül. Próbálom a nitrogéngázt, de nem ér semmit, inkább idegesít. Helyette a férjemről tépem le a ruhát a legnehezebb pillanatokban.
4-kor spontán burokrepedés, a szülésznő már izgatott, hogy lemarad a dokim a szülésről.
Szülészem megérkezik, én ágyra föl, 1-2 elpazarolt tolófájás (nekem iszonyúan fájt, azt hittem szétrepedek, csak ordítani bírtam), majd a 3. tolásra, 16.25-kor megszületik Zita. Szinte hihetetlen számomra még most is, hogy ennyi volt az egész.
Mellkasomra föl egy pici lila kislány, semmi magzatmáz, csak meleg selyme bőr, felémfordítja a kis fejét, belenéz a szemembe, és az addigi életemnek vége van... Ez az a pillanat, amit soha de soha nem fogok elfelejteni, még most is pityogok, akárhányszor felidézem.
Hát ennyi, szerencsére rövid történet.

Kép
Kép
tusimi
 
 


Szia Tusi! Tök szép volt, egész elérzékenyültem. Igen nekünk leesett. De még kezelgetjük finoman, mert van még benne egy kis nyák. Lányok ez ne m baj ugye????!!!?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

39. hétben vagyok és már nagyon "szenvedek" Elolvastam Tusimi a szüléstörténetedet.... hát még most is törölgetem a könnyem az arcomról. Eddig még a szülés alatt soha nem pityeregtem, most meg ritka az a nap amikor valamin nem bőgöm el magam :) De nagyon szép volt! GRATULÁLOK NEKTEK! :D
Már annyira szeretnék túl lenni rajta, olyan kiváncsi vagyok már a manóra, de csak annyit mondanak CTG-n, hogy jóslófájások vannak, a baba gyönyűen beilleszkedett, úgyhogy könnyen fogok szülni (ezt ma mondta egy szülésznő, dobtam egy hátast) és a méhszájam "éreget". Na itt tartok! Pedig annyira szeretnék otthon lenni karácsonyokor...

Jó babázást Nektek! :D

Zsu
zuzmara08
 
 


Sziasztok!

Tusimi!

Köszi a szüléstörténetedet!!!
Én is megkönnyeztem!
Annyira szépen leírtál mindent! És az is nagyon tetszett, ahogy írtad, hogy az addigi életednek ott vége lett ... és egy új kezdődött.
Ami tényleg így van. De akkor, és még kb. másfél évig és ennek szinte csak a nehéz, úgymond "rossz" oldalát bírtam átélni. Viszotn azóta már nagyon értékelem, a depresszióm is elmúlóban, de tény, hogy ami régen volt, nem jön vissza többé. Ez egy új élet!
De ezekért a gyönyörűségekért megéri!

Puszi és mindenkinek meghitt, békés ünnepeket kívánok!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Nyafi!

Ne aggódj!
Az majd a fürcsikkel kijön.
Ha baj lenne vele bármi, már a védőnő mondta volna, és te is észrevennéd, mert fájna neki.
Egy kis nyák nem árt. Ne aggódj!

[img]Kellemes%20ünnepeket%20mindenkinek![/img]

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Tusimi!
Már épp hiányoltam a szüléstörténetet. Ez tényleg megható volt még nekem is, pedig nem vagyok egy sírós típus! Ugye megérte kivárni, és nem sietteni! Azt hiszem , sokan cserélnének veled!

Nyafi!
Majd csak tiszta lesz most már lassan a köldöke, ne aggodalmaskodj!

Még mindig nagyon tetszik a két kiscsaj, gyönyörűek! Zitáról külön jó a közeli kép!

Kép
majaeszti
 
 


Abigél baba gyönyörű, gratulálok! :lol:

bkriszti
Kép
brinza
 
 


zuzmara, a vége a legrosszabb, én is nagyon türelmetlen voltam az utolsó két hétben, kitartás!!

bkriszti
Kép
brinza
 
 


Köszönöm a dícséretet és az ötleteket. Sajnos a védőnő ilyet nem mond, mert nem is látom. Egyszer jött, mikor hazahoztuk...De ezért vagytok ti nekem :D

Kép
nyafi
 
 


nyafi: ha van valami ,hívd fel a védőnőt, mert ők azért vannak, hogy tanácsot adjanak, és segítsenek, nyugodtan keresd meg te őt...amúgy meg mi is szívesen segítünk,ha valamit kérdeznél... :lol:

bkriszti
Kép
brinza
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?