Sziasztok!
Nagyon köszi az érdeklődést!
Úgy szégyellem magam, mindig érdeklődtök hogy mi van velünk, én meg sosem írok...
Viki!
Igen, köszi, tegnap volt az UH. Borsay doki szerint minden oké van bent, megtörtént a repedés, szóval húzzunk bele, itt az idő a barátkozásra.
Az az egyetlen bajom és egyben kétségem is, hogy a hőgörbém olyan megaszar hogy az valami hihetetlen! Sosem volt még ilyen rossz és nem is értem, talán a closty kever be ennyit?! Ilyen hőértékek mellett másnak is simán azt mondanám hogy felejtse el a babát, ez semmire sem elég.
Nagyon szépek a rucik amiket Eszti baba kap!
Úúúúgy szeretnék már én is ilyeneket venni!
Mellesleg épp tegnap pakolásztam a szekrényekben és rájöttem hogy nagyon nem jönnék zavarba ruha ügyileg ha egyszer egy csecsemőt találnánk a küszöbön.
Peti keze.
:(:(
Remélem már meggyógyult!
Mamavica!
Nekünk azért jó családi házban lakni, mert nincs járda a ház előtt, nem kell lapátolni.
Norbi is pont ezt jegyezte meg valamelyik nap...
Hogy sikerült a disznóvágás? Én minden alkalommal kivonom magam a konyha szolgálat alól, inkább állok a hidegben, de semmi pénzért nem főznék.
A vonalzót köszi!
De nem jár jól egyébként. Kevesebb nap van vissza, mint ami rajta van.
Ennek a vonalzó gyártó programnak kicsit érdekes az időzóna számítása és nem volt kedvem szórakozni vele.
Fú, remélem megússza Ádi ezt a rohadt vírust!
A babaszobát én is bátran merem ajánlani bárkinek, tényleg jó!
Erzsó!
Én a másik angol turit szeretem a Nagy L. kir. úton. Az sokkal olcsóbb.
Bár tény, hogy a babaruha kereskedők délutánra a gyerek ruha készletet teljesen kifosztják!
Na de majd ha kismami leszek... én is odaérek reggel...
:D:D
Voltatok korizni?
Jevi!
Mikortól lesz aktuális Violkának az ovi?
Remélem ebben a jó kis havas időben azért már van kedvetek kimozdulni!
Rólunk:
Én nem is tudom, de asszem talán mondhatom azt hogy a karácsony takarítás részével egészen jól állok. Igaz, hogy tegnap még fél 8-kor is suvickoltam a lakást, de most már nem vagyok annyira pánikban mint szombaton.
A nappali két ablaka, az elmúlt 1,5 év alatt, talán ha kétszer lett igazából megpucolva, közben meg csak mosószeres vízzel lemosva, uh olyan redvás volt hogy egy fél napig pucoltam őket...
Tudjátok, ez volt a kupi szoba korábban és ott nagyon nem számított hogy mi megy az ablakra, hát volt is rajta minden...
Kari ajándékokat (apróságokat) mégiscsak vettünk, Norbi unszolására, már csak be kéne őket csomagolni.
A kaja is megvan hogy mi lesz, mert változott a program, a 24.-ét anyuék és Norbi szülei is nálunk töltik, uh. mi leszünk a házigazdák. Mostmár csak be kéne vásárolni és jó lenne nem elfelejteni semmit.
Csináltam kocsonyát is életemben először és tök fincsi lett.
Immádom egyébként a kocsonyát, uh a tél folyamán asszem egy párszor elkövetem még ezt.
Lányunk is volt a hétvégén megint, elbubuckodott a hóban egy jó pár órát. Már csak meg kéne szerezni a szánkót anyáéktól és akkor lehetne igazán nagy banzájt csinálni a telken.
Na látjátok, nem jövök egy pár hétig, utána meg tele írom az oldalt.
Cupp mindenkinek!
Monee