Új privát üzeneted érkezett!

Fanetta!
Nőtt is, és terebélyesedett is a lábam. A régi adidas fitnesscipőm nagyon nagy volt, most pont jó. Hozzátartozik, hogy jó ideje nem veszek szűk cipőt, csak kényelmeset, laposat (derékfájás miatt). Állítólag ennek is van növelő hatása. Más cipőkből is néha elég volt a 39-es, most 40-es (41-es :oops: ) kell.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

100 nap!!!!

Nemrég még 200 volt!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Rémálmok: örülök, hogy nem én bolondultam meg teljesen! :roll: :lol:

Vásárlás: nekem is ideje lenne kabát után nézni, mert már igen szűk a pocimon. A tavalyi csizmám még szerencsére kibír egy telet.

Juditkecskemét, úgy látszik, nem elég drukkolni neked, kötélidegzetet is kell kívánni, hogy túléld a vizsgaidőszakot! Fel nem fogom, hogy lehetnek ilyen taplók a tanárok, hogy semmire és senkire nincsenek tekintettel!!!

Beuska, olyan furcsa volt hirtelen, hogy Alexának szólítottad a babátokat! :oops: :oops: :oops: Még elég ritka név, nincs a környezetemben ilyen nevű (kivéve az eltűnt Lexa :) ), egy kicsit még furi, hogy most meg lesz. :oops: Egyébként ti fogjátok becézni valahogy, vagy csak Alexa lesz, mint nálunk? (Leszámítva persze egyéb beceneveket, mint Törpi, Cicuka, Nyuszika stb. :lol: )
Vendég

Bosek!
Én kérdeztem, mert én is ott szerettem volna megvenni a matracot, csak nekem gyanúsan olcsónak tűnt... Ezek szerint tényleg kókusz? Akkor megvesszük...

Kép
pété

Hahó lányok!!!

Egy másik topikban bukkantam erre, de annyira jópofának találtam, hogy gondoltam szerzek nektek is egy pár kellemes percet.

Mi történne,ha a férfiak esnének teherbe?

A világ teljesen megváltozna.Például:
A szülési szabadság 5 évig tartana,teljes fizetéssel.
A terhességi csíkoknak már rég volna ellenszere.
A normál szülés régen túlhaladott módszer volna.
A terhességgel járó hányinger a legfontosabb nemzeti közegészségügyi
probléma volna.
Minden fogmazásgátló 1oo százalékosan hatékony volna.
A csecsemöket addig tartanák kórházban,amig szobatisztává nem válnának.
Többé nem gondolnánk,hogy milyen nagyszerü dolog ikreket szülni.
A randevúról a fiúknak este 1o-re haza kellene érni.
A terhesség egész ideje alatt ágyban lennének.
A pozítiv terhességi próba esetén automatikusan járna a rokkantsági
segély.
A nök kormányoznák a világot

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok, jó reggelt!

Iszonyat szar idő van és hozzá a kedvem is ilyen pocsék. Már semmi kedvem dolgozni, ma reggel is alig bírtam felkelni. Sajnos még maradnom kell január 3. hetéig, illetve csak az utolsó héttől nem fogok már dolgozni.
Beuska, tudom, tudom....
Mennyire hasonlít rád a kislányod!

Márti, a mézeskalács házikónak én is elkérhetném a receptjét?

Most ennyit belőlem.

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok!

Ildikó!
Az idő nálunk is pocsék!
A receptet mindjárt küldöm!

Figyeljetek már!
Hallottam, egy olyat, hogy 2008.01.01.-től, máshogyan
fogják számítani a Gyed-et!
Ti hallotattok valamit erről a dologról? :?: :?: :?:
Ha valaki tud valamit, vagy van ismerős a TB.-nél, szóljatok már!
Vendég

Szebb reggelt mindenkinek!
CSatlakozom Kikóhoz, nekem is rányomta a bélyegét a kedvemre az idő...
Hétvégén nem írtam, mert szrakodott a netem meg rohangászás volt ezerrel. Meg vásárolgattam kicsit az aprónak. :oops:

Pénteken beszabadultam a Kenguruba (megkaptam a táppénzt) és megvettem Norton hazahozós ruháját. Az volt az álmom, hogy piros-kékben hozom és mindenképpen csíkosban.
Ez lett a választás, amibe beleszerettem:
Ja, a fáni farka "3d" :lol:

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Tegnap meg a barátnőmmel császkáltunk, voltunk az IKEÁBAN (beficcent egy gyerekkád :oops: ) meg az Auchanban (kis zoknik... :oops: )
A kiskádat Gordon is csak 4 hónapos koráig használta, utána meg majd kirakom neki(k) az udvarra pancsolónak. Ez azért nagyon jó, mert elég kicsi (direkt kicsit akartam) és nagyon jó ára volt (1300 Ft).
A kiszoknik közül van egy Vuk-os meg egy csíkos. Annyira édik... :roll:

JA, sztorizom, csak úgy mpatr-osan, de ezen Ti is kifeküdtetek volna, még mindig a hatása alatt vagyok :shock: :

Auchan. Ezren vannak, parkolni alig lehet, biztos mindenki attól fél, hogy lemarad a karácsonyról, ha nem vesz meg minden szirszart. Bóvli hegyek, néha már sértő módon. Néhány éve inkább NEM veszek az ismerősöknek semmit, minthogy valami csakazértkapodmertkarácsonyvan típusú használhatatlan ronda értelmetlenséggel "kedveskedjek". A gyerekekre fókuszálunk ilyenkor. Egymásnak is átalakultak az ajándékozási szokásaink. Eredetileg a gatyamadzag-húzás miatt volt a szűkös időkben, de mára örülök neki.
Na nem is ezt akartam :oops:
Szóval:zoknik, Nortonnak venni akartam. Nézegetem, egyszercsak a kezembe akad egy "gyöngyszem": illusztrálva: citromsárga és fehér, bokazokninál hosszabb, térdnél rövidebb. 00-s méret (újszülött) éééééés: Figyelj, hihetetlen:
rajta Pókember fej....
cumival a szájában :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kéész. Alig aludtam. A hatása alatt vagyok most is :shock: :lol:
Na jó, az is belejátszik, hogy hajnali 4-kor arra ébredtem, hogy azt álmodtam, hogy cseszemény büdös van, hát Csipeszke, a bullterrier kislányuk, aki bent alszik a fagyos +10 fok alatt :roll: telefosta az előszobát. Gumikesztyű ezer km-re a kocsiban, stb, stb...
Takarítás, fertőtlenítés, szagtalanítás, kismama-fertőtlenítés, brrrrr... :?

Ma még a dvd-ről fogok kifényképezni Norton képeket, szólok, ha frissítek. Esetleg lefotózom az ikea kádat meg a vukos zoknit, ha érdekel.

Znikusz! Az este nem értelek el telefonon és az emilke meg elszált, amit írtam. Köszi a tegnapi napot, nagyon jól éreztük magunkat!!
Puszi Pocivárományos Dúlácska!! Teszt??

Kép
Kép

mpatr

MÁRTI :shock: :shock:
Ne stresszelj!!! :shock:

Ha hozzányúlnak, az mostanában jól nem szokott elsülni. Pártállás nélkül. Pedig én az első évi pénzt már maradéktalanul el is költöttem... :oops: :roll: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pati!
Én is most hallottam! Eszemágába sincs senkit sem stresszelni!
Most ezerrel nyomozok!
Felhívtam az Oep-et, egy hülye dumával, és gondoltam
kihúzom a számomra értékes információkat!
De a picsa nem nyilatkozott a 2008.01.01 -es változásokról!
Azt mondta, hogy nem tudnak semmit!
Na........ Úgyhogy Sherlock szerepét játszom még mindig, és
megpróbálok fényt deríteni a nagy igazságra!
Vendég

Pati!
Nagyon édi a kis hazajövős szerkó!!!!!!!!!!!!!!!!
De erre még mit fogsz adni? Kocsikabát, meg overál?
Vendég

Holmes Kisasszony!
(Tiszta 007 a Topik, Ügynöknő, Sherlock, .... WATSON NINCS??)

NYomozzál csak szorgalmasan, és írj, ha találsz valamit!!!

Van egy (sok) zsákom, keze van, kapucnis, fehér, vastag, abba gyugjuk bele a kisdedet és ba az autóba. Tapasztalatok szerint a gyerekülés úgyis felesleges a hazahozásra, mert az autóban megy a harakiri, hogy ki fogja meg és ki gügyögjön neki idétlen baromságokat (mi vagy heten jöttünk annak idején pedig fehér család vagyunk :roll: ) :lol: :lol: :lol:
Jön a DEÉÉÉÉÉÉÉDIIII!! Meg a nézd, mosolyooooog, meg az egyéb gügyéskedések. Ha szerencséd van, a megfontolt friss apa vezet, aki felméri, hogy egyetlen egyszer sem szabad a néééézd-re megfordulnia hazáig........ :roll:

Kép
Kép

mpatr

Képzeljétek el!
Német.o.-ból hoztak egy bébihordozót!
Szerintetek milyen??????????

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Rémálmok...... Szombaton olyat álmodtam, hogy sírva ébredtem, és ébresztettem a páromat is. A nagyfiammal volt összefüggésben, teljesen kiborultam, kishíján átmentem a szobájába is, nem hittem el, hogy jól van! Hülye nő........ Ez én vagyok!

Más.....
pocifotó a 25. hétből! :)

Kép

Végre már látszik, hogy baba lakik odabent! :)
Vendég

Ezt találtam:

Differenciáltan emelkedik a családi pótlék és a nyugdíjak 4,9 százalékkal nőnek 2008-ban

Jövőre differenciáltan emelkedik a családi pótlék, a nyugdíjak 4,9 százalékkal nőnek - jelentette be Lamperth Mónika szociális és munkaügyi miniszter napirend előtt az Országgyűlésben.

A kormány 2008-ban családtámogatásra harmincmilliárd forinttal többet fordít, mint az idén, míg a három- és többgyermekes, illetve az egyszülős családok családi pótléka az inflációt meghaladó mértékben emelkedik - közölte a szakminiszter. A kormány a jövő évi költségvetést 4,5 százalékos infláció mellett tervezi.

A miniszter elmondta: a családtámogatásokra fordított összeg emelése minden családtípusban biztosítja az ellátás értékének megőrzését, ez az
- egygyermekes családoknál havi 500 forint,
- kétgyermekes családoknál havi 600 forint emelést jelent gyermekenként.

A differenciált emelést Lamperth Mónika azzal indokolta, hogy a három- és többgyermekes, illetve az egyszülős családoknál a szegénységi kockázat magasabb. Mint mondta, a
- háromgyermekes család esetében a családi pótlék 14900 forintról 16000 forintra nő, ami 7,4 százalékos emelést jelent. Hozzátette: a
- három gyermekét egyedül nevelő szülő gyermekenként havonta 17000 forint családi pótlékot kap, azaz az ellátás összege 6,9 százalékkal emelkedik.

Lamperth Mónika azt mondta: az
- egygyermekes egyedülálló szülő családi pótléka 12700 forintról 13700 forintra nő, míg a
- kétgyermekes egyedülálló szülő gyermekenként havi ezer forinttal kaphat többet, azaz 14800 forintra nő a juttatása.

A szociális miniszter közölte: az
- anyasági támogatás 61000 forintról 64035 forintra, a
- gyes és a gyed 27130 forintról 28460 forintra nő havonta. Elmondta: a
- keresettől függő gyermekgondozási díj maximum összege 2008-ban 96600 forint lesz.

Márti, így képről nagyon édi. De mit tud, mennyire biztonságos, mire fogjátok használni (autósülés, hurcolás, babakocsira kell-e rakni, hintáztatni akarod-e, ez utóbbi nem hülye funkció, volt egy időszak, amikor csak úgy tudtam főzni, hogy közben a konyhakövön a lábammal ringattam az autósülésben Gordont...).

Kép
Kép

mpatr

Monácska, de helyes a pocid!!
Nóra nagyon helytakarékos csajszi!! :lol:

Addig örüljünk, amíg ezek ÁLMOK. Addig nagy gond nincs.... :wink:

Kép
Kép

mpatr

Márti!
Nagyon tuti ez az ülés!! Nekem nagyon tetszik!

Nálunk is meg van már, és a babaverda is! :)

Pati! Akkor asszem hazahozásnál limitálom a létszámot!!!! De a történet nagyon ott van! :)
Vendég

[quote="mpatr"]M írta:mpatronácska, de helyes a pocid!!
Nóra nagyon helytakarékos csajszi!! :lol:

Addig örüljünk, amíg ezek ÁLMOK. Addig nagy gond nincs.... :wink:

Apája is azt mondja, hogy hova is rakom ezt a gyereket?!!!! De ott van tuti, este akkora raplit vágott le, hogy majd kiugrott a hasamon át! :)
Vendég

Az sose baj, ha helytakarékos!!!!
Megúszod a csíkokat pl...
De nagyon formás a hasid, igazi csajos mami vagy!!!

Kép
Kép

mpatr

Höhöhöhöhöhöhö
Csíkokat......... Ákos fiammal 25-27 kg-ot híztam............. :oops: :oops: :oops: :oops:
Vannak csíkocskák rendesen régebbről, de legalább frisseket nem szerzek, az biztos!

Jut eszembe! Nekem nincs a pocimon középen az a barna csík............ Nem hiányzik, csak nem jelent ez semmi rosszat ugye???? Tudom, hülye vagyok. :roll: Már régebben feltünt, de csak most jutott eszembe!
Vendég

Állítólag minél barnább típus valaki, annál inkább kijön. Egyrészt még megjelenhet, másrészt meg nem biztos, hogy lesz. De nem jelent semmit. Azért az álmoskönyvet még nézd meg, de orvosi jelentősége nincs :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Na ügyi vagy Pati!
Én is hasonlókat találtam! Te vagy Sherlock II. :lol:

Bébihordozó használata:
- kocsiba
- hintázásra
- hurcolászni jobbra balra
Már a kocsiba ki is próbálta párok, azt mondta, hogy jó, és
biztonságos!
Vendég

Monácska!
Tényleg édi a pici pocid!!! :lol: :lol: :lol:
Barna csíkom nekem sincs, de sz.tem az nem baj!
Marcusnál sem volt!
Vendég

Monácska, Erikkel nagyon erős barna csíkom volt (nagyon fehér a bőröm egyébként), most meg szinte láthatatlan. Ki tudja, mitől függ? :roll: Egyébként az előző terhességem után dörzsöléssel (!!!) teljesen lejött a csík, ebből gondolom, hogy csak a legfelső bőrréteg színeződik el.

Kép

Kép
mzx

Hahó Lányok!

Csak egy gyors bekukk, mert a találkozó óta nem volt időm egyszerűen netezni.

Kvaszeve, Évi!
Ezer köszönet a mézeskalács receptért!!! Meg a kis figuráért is! Gyönyörű! A héten én is megpróbálom majd.

Judit!
Gratula a 100 naphoz. Nekünk még majdnem 2 hét van addig.

Mni!
Szupi a babakocsi, nagyon designos!!!

:( +9,5kg-ot légyszi véss be.

Lányok!
Bergon márkájú babakocsit használt már valaki? Kiváncsi lennék a tapasztalatotokra.

Most rohanok dolgozni!

Ja! Éjjel nem aludtam túl mélyen, kis Balázs pedig aktívabb időszakában úgy rugdosott, hogy - oldalamon aludtam, így a hasam egy része is matracon volt - a rugdosását mindig kis matracrugóhang kísérte. Nagyon vicces volt :)

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

Eszter! Nekünk Bergon babakocsink van. Elég hamar eldeformálódott, mostmár balra húz. Ez azért van, mert nem bolygókerekes. Minden egyes kanyarnál rá kell nehezedned, és úgy kell irányt változtatnod. Ezerszer megbántam, hogy nem bolygókerekeset vette. Hülyeség hogy rossz úton ......
Vannak nagy bolygó kerekek és lehet fixálni is. Szóval nem vennék még egyszer olyat amire őrült erőt kell kifejteni a fordulásoknál. Egyrészt ha a gyerek már van vagy 10-14 kg, meg a csomag, meg a mi súlyunk, nem csoda hogy eldeformálódott. És a miénk elég nagy is, nehéz csomagtartóba tenni. A barátnőméké meg azért ment tönkre (eltört), mert erőltették az autóba.
De biztos 2 év óta már vannak kisebb Bergon babakocsik is, meg jobbak is. Én így jártam....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ja és most meg állandóan nehezkedni kell rá, hogy irányba tartsd. Amúgy lemegy az útról, Levi nem is tudja tolni.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

A férjem úgy kanyarodott, hogy felemelte a babakocsit a tolókájánál fogva, így a hozzá közelebb eső kerekek a levegőben voltak, így fordult..Nekem ez nem meg, egyrészt a sérvem és a derékfájásom miatt, másrészt amúgy is nehéz lett volna.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Én voltam az egyik, aki azt mondta, rossz úton...
DE, meggondoltam. Most már mi is a bolygókerekes mellett maradtunk, pl. ez az egyik szempont, ami alapján keressük a megfelelő babakocsit. Találtam a neten egy nekem nagyon tetszőt, nem tudom egyelőre a márkáját, de nagyon szépeket írnak róla. Csak colban írják le a kerék méretét, és az nem tudom mekkora is :oops:
8 colos az első két kerék a hátsók 10 colosak. Tud nekem valaki segíteni?

Kép
kikó70

Ildi!
Sajnos ehez a colos dolgokhoz én nem értek! :?
Biztos nem sokára jönnek a nagy babakocsi szakértők, és
a segítségedre lesznek! :lol:
Most én kiságy keresőbe vagyok!
Mni!
Tényleg sikerült vennetek kiságyat hétvégén?????????
Ha igen, képeket kérek!!!!
Ja és mindenkitől, akinek már megvan! :lol:
Vendég

Juditok! Boldog névnapot!

Kép
Vendég

Sziasztok!
Judit, boldog névnapot! :)
Mpatr, aranyos rucit vettél. Én szerintem abban fogom hazahozni, amit a kollegáktól kaptam, az nagyon édes kis rózsaszín. :) Én arra a Pókemberes zoknira lennék kiváncsi! :lol: Manapság mennyi hülyeséget képesek gyártani... iszonyat!
Mona, nagyon kis formás a pocid! :)
Eszter.eu, nekem egy ismerős ajánlotta a Bergon kocsit, hogy Ő nagyon imádja. (pont a Sisinek jelentkező lány, Te azt hiszem ismered is az Anikót)
Nem néztünk kiságyat... most a konyha készül gőzerővel, de a múltkor láttam a Mattiban és a Brendonban is egy macis ágyat, az nagyon tetszett. :) Fontos, hogy fenyő legyen, mert a szobában fenyő szekrénysor van és az passzolna hozzá. :)

KépKép
KépKép
mni

Hát, csatlakozom azokhoz, akiknek ez a "gyönyörű" idő már reggel elvette a kedvét! :cry: Ilyen is régen volt, hogy reggel villanyt kellet kapcsolni, hogy lássunk valamit a lakásban.

De aztán megjött a jókedvem, mert a mai nappal sikerült az utolsó ajándékot is beszereznem Karácsonyra! :lol: :lol: :lol: Ilyen sem volt még, hogy nem az utolsó pillanatban rohangálok.
(Megleptem magam végre egy digitális fényképezőgéppel. :lol: Remélem a férjem is annyira fog örülni a karórájának, amennyire én örülök most a gépemnek! :oops: )

Hascsík: Még nincs, de számítok rá, mert Alexánál is volt.
Mzx, ezzel megleptél, hogy le lehet dörzsölni, nekem elég sokáig meglátszott még szülés után. Ha ezt tudom, nekiesek a körömkefével. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj de bamba vagyok!!!!!!

Nagyon Sok Boldog Névnapot a Juditoknak!!!!!!!!!
Vendég

Zsuzsi, én is csak véletlenül jöttem rá, szülés után kb. 3 hónappal. Valami megcsípett a köldököm alatt, elkezdtem vakarni, erre "mellékhatásként" lejött a csík is azon a részen. Aztán ezen felbuzdulva 5 perc alatt eltüntettem az egész csíkot, kb. 90%-ot halványodott :).

Kép

Kép
mzx

Te mzx! A terhességi csíkokat nem lehet lekaparni? :wink:
Mondjuk Gordival csak egy szolíd 2-3 cm-es pirinyó csíkocska lett, de jobb az előrelátás. Tiszta Hawai, ha mindjárt megvan az ellenszer is!! Csak vakarászni kell. Az sem baj, ha nem 5 perc :wink: Türelmetlen típus vagyok, de kitartó...

Kép
Kép

mpatr

Csajszik, 2 hét és karácsony!! :wink:
(ja és nem egész 3 hónap és március :wink: :wink: )

Tegnap kiderült, hogy lehet, hogy anyósom nálunk lesz 24-én napközben. Ujjuj..... :shock:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Boldog névnapot minden Juditnak!

Kikó,
szegény, jó sokáig fogsz még dolgozni. :( Remélem nem kell hajtani és kényelmesen tudsz dolgozni!

Márti,
tetszik a babahordozó, jó a színe! :)

Pati,
ez a cuclizós pókemberes zokni nem semmi... :shock:
Csini lesz Nortonka ezekben a rucikban! :) Nagyon csípem az elefántos holmikat!

Mona,
de szép kerek pocid van! :)

Táppénzes papírért voltam bent a rendelőben, 2 órát kellett rá várni, hogy az asszisztens kihozza, egy doki volt a nőgyógyászatra és a terhestanácsadásra, meg sokan is voltunk. Meg biztos gondolták, hogy mi ráérünk várni...
Beváltottam a várandós csomag kupont, egy Avent cumisüveg és egy rózsaszín cicás cumi volt benne. :)

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!!!!

Örülök hogy kisebb dolgokat eltekintve minden ok veletek!!
Mi még mindig a lakáseladással szenvedünk, azaz már van vevőnk az egyik lakásunkra ( a másikra még csak nézelődőnk se) de annyit variál hogy már ma majdnem elküldtem a pi..ába, mindig mást mond mit hogy akar!! Jó lenne ha már vége lenne ennek a lakásmizériának mert megörülőőőőőőőők!!!!!!! :shock: :evil:

Most megyek kidühöngöm magam ! Belekötök az uramba, valahogy le kell vezetni az ideget, kismamát meg úgy sem üt meg :wink: :wink: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

pepike!
Csak dühöngd ki magad! Hidd el úgy sokkal jobb!
Én is úgy szoktam! Beindulok, és végig seprek a lakáson mint egy hurrikán! Mindenhová betérek, és felkavarom a levegőt!
Utánna megnyugszom!
Meli!
27. Hét nektek! Gratula!!!!!!!!
Rózsaszín cumi.... az nektek pont jól jön!
Akkor azt mondog, hogy jó a színe a bébihordozónak?
Tudod kicsi fiucska lesz! De ha elnézte a doki bácsi, és kicsi leányka lesz, akkor is jó?
De biztos nem nézte el!
Csak az ember azt mondta, hogy nagyon nagynak látszott a szerszám! :?: :?: :?:
Lehet olyan nagy nagy......ilyen pöttömkének?
Vendég

A többiek vacsiznak!
Mindjárt elcseppenek! Pedig nem vagyok éheske egy kicsit sem!
De miért van ez, hogy ha más eszik, akkor belehalok, ha én
nem ehetek!
Na jó!
Megyek de csak csipegetek! Kép
Vendég

Pepike!
Minden együttérzésem a tiéd....... Majd csak vége lesz, de próbálj nyugisan okés??? Nehogy bajotok essen ilyen miatt! Amit nem tudsz megoldani, azt seperd félre!

Judit!
Boldog névnapot!!!! :) A másik nagy- és fixkerekes mániás én voltam. Nálunk az is lett, a bolygó kerekes annó nem bírt ki egy évet, kitört a kereke, a műanyagcsapágy-betétek nem bírták a földutat nálunk...... Nem tudom, hogy mi lesz, de ha igazad lesz, hidd el, be fogom ismerni! Egyelőre úgy érzem, hogy jobb választás a fix és nagykerekes babaverda a mi környékünkön...... :) De emiatt ugye nem haragszol rám????

Márti!
Elérkezett nálam is az "azonnal enni kell de rögtön valamit, mert végem van" időszak...... És tök mindegy, mikor is volt előtte rendes kaja....... Receptet akarok arra nézve, hogyan lehet ezt elkerülni, és nem kell hozzá önfegyelem....... :roll: :shock: Nagyon nehéz. De nagyon féltem a cukromat, viszont iszonyatosan kínlódok is egyben................... Nem tom mi lesz, majd alakul!
Vendég

Feltehetem a babaverda képét????? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Szerelmes vagyok bele................... :roll: :shock:
Vendég

Monácska, epekedve várjuk a képet! :D

Pati, vakaródzz csak, sosem lehet tudni :wink: ! Ha a csíkokat nem is, de az embereket biztos elüldözöd! Lehet anyós is meghátrál! :)

Pepike, csak nyugi!!!!

Kép

Kép
mzx

Márti,
szerintem mindkét nemű babának jó a babahordozó, a zöld szín mindkettőhöz illik! Na meg aztán elefántos figurája van, úgyhogy nekem valszeg azért is tetszik nagyon! :)
Nyugi, nekem is egyből megjön az étvágyam, ahogy látom Apát enni és mindegy, hogy előtte csak 10 perce ettem meg a kajcsimat. :oops:

Mona,
igen, légyszi tedd közzé a babaverda képét!!! :)

Melinda

Kép
melinda80

Kép
Vendég

Basszus, még nem akartam elküldeni................ Grrrrrrrrrrrrrrrrrr

No, akkor a verda.....
Vendég

Szép élénk színe van! :)

Melinda

Kép
melinda80