Tegnap meg a barátnőmmel császkáltunk, voltunk az IKEÁBAN (beficcent egy gyerekkád
) meg az Auchanban (kis zoknik...
)
A kiskádat Gordon is csak 4 hónapos koráig használta, utána meg majd kirakom neki(k) az udvarra pancsolónak. Ez azért nagyon jó, mert elég kicsi (direkt kicsit akartam) és nagyon jó ára volt (1300 Ft).
A kiszoknik közül van egy Vuk-os meg egy csíkos. Annyira édik...
JA, sztorizom, csak úgy mpatr-osan, de ezen Ti is kifeküdtetek volna, még mindig a hatása alatt vagyok
:
Auchan. Ezren vannak, parkolni alig lehet, biztos mindenki attól fél, hogy lemarad a karácsonyról, ha nem vesz meg minden szirszart. Bóvli hegyek, néha már sértő módon. Néhány éve inkább NEM veszek az ismerősöknek semmit, minthogy valami csakazértkapodmertkarácsonyvan típusú használhatatlan ronda értelmetlenséggel "kedveskedjek". A gyerekekre fókuszálunk ilyenkor. Egymásnak is átalakultak az ajándékozási szokásaink. Eredetileg a gatyamadzag-húzás miatt volt a szűkös időkben, de mára örülök neki.
Na nem is ezt akartam
Szóval:zoknik, Nortonnak venni akartam. Nézegetem, egyszercsak a kezembe akad egy "gyöngyszem": illusztrálva: citromsárga és fehér, bokazokninál hosszabb, térdnél rövidebb. 00-s méret (újszülött) éééééés: Figyelj, hihetetlen:
rajta Pókember fej....
cumival a szájában :shock:
Kéész. Alig aludtam. A hatása alatt vagyok most is
Na jó, az is belejátszik, hogy hajnali 4-kor arra ébredtem, hogy azt álmodtam, hogy cseszemény büdös van, hát Csipeszke, a bullterrier kislányuk, aki bent alszik a fagyos +10 fok alatt
telefosta az előszobát. Gumikesztyű ezer km-re a kocsiban, stb, stb...
Takarítás, fertőtlenítés, szagtalanítás, kismama-fertőtlenítés, brrrrr...
Ma még a dvd-ről fogok kifényképezni Norton képeket, szólok, ha frissítek. Esetleg lefotózom az ikea kádat meg a vukos zoknit, ha érdekel.
Znikusz! Az este nem értelek el telefonon és az emilke meg elszált, amit írtam. Köszi a tegnapi napot, nagyon jól éreztük magunkat!!
Puszi Pocivárományos Dúlácska!! Teszt??