Timo, jók a képek, megnéztem Lillusnál
Bozotka, aha, dolgozok. Eddig nem vészes, mondjuk Boldiapu heti 2 nap szabin van (ez januártól nem lesz így..) Persze most pl dolgozok.. (de már inkább a holnapi adagot, mert a mait hétvégén megcsináltam)
Lorca, nekem már alig van tej. Te honnan tudod, h 110-120 körül evett? Megérzés?
Nekünk 1-2 perc, és mostanában utána harap
Olyan hüje dolog, h ha egyszer megharap, akkor utána nem tudom elereszteni magam, görcsbe merevedve fekszem, várva a következőt
De már csak reggel-este, az is inkább a ceremónia kedvéért, utána kap tápit..
Ismét felmerül bennem a kérdés, hogy ha abbahagyja végleg, mi lesz az utolsó korttyal...? Asszem arra jutottunk a múltkor, h felszívódik
Júj, Lillusnak kívántam hófordulót? Most kívánok, és Boldi is!!!
Jók a télapós képek mindenkinél!!
Mazsi, Sno, sorstársak, Boldi is 10,20 kg volt 2 hete, én alig bírom ölben megtartani... Míg kikísérjük apát az előszobába reggel, lecsúszik a térdemig, alig bírom felemelni megint
Ezúton bocsi ha mostantól tendencia nálam, h nem reagálok valakire
(A látszat ellenére) tényleg dolgozok közben, és mindent elolvasok, érdekel, stb, még tán eszembe is jut komment, de mire engedélyezem magamnak, h írjak, addigra van h elfelejtem, visszaolvasni meg túl sok idő..
Dana, Bodinak is sok idő volt a forgás után a mászás.
Ja, még Sno, a sinupretet Boldi kb 10 ml teával simán megissza! Ebben az az érdekes, hogy én ezt nemis értem, hogy hogy lehet, mert marha kserű tényleg! Egyszerűen rejtély