Sziasztok lányok!Megjöttem délben,de eltartott egy ideig míg visszaolvastalak titeket.
Sajnos egyedül érkeztem haza,tegnap 10.30 kor angyalka lett a babámból.Délelőtt még ugyanúgy ott volt az uh-n mint szerdán,de semmi változás nem volt.
Csütörtökön bementem,senki rám se nézett egész nap,péntek hajnalban vettek vért,vizeletet,ezek az eredmények jók voltak.Aznap se néztek rám mondván nem ő az orvosom.Kérdezték vérzik?Mondtam nem csak barnás a papirom pisilés után.az nem baj.De nem csináltak volna egy uh-t hogy él e a baba vagy nem!
Péntek este felé már rendes véres volt a papír de a betétem még tiszta maradt.Azért szóltam a nővérnek ha éjjel beindul fel fogom költeni őt.Erre ő ha lehet csak tűrjem mert olyan doki volt bent aki egy kissé szereti a TÜTÜKÉT!!!Gondolhatjátok azért imátkoztam csak nehogy most öntsön el a vér.
Szerencsére nem volt semmi.Szombaton délután már elkezdtem görcsölni,estére már eléggé véreztem is.Az éjszakát is végig görcsöltem,akkorra már a pisim is fehérjés volt !Mondtam a szobatársaknak ezek megvárják még hullafoltok lesznek rajtam.
Tiszta ideg voltam.Valahogy átvészeltem az éjszakát,tudtam hogy a dokim ügyel vasárnap.Reggel a vizitnél mondtam neki hogy már szombat délutántól görcsölök meg ömlik a vér belőlem ,ha lehet ne várjunk keddig csináljuk meg ma a műtétet.
Megnézett ultrahangon még mindíg ott volt a babám.Olyan erősen meg volt tapadva hogy magától nem ment volna el.Ezt a dokim mondta.De hát a múlthét óta semmit sem nőtt és szívhang sem volt.Be kellett fejezni a terhességet.szólt hogy készítsenek elő,de mivel altatni nem lehetett csak bódítót kaptam vénásan.
Azonnal szédülni kezdtem de tompán éreztem az egész beavatkozást,végig a lámpákat néztem a fejem felett.5 perc volt az egész közben simogatták a kezemet.Mikor letoltak a szobámba sírtam egy kicsit de a bódítótól elszunnyadtam.Délután jött a család,Domika azt mondta meghalt a kistestvérem.Olyan rosz érzés volt!!!
A doktornő is vigasztalt hogy rendbe teszik a vérnyomásomat és 3 hónap múlva lehet ismét próbálkozni.
ma reggel is bejött hozzám elbúcsúzni,megsimogatott és mondta hogy még találkozunk.Nagyon kedves volt!!
Jövöhéten hétfőn megyek a szövettani eredményért lehet megtudják mondani hogy miért halt meg a baba.
Szóval most itthon vagyok görcsöl a hasam ,vérzek De jól vagyok.
A lelki dolgokhoz még idő kell,de a kisfiam miatt erősnek kell lennem.És úgy mint Angel mondta a babám kis lelke csak egy új kis testre vár és ha eljön az ideje újra közénk jön egészségesen.
Tőletek pedig nem szeretnék elbúcsúzni továbbra is itt akarok maradni és végigkövetni az életeteket.Talán már tavasszal ismét kismamaként!!!
Mindenkinek köszönöm az aggódást,érezetem hogy velem vagytok mindannyian.Ezt mondtam is a szobatársaimnak.Én is sokat gondoltam rátok,de hát nem tudtalak titeket tájékoztatni ebben a pár napban.
Mától viszont itt vagyok.Remélem örültök nekem.