Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Erzsike: köszi az övet!!!

Ági: neked is köszönünk mindent és apának is előre.

Ahogy Titi írta ...énis ebben reménykedem:
Bízom benne, hogy ma picit mindenki nyugodtabban fog felkelni, és rájövünk, hogy lehetünk még ugyanolyan jó kis csapat mint azelőtt.
Én amondó vagyok, a konfliktusok arra valók, hogy megoldjuk azokat, és azok csak megerősítik a csapatot!!! Persze csak ha megoldjuk őket!

Nagyon szeretlek benneteket és eddig nagyon jó kis csapat voltunk, amikor visszaolvastam éjjel a hozzászólásokat, arra gondoltam, nem lehetne egy rossz álomnak tekinteni az egészet és felül emelkedni? Tudom sok mindent tisztázni kell, de , ami a legfontosabb szeretjük egymást!
S tegnap egy rossz napunk volt.....sajnos érzéknyebben reagált mindenki az egészre, mert fájt, akitől szerette attól kapta, de ne felejtse senki el, hogy Mindenkinek lehet egy rossz napja!

Szeretlek titeket!
„A barátság az egyetlen olyan kapcsolat, amely kölcsönös, szabad választással jön létre. Nem velünk születik, mi teremtjük. Nem fertőzi meg semmilyen testi kapcsolat, vagy érdek. Nem akarunk egymástól semmit - egyszerűen csak jó együtt lenni. A barátság születése mindig együtt jár azzal az érzéssel, hogy találkoztunk már valahol. Hogy ismerem őt! Ez persze sejtelem, nem biztos hogy így van. Sosem tudhatjuk, mitől vagyunk otthon egymásban. De ha a barátomhoz megyek: hazamegyek.”

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


"Ki minek gondol, az vagyok annak... Mért gondolsz különc rokontalannak? Jelet látsz gyűlni a homlokomra: te vagy magad ki e jelet vonja s vigyázz hogy fénybe vagy árnyba játszik, mert fénye-árnya terád sugárzik. Ítélsz rólam, mint bölcsről, badarról: rajtam látsz törvényt saját magadról. Okosnak nézel? hát bízd magad rám. Bolondnak nézel? csörög a sapkám. Ha lónak gondolsz, hátamra ülhetsz; ha oroszlánnak, nem menekülhetsz. Szemem tavában magadat látod: mint tükröd, vagyok leghűbb barátod."

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Aki úgy dönt, hogy elmegy a buliba, mert úgy érzi, közénk való és persze lehetősége is van erre (pl.nem beteg, nincs más dolga, nemlakik messze, stb....), annak nagyon jó szórakozást kívánok! Remélem enyhül a rossz hangulat. Én innen Miskolcról azért nagyon drukkolok, hogy jobb szájízzel gyertek ki az ajtón 13 órakkor!
Természtesen nekem is van véleményem, nem érdektelenségből nemírok, csak már nem akarom én se feszíteni a húrt.

Mentsük ami még menthető, azokkal, akik ebben részt akarnak venni. Én biztosan! :wink:

Puszi nektek és képeket csináljatok feltétlenül!!!!!!!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 

 
 

Szia Koda!

De jó, hogy írsz!!

Csinálunk midenképpen képeket...

Ha van időd, írj midenképpen magatokról....hogy vannak a fiúk?

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike!
Köszi a kérdést!
Már "csak" Bence beteg. Javult a fulladása, de jövő héten is vinnem kell folyamatosan a doktornőhöz hallgatózni. Tegnap előtt már elég nagy volt a javulás, azt mondta a dokinéni. De a köhögése borzasztó csúnya még mindig. Bízom benne, hogy kb. 1 hét múlva jobb lesz. Mint itt is a helyzet :roll:

Ági :lol:
Remélem lesz övetek,mert ahogy felrémelett a kép előttem, hogy a Mikinek kiesik a pocakja :lol: Bár most olvasom, Erzsike talán megoldja a problémátokat:)

Erzsike:)
Nem is gratuláltam az első fogacskához! Ügyesek vagytok! Bence már a 10. hónapban ven, de egy szál foga sincs :evil: Igaz a vajaskenyeret eszi így is:) Valami fehérlik az alsó ínyén, de hogy mikor lesz belőle valami........
A babakocsitok meg.......én még ilyet nem is hallottam! Most egy kölcsön kocsitok van?

Gyöngyi!
Hogy vagytok???????

Jaj Bence beszorult valahova, most mondja Gábor...megyek kiszedjük :shock:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Lányok,
én is végigolvastam ezt az egészet. ÉS -ahogy Kodának is nekem is megvan a vélményem-de szintén nem akarom már azt a bizonyos húrt tovább feszegetni, elég szomorú így is a helyzet. Hihetetlen jó csapat vagytok /unk (még ha én nem is vagyok tősgyökeres tag) ezért is tértem vissza közétek, mert olyan megfoghatatlan jó hangulat, szeretet (nem írok egyetértést, mert nem KELL mindenben egyetérteni a barátoknak sem) van itt jelen.

Nyilván senki sem tökéletes, ezt el kell fogadnunk, hibázunk, DE IGENIS FELÜL LEHET EMELKEDNI A SÉRTETTSÉGEN. Baromi nehéz úgy bocsánatot kérni, hogy szívem mélyén esetleg nem vagyok biztos , hogy nincs igazam, de NÉHA IGENIS MEGTESZEM,(kicsit önfeladom magam, de ettől nem érzem kevesebbnek magam és nem megalkuvás) mert fontos a MÁSIK NEKEM (Férjem, Szeretteim, BArátaim).

Viszont amit még szeretnék tiszteletteljesen hozzátenni, Meri kedves ne haragudj, de egy kicsit bekiabálásnak vélem a partvonalról a TE hozzászólásodat. Van egy véleményed ok, mert kinek nincs,még lehet, hogy igazad is van!!!! DE a hangnem kicsit önmagért beszél. NEm szoktam ilyeneket írni, nem kenyerem , hogy másokat okosítsak, de a vitában résztvevők használnak olyan hagnemet amilyet (erről is megvan véleményem) de TE, aki kívülállsz,(szó szerint) hát kicsit furcsa, hogy a pálya széléről kiabálsz be.....

Ezentúl LÁNYOK, kívánom NEktek, hogy hazafelé már kicsit könnyebb szívvel gyertek, és ahogy Titi is írta, bízom benne, hogy helyreáll ez a kis csapat. Lehet, hogy hosszú folyamat lesz, de MEGÉRNÉ...

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Koda,
de örülök, hogy jobban vannaka fiúk. Remélem BEncus köhögése is alábbhagy nemsokára!

Erzsike,
gratula az 1. fogacskához!!!! NA innen nincs megállás.... :lol:

Ági,
én is sajnálom, hogy nem ismerlek meg Benneteket ma személyesen, de remélem lesz hamarosan rá lehetőség.

Most viszont rohanok, mert nemsokára jönnek hozzánk, és még van mit tennem....és délután meg folytatódik a vendégjárás...

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Lányok, lányok, én mindjárt elsüllyedek!!!

Itthon maradtunk, és a végén nem apa miatt, mert ő még mindig alszik, gondoltam, majd délután találkozunk, kibírjuk...

Viszont a 8 órási szopi után még egy hangyányit vissza akartam dőlni, a bébit letettem nyekeregve a kiságyba, gondoltam, úgysem lesz alvás belőle.
És mi lett?! Alvás! Én most keltem fel, a bébi meg még alszik! Igaz, tök éberen, mert nyöszög, nyújtózkodik, de mégis alszik!
Nem hittem volna, hogy így kidőlök egy ilyen éberen alvás mellett.
Most ha felkel szopizunk, utána meg már nem tartom értelmét, hogy elinduljunk.
Pedig a ruhácskánk kikészítve, minden elővéve, a hajlani 4-es szopikor úgy döntöttem véglegesen, hogy elindulunk, mert látni akarunk benneteket!
Istenem, most viszont odafentről másképp döntöttek.
Igyekszem megbékélni ezzel, nagyon remélem, Ti is megértitek, most már nem tudok hová ugrálni!

Nagyon-nagyon bízom benne, hogy mindenkivel tudok találkozni hamarosan, és akár nálunk is csinálhatnánk a következő talit, akár kisebb csapatokban, akár egészben, akár hétköznap, akár hétvégén. Ahogy jó Nektek, csak találkozzunk kérlek benneteket!!!
Úgy szerettem volna elbüszkélkedni az én drágaságommal, és ez lett... :(
Tényleg baromira fáj, mert végül úgy besóztam, hogy megyünk! Amennyire kicsit nehézkesen indultam neki a Dani útja miatt...

Megyek, gyorsan dobok oda valami ebédet, amíg még alszik a kiscsaj, ha már így alakult, használjam ki hasznosan az időt.

Édes Istenem, remélem, jól szórakoztok, és nincs feszült hangulat lányok!

KépKép
titi_27
 
 


Lányok!
Csak gyorsan írom, hogy valamelyik fiúcska otthagyott egy autót és valaki egy piros meleg felsőt! Mindkettőt hazahoztam és szívesen eljuttatom a gazdájának!

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva!!
Köszi a felső az enyém jaj olyan meleg volt nem is kerestem! :oops: :oops: :oops:

A képeket kicsinyitem és éjjel mindenkinek elküldöm emailben!
Puszi és nagyon jól éreztük magunkat!! :D :D :D

brimo
 
 


Sziasztok!

Írjatok már légyszi milyen volt! Hogy éreztétek magatokat? Megnyugodtak a kedélyek egy kicsit????

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda! Hová szorult Bence? Ugye nem volt vészes? Örülök, hogy azért már jobban van.
Nem gáz az, ha nincsen foga Bencusnak, addig se harapdál :lol: és ha nagyobb korában jön ki hátha nem szenved vele annyit.
Szerintem nagyon jó volt a Miki buli, aranyos Mikulásunk volt, a gyerekek meg nem úgy láttam, mintha unatkoztak volna. Még énekeltek is a Mikulásnak.
Ugye Babó nem igazán vett részt a játékban, de ügyes volt, mert hagyta az anyukáját beszélgetni :lol:

Kicsi! A játékbolt, ahol lehet ilyen fa szekrénykéket meg ilyesmit kapni: www.fakopancs.com . Van annak a boltnak is honlapja, amiről Zsuzsa mesélt, bár itt konkrétan nincsenek fent a játékok: www.jatekforras.hu .

Titi! Nagyon sajnálom, hogy nem voltatok ott, reméleem így legalább kipihented magad. A mellszívód itt van nálam.

Ma reggel óta már 2 foga van Babónak!

Én nem sok képet csináltam, mert Babó folyamatosan a kezemben volt…
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
verzsike
 
 


Sziasztok!

Köszönjük ezt a szép napot nektek, nagyon jól éreztük magunkat!

Az autót mi hagytuk ott!!

Holnap márcsak, de jövök a fényképekkel.

Zsolti azóta is a télapót dícséri, külön öszönet ezért a mikunak, tényleg szuper volt és hiteles!!!

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok,
Csak gyorsan szeretném írni, hogy nekem a csjagnes@gmail.com-ra küldétek a képeket!!!

Köszi,
Ági

Majd jövök, most megyek altatni..
csné
 
 


Sziasztok!

Csné
Köszönjük szépen Nektek az élményt, amit a Mikulásotok a gyerekeknek nyújtottatok. A krampuszkák is igen helyesek voltak(Vivinek,Éva lányánakEmesének is köszi), Dávid nagyon emlegette őket. Amikor visszanéztük a képeket itthon Áron is folyamatosam magyarázott és mutogatott a képernyőre.

Be kell vallanom hogy önző módon szinte csak a saját gyerekeimről van kép. Bocsássátok ezt meg nekem. :oops: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Hú az első mondatom kicsit kusza. Lényeg, hogy köszi a Mikulásnak és a Krampuszkáknak is. :oops:

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Azta, nagyon-nagyon helyesek a képek lányok!
Én azóta is csak irigykedem, és szidom magam! Sajnálom, hogy így alakult!
Bufo, Áronka nagyon nagy már! Nagyon rég láttalak benneteket, eszemet sem tudom, mikor. Talán Gyöngyiéknél tavasszal?! Jézusom, az már nagyon rég volt!
Remélem, tudunk még találkozni, mielőtt elköltöztök.

Kár, hogy így kimaradtam a taliból, gondolom, jót dumcsiztatok, én meg lemaradok mindenről.

De nagyon bízom benne, hogy minél előbb találkozhatok mindnyájatokkal.
Ha bárkinek van kedve eljönni hozzánk, nagyon-nagyon szívesen látunk bárkit. Indulni kicsit nehezebben tudunk kocsi nélkül, de akár azt is megoldjuk, hogyha mehetünk hozzátok.

Jucikám, aranyos vagy, hogy jöttél volna Te is amíg nem volt Dani, végül sikerült megoldani, és pénteken anyukámék feljöttek Miskolcról, tegnap mentek haza.
Nagyon jó volt, hogy itt voltak, egész más volt velük lenni, mint egyedül.
Tudod, teljesen őszintén... eszembe sem jutott, hogy segítséget kérjek, az éjszakával volt a gondom, félek itthon sajnos ebben a nagy házban, így akkora próbáltam volna ismerősöket beszervezni, ezért sem gondoltam rá, hogy napközbenre kijöhettetek volna hozzánk.
Remélem, hogy ami késik, nem múlik.

Szóval már 6 hetesek voltunk szerdán, úgyhogy most már nyugodtan el tudunk mi is indulni látogatóba, hogyha a Papától tudunk kunyizni autót.
Majd valahogy összehozzuk lányok.

Még egyszer köszönet a képekért, amiket hoztatok nekünk! Remélem, a következő taliról nem maradunk le már mi sem!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Koda: Bencének sok-sok gyógypuszi!
Majd, írj mit mond az orvos....jó lenne, ha a 7végére őis teljesen gyógyult lenne.
Gondolunk rátok!

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Jó reggelt!!!

Ahogy ígértem a képek!!!
MAjd később küldök is, de most nincs több időm...

Nagyon sokat csináltam, így most csak pár kedvenc...



Kép Kép Kép
Kép Kép
Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép


Szeretlek benneteket és nagyon jó volt látni titeket!
Mikulás bácsinak mégegyzser külön köszönet...

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Amíg a képeket feltettem, addig Anna kiöntötte a földre az 1liter tejet és a fél liter 100as gyümilevet és abban tocsogva várt!

Így, mostantól, majd akkor jövök, ha alszanak vagy fürdenek...puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Mielőtt bármit elkezdenék:

Drága Egyetlen JUDIT-om!! :D
Nagyon-nagyon Boldog Névnapot Kívánok Neked
az egész családom nevében!!!!

Kép


Sziasztok,

Köszi a képeket... Úgy sajnálom hogy én nem vittem gépet :(

A mikulás boldogan csinálta és örül, hogy a gyerekek élvezték! Bár Zsolti előtt majdnem lebuktak, ha jól tudom... :roll: :oops:

Juci köszönjük a krampusz jelmezt, légyszike mond meg Illésnek is.
Bár rád kicsit haragszom, a lányok miatt (Vivi nagyon várta őket), de hát muszáj vagyok elfogadni a döntésed... :(

Puszi,
Megyünk oltásra :(
csné
 
 


Kicsi! BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!
Kép
verzsike
 
 


Drága Juci!

Nagyon sok boldogságot kívánunk névnapod alkalmából!!!


Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Juci!
ISTEN ÉLTESSEN A NEMZETKÖZI JUDIT NAPON!

Kép

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, Ági a képeket elküldtem nektek, Erzsike írj mailcímet, ahova küldjem.

Többieknek márcsak d.u.

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Lányok!
Mi is sok képet csináltunk! Majd én is megpróbálom feltenni és elküldeni őket!

Brimo!
A pulcsid szerintem úgy jut el a legkönnyebben Hozzád, ha odaadom Jucinak!

Sziszike!
Gondoltam, hogy a Tiétek a kisautó! Ha írsz egy címet priviben szívesen elküldöm!

Éva

Kép
balimama
 
 


Judit!

BOLDOG NÉVNAPOT!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Kép Juci,

Isten éltessen sokáig névnapod alkalmból!!! Kívánunk erőt , egészséget Neked!!

Zita
KépKép
fidoli
 
 


LÁnyok, nagyon jók a képek!!!!!

Sziszike,
Különöse tetszenek az "anyáhozbújós" képek, Ágikáról, Babóról, no meg Ági Livikével!!!!Áron és Dávid egy bölcsőben se semmi.... :lol:

Ági,
hány liter sört vedelt meg a télapó az elmúlt napokban??? :lol: :lol: :lol:
Nagyon tuti pocakot növesztett.... :lol: e

Erzsike,
már 2 foga van Babónak??? Annyira édes, tipikus kisfiús Ő is. Ugye még nem nézték lánynak??

Azt tudtátok, hogy a Lurdy házban van egy játszóház, ami 1 éves kor alatt ingyenes, van külön babáknak való elkerített rész, de a nagyobbaknak is rengeteg játék lehetőség van. Jó kis hely.Megmelegítik a babakaját, külön pelenkázó van, külön wc....Igényes, kultúrált hely...

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Sziasztok!

Kicsi
Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!

Kép

Koda
Remélem Bencus most már hamar rendbe jön.

Éva
Remélem nincs semmi változás tegnap óta és még mindig nem jött meg..)

Többre most nincs időm majd jövök alvásidőben.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!

Ebéd főzés közben jövök, kicsibébi most aludt el, reggel óta fenn volt, most van kis időm!

Először is, Jucikám, Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából!!!

Lányok, szuperek a képek, és ez a hely! Ennyi játék van itt?! Én még soha nem hallottam ilyen játszóházról. Ide bármikor be lehet menni a gyerekkel?!

Brimo, hogy Te milyen erőben vagy?! Gondolom, nem könnyű pedig két ilyen szép nagylányt a karodban tartani.
Én néha még a kislurkót sem bírom, pedig még "csak" 5,2 kg!

Zsuzsikám, nagyon le vagy fogyva!!! Nagyon vigyázz magadra, hogy fogod így bírni energiával a családi dolgokat végigcsinálni?!

Juci, szerintem a gyümölcskenyeret Erzsike csinálta, fel is tette a másik topikba a receptet, kértem tőle én is, mivel annyira jól csinálja.
Nekem is hozott annak idején a kórházba és most is, mikor itt voltak, és fantasztikusan jó!!!

Fidoli, szupi hogy írtad ezt a játszóházat, én nem is hallottam erről sem. Az ráadásul elérhető távolságban van hozzánk, na, talán majd egyszer ellátogatunk oda.

Ági, a Mikulás egyszerűen csúcsszuper volt! És látom, az öv végül csak jó lett rá! Reméltem, hogy végül kaptok valakitől!

Na, a fene egye meg, odaégettem a kaját.

Igyekszem még később jönni!

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Hát én is nagyon sajnálom, hogy nem sikerült eljönnötök tegnap. Hidd el a pihenés kellett már neked úgyhogy ne legyen lelkifurdalásod. Biztos vagyok benne, hogy még jó sok taliban részt fogtok venni kicsibébivel együtt.:)
Tudod én mondtam, hogy nem leszek épületes látvány, de a csajok aranyosak voltak és nem hangoztatták hogy de szarul is nézek ki, úgyhogy hálás vagyok nekik érte. Sajnos tény , hogy a mérleg is kevesebbet mutat, aminek egyáltalán nem örülök, de hiába eszem, este állandóan nasizom nem segít.

Sziszike
Nagyon köszönöm a képeket.:)
Igazán életrevaló a kis Anna bár gondolom te nem voltál elragadtatva attól amit művelt.

Csné
Jó volt látni téged, hogy végre kiegyensúlyozott és boldog vagy a sok rossz után. Végig ragyogott az arcod jó volt rád nézni.
Vivi mit mondott milyen érzés volt krampusznak lenni?

Fidoli
Nektek hogy sikerült a programotok?
Mi eddig ha játszóhzba mentünk sehol nem kellett fizetni az 1 év alatti gyerekért. Bevallom én azt hittem ez a legtöbb helyen így van, de úgy látszik nem.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jaj, Zsuzsi, remélem, nem bántottalak meg, hogy én meg így kerek-perec megírtam! Látod, így jár az, aki nem olvas rendszeresen, hisz ha megkérted a lányokat, ő tiszteletben tartották kérésed, én meg nem, hisz nem láttam kérésed. Na, megint elsüllyedek! :(
Igen, nagyon jól esett a pihi, nem is hittem el, hogy ez megtörténhetett. És délután még tudtam egy picit vele pihenni. Gondolom, ezzel most be kell érnem egy jó darabig! :wink:

Éva, hogyan állunk? Ugye nem jött még meg?! Ne mááááár!!! Abbamaradt a rózsaszínezés???

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Drága Juci! Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk a csajokkal együtt.

Remélem nemsokára tényleg összehozzuk az elmaradt a találkozót, és végre megdögönyözhetitek a Sárát. Nekem a vizsga után bármikor jó, akár a két ünnep között is megbeszélhetünk egy talit,ha nem mentek sehová. Én nagyom örülnék neki, úgy is lemaradtam a mostaniról is. Na majd megbeszéljük oké!

Nagyon köszi a képeket. Szerintem jó buli volt,kár, hogy mi nem mehettünk. Hihetetlen mekkorák már a gyerekek.

Ági!
Ragyoksz a képeken, és a csajok is helyesek, na meg a Miki is jól nézett ki.

Éva!
Végre egy közös kép a lányoddal. Nagyon helyesek vagytok rajta.

Erzsike!
Látom Botinak már megvan a mennyasszony jelöltje. Mindig a Livikével van a képeken.

Mesi!
Zsoltika nem akart nagyon fényképezkedni? Ahogy áll a Mikulás előtt az a kedvencem. Ágival az alvós kép nagyon jó.

Bufo!
Látom a fiúk jól elvoltak egymással. A kiságyak kép jól sikerült.Gyertel el hozzánk ti is, nekünk is pont ilyen babaágyunk van. Igaz a csajok még nem jöttek rá, hogy bele is lehet lépni.

Sziszike!
Téged nem látlak a képeken? Merre voltál?

Juci!
Dudi nagyon tündéri mint mindig,és te is csinos vagy a képeken.

Na rohanok, mert tanulnom kell. Az írásbeli vizsgáim sikerültek (a szóbeli már nem biztos, ahogy haladok :oops: )
A hétvégi topikos beszélgetés nagyon fájt nekem is. Nem akartam bekapcsolódni a vitába, hisz írni is alig van időm mostanság.

puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Titi,
tényleg jó a Lurdy, majd ha nagyobb lesz a Kishölgy érdemes eljönnötök ott összefuthatnánk, no persze ez mindenkire érvényes :wink:

Zsuzsa,
köszi a kérdésed, jó volt a tegnapi nap, csak estére kidőltünk mindannyian. Délelőtt 11-től folyamatosan jöttek hozzánk, (Apósom váratlanul :evil: , miközben vendégeket vártunk) babaruhákért unokatesómék, ők is itt ragadtak, mert most látták először a házunkat és meséltünk nekik házépítésről babavárásról szülésről...(ezt még lehetett volna másképp alakítani) de akik miatt nem tudtunk menni az exkolléganőm, akit 2,5 éve nem láttam és kb augusztus óta szervezzük a talit,(csak hol az egyik gyerek volt beteg, hol a másik....) és már régóta megvolt az időpont

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi: igyekeztem mindenkit fotózni, de ezekszerint én lemaradtam, vhol azért kicsit látszom...a saját manóimat is alig fényképeztem.

Apa is eljött, aminek nagyon örültem, bár egy órára elurott autót takarítani, de utánna velünk volt.:)

Zsuzsi: Szívessen a képeket! Remélem tetszettek!
Annával kapcsolatban mire célzol?
Sztem nagyon eleven, de nekem ez tetszik! Imádom őket...

Most számoltam 263 képet sikerült csinálnom.:)
Próbálom mindenkinek elküldeni, de szóljatok érte , majd vmikor este talám egy képtárba is rakom, ahol együt lehetnének a képeink.

Juci: amin rajta vagyunk átküldenéd?
Este megcsinálom a képtárat, nem rakod teis oda fel mindent??

Ki fényképezett még? Meglesem mindjárt a fényképeken.;)

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Titi
Egyáltalán nem bántottál meg, nehogy rossz érzésed legyen miatta.
Igen igazad van nem nézek ki valami jól, de most ez van és bízom benne hogy helyrejövök.
A lányokat nem kértem meg semmire szerintem simán nem akartak még ezzel is elkeseríteni.

Oné
Örülök, hogy sikerült az írásbeli vizsgád csak így tovább!
Rézi hogy van?
Bevallom neked fogalmam sincs hogy eljutunk e még hozzátok amíg el nem költözünk.
Karácsonyra már lemegyek anyáékhoz és min. 3-4 hétig haza sem akarok jönni. Addigra meg nagyon valószínű, hogy megkapom a pénzt és akkor már itt sem vagyok.

Fidoli
Úgy látom tényleg nem unatkoztatok.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziszike
Nem céloztam én semmire csak a gyümölcslé és a tej kborítására írtam hogy milyen kis eleven, és valószínű nem örültél neki túlzottan.

Igen tetszettek a képek még egyszer köszi. Tudod nagyon kevés olyan van ahol én vagyok a fiúkkal.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!
Este én is felteszem a képeimet!

Nekem is küldjétek el légyszi!
tucsok13@citromail-hu
Ez a címem, ide várom őket.

Köszi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Képek:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Szia Zsuzsi!

Azt hittem a bulin..;) Ott sem volt semmi! Azt hittem erre céloztál..

A reggeli művétől tényleg nem ájultam el.:)
Elég sok munkát okozott, de imádom! Így jár, aki pár percre magára hagyja.:)

Tudom, hogy nincs nagyon rólatok, énis inkább a gép mögött vagyok.
Pedig most, hogy albumba raktam, láttam, hogy azért lehetne több anyucis kép.
7végén készült is rólam pár szülőknél.:)

Jó volt látni milyen boldog vagy velük és mennyire szeretitek egymást!

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Lányok, a Tesz-vesz-re nincs véletlen valakinek joga licitálni? Találtam valamit, és nincs az a bizonyos aktiváló kódom... mire megküldik, lejár a határiőd :(

KépKép
titi_27
 
 


Szia TitI!

Nekem van, küldj privit mit szeretnél és leütöm.
Jhéten pedig elviszem nekd vagy elküldöm, ha jó, úgy.

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Mesi!!

Nem mennek át a képek, nincs tele a postaládád véletlenül??!!

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Kép
JUCI , BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

A fényképek tök jók, szépek vagytok !! A krampuszkák és a télapó is menő!

Puszi , megyek mert holnap vizsgázok informatikából! Naggyyon parázok!!!(adatbáziskezelés)

KépKép
eszterke80
 
 


Sziasztok!

Légyszi nekem a verzsike@freemail.hu-ra küldjétek el a képeket. Köszi Este lesz időm csak olvasni, pedig olyan sokat írtatok :( .
verzsike
 
 


Lányok!
Én csak este tudom feltenni a fényképeket, mert apa a másik gépre tette őket és ... :evil:

Többen kérdeztétek: sajnos megjött és ezzel be is fejeztük a babaprojektet.
Sajnos ismét híztam 4 kg-ot, így már 22 kg-nál tartok feleslegben és ezt már nem tudom tovább vállalni. Mire pedig ez mind lemegy rólam már rég dolgozni fogok és már nem is fog megvalósulni, amit szerettünk volna. Egy kistesó, aki Balázzsal együtt nő fel.
Nem vagyok szomorú és a férjem is belátja, hogy ez így helyes!

Este írok még!!! Ja és nem fogok azért eltűnni, csak a vonalzómat cserélem le! :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok Lányok!
Kérlek benneteket akinek kell a kép az irja meg az email cimét és küldöm.
Ágiét,Mesiét,Erzsikéét kiirtam nekik este elküldöm! :lol:

Köszönöm nektek a bulit nagyon jól éreztük magunkat, még Attila is aki éjjel 16ó utazott és reggel 9kor érkezett meg! :? :?

Ha gondoljátok legközelebb nálunk is össze jöhetünk mert a nappaliban elférünk! :D :D :D

Mindenkinek szép estét!

Puszi

Juci!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

brimo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: