Sziasztok!
Én ma 8-kor felébredtem és úgy döntöttem felkelek,mert Anyuval megyek ajit vásárolni és jó lenne minnél előbb elindulni!
Meghát a hányinger. Ép most mondta Anyu,hogy ezt még hallgatni is rossz amennyit öklendezem!
Titanilla! Nálunk nem lesz nagy buli,mert kicsi a család,ill. az a része aki összetartó!
Én mindig azt mondtam,hogy azért ne jöjjön senki az esküvőmre,mert KELL!
Csak a család lesz ott,a legjobb barátnőm és a párom legjobb haverja,ők lesznek a tanúk!
Csak polgári és aztán megyünk egyet kajcsizni!
Eredetileg nyárra terveztük ,kerti partyval bezárólag ahová az összes haver és mindenki eltud jönni aki számít!
Ehhez most kicsit hüvi van,de majd nyáron pótoljuk!
Wera! Terhestornát nemtudom,nálunk az egyik doki felesége járt és azt mondta,hogy sokkal könnyebben szült mint elsőre,mikor nem járt!
Persze ez nyilván mástól is függ!
Én szülésfelkészítőre mindenképp menni fogok!
Nekem látnom kell a szülőszobát, tudnom kell,hogy mire számíthatok!
Ha egy tök idegen helyre vinnének be biztos nagyon rossz lenne!
Sok kismamitól hallottam,hogy nem fogad orvost sem,mert lehet,hogy be sem megy meg ilyenek!
Hát én tutira nem bíznám magam az ügyeletesre! Lehet,hogy kifogod,de ha pont egy vadparaszt va ott?
Meg nekem rengeteget számít ha ismerős arcot látok!
Én igazából a szülésznőn is gondolkodom! A nővérem kifogott egy rettenetes nagy B.........ót!
Ígérem csinálok majd képeket,de már nagyon kezdenek sűrűsödni a programok!
Mi esténként phonendoscóppal szoktunk hallgatózni,hogy vajon mit csinálhat pirinnyó!
Néha tök csend van,néha meg igy bugyborékol(nem olyan mint a bél,azt ismerem) és ilyen tompa ütésszerű hang hallatszik,elképzelve mint amit a dvd-n láttunk,ahogy rúgdos,kalimpál!
De nemtudom mi az,lehet,hogy mégis a beleim tréfálkoznak!
Azért néha ráhallgatunk!
Képzeljétek! Tegnap megvolt az első "házaséletünk" mióta pirinnyó beköltözött!
Hát izgultunk azért nagyon ,nehogy baj legyen!
Mondtam páromnak ne izguljon pirinnyó most biztos nagyon jól érzi magát és jót alszik!
Azt monta szerinte most újabb 2 hónapig kibírja!!!!!!!!
Na jó sokat írtam,remélem nem voltam túl intim!
Nálatok helyzet?