sziasztok!
Gyps,
privi ment.
nem akarok vitát szítani, korábbi fórumos tapasztalatimból tudom, hogy ez vitarobbantó téma.
Saját tapasztalattal tudok szolgálni. Nem vagyok sem prűd, sem semmi ilyesmi, de nekem visszatetsző, ha egy nagy gyerek (no nem 1 éves, pl. játszótéren) odaszalad mamihoz szopizni mondjuk két homokozás között.
félre ne értsetek engem nem zavar, csak tőlem ez idegen.
Jelen esetemben kevés lenne, ha csak anyatejet kapna Marcim. Viki és Gergő is szopott ugyan 1 éves koráig, de mellette még más, nekik való kajcsikat is kaptak. Főzik, gyümik és ivásra vizet. Ráadásul nekem most kevesebb is lett a tejem
, és adott a 8 és fél kilós 7 hónapos babám.
De reggel, este mindig szopik, és napközben is, pl.ebéd után ivásként.
Niki,
És valóban praktikus "állóbüféként"
szerepelni, én nagyon élveztem, hogy mindig nálam van a kaja
bárhová mehetünk, család, barátok stb., de tény, hogy az egyéb szabadságodban is korlátoz. És az is kell egy boldog anyucinak. Legalábbis nekem kellettek, meg dolgom is akadt (pl. a kórházasdi a nagyobbal, ügyintézések stb stb). Sokáig le tudtam fejni annyit, hogy elég legyen egy etetéshez nélkülem, de mára ez már lehetetlen. Ráadásul Marci nem eszik éjjel, így végképp kevesebb tejem termelődik.
vörösmartiztunk, kürtöskaliztunk, forraltboroztunk. vettünk villogó ördög szarvat és világító szemüveget (
) Viki és Gergő élvezte, ráadásul metróztunk, ami Viki életében 3. alkalom volt és imádja.
Marcika otthon maradt anyunál, tényleg ne nyomuljatok picikkel oda.
tiszta tömegnyomor.
mensi: nekem is brutálul fáj meg görcsöl, eddig 2x volt szülés óta, gyogyit én sem szedek (mármint continuint), spirál nem jöhet szóba, sajna a műtét miatt. És tök össze-vissza jött meg..
borostyánkőlánc nálunk fel van akasztva a forgókára Viki ágya fölé(biztos használt
), Marcinak még nem vettem.
fáj a fejem... már megint, mostanában annyiszor fáj..
nekem terhességnél is sokszor fájt, meg most a szoptatás alatt is.
mondjuk egy időben még Imigrant is szedtem, annyira brutál volt.
Tényleg az Algopirint ehetem? egészségügyisek??
[b]
ELIZA!!![/b]
vagy mi a szöszt egyek inkább? tudom semmit nem kéne, de vmit muszáj.