Sziasztok! Megjöttem én is.
Fú, lányok nagyon, nagyon, de nagyon jó volt újra dolgozni-még ha csak ilyet kicsit is. Az adrenalin meg minden, fú nagyon kellett már. No meg a ruhaválogatást, próbálgatást is nagyon élveztem, mint mellékhatást. Már úgy érzem magam mint Linett a született feleségekben, folyton tiszta maszat a ruhám, ezért kimélem a jobbakat.
Műsor után jött a munkahelyi Mikulás, kellemes csalódás volt, mert tavaly a Blani házhoz jövős ismerős mikutól Beni orditott, most viszont simán és aranyosan odament hozzá, élvezte a nagy nyüzsit, a gyereksereget. Ismeretlen emberek, kollégák kezében vigyorgott és a képernyőn felismerte a tesóját és az anyukáját is. Nagyon tetszett neki.
Mi olyan dobozos csomagot kaptunk, és persze nem a benne lévő édességek, hanem maga a doboz és a teteje, a rárakás kötötte le nagyon.
Beni is taknyos megint kicsit, és tegnap egyik pelenkázástól a másikig olyan, de olyan piros lett a feneke, hogy csak na. Fogalmam sincs, hogy a túró, a sütőtök,(mindkettőből töményen sokat zabát) vagy a foga miatt. Kádban mosom és felváltva kenem körömvirággal és sudokrémmel vastagon. Sorstársak együttérzés megy!
Lányok, köszönöm a fürdős játék ötleteket, fotókat, megyek és veszek majd, mert nagyon szeretni fogja úgy érzem.
Ja, vigyázzatok, mert az öltöztető babás fürdős csempetapi a Corában 3500 körül van, úgy örülök, hogy a rossmannban 1600 ért megvettem.
Ja, és a Pratikerben láttam olyan rongybabát, ami a mi babáinknak való, az egyik keze csipog, a lábán lehet masnit kötni tanulni, van rajta cipzár, gomb, zseb, ki-be rakható macival-szóval olyan édes pofis kis színes fejlesztő baba. Nagyon pratikusnak láttam!
Irjatok ám minden ötletetet, jól jön ez karira!
Ja, és vettem-horror ára volt-olyan falra rakható és bármikor levehető matricákat ami eltakarja a maszatnyomokat, diszit, de mégsem kell újra festeni a gyerekszobát.
Gab spongyabobja helyett vettem. Karira kapják, Blaninak hercegnők, Beninek Micimackós.
No és még egy ötletvárás. A sarkokon, oszlopoknál maszatos a fal, néhol le is lett verve pici helyeken, ahogy hozzák-viszik a játékokat –pénztárcakimélő megoldás kéne. Nincs olyan parafaszinű vékony lap, amit a sarkokra lehetne erősiteni, takar és óv is? Rémálmaimban Beni telefirkálja az új marokkrétájával a falakat.
Veráska, Marcy, köszi a fotókat!
Marci hihetetlen milyen „ügyesen”cicitlenedik.
Preni! Jó mulatást, eszedbe ne jusson hazatelefonálni a buli alatt!!!!!!!
Preni!!
Nagyon élnek a képek, nagyon látszik, hogy Peti így örült a nagyimikunak! Annyira jó volt nem? Olyan jó látni őket! Vagi a fiad nagyon. És szép is, főleg a szeme!
Gab! Látom sok jó könyvet ajánlottak, csatlakozom, kiegésziteném Blani kedvencével: Mazsola valamint a Mazsola és Tádé c. könyvek. Rövid, érthető tesószeretgető, tanulságos mesék. Nekünk ez a kedvenc.
Fú, Viera, vissza kell keresnem a sós rúd és az egyszerű mézeskalács receptete, mert meg akarom csinálni. Nem raknátok, vagy raktátok fel ezeket az őszi mamik receptjeibe? Ott könnyebben meg lehetne találni.
Remélem mindenhol jól sült el a Miku.
Jajj, látom Dani kiénekelte a magas C-t! Andy, mit csináltál? Látom pedagógiai ráhatásodra legalább a csokit elvette,bár –ennyire jó a fotó-az is látszik, hogy a kis izmai még meg vannak feszülve.
Megzabbantom, ahogy pucolja a csizmit!
Ja! Voltunk Pesten megint, és nagyon gyorsan és jól fejlődik Beni. Most már tök nehéz gyakorlatokat kaptunk,és sok kifejezetten beszédbeinditó gyakorlatokat is. Sőt talán legközelebb már csoportba is átrakható, ami azt jelenti, hogy lehet, hogy már nem is kell járnunk. Hátha itt helyben is találok csoportot. Ott meg akadálypályán kell átmenni.
Szopi: Végleg egyszer szopizik, reggel. Ez már visszafordithatatlanul beállt-nagyon ritka, hogy nap közben cicizik, este meg egyáltalán nem. Hát ez van.
Zökkenőmenseten beállt a napi 1 alvás is, 11-15ig nyomja.
Érdekes volt a Miku történet? Tudtátok használni?
Kimike, most nem láttalak, de az jutott eszembe, neked sem lehet semmi kizárni a lelkedből a sok rosszat amivel találkozol nap mint nap. Erő kell hozzá!!!!!
Viera! Mond már el , mi volt a sógoroddal? Valamin nagyon kiakadtál, de min? Jó, hogy jobban van!!!!
Alziza, OK vettem az adást.
Gab, édesek a gyerkők miku reggel!!!!!
Meteor! Nagyon jó ez a reci! Jó ötlet a fokhagymás tej-elmentem!
Méz! Édes ez a Julcsi kiscsaj! Ne takarits annyit már!!!!Pihenj!!!!Sokat dolgozol!
Veráska, nagyon cukker a kismikud!!!
Ex! Hajrá hajformázás!
Ja,, kari receptet még irjatok, fogalmam sincs mi legyen az tuti, hogy tejszines, tárkonoys pulykaragu leves lesz, sok gombával és borsóval. A többit nemtom!
Na, majd jövök még, el vagyok maradva egy csomó képpel, de kicsinyiteni sincs időm. Pedg csináltam nektek lányos legós képeket is!
Ja, mi a mikura épp csak a fényképezőgépet nem vittük e. Belekcsalád.