Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Reni, hogy van Peti? Láza is van?
Milán már megint köhécsel. Most próbálom a természetes dolgokat adni neki, éppen az aloe gélt próbáljuk. Remélem segít!

Minden kép nagyon klassz. :-)

Bocs, hogy egyenként nem reagálok, de nagyon fáradt vagyok. Jó éjt!
Vendég
 


Hali.

Ne haragudjatok, de tegnap valahogy nem sikerült eljutnom az írásig, olvastam, de aztán

inkább azt is abbahagytam. :o
Férjem végre itthon (na jó, most épp nincs, mert rászállt a hímzősre végre valahára...), egy

adag kimosva, a többi kettő holnapra marad.

A férjemtől megkaptam a szülinapi ajándékomat (ami egyben a Mikulás ajándéka is), egy

hajformázó szettet. Azt hiszem, a hét végén fel is fogom avatni, megnézem, mit is tud.

Mikulásos képek nagyon jók. Nálunk nem járt. De a férjemnek van Mikulás ruhája, remélem, nem

hízza ki egy év múlvára. ;) Talán addigra megbékél a gondolattal, és nem fog sírni. Tényleg, miért ijednek meg a gyerekek a Mikulástól???

Meteor, gratula a sikeres vizsgákhoz!
Mosógép ügyében én nem tudok tanácsot adni, mert nálunk meg csak a felültöltős jöhet

szóba...
Köszi a drukkokat, hétfőtől már "élesben" leszek.

Gab, ez a fordulatszám igen érdekes dolog, a mienk elvileg 800-as pl., igaz, eddig nem is

volt ezzel bajunk.
Mesekönyvet passzolom, igaz, van egy rakattal, de én egyelőre nem olvasok Petinek.
Szerintem a többiek arra gondolnak, hogy a 1,5 órás mosás ahhoz képest sok, hogy a

forgótárcsással ennyi idő alatt többet tudtál mosni (igaz, macerásabb is volt).
Remélem, jól ment az altatás. Nem is gondoltam, hogy Meske csak a babakocsiban hajlandó elaludni.

Colett, na ma én is pont úgy vagyok, ahogy te. Már ugye egy adag szárad, egy adag bepakolva,

de még így is van egy adag. Igaz, nálunk az esti adag reggelre megszárad.

Reni, remélem, nem lesz komolyabb baja Petinek. Nekem általában szerencsém szokott lenni, ha viszem Petit dokihoz, habár legutóbb már 3-an voltak előttünk, ami ahhoz képest sok volt, hogy az eddigiekben úgy sikerült leérni a rendelőbe, hogy nem volt előttünk senki. :)
Hát az APEH-os logikát nem egészen értem, csak pazarolják az adófizetők pénzét, mert ugye azért fizetniük kell, hogy a posta beszedte nekik a járandóságukat.

Gombi, hát meg kell állapítanom, hogy Julcsi tiszta apja. :) Peti is szereti a távirányítós autókat, kár, hogy nem vettem videóra a múltkor, ahogy játszott. Mondjuk nyomja a gombot a távirányítón, aztán már nem nagyon nézi, hogy a kocsi merre megy...

Veráska, a szanálással az a baj, hogy tutira az kerül lapátra, amire két nap múlva szükség lesz. Nálunk is rengeteg minden van, némelyik itt, némelyik ott. Lassan, aki bejön a lakásba, seggel megy ki... Remélem, nem tart ez az időszak örökké.

Mári, megnézem a fw-s oldalt.

Jó éjt.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Végignéztem a fotókat, tök édik pofák ezek a gyerkők. Az első igazi Mikulásuk. És van aki nem sír.
Andy! Nálunk Noémi ugyanígy bömbölt a Mikulástól. De tegnap már a harmadik sorozaton voltunk túl, úgyhogy több már nem jön. Pedig már kezdte megszokni.
Ahogy ígértem, teszek fel képeket, de egyszer 66 db készült, egyszer meg 75 és majd abból kiválasztok egy-két jobbat.
De végre lement ez az invázió, nálunk csak az állandó ide-oda rohangálásból állt. Mikor hova voltunk meghívva.(jól írtam?)

Asszem tegnap írtam, hogy Noéminek is piros a popsija. Na, hát ez mára már tetőzött, nem is tudom, hogy lehet-e még csúnyább. Vettem ezt a Theiss körömvirágkenőcsöt, de olyan nehéz rákenni. Képzeljétek, elolvastam és van benne sertészsír. (Lehet, hogy ti is olvastátok) Csak azért írom, mert már itt írtuk egy páran, hogy kipróbáltuk a sima disznózsírt is. Szóval tényleg lehet benne valami jó.

Zorán beteg, nagyon randa hangja van, gyógyit nem kapott. Valami vírusos nyavalyát nyalt be. Most őt kenem a Kinder Luuf kencével. Jó neki!!

A legjobb hírem: Sógor kezd jobban lenni, ma már sétálni is tudtunk a kórházi folyosón. Sőt liftezni, földszinten sétálni, majd újra fel lifttel és hihetetlen, hogy mekkora változás. Nagyon jó volt látni.
Persze azért tegnap éjszaka megint volt egy kis probléma, ezt délelőtt megoldották és azóta teljesen kicserélt ember lett.

Na, lépek, várom, hogy a Tesóm hív-e, mert itt van minden este Cegléden a kórházban Bálintnál.

Jó éjszakát! Kép

Erika

Kép
viera
 
 

 
 

Ja, elfelejtettem:
Nekem külön mosógépem és szárítógépem van. Miele márka.
Imádom.
Az árát ne kérdezzétek, horror. Inkább nézzétek meg a neten.

Egyvalami szól az egyben mosó-és szárítógép ellen:
vannak olyan holmik, amik nem száríthatók. Mivel a mosógép mosás után elkezd szárítani, plusz munka, amíg kiválogatjuk a kényes rucikat.
Én meg a mosógépből átdobálom a szárítóba és amit közben észreveszek, azt már eleve nem teszem bele.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Era! Örülök, hogy végre jobban van a sógorod! Mostmár csak gyógyuljon is rohamosan! Gyerekeknek is jobbulást!

Reni! Peti volt azóta lázas? Nálunk be lehet jelentkezni telefonon a doktornőhöz, és akkor olyan 5-10 perc max. amit várni kell, be is hív mindig.

Nálunk is szépen sorba mind a 4-en újra letaknyosodtunk. Mesi javulóban, de ma elfogy a gyógyszere, tuti, ő is visszaesik.

Ex! Milyen hímzősök? Ezt most nagyon nem értem... Boldog szülinapot Neked! (Nem is tudtam, hogy most van... Iwiw-en se dobott ki az ünnepeltek között... Vagy nem is most van, csak most kaptad az ajándékot?) Mikulástól nem tudom mért félnek, talán csak azért, mert ismeretlen. Nem is hasonlít senkire, mert hát nem jár senki évközben piros ruhában meg egész arcot eltakaró fehér műszakállban... Mesi nem találkozott igazi mikulással, de a tévében meg képen nagy örömmel fogadja mindig. Lackó 3 évesen már nem félt tőle, előtte meg csak annyira, mint minden más ismeretlen embertől.

És hát igen, napközben csak a babakocsiban, este meg köztünk alszik el. Jól elrontottam... Lackó dettó ugyanilyen volt. És este mégis köztünk aludt, mert Lackó is ordított a helyén. Szóval egymást hergelték, így inkább átvittem Mesit. Attól félek igazából, hogy ha nem lesz babakocsi, inkább nem alszik majd egyáltalán nappal. Lackó 2 éves kora előtt leszokott a délutáni alvásról, azóta is csak az oviban alszik, ott se mindig.

Játékok. Hát, túl sok van nálunk is. Amit tönkretesznek, gondolkodás nélkül vágom a kukába. Jó, ha valami drága játék volt, és még nagy kedvenc is, akkor javítjuk, de a hülye kisautókat azt folyton szelektálom. Plüssök is túl sokan vannak, úgy fele még az enyém volt, a másik fele meg összegyűlt 5 év alatt. Abban a macifejű tartóhengerben vannak összedobálva... De már a nagyok nem férnek bele, csak az apraja.

Kimike! Végre láttalak a tévében én is! Eddig sose fogtam ki, de tegnap kétszer is voltál. Csak hát sajnos mindig rossz hírek kapcsán... Milánnak is jobbulást! Az Aloét nagyon istenítik sokan, kíváncsi leszek, nálatok beválik-e. Én az aloe gyerekvitaminját vettem meg eddig, de abból már a második kupával eszik. És hát azóta Lackó 2x, Mesi 1x volt beteg. Tavaly ilyenkor már vagy 5-6x ősz óta. De lehet, hogy semmi köze a vitaminhoz.

Mári! Szupik a képek!

Veráska! Dávid képei is nagyon jók! Ezek a kékes árnyalatok véletlen jönnek ki, vagy valami beállítás? Nyaralásos képeknél is lehet, hogy kérdeztem már... A vonalkódot köszi, nem fontos elküldeni, már kapok egy félkilósat egy nlc-s ismerősömtől, úgyhogy meglesz hét elején! Azért köszi! (Éppen a karácsonyi zeneovit hallgatjuk, barátkozom a sok ismeretlen dallal, de így 5. hallgatásra már kezd tetszeni. Ezt is köszi, még egyszer!)

Na most nekiindulok a konyhának. Úgy útálom! De most mézeskalácsot is gyúrok, holnap meg sütöm! Juhé! Csak utolért a hangulat!

Pusz mindenkinek! (És bocsi, ha valakit kihagytam!)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Prenata!
hogy van Peti?

Szanálás:Mi épp most lakásfelújítunk és nem is otthon lakunk!Amikor dobozokba raktam a cuccokat szelektáltam:Így lett egy zsáknyi (nem viccelek! :roll: ) olyan játék amivel már nem játszanak!(ez ugye Alexé és Zináé),kidobni sajnálja az ember így kivittem az októberi bababörzére és leadtam a nagycsaládosok pavilonjánál!De szerintem jövőhéten ha hazamegyünk még mindíg találok majd olyat ami tök felesleges!
Alex "jó" játékait,mint pl.Playmobil vár,irányítós autók stb pedig kitettem a sufniba,majd jó lesz Zalánnak!

Na megyek megnézem a gulyáslevesemet,mi újság vele! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Bocs, hogy nem jöttem, de oda voltunk a szokásos havi nagybevásárló körtútunkon Petimentesen. Tegnap este pedig velem aludt a kis drága. A csütörtöki láz óta (kopp-kopp) láztalan, étvágya jó és hétördög. Lehet, hogy mégis a fogáról volt. Bár nem engedi, hogy belenyúljunk ill. nézzünk a szájába, így nem tudom. A biztonság kedvéért vettem ACC-t, ill. van itthon köhögéscsillapító, köptető stb., ha... de már ne legyen semmi. ( Pláne, hogy csütörtökön utazok Pestre! Már be vagyok sózva!)
Viszont éjjel nagyon szarul aludt Peti sokat forgódott, 4-szer szopizott. Lehet, hogy a hasa, mert tegnap valahogy megkaparintotta a hashajtós dobozomat és bele is kóstolt. Rögtön nagy ívben köpte ki, mert ez ilyen gyógynövényes izé. Kutyabengekéreg van benne, ami nagyon keserű. Gyorsan gyümilevet itattam vele és meglepetésemre meg is itta, mert ugye eddig nem itta meg az ilyesmit!

Bocs, hogy nem reagálok most semmire, de megyek utolérni magam, míg Peti alszik, na meg tanulni is kéne!
Este megpróbálok jönni, de nem igérem, mert párom dolgozik és ha Peti mellé megint le kell feküdni, akkor én is beszunnyadok! :lol:

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok,

tanulok, de azért benéztem :) !

Ex: drukk az éles üzemhez hétfőn :) ! Ha megformáztad a hajad, dobj egy képet :D !

Reni: már akartam kérdezni, hogy mikor mész Pestre, mert ha esetleg én is fent lettem volna, akkor egy fél órára összefuthattunk volna, de én hétfőn kedden leszek :( .

Kimike: én is láttalak a TV-ben :wink: ! Én mindig úgy örülök, mint egy óvodás... :P !

Viera: köszi a választ :P !
Miele mosógép és szárítógép a legjobb :) ! Mi is nézegettük, de nem fért volna el.
Az egybe mosó- és szárítógép nálunk nem úgy működik, hogy ha elindítom a mosást, akkor egyszerre utána szárítás.
Miután lejárt a menet, akkor eldönthetem, hogy mit szárítok.
Ez azért jó, mert a mosási programmal nagyobb mennyiségű ruhát is moshatok, szárításnál kevesebb lehet a gépben, viszont én sem szárítok mindent.

Sógorodnak továbbra is jobbulást, talán most már lassan hazaengedik. Kiderült, hogy a viszonylag rutinműtétnek számító vakbélműtétnél milyen probléma lépett fel???

Eni
marcy
 
 


Kimike = Kimike

bocsi

Eni
marcy
 
 


Hali.

Végre ide jutottam. Eltelt a mai nap is, de Péter csak most aludt el nagyon nehezen. Fáradt volt, mert ma kb. fél órát ha aludt egész nap…
Mi megjártuk a fővárost, megvolt a sorsolás, a tali, meg a férjem tetetett egy xenon izzószettet az autóba.

Viera, végre egy jó hír a sógorodról! Nálunk is van piros popsi, de lekopogom, nálunk nem szokott nagyon eldurvulni a helyzet, viszont a pirosság megmarad addig, míg ki nem bújik a fog.

Gab, hosszú. Szóval a hímzős az, aki a férjemnek szokta csinálni a Skoda emblémás pólókat, amiket rendelnek, és az utóbbi időben eléggé hosszú volt az idő, amíg valami kész lett. Én már nem is megyek el a férjemmel, mert tuti biztos rájuk gyújtanám a házat. Tudod, mikor mondják, hogy lesz valami holnap, majd hívnak, aztán már otthon ülsz két hónapja és még nem csörrent meg a telefonod. Nekem ebből elég volt, így a férjemre hárult a nemes feladat, hogy intézkedjen. :)
A szülinapom csak 10 nap múlva lesz, de ez ilyen mindenes ajándék. Mondjuk meg volt beszélve, hogy ezt kérem.
Játékról ne is beszéljük, ma is hoztunk Petinek vezetékes-távirányítós autót, játéktelefont (nem mintha nem lenne elég). :o Még fér a 64 nm-re, aztán max. a plafonra tesszük fel az ágykat, vagy átmegyünk denevérbe. :D

Reni, remélem, mostmár minden OK lesz Petivel!

Marcy, hát hajformázás elmaradt, mert megmostam ugyan a búrámat, de Peti mellett nem nagyon akartam nekifogni a dolognak. Nem is tudom, mikor fogom kipróbálni…

Jó éjt mindenkinek.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Lassan kezdek kiakadni. Kb. két hete a következő az esti menet: fürdés, cici (eddig 5 perc alatt bealudt), most 5 perc után felül és rröhög. Megyünk az ágyba. Forgólodik, hentereg, majd felül és agyá-agyá cííí után megint szopi, majd keserves kínlódás után elalvás. Persze az ágy közepén, így bele sem tudom varázsolni a kiságyába. Most is körbe barikádoztam, hogy kijöhessek netezni!

Eni!
Kár, hogy nem tudunk talizni!!!

Benianyu!
Mizújs veletek? Régen írtál!!!!

Viera!
Örülök, hogy sogórod jobban van!

Csajok!
Mikis babás képek nagyon tetszenek!

Ex!
Peti hogy bírja nélküled?

Csajok!
Isteni adventi muffint sütöttem (4-szeres adagot). A receptet innen szedtem le a babanetről (2006.őszi babák receptjei vagy valami ilyesm a cím!)

Reni
Kép
prenata
 
 


Ja, és kitaláltam a karácsonyi menűt! Nem különlegességek, de a párom akarata győz!

Szenteste: brokkoli krémleves, szalonnával, fokhagymával tűzdelt pulykamell zöldségkörettel és kumplipürével, mákos babajka
1. nap (anyumék jönnek vacsira): svédasztal lesz: előző napi pulykamell maradék, rántott karaj, baconbe tekert csirkemell, franciasali, tészta sali
2.nap: hús leves, rántott csirke
( a sok rántott cucc a férjem akarata :wink: )
Sütik: diós-mákos bejgli (anyum süti), mézes kalács, vaniliás-diós kifli, sajtos tangli, kinder-szelet

Reni
Kép
prenata
 
 


Jaa, és kaptam egy szép nagy sügért is. Kezdeni kéne vele valamit. Valakinek valami jó receptje van?

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok! Megjöttem én is.
Fú, lányok nagyon, nagyon, de nagyon jó volt újra dolgozni-még ha csak ilyet kicsit is. Az adrenalin meg minden, fú nagyon kellett már. No meg a ruhaválogatást, próbálgatást is nagyon élveztem, mint mellékhatást. Már úgy érzem magam mint Linett a született feleségekben, folyton tiszta maszat a ruhám, ezért kimélem a jobbakat.
Műsor után jött a munkahelyi Mikulás, kellemes csalódás volt, mert tavaly a Blani házhoz jövős ismerős mikutól Beni orditott, most viszont simán és aranyosan odament hozzá, élvezte a nagy nyüzsit, a gyereksereget. Ismeretlen emberek, kollégák kezében vigyorgott és a képernyőn felismerte a tesóját és az anyukáját is. Nagyon tetszett neki.
Mi olyan dobozos csomagot kaptunk, és persze nem a benne lévő édességek, hanem maga a doboz és a teteje, a rárakás kötötte le nagyon.

Beni is taknyos megint kicsit, és tegnap egyik pelenkázástól a másikig olyan, de olyan piros lett a feneke, hogy csak na. Fogalmam sincs, hogy a túró, a sütőtök,(mindkettőből töményen sokat zabát) vagy a foga miatt. Kádban mosom és felváltva kenem körömvirággal és sudokrémmel vastagon. Sorstársak együttérzés megy!


Lányok, köszönöm a fürdős játék ötleteket, fotókat, megyek és veszek majd, mert nagyon szeretni fogja úgy érzem.
Ja, vigyázzatok, mert az öltöztető babás fürdős csempetapi a Corában 3500 körül van, úgy örülök, hogy a rossmannban 1600 ért megvettem.
Ja, és a Pratikerben láttam olyan rongybabát, ami a mi babáinknak való, az egyik keze csipog, a lábán lehet masnit kötni tanulni, van rajta cipzár, gomb, zseb, ki-be rakható macival-szóval olyan édes pofis kis színes fejlesztő baba. Nagyon pratikusnak láttam!

Irjatok ám minden ötletetet, jól jön ez karira!

Ja, és vettem-horror ára volt-olyan falra rakható és bármikor levehető matricákat ami eltakarja a maszatnyomokat, diszit, de mégsem kell újra festeni a gyerekszobát.
Gab spongyabobja helyett vettem. Karira kapják, Blaninak hercegnők, Beninek Micimackós.

No és még egy ötletvárás. A sarkokon, oszlopoknál maszatos a fal, néhol le is lett verve pici helyeken, ahogy hozzák-viszik a játékokat –pénztárcakimélő megoldás kéne. Nincs olyan parafaszinű vékony lap, amit a sarkokra lehetne erősiteni, takar és óv is? Rémálmaimban Beni telefirkálja az új marokkrétájával a falakat. :shock:

Veráska, Marcy, köszi a fotókat! :lol:

Marci hihetetlen milyen „ügyesen”cicitlenedik. :wink:
Preni! Jó mulatást, eszedbe ne jusson hazatelefonálni a buli alatt!!!!!!! :roll:


Preni!!
Nagyon élnek a képek, nagyon látszik, hogy Peti így örült a nagyimikunak! Annyira jó volt nem? Olyan jó látni őket! Vagi a fiad nagyon. És szép is, főleg a szeme!

Gab! Látom sok jó könyvet ajánlottak, csatlakozom, kiegésziteném Blani kedvencével: Mazsola valamint a Mazsola és Tádé c. könyvek. Rövid, érthető tesószeretgető, tanulságos mesék. Nekünk ez a kedvenc.

Fú, Viera, vissza kell keresnem a sós rúd és az egyszerű mézeskalács receptete, mert meg akarom csinálni. Nem raknátok, vagy raktátok fel ezeket az őszi mamik receptjeibe? Ott könnyebben meg lehetne találni.

Remélem mindenhol jól sült el a Miku.

Jajj, látom Dani kiénekelte a magas C-t! Andy, mit csináltál? Látom pedagógiai ráhatásodra legalább a csokit elvette,bár –ennyire jó a fotó-az is látszik, hogy a kis izmai még meg vannak feszülve.
Megzabbantom, ahogy pucolja a csizmit!

Ja! Voltunk Pesten megint, és nagyon gyorsan és jól fejlődik Beni. Most már tök nehéz gyakorlatokat kaptunk,és sok kifejezetten beszédbeinditó gyakorlatokat is. Sőt talán legközelebb már csoportba is átrakható, ami azt jelenti, hogy lehet, hogy már nem is kell járnunk. Hátha itt helyben is találok csoportot. Ott meg akadálypályán kell átmenni.
Szopi: Végleg egyszer szopizik, reggel. Ez már visszafordithatatlanul beállt-nagyon ritka, hogy nap közben cicizik, este meg egyáltalán nem. Hát ez van.
Zökkenőmenseten beállt a napi 1 alvás is, 11-15ig nyomja.

Érdekes volt a Miku történet? Tudtátok használni?

Kimike, most nem láttalak, de az jutott eszembe, neked sem lehet semmi kizárni a lelkedből a sok rosszat amivel találkozol nap mint nap. Erő kell hozzá!!!!!

Viera! Mond már el , mi volt a sógoroddal? Valamin nagyon kiakadtál, de min? Jó, hogy jobban van!!!!

Alziza, OK vettem az adást.

Gab, édesek a gyerkők miku reggel!!!!!

Meteor! Nagyon jó ez a reci! Jó ötlet a fokhagymás tej-elmentem!

Méz! Édes ez a Julcsi kiscsaj! Ne takarits annyit már!!!!Pihenj!!!!Sokat dolgozol!

Veráska, nagyon cukker a kismikud!!!

Ex! Hajrá hajformázás!

Ja,, kari receptet még irjatok, fogalmam sincs mi legyen az tuti, hogy tejszines, tárkonoys pulykaragu leves lesz, sok gombával és borsóval. A többit nemtom!

Na, majd jövök még, el vagyok maradva egy csomó képpel, de kicsinyiteni sincs időm. Pedg csináltam nektek lányos legós képeket is!

Ja, mi a mikura épp csak a fényképezőgépet nem vittük e. Belekcsalád.

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Megint iszonyatosan el vagyok maradva :oops: :oops:

A képek gyönyörűek, minden babó zabálnivaló.
A receptek szuperek, alig győzök válogatni a finomabbnál finomabb kajcsik között.

Piros popsi nálunk még mindig van, szerintem ez a szemfogak kibújásáig már nem nagyon fog javulni, ugyanis lassan két hete hasmenése van Bálintnak. Annyi rizst, répát, banánt, amit megetettem vele :shock: És az a furcsa, hogy reggel van 1 vagy 2 normál kaksi, aztán délután már folyik (bocs :oops: ). Étvágya remek, vedel, jókedvű (már amikor épp nem hisztizik valamiért....)

Mi kétszer is találkoztunk a Mikulással, különösebb megrázkódtatást nem okozott. Két kép erről:
Kép

Kép

Lassan én is bezsongok karácsonyilag, már két listám is van: mit kell venni (sütök zserbót meg sós rudat) és mit kell csinálni (takarítás miegymás). Két hete csinálgattam fotókönyvet a szüleimnek (ezért is nem nagyon voltam), azt hittem, sosem végzek vele, annyit variáltam. De már elküldtem megrendelésre (rossmann), kíváncsi leszek élőben milyen lesz.

Nálunk a karácsonyi menü pulykaleves, illetve füstölt sajttal és almával töltött pulykamell lesz rizzsel. Szenteste itthon leszünk hármasban, aztán első ünnpen megyünk anyuékhoz Pestre.

Na, asszem hirtelen ennyi, mennem kell teregetni, barátnőmtől rengeteg ruhát örököltünk, azokat mostam ki.

Igyekszem gyakrabban jönni, üdv!

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Hali.

Reni, Peti jól bírja nélkülem. :) Már leírtam, hogy igazából a napirendjében semmi sem változott, és töredelmesen bevallom, hogy amíg itthon voltam is jobban „vonzódott” öcsémhez, mint hozzám.
Nekem szimpi az összeállított menüsor, viszont sügérre nem tudok tanácsot adni.

Bénianyu, nocsak, te is dolgozol? Micsoda hírek!
Érdekes, mostanság Petit nem lehet idegenkézben hagyni, régebben barátságosabb volt, de most nagyon aparagacs. Én még hagyján.
Huh, nagyon jól alvó fiad van, Peti max. 2,5 órát alszik egyhuzamban. :o

Vicky, jó, hogy te is kezdesz bezsongni. :) Nálunk már nem sok dolog van hátra…

Na jó éjt mindenkinek, ma már nem leszek.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok,

csak beköszönni jöttem, szorítsatok, 2 nap alatt 3 vizsgám lesz :( !

Puszi
Eni

Eni
marcy
 
 


Marcy, drukk ezerrel!!!!
Ex, csak 1 órát dolgoztam! Ez inkább csak beugrásnak nevezhető.De naggyoon jól esett!!!!!

Beleültettétek a bogarat a fülembe. Ha rám szakadna a bank vennék egy száritógépet, engem is nagyon zavar, hogy télen mindenhol ruhák lógnak a lakásban.Bár párásitani jó nagyon, de kevésbé szép. No meg a sok kis zokni, bugyi, trikó-brrrr-mennyivel könnyebb lenne lefuttani egy száritást.
Na, majd ezen még törpölök!

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Lezajlott a Mikulás-menet, készülhetünk a karira. Most már persze főleg a gyerekekért van ez, de tőlem akár már január is lehetne.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a körömvirágkenőcs nagyon nehézkes, mármint a felkenése. Meg az üvegcséből kihalászása. De az biztos, hogy 2. napja kenem felválta Neogr.-nal és helyrejött. Na, most aztán döntsem el, hogy melyiktől. :?

Annyira arik vagytok, hogy érdeklődtök Bálint felől, de nem akartam ide írni ilyen dolgokat. Most leírom, mert nekem is jól esik, hogy kérdezősködtök felőle. (Aki nem bírja az ilyet, ugorja át, nem szép dolgok vannak benne...)
Képzeljétek, csütörtökön éjszakai progija gyomorszonda volt. (Szerintem itt hagytam abba a történetek mesélését, mert már sok volt a rosszból). Azt mondták, hogy igyon-igyon vizet, ilyenkor az kell. Hát ő ivott. Viszont a bélműködése nem indult be. Mármint úgy, hogy katétert is tettek be neki, de még azzal sem. Majd szétdurrant a hasa alja. Éjszaka mobilon (!) hívta az orvosát, hogy baj van, mert a nővérhívó csengőt kikapcsolták azzal az indokkal, hogy a nővérkéket a betegek túl sokat zaklatják ok nélkül.
Jött az orvos, vitték és akkor lenyomták neki a gyomorszondát és azon keresztül jött ki minden (bocsánat, pont ezért nem akartam leírni ide a történeteket, lesz még rosszabb is).
Mindeközben állandóan39 fokos láza van.
Egyébként is mikor aznap (tehát csüt.) voltam nála, csak aludt, alig észlelt belőle valamit, hogy ott voltam, én törölgettem, mert szakadt a víz rajta, innia kellett volna, de kihányta (tartottam a tálat...) és (megint bocsi) ágytálazták.
Akkor úgy jöttem el a kórházból, hogy hazáig zokogtam, és rázkódtam a bőgéstől. Úgy éreztem, hogy ennek nem lesz jó vége.

Pénteken reggel hívott, hogy most már elege van, megint baj van, valami nagyon fáj neki a hasánál, a lágyékánál és mindjárt megőrül. Na, ekkor a fodrásznál ültem és ott kaptam sírógörcsöt.
Délután persze repültem a kórházba.
Hát kiderült, hogy a cső, amin keresztül öblögetik a sebet, stb. nyomott egy ideget a hasánál, plusz bele volt tekeredve a belekhez is. Azt mondta neki a doki, hogy most akkor ezt kihúzzuk. Szegény Bálint kérdezte, hogy fájni fog? Doki: fájni. Bálint: Ordítani fogok? Orvos: Üvölteni. És tényleg. Bálint úgy ordított, hogy a kórházban szerintem mindenki összeszaladt.
Cső kint volt és megszűnt minden fájdalom. Még aznap mentem ki. Bálint azzal fogadott, hogy megmutatja az új tudományát. Felöltözött köntösbe, fogta magát, elkezdett sétálni, lementünk a földszintre, ott kerültünk egy kört a bejárat körül,mert két hete nem kapott friss levegőt, visszamentünk az emeletre, be a kórterembe. Én egyszerűen nem is szólaltam meg, nem tudtam. Meg voltam hökkenve. :shock: Én lassan csoszogtam mögötte végig, ő meg haladt előttem a séta közben és rámszólt, hogy ne maradjak már le, menjek már. Hát ilyet!!
Azóta egyre jobban van, mindent ehet, tehát kórházi kaját, ihat. Persze a sebfájdalom megvan, de hát ez kutyafüle a két hét szenvedéshez. Most már csak öblögetik a sebet és ha úgylátják, hogy tisztul, akkor mehet haza. Remélem jövőhét végén már otthon lesz.
Otthon viszont nagy pihenésre lesz szüksége, úgyhogy meg is beszéltük, hogy karira nekik nem kellene jönniük Ceglédre, mert szerintem nem fog tudni vezetni.

Na, eddig ennyi a vége. Holnap tudok újat és kedden tudok menni látogatni.
Köszönöm, hogy érdeklődtetek és elolvastátok.

Puszi Mindenkinek!!

Erika

Kép
viera
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Jaj csajok. A kicsi lányom kitalálta éjjel háromkor, hogy Ő már nem álmos, elkezdte verni a falat, hogy kop-kop-kop, énekelt is hozzá. Nem aludt vissza. Így aztán kijöttem vele a nappaliba. Itt sem aludt vissza. Reggelig neteztünk, játszottunk, tápszert ittunk, kivasaltunk mindent, kávéztunk. Zoránt és Apát elindítottuk oviba, megreggeliztünk és mikor egy percre elfordultam akkor láttam, hogy az etetőszékben aludt el. Na, de hát háromtól 8-ig fent voltunk.

Így aztán Ő most:
Kép
Én meg:
Kép Kép
...és álmos vagyok!

Ráadásul itt:
Kép

Erika

Kép
viera
 
 


Hol van mindenki?
Télapó utáni nagytakarítás? Vagy álmosító idő?
Én meg már alig vártam, hogy olvashassak egy sort.

Na, majd később...

Erika

Kép
viera
 
 


Viera,
feküdj le te is aludni egyet.
A munka az sajnos úgyis megvár!

Örülük, hogy sógorod jobban van, szörnyű lehetett ez az utóbbi két hét!

Marcy,
drukkok mennek ezerrel.

Karácsony:
hát én már a lakásba raktam ki díszeket, de úgy érzem még mindig kevés. Eddig van a bejárati ajtón egy koszorú, a konyhában az adventi koszorú, meg egy fenyő csillag lóg az óráról. Annak a két kistesója lóg a benti ablakokban.
Tettem még pár karácsonyhadíszt üvegbe, meg vannak gyertyák, de még akarok venni fényeket.
Kaja: háááát ez nehéz. Lesz valszeg valamilyen vad étel, mondjuk őzpöri, meg lesz sült kacsamell, de még az előételt meg desszertet nem tudom. Bár ezen a vörösboros-mascarponés körtén elgondolkoztam.
Valami fincsi leves kellene, de Guszti nem szereti a haláslét...szóval ezen még törpölök.

Ajándékok:
még sehol nem tartunk. Eddig a sógornőmnek vettem egy könyvet, de ezzel kifújt:(

meteor
 
 


Hellló!

Kicsit pihizek, zsong a fejem a tanulástól. Nem tóm Noival is mi van, de éjjel kb. 10-szer jártam nála. Ráadásul én hüle megnéztem este a Passiót, ami eléggé leterhelt lelkileg.

Viera: Úgy látszik ezek a Noémik összebeszéltek. Enyém se aludt sokat egyben. Mondjuk szerencsére kihoznom nem kellett, csak cumit adnom állandóan, pedig 4 volt direkt bekészítve. (Reggelre 7-et számoltam az ágy alatt! :shock: ). Lehet, hogy az az utolsó 4 fog jön?? Nálatok betegség miatt lehetett a vircsaft?

Ákosbenianyu: Meló jó lehetett. Én is bírom a sulit, csak néha az is tök fárasztó. Azért már dolgoznék is, de Noit nem adnám még bölcsibe, annyira anyás (szerencsére :lol: ) mostanában.

Marcy: Ügyes lyány vagy, biztos jól remekelsz! Én majd márc.-ban vizsgázok.

Kérdés: Ki tud valami frankó férfi parfümöt ajánlani karira? Én nem vagyok benne járatos!

Na, tanulok tovább. :roll:

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!

Viera!
Én is örülök, hogy sógórod jobban van! Amit leírtál, nagyon szörnyen hangzik, olvasni is rossz volt.

Nekem ma suli van. Kedvem semmi hozzá.

Nálunk ajtódísz van: kívűl-belül. Az ablakokon üvegfestett díszszerű valami. Illetve az egyik szobában levettük a függönyt és a karnison zöld grönland és égő lett feltekerve. A többi ablakon az ablakkeretre(belül) lett rögzítve égősor. Tök szép szerintem. Asztali dísz Peti miatt kizárva. Karácsonyfa úgyszintén. Így az ablakokra koncentráltam. Én a jövő hét elején már megsütöm a diós kiflit és a mézest, mert azok 3-4 hétig is elállnak.

Petinek valószínűleg az alsó szemfogai jönnek, azért lehetett a láz. De a szájába szétnézni: szinte lehetetlen!

Tegnap este így tévéztek az apjával:
Kép Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!
Na, idejutottam végre!

Era! Jaj, tényleg félelmetes volt, hogy mi minden történt szegény sógoroddal, nagyon örülök,hogy jobban van!
Noémi miatt viszont :( Én megőrülnék, ha ilyet játszana valamelyik gyerek... (Mesi még nem volt így, régen Lackó 2-3x, de ennyi. Remélem, eztán is jók lesznek!

Viszont ma délután csak 2 órát aludt Meske. Remélem, nem fog egyre fogyni az alvásidő, úgy örülök,hogy ő még alszik, ha csak a babakocsiban is...

Rita! Ajándék... Az van, hogy nálunk csak a gyerekeknek van ajándékozás. Csemetéknek rendeltem könyveket, Teszvesz város, Thomas, Annipanni és egy Kisvakond. Majd lesz még lego Mesinek meg nemtommi. Meg bónuszban anyunak lesz egy kávéfőző, mert a múlt héten összetörte. Meg mamának a szülinapi meglepi családi akármi. Meg még az öcsémnek nem tudom, mit vegyek... Meg apának egy kis meglepit is ki kéne találni... Na, a végén mégiscsak belemerülünk az ajándékosdiba. :)

Én már sütöttem tegnap egy adag mézeskalácsot. A házon kívül van két futófény, a gyerekek szobájában egy égősor, és kintvannak a csokimikulások meg két kis mécses. Egyelőre ennyi, majd folyamatosan díszítek még. Ja, és egy karácsonyi terítő is előkerült, bár a gyerekek folyton bedobják a hajtogatni való ruhák közé, zavarja őket, hogy az asztalon van. :-)

Reni! Most ezt poénból írtad, hogy grönland, vagy a girlandnak ez a neve? Mindegy, jót nevettem. Suli: majdcsak vége lesz a mai napnak! A bulira pedig menjél is, készülgess, Peti is jól meglesz, az tuti!

Itt is szakad az a mocsok eső! Reggel még csak csöpögött, el tudtunk menni az oviba, de most úgy esik, hogy nem akarok Mesivel nekiindulni, ronggyá áznánk. Lackónak van bent esőkabát, remélem, anyu hazakíséri! Ha nem, akkor hozzájuk, aztán apa majd hazahozza este.

Na, szakértő Meske elkezdte nyomogatni a videót, és most nézem, beállította 3 és fél óra felvételre, csak az a baj, hogy semmi jó műsor nincs az RTL Klubon. :)

Benianya! De jó, hogy dolgoztál! Konkrétan mit csináltál? Fal bevonásra nincs ötletem.

Képzeljétek, most kaptam levelet (hagyományosat!) egy barátnőmtől, Szabadszálláson volt a szomszédunk, most Tatán laknak, és azt írja, hogy 21-én fog születni a kislánya. Ok, hogy az első babájuk is császárral született, de nem értem ez mért indokolja a programozott császárt... :shock: Úgy meglepődtem ezen!

Jaj, bocs, mennem kell, Mesi nem tolerálja, hogy itt írogatok...

Pusz mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Colett!
Hát még én se gondolkozom bölcsin. augusztus végén tölti a 2 évet, akkor már muszáj melózni, de azt hiszem akkor még van 2 hónap szabi, az október, meg talán még 2 hónapot apa-mama-én megoldjuk, és csak januárban kezdjük beszoktatni, akkor lesz 2 éves 5 hónapos. Blanka 2 év 3 hósan kezde, nem volt gond. Fogalmam sincs Beni miyen lesz, ő -már most látszik akaratosabb, de lehet hogy nehezebben, vagy ahogy látja Blait menni suliba, épp könnyebben veszi majd a beszokást. Ha igényli, és van kedve, akár már 2 évesen, augusztusban beszoktatom-de először mindenképpen kipróbálom vele. Ő elvan nélkülem 6 órát, azt már anyunál kipróbáltuk, no de, hogy minden nap? És ott is aludni, hát az majd fél év múlva elválik.

Csajok én akarok karifát!!!!De a guta üt meg, ha ráköltünk egy csomót és Beni szétszedi!
Ezért lehet, hogy a legocsóbbat és legszúrósabbat választjuk.Bár a LUC-t annyira, de annyira útálom disziteni!

Meteor!Pancsnak mit veszel?

Gab!Megnézted a habtapit?

Férfi parfüm: hát nekem egyetlen egy a favorit: Fahrenheit(christian dior)
Imádom az uborkás, fűszeres illatát

De annyi jó van, csak minden pasin más a kipárolgása, bőrtől függ.
Jöt most ki több márkának is duo-ja, férfi-női párban. A rossmannban ráadásul fél áron!
Bár én ebben is nagyon konzervativ vagyok, egyszerűen mindig elcsábulok belelkesedem az újakra, aztán nem jön be. 4 illat van, ami 15 éve van nekem és semmi sem tudja kikuglizni: A C.K. :Eternity, a Benetton :Tribú, A Cocco Chanel-alkalomra, és nyáron a Clinic Happy
zen kivül mindog vezsek egy-egy kis mintát az újakból, mert a parfümériás mindog rábeszél milyen jót kreáltak, de pacsulinak érzem mindet egy idő után.

Viszont most vettem szantálfa illatolajat, meg karácsonyt. Olyan jó illat van tőle a hálóban(radiátoron vizben párolog), meg a karácsonytól a nappaliban(mécsesben)hogy csuda!

Preni:édesek a fiúk!

Viera! Húúúú, én tuti nem hoztam volna ki. Szegénykém! Még 4 ilyen nap és megborul a nappal-éjszakája-te meg kiborulsz. Tessék aludni!
Sógor sztori:fúúúúú!De jó, hogy túl van rajta!

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianya Andi! Hol kell nézni a habtapit? Könyves tippet köszi, már megrendeltem 4 könyvet. Ja, már írtam. És mégis esőben megyünk bicajjal oviba, nagyon nem esik, esőkabátot adok Meskére.

Karácsonyfából majd valamilyet veszünk, asszem gyökereset itt egy ismerősnél, kicsi, takaros sima fenyő, de gyökér miatt jól bírja. Díszek nálunk mindig a hagyományos régi tiritarka díszek, nem bírom a divatos egyszínű fákat. Vagyis szépek egy hivatalban, áruházban, de otthonra nekem hangulatosabb a "hagyományos". Vagy béna vagyok? :oops:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Bocsi a kari szótól ráz a hideg, olyan mintha valami Károlyról lenne szó...

Ettől jobban már csak a kari aji idegesít! :? Bocsi, bocsi, bocsi!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hali.

Ma már nem hiszem, hogy lesz időm jönni, így próbálok gyorsan írni.

Parfüm: öcsém a Mexx-ért van megveszve, jó is az illata.

Huh, alvást sajnálom, én megőrülnék, ha Peti ilyen keveset alukálna. Mondjuk ma már fent volt, mielőtt elindultam volna dolgozni.

Karácsonyi készülődéssel mi sehogy sem állunk, van ajtódíszünk, de nincs kirakva, van ablakdíszünk, amit nyáron leszedtünk, de még nem került vissza. Van az erkélyen egy kültéri fénysor, az is csak azért, mert le sem volt szedve. :o

Hát most hirtelen ennyi, ja, Marcy, drukkolok!!!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Gab!
Fúú, habtapi Rossmann akció volt vagy van hétfőtől, ma egy hete. Nem tudom nálatok van-e R. 1600 a tanyavilág. Holnap megnézem itt, ha van vegyek neked?
kari-aji adást :wink: vettem. Szóban nem, de itt irásban használom a rövidsége miatt :roll: :?

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

A kari menü nálunk állandó (bocs Gabi :oops: ) halászlé tuti, aszaltszilvás pulyka, sajtsali, bejgli. Mivel idén végig itthon leszünk, így ha ez elfogy, akkor sajtkrémlevest csinálok szerintem, meg valamilyen husit, azt még nem tudom milyet. De mértékletességet tartunk, nem szoktunk túlzásokba esni.
Reni, ezek szerint van kipróbált brokkolikrém leves recepted?

Lányok, arra gondoltam, hogy nem lehetne zárt a fórum? Szerintetek?

Írjatok! Megyek elteszem magam holnapra. Jó éjt!
Vendég
 


Kimike!

Hogy érted azt, hogy zárt legyen a fórum? Tehát senki nem csatlakozhat, vagy nem olvashat minket bárki, vagy valami jelszó kell nekünk is, hogy be tudjunk lépni?
Én ehhez nem értek.
Tudjátok:
Kép

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk!!
Nem vesztünk ám el, csak ugye a hétvégére elutaztunk a szüleimhez, ma meg itt vannak a barátnőmék és itt is alszanak, mert apánk Nyíregyházán van 2 napig.
Ma délután ráadásul fogorvosnál voltam, mert a hétvégén marhára elkezdett fájni a fogam, ami tömött volt. Hát a doki ránézet és ennyit mondott: jó sok szurit kérek! Aztán amikor elzsibbad, már kinn is volt. Azt mondta ez a bölcsesség fogam volt és ezek gyorsabban romlanak, így nem volt értelme megtartani! Főleg, hgy ugye babót szeretnénk, nehogy gócforrás legyen, mert ha állandó gyulladás van a szervezetemben, én aztán várhatom a gólyát! :roll:
De már jól vagyok, egyáltalán nem fáj és ez minden pénzt megér!!!
Persze tegnap csináltam egy tesztet, mert a sok fájdalom csillapító, nameg az érzéstelenítő szuri és társai.. nem lett volna jó, ha mindez terhesen zajlik le!
Még egy újság rólunk: valószínűleg januártól tanfolyamra megyek (gyógymasszőr), így Danit kénytelen vagyok bölibe adni. de majd meglátjuk! Holnap délelött megyünk a bölcsibe, hogy mi újság van ott, aztán szerdán a suliba beiratkozni!!
SZORÍTSATOK!!!
Egy kicsit bennem van a para, mert nem akartam bölcsibe adni, de egyszerűen nem tudom másképp megoldani!!! :cry:
na, most lépek is, mert még megszól a vendégem, hogy a gép elött ücsörgök! :wink:

Legyetek jó és gondoljatok rám néha!! Nem ám elfelejtetek engem!!?? :wink: :roll: :lol:
Pusszantás!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy!
Intenzives, koraosztályos szaknéniből gyógymasszőr? És a babák? Arrafelé nincs semmi munkalehetőséged? HÁt ez meg hogy jött? Régóta dédelgetett, vagy hirtelen elhatározás?
Nem akarsz gyerekeket tornáztatni, masszirozni? 3-4 hónap a tanfolyam.

Kimike! Aszalt szilvás pulykát és sajtkrémlevest légyszi vesd ide!!!!!

Lehet zárt körű, de akkor nem tudnának mások csatlakozni? Csak mert én is később csatlakoztam és most olyan jó!!!! :P

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok,

Viera: Örülök, hogy a sógorod jobban van. :)

Colett77 : Nem tudom, frankó-e ez, a férjem régóta használ GIVENCHY π-t. Nem nagyon szeretem parfümöket, nem értek hozzá, de szerintem ez finom, narancs-vaníliás, igáz ez férfi parfüm, de azt hallottam, nők is bátran használhatják. :shock: Csak most néhány hónapon váltott másikra, ezt viszont nekem nem nagyon tetszik, túl férfias. :twisted: Ha nem vágyód a férfiasságra, én ajánlom π-t.

Marcy: Drukkolok, eredményes legyen a vizsga! :P

Prenata: Jó homályosan Tv-ztek a fiúk! :lol: Azt akartam kérdezni tőled, mostanában is lefejsz?Én tegnap nem szopott mellből lefejtem, akkor csak 40 ml jött ki. :? Hát, már időkérdés, abba hagyunk. :(

Ákosbenianya: Örülök, hogy jól esett neked a munkád. :P Mi a szakmád? Lehet már írtál, de kíváncsi vagyok.

Exdeus: Köszönöm a verskérdés kapcsolatban, utána néztél. :P Igen, én is tudtam, ezt a verset kiknek írta, nekem van japán fordítás is. Csak most készülök egy kis ajándékot egy helyre, ahol sok súlyos beteg baba és aggódó szülei vannak. Emiatt kerestem magyarnyelvűt. De nem baj, héten találkozom egy szakfordító barátnőmmel, vele együtt fordítok.

Karácsonyi menü: Szent estére már meg van, bár ez a menü szokásos :oops: , de másik napokra még gondolkozom…Sok jó ötleteket írtatok, néhányat ellopok majd tietekből… 8)

Nálunk:
Előétel: Pálmai nyers sonka, dinnyével (kb.10 perces)
Leves: Hagyma leves, francia kenyérrel, sajttal sütőben sütve (maga levest előre készítek)
Főétel: Kacsamell, narancs szósszal (ezt is előre is készítek)
Desszert: Joghurtos mousse ( hát ezt is…)
Igazán nem nagyon kell dolgozni 24-én, csak azon gondolkodom, Kevinnek hogy legyen.

Oriandy: Drukkolok a bölcsiért! :P Milyen bölcsibe mentek holnap, magán vagy állami? És nálatok ilyenkor is van félőhely? Majd írj a beszámolót!

Karácsonyfa: Mi hagyományosan díszítünk azzal, amiket kaptunk és örököltünk.

Marék Veronika: Magyarnyelvűből gyújtottam már 15-öt. Jövőben szeretnék majd hozni japán nyelvűt is, ott is jól ismert mesekönyv. Most anyukám elárult, hogy karácsonyi csomagban, amit most feladnak, benne lesz „Laci és az oroszlán”-os meglepetés. Kíváncsi vagyok mi lesz. :roll:

Zárt fórum: Milyen? Hogyan működik?

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég
 


Benianyu!
Régi álmom ez a tanfolyam! És sajnos nem nagyon van itt lehetőségem abban dolgozni, amit elötte csináltam! Szombathelyen lenne, de oda is be kell járnom, és 2 gyerek mellől bejárni + műszakozni, nem igen szeretnék!!
Gyerekeket masszírozni? Nem rossz ötlet!! Milyen formájára gondoltál?? Érdekelne minden!
A szívem már megszakadt ott, amikor gyereket vállaltam és tudtam, hogy a koraszülöttekkel és pici babákkal ezután már nem fogok tudni dolgozni!! Vérzik a szívem értük, de tudom, hogy vérezne a sajátjaimért is, ha éjszakánként, hétvégénként és ünnepnaponként is itt kellene hagynom őket, mert én dolgozni megyek! Meg meg sem tudnánk oldani az ovi és bölcsibe hordást ill. az elhozást, mivel a férjem reggel kb fél 7kor indul dolgozni és este 6 elött sosem ér haza. Így nálam a múszakozás tuti kilőve!
Ez a tanfolyam amúgy most hirtelen jött (de mivel régóta szerettem volna elvégezni, kapva kaptam az alkalmon!) és januártól indul is! Ja és ha megleszünk 15-en, akkor ingyenes lesz. Eddig 10-en vagyunk!!!

Kmammy!
Itt Sárváron csak egyetlen 1 bölcsi van és ez is állami! Ráadásul 1,5 x-esen túlműködik, így nem tudom egyáltalán lesz-e hely Daninak januártól! De én a sulit mindenképp csinálni szeretném, pláne hogy ingyenes! Viszont ha nem veszik be..... Bébiszitterre nincs pénzünk, tehát nem tudom mi lesz!!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Oriandy: A bölcsiben esetleg nincs játszóház? Ahova most mi járunk, 9-13 ig nyitnak, ebéddel együtt 711Ft!
Vendég
 


Kmammy!
Nem tudom, holnap megyünk be megkérdezni, milyen lehetőségek vannak egyáltalán! Majd megírom!

Kép
oriandy
 
 


Juca!!!!!!!!! Utólagosan nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!

Benianya! Köszi, habtapi nem kell, igazából azt akartam én megtudni, hogy milyen ez a fürdős tapi? Mert nem tudom elképzelni, az öltöztetős babásat meg különösen nem. Szóval csak egy fotó róla érdekelt volna... (Rossmann van Orosházán és Szentesen is, bár én inkább dm-be járok, de most ott se voltam már több mint egy hónapja.)

Többiek! Bocsesz, de annyira semmi energiám!

Lackót hozni kell haza ebéd után, úgyhogy hajtás van. Pusz mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Halihó!
Nem otthon vagyok, így csak egy gyors bekukk:
Ma nem jártunk sikerrel a bölcsiben, mert a főnökasszony szabin van, így holnap délelött megyünk újra.

Na, majd még jövök!
Pusza
Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy! Irigykedem! Hogy ti folyton csavarogtok! Én is akarok!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab!
Igen, mi mostanában csak barátnőzünk! Nagyon szuper, mert amúgy én is egyedül érezném magam és állandóan a gép elött ülnék! Na ez nem azt jelenti, hogy nem hiányoztok, mert mindig gondolok rátok, és amikor tudok, jövök is, de így sokkal jobban elvagyok én is és Dani is!
Gyertek, költözzetek ide, aztán mehetünk együtt csavarogni!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
oriandy
 
 


Andy! Még egy átszervezés a honvédségen belül, és nem a családtól való távolságot fogjuk nézni, azt elhiheted! Van arra laktanya? Tata messze van, Székesfehérvár is, Várpalota arra van? Bár nem tudom, az egyáltalán megvan-e még... Komolyan, szívesen mennék.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab! Andy! Privi ment.
Habtapit fotózok!

Lányok! Lehet kapni a boltokban kész sütitésztát, még mézeskalácsot is. Csak át kell gyúrni és szaggatni, sütni. _Nem tudjátok milyen lehet?

benianya
ákosbenianya
 
 


Hali.

Andy, drukkolok, hogy elinduljon a tanfolyam ingyenesen. A bölcsivel én szkeptikus vagyok, nem hiszem, hogy beveszik Danit, mivel te ugye vele vagy otthon... Így meg főleg, hogy "túl vannak népesedve".

Kmammy, majd leírod a verset magyarul? Érdekelne, hogy mit alkottok a barátnőddel!

Gab, sok energiát neked!

Na megyek, mert nekem sincs sok. :roll:

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex!
Nálunk úgy van, hogy ha dolgozol, vagy suliba jársz és máshogy nem tudod megoldani, beveszik a gyereket. Sajnos vannak olyanok, akik azért adják be, mert a kistesóval vannak otthon, és ezért nincs nagyon hely. Ha viszek igazolást a suliról, hogy járok és van némi emberség bennük, akkor beveszik. Vagyis be szokták venni, csak sokszor ez itt pofára ill. ismeretségre megy!!
Majd holnap megírom, mit mondtak!
Délután meg megyek a suliba is, azt is tudósítom majd!!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok,
ma voltam suliban. Tök jó volt, már lakberendezés óra volt és a következő órára feladatnak hálószobát kell tervezni.
Azért nem annyira egyszerű, mint gondolná az ember, tök sok dologra figyelni kell, amire alapból nem biztos, hogy gondolnék.

Egyébként meg nem tudom mi van velem, de annyira letörtnek, meg szinte depressziósnak érzem magam. Én nem tudom ez mi, mert én aztán nem szoktam ilyen lenni, de csomószor azt érzem, hogy legszívesebben elbőgném magamat a legapróbb dolgokon. És nem olyanokon, hogy valaki bunkó velem, hanem bármin.
Megpróbálok még a héten összefutni valamelyik barátnőmmel hátha sikerül kibeszélnünk magunkat, mert ez most nagyon szar:(

meteor
 
 


Meteor!
Fel a fejjel! Biztosan csak ez az esős, borús idő! Azért egy jó beszélgetés mindig jól jön! Borozgassatok, menjetek el táncolni!
Egy masszázs?

Inkább irj a háló szoba berendezésről! Hogyan kell? Mi a szempont?

benianya
ákosbenianya
 
 


Hali!

Benia:
Ha a Dr. Oetker féle mézeskalácsporra gondolsz, az kaki. Legalább nem jött össze, kidobtam még gyúrás közben.
Valakinek leírtam az énféle mézeskalácsomat, az tuti jó. És a porfélével is legalább annyit kell baszogni (bocsi) mint ezzel. Én csak a szaggatást, tepsibe rakosgatást utálom. Ugyanis nekem vannak apró (pici kréker) formáim is, meg nagyobb is. Jó, mert a piciket szoktuk ünnepek alatt, után kávéhoz kínálni vendégeknek, tök jól mutat. Meg hát hetekig eláll. Jövőhéten én is megcsinálom.

A héten elutazunk a gyerekekkel és a barátnőimmel Veszprémbe valami wellness hotelbe. Jókor időzítettünk. Már rég a karácsonnyal kellene foglalkozni. Most volt helyük, így hát most fogunk menni. Péntektől vasárnapig. Már várom. Csak sokat kell vezetni. Én meg... hagyjuk.

Szerencsére úgy néz ki, hogy sógoromat pénteken 98%-ban hazaengedik!!! Tehát nyugisan megyek el.

Ja, és még a sütivel kapcs: tényleg, akinek kemény lesz a mézeskalácsa, ne ijedjen meg, tegye egy fémdobozba, bele egy félbevágott almát és megpuhul. Tutira. Én már jártam így.

Na, még valami: képzeljétek ma reggel elájultam a fürdőszobában. Illetve hajnal öt óra felé. KImentem wc-re, ott elkezdett tompulni a hang, fehéredni minden, nehezedett a fejem. Gyorsan lefeküdtem a földre, mert tudtam, hogy most fogok levágódni. Picit jobban lettem, visszamentem a wc-re. Megint kezdődött eloőlről minden, de már erősebben. Négykézláb elvánszorogtam a fürdőkádig, nekidőltem a jó hideg oldalának, a fejemet, tarkómat nekitámasztottam a peremének, tök jó hideg volt. Nagyjából 20 perc alatt helyre jöttem. Utána vittem férjuramnak egy kávét az ágyikóba, normális esetben Ő szokta hozni nekem. Mikor bevittem, majd megfagytam vissza kellett bújni a paplan alá, mert rázkódtam a hidegtől. Szerintem kiment belőlem az összes erőm. Kicsit húzós volt ez az egy-két hét.
Most vettem magamnak vitamint.
Hátha dob rajtam valamit, mert nagyon le is fogytam. Tudom, ennek sokan örülnének, de amennyi most én vagyok, annak már nem.

Na, megint csak magunkról írtam. Bocsika. Nem igazán van időm visszaolvasni, csak futólag.

Sziasztok.

Kép

Erika

Kép
viera
 
 


GABELLA ! ! !

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK ! ! !

Erika

Kép
viera
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?