Huhh, jó sokat írtatok....
Riella! Én is egyet értek az előttem szólókkal! Lásd meg a párod jó tulajdonságait is! Nekem is eszembe jutott már többször, hogy mért nem tud nekem meglepit venni a férjem... erre szülinapomra vett nekem teljesen egyedül fülbevalót
, és ráadásul nagyon tetszik. De sajnos túl gyakran nincsenek ilyen meglepi akciói.
Bemutatkozok akkor én is röviden, hogy tudjatok hova tenni
:
Kriszti vagyok, 24 éves. Terhesség: 14. héttől veszélyeztetett, mivel bevéreztem (kórház 4 nap, nagy riadalom, azt hittük vége), ezután minden rendben, leszámítva a 30. héttől a rettentő vizesedést, és bálnásodást
(tudnátok ilyenkor mennyire vígasztaltak az írásaitok, hogy többőtöknél is van ez). Aztán 39 hét 3 naposan reggel fájások rendszertelenek (végig azok maradtak), délben bementünk a kórházba, fél 7kor elment a magzatvíz, és fél 11re meglett Csenge
. Kórházi idő szörnyű volt, alig vártam, hogy hazajöjjünk, szopizás elején döcögős, de már tökélyre (vagy j?) fejlesztettük
. Hozzátáplálást próbáltam 5 hónapos korában elkezdeni, de nem igazán ment, aztán 6 hónaposan beindult a dolog, bár úgy tűnik az én fagyasztott főztjeimet nem igazán szereti.
De képzeljétek a citromból pár cseppet kapott, és még csak el sem húzta a száját, ma facsartam neki narancsot, és nagyon ízlett neki. A húsát lehet már adni, és ha igen, akkor hogy?
Mozgásban villámsebességet produkál Csenge: 5,5 hónaposan felült, és 6hónaposan felállt.
Niki! Nekünk is szereztél egy jó délutánt ezzel a zeneovival. Főleg a Jaj de pompás fa tetszik! Hol lehet megvenni ezt a cd-t? És mennyiért?
Azt hiszem Móni te írtad az ostoros kalácsot. Hát az valami isteni! És nem is olyan nehéz megcsinálni. Én még terhesen csináltam utoljára meglepinek, hát elcsodálkozott a férjem, hogy én ilyet is tudok.
Gyps! A ribizlis lepény receptjét elküldenéd nekem?
Ja, és akkor mi is kaphatnánk privit? Majd kifúrja a kíváncsiság az oldalamat...