Sziasztok!
Nem vesztünk el, csak nem nagyon van időm írni. Olvasni rendszeresen próbállak benneteket, de annyit írtok, hogy a végén sosem marad időm írni.
Igyekszem írni is, de mindenkinek sajna nem megy.
Bocsi
Psandi!
Hogy kell őszibaracklevest csinálni? Ma vendégeink lesznek és szívesen megcsinálnám, ha egyszerű és finom. SOS
Zsuzsa!
Bence fotó aranyos, igazán fiús a kis hapsi!
Urtica Urens kúra ismételhető. Nekem nagyon bejött az alkoholmentes sör, amit itt javasoltak a lányok. Csak arra vigyázz, hogy ne igyad késő este, mert ha utána már csak reggel szopiztok, akkor nagyon be tud keményedni a melled. Legalábbis én így jártam.
Gombóc!
Gyors gyógyulást!!!
Szedsz valami vitamint? Mostanában úgy fáj a lábam, hátam, kezem, hogy a lépcsőkön potyogott a könnyem. Gyerekorvos mondta, hogy Kálium, kálcium, magnézium és vas hiány, ami szoptatáskor nagyon gyakori. Supradyn-t kell szednem. Még csak 2 napja kezdtem, de már sokkal jobban vagyok. Nem lehet neked is ilyen problémád?
Minitali minket is érdekel, mi Solymáron lakunk, úgyhogy Óbuda az nekünk is jó. Pl. Eurocenter.
Manó!
Érdekelne a minitali amit szervezel
, lehet, hogy felkerekednénk, mert úgy szeretném már megismerni a többieket is!
Légyszi írd meg, ha megvan az időpont.
Mókuska!
Nagyon sajnálom a nagyidat
Azur!
Nekem is azt mondták a dokik amit Mókuskának, hogy 4-5 hónapos korig kell szedni a K vitamint. Mi tegnap előtt voltunk 4 hónaposak és még 4 hétig szedjük. Szerintem mindenképp irasd fel!
Anyakati!
Véda nagyon édes!
Szopis kép szuper
Urszila!
Házassági évford.-hoz gratula!
Beu!
Nagyon szuper a kocsi, remélem a minitalin majd láthatom élőben.
Liza nagyon nyűgös ma, lehet, hogy az időtől?
Most a babakocsiban sikerült elaltatnom, de sajnos már ébredezik.
Talisoktól várom a képeket!
Mindenkinek puszi
Zsuzsóc