Új privát üzeneted érkezett!

Gabi!
Nagyon örülök,hogy minden rendben van.Pihizz,ha tudsz!!Anyóst nagyon sajnálom.Vajon mire volt jó ez neki?????????? :( :( Köszönöm szépen elfogdnám a teszteket.Nagyon rendes vagy,hogy felajánlottad.Majd privibe megírom a címem.

Magi!
Köszi a drukkot!Az az igazság,hogy nekem teljesen mindegy,hogy fiú-e vagy kislány.Mindkettőnek nagyon örülnék.Persze a fiúnak,hát...........Nagyon csini leszel az ünnepekre.Mekkora már a pocid :shock: :shock:

Kata!
Itt vagyok,köszi a hiányolást :lol: :lol: Tegnap anyóséknál voltunk,mert a házassági évfordulójuk volt.Meg persze a vikinek oda is ellátogatott a Mikulás :lol: :lol: +A návnapja is jövőhéten lesz 12.-én Gabriella.Úgy.hogy egyben letudtunk mindent.Köszi a drukkot neked is.

Móni!
Várunk a beszámolóval!!!

borsika!
Ez aranyos,hogy egymást is meglepitek :D :D

Elvitték nemrég aszőnyegeimet.Remélem csiri,viri lesz.Ma jövök még szabin vagyok,de rengeteg a melóm itthon.Gyerek is itthon van,de majd igyekszem bekukucskálni hozzátok.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici ok akkor küld a címet. Én meg azt akartam kérdezni hogy mennyiért takarítják kia szőnyeget illetve mennyi ideig tart, és esetleg elérhetőséget is tudsz adni? A miénkre is ráférne már.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Elküdtem.Megkaptad?

Kép
Kép
a.ibici

Lanyok!

Nekunk csak szonyegpadlo van, szonyeg nincs.

A szonyegpadlot meg nem lehet kitakaritani, mert viztaszito. Megprobaltuk,mert van takaritogepunk, de nem szivja be a vizet.

Bezzek Zoli kihanyt szilvamaradvanyait igen. :shock: :shock: :shock: :shock:

Magi
Vendég

1000-1200 négyzetmétere.Tel.szám:363-4811.A szállítás nekünk ingyenes,mert kerületi lakosok vagyunk.Próbáld meg felhívni őket,ha gondolod.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici köszi, nem jött meg a privi

Kép

gabi1

Akkor,hogy kell?Nem oda ahol van az pü kis ablak az üzi végén?

Kép
Kép
a.ibici

Gabi!
Most sikerült.Nem írtam a témához semmit az volt a baj.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici még a nevedet is add meg légyszi nehogy elkeveredjen valahol

Kép

gabi1

Jaj,de idétlen vagyok! :shock: :shock:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!!
Megjöttem a sulibból!!!
Jelentem, ma volt már a második nap, hogy nem kellett hányinger elleni gyógyszert bevenni!!! :) Remélem igy is marad már! nem hiányzik nekem az a hányinger igy repüléshez, meg a finom karácsonyi ételekhez :) !!

Magika!
Szupi a felsőd!! meg a többi kép is!! Hihetetlen, hogy már becsomagoltad az összes ajándékot... :) Nekem még egy párat meg is kell vennem. Mondjuk én alapból csak otthon csomagolom, mert igy jobban el tudom rakni a bőröndbe, mert csak kiszakadna a csomagolás!!

Gabi!!
Pihenj sokat, és meglásd, mire legközelebb mész, már szívdobogás is lesz! :lol:

Moni!
Várunk a hírekkel!!!

Betti!
?

A.ibici!
Megy a drukk, hogy a fa alá egy + teszt kerüljön :)

d.dodó

Sziasztok!

Magika!Nagyon klassz a felsöd és a lakás is nagyon klasz :lol: És nagyon nagy lett a pocid :wink: :wink: Tényleg nagyon ügyes vagy nekünk már kb minden meg van de még nincs csomagolva semmi :oops:

Gabi!Tök jó,hogy minden rendben van legközelebb már szivecske is ott dobog :wink: :wink:

Ibica!Teljesen igazad van mindegy mi lesz csak minden rendben legyen vele :wink: És remélem a karácsinyfa alá egy +teszt kerül :wink: :wink:

Dodó!Hamar elmúlik ez a hányingeres idöszak majd meglátod.Mi a bógyód neve???

Végre megjött a szönyeg amit rendeltünk csak elírták úram nevét Gábor helyet Károlyt írtak és volt egy kis keveredés.De nagyon kalsz lett igy a lakás :lol: Bár már alig várom az építkezést ,hogy a saját lakásunkat díszithesem:lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Ez itteni gyógyszer...azoknak is azt adják, akik nem bírják az utazást.... Postafen a neve!

d.dodó

Sziasztok!
Én nekem nem kell tesztelnem ebben a hónapban mert nem volt alkalmunk peteéréskor együtt lenni meg a szopi miatt elhalasztva a tesó kérdés!

Gabi!
örülök hogy minden rendben!

Magi!
Én még meg sem vettem nem hogy becsomizzam az ajándékokat :oops:

ibici!
szerintem már nem fog kellene az Lh mert babás vagy én eddig még mindenkinél megéreztem!

MÓNI EDOCI????????????????????????LEGÓ,LEXA???????????

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Aranyosak vagytok,hogy így drukkoltok és remélem tényleg a legszebb ajándék ami érhetne karácsonykor egy pozitív teszt a fa alatt.

Betti!
Bárcsak igazad lenne és nem lenne szükségem az lh tesztre,ari vagy :lol: :lol: Bízok benne,hogy a mostani megérzésed is bejön :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Ne haragudjatok, olyan nehezen jutok ide, barcsak Katanak lenne igaza! :o :D Kulonben en semmit sem erzek, pontosabban megtiltottam magamnak, h fantazialjak, igy inkabb ugy tunik, h meg fog jonni :? Fel vagyok fujodva, konkret gorcs meg nincs es allandoan faradt vagyok :shock: Elvileg vasarnap kene nem megjonnie v holnap bar ha az utolso ciklust szamolom, akkor hetfo is lesz belole :? Tesztelni csak hetfon fogok, ha meg aktualis lesz.

Azt akartam nektek elmeselni, h az utazas soran amitol a legjobban feltem, bekovetkezett :o A repteren az ellenorzes alatt (mindent kiszedettek, megkostoltattak a bebitejet, uditot, kajat stb :twisted: ) Zsoltinak sikerult a gatyaba csinalni es olyan sokaig elhuzodott az egesz, h epp, h ki nem folyt :oops: :o Szerintem mar az egesz szemelyzet erezte, megsem hagytak abba a sz..ozast :evil: Mire a vecere ertunk, mar tudtuk, h kersesben vagyunk, de nem volt valasztasunk, muszaj volt kicserelni. O orditott, gondolom erezte a stresszet is, mi pedig hantottuk le rola a sz...t. Apja mikor szedte le rola a budyjat, az egesz gyonyoru szoke haja sz...s lett :o Cuccok kukaba, mi gyorsan tisztaba tettuk, majd irany a repulo. Mar be volt fejezve a beszallas, futottunk, integettunk, gyozkodtunk, szoval valosagos filmjelenet volt. vegul megis felengedtek :)
A kovetkezo felvonas az volt, h Bukarestbe erkezven az unokatesom jott utanunk es az eredeti tervtol elterve kozolte, h megyunk Szent Andrasozni egy rokonunkhoz. Ugyhogy az elokeszitett unnepi ing stb helyett megjelentunk az unnepsegen hulla faradtan (hajnali 4kor koltottuk Zsoltit, ekkor mar du 3 volt, nem volt hajlando aludni az uton), zsolti pizsamagagyaban, sz..s fejjel (ezt nem tudtak, azert megtettuk, ami emberileg lehetseges volt :lol: ). :lol: :lol: :lol:

Hu, de hosszu voltam :oops:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Betti!
Velem kapcsolatban mit erzel?
Ez azt jelenti, h vedekeztek?

Magi!
Te aztan tenyleg szereted az unnepeket! csodalatosak a dekoraciok es a csomagok! Erre nem jon egy sem? :wink:

Gabi!
Jo, h minden rendben, ket het mulva lesz dobogas is! :wink:

bangham

Móni!Nem semmi lehetet :shock: Tényleg jó genyák bár az elenörzést megértem de azért siethetnének :twisted:

Betti!Tényleg akkor védekeztek vagy a sorsra bizátok?

Ibica!Drukolok,hogy tényleg baba legyen :wink: :wink: Azóta teszteltél?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Nem voltam ismét 2 napig.Sorry,de minden nap este 10kor értem haza és utána kerültem ágyba,reggel meg 8kor indultam.A csizmám estéreszinte belemélyedve a lábamba,eléggé kivagyok.De nem panaszkodom...:)
Ma voltunk Dorkafotózáson. :D Nagyon jól sikerült,szerdára lesznek képek,bár mérges vagyok,mert nem adják oda cd-n,csak 900Ft/fotó áron. :evil: :evil: :evil:
Dokihoz nem sikerült eljutnom,majd talán hétfőn.

Magi ismét csodáltam a képeidet,nagyon szépek vagytok.
Viki úgyszintén.:)
Móni örülök,hogy sikeresen hazaértetek.Akkor már hajrá karácsony.:)
Betti,Ibici,KAta szorítok értetek!
Edoci hogy vagy???

Bocsi Csajok,de most nem tudok többet írni,muszáj pihennem.

Szép álmokat.
Vendég

hol védekezünk hol elveszítjük a fejünket!
Éljük életünket és lesz ami lesz de inkább félek hogy nem lesz mint lesz! :(
De most időt adtam magunknak még élvezni hogy csak gyerekre kell figyelni

Legó!
Már nem sok van hátra miért kell dokihoz menni?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lanyok!

Ertem ne izguljatok, az osszes letezo elojel megvan mar a mensire :? Jo ejt! :)

bangham

Lanyok!

Jo reggelt! merre vagytok?
:?:

bangham

Szia Móni!
Vagyok!Sajnálom a mensit :( :( :(
Nem semmi amit átéltetek a reptéren.

Betti!
De jó,hogy tegnap jöttél töbször :D :D Remélem ma is jösz.Lehet ti csináljátok jól,hogy lesz ami lesz alapon jön a baba és nem görcsölsz rajta.

Kata!
Azóta nem teszteltem.Lusta voltam elmenni venni. :shock:
Hogy döntöttél veszel tesztet?

Többiek merre vagytok???????????????

Kép
Kép
a.ibici

Jelentem az ("ablakaim")nekem csak erkélyem van minden hol megvannak pucolva,függönyök fölrakva.Ma az ajtoknak esek neki.Szerencsére ma nem kell főznöm tegnapról maradt mára.Úgy,hogy az erkélyeket,ajtókat ma már föltudom díszíteni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Betti!

Igaza van Ibicinek, de nem ertem miert vedekeztek :shock: Ugy ertettem a ferjed mar lazabb lett ilyen ugyben :roll: (nem akarok tolakodo lenni :oops: )

Ibici!
Mensi meg nincs, csak elojelek. :)
Mar nincs is ertelme szerintem a tesztnek, majd csak az igazinak :wink: Persze addigis lehet gyakorolni :wink:
Ugyes vagy, en is egyedul maradtam es ahelyett, h dolgoznek, itt potyogok... :roll:

bangham

móni!
válaszoltam a prividre! :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Koszi, megnezem :wink:

bangham

Betti!
Eddig is szimpatikus voltal nekem, de most imadlak! :lol: :lol: :lol:

bangham

Sziasztok!
Hát nem mondom,hogy nem fáradtemel :roll: :shock: :shock: .Most 1 kicsit leültem úgy,hogy itt leszek,ha valaki még van itt beszélgetni.

Kép
Kép
a.ibici

móni!
akkor nincs mencsi igaz? mikor tesztelsz?mikorra adjam az energiákat?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

én is érzem a mencsi előjeleit de nem is lep meg

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Kinél érezted meg eddig,hogy babás?

Kép
Kép
a.ibici

Betti!

Meg nincs! :) Csak nagy a hasam, de mondjuk en alapbol puffados tipus vagyok :roll: No meg a boromon erzem a kituremkedni vagyo pattikat :twisted:
Szerintem egyfolytaban kuldjed, mert hiaba hagyod hetfore, ha addig megjon :o Itthon nem tartok tesztet, ugyhogy hetfon veszek, igy csak kedden tudom megcsinalni :roll: De meg elintezhetem azt is, h holnap megveszem es hetfon megcsinalom :roll: Csak ugy felek piritol... :oops:
Neked meg nem tul koraiak az elojelek? Ugy emlekeztem, h kb egy hettel utanam josz... :roll:

Ibici!
legalabb tudod, h jo munkat vegeztel :wink:

bangham

ibici!
Anno Maginál és Lexánál éreztem és Vikinél is mikor már megírta már sejtettem ill.a környezetemben rendszeresen megérzem a nemét a babáknál és itt is bejött eddig!

Móni!
Megy a drukk!
Kedden kellene mencsiznem a múlkor 25 napra jött meg!
Sietős dolga akadt!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

TYÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ lányok a Magyar-Német VB kézi szuper volt!!Aki szereti és nem nézte ajánlom,hogy az ismétlést nézze meg nemfogja megbánni.

Betti!
Megy a drukk!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Móni!
Neked is szorítok,hogy kerüljönel Piroska!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi!
Szoríts nekünk helyet légyszi az augusztusi topikban :wink: :wink:

Többiek nagyon eltűntek.Magi,Kata,Edoci,Borsika,Gabi, hol vagytok?????????

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Mindenkinek megy a drukk a + tesztért! Hajrá augusztusi babák! (valaki szülhetne a szülinapomon is :wink: :wink: :wink: )

Móni!

Reptéri tortúra :(:(:( De a lényeg, hogy megérkeztetek!
Gyere ám a hírekkel, amint tudsz valamit! :)

Húúúúúúúúú, ma bementünk a KIKába, hát nem bírtam megállni, hogy ne vegyek a kisassznynak egy csomag badyt, meg egy rugdalózót :lol: :lol: :lol: :lol: szóval megvan a hazahozós rucink is, holnap még ha minden igaz beszerzem az overált is, és akkor már csak 3 pá zoknit akarok venni :D A pelenkázó feltétet elvileg anyósom megveszi januárban. :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok.
Nekem majd nem megjönnie 20-a körül kell de ha jó a megérzésem akkor most volt a pém. De ezt majd akkor tudom biztire ha a holnapi is meg az utáni is és a többi utáni :lol: is 36.5 felett marad a hőm.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Lanyok!
koszi a drukkokat :)

Vera!
Jo a vonalzod! :wink:

bangham

Jó reggelt.:)

Hogy vagytok ma Csajok??
Látom vera is előkerült,örülök,hogy írtál.:)

Ibici
Sajna lemaradtam a meccsről,pedig imádom.:)

Ki mit főz ma?Valami tipp,hogy ne mindig bécsi szeletet együnk????? :lol: :lol: :lol:

MA többet leszek,apa lelépett (nem úúúgy) Pestre,unatkozni fogok.... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Legó!
Én pipi husi levest főzök+gombás,tejfölös husit tésztával.Jól vagy?Vérnyomi rendben van?

Vera!
Jó,hogy jöttél!!Jöhetnél sűrübben is :wink: :wink: :wink: megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viki!
Nem csodálom,hogy nemtudod megállni a vásárlást.Gyönyörű ruhácskák vannak.Igaz nekem még nem aktuális,de ha elmegyek mellettük megcsodálom őket :lol: :wink:

Móni,Betti++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
a.ibici

Ibici
Közben kitaláltam.:) Mármint az ebédet,már minden kész,csak sütni kell a husit és burit.:)
Köszike,most nem vizesedek annyira,vérnyomim nem mérem,nem idegesítem magam vele.Ha fáj a fejem inkább lepihenek.
Ami problémám van az a szeméremcsont fájdalom.Elviselhetetlen. :cry: :cry: Tudom,hogy tágulnak a csontok meg a medence,meg készül a szervezet a szülésre,na de Dorkával ilyen nem volt. :shock: Sántítok,négykézláb nem tudok lenni,a terpesz még 15 fokos szögben is fáj...szóval csak az a jó,ha összeszorítom a lábam. :lol: Mi lesz szüléskor?????? :shock: :shock: :shock:

Magi
Merre vagy????

Ma dobok képeket...valószínű csak délután.:)
Vendég

Legó!
Nagyon sajnállak!!Iszonyú fájdalmas lehet,de kitartás már túlsok nincs hátra.A vérnyomimtól én is félek,mert nekem sajna alapban kicsit emelkedett.kb.:140/90 szokott lenni 1-2 éve.Én is úgy vagyok vele,hogy nem mérem,mert akkor csak magasabb lenne.Várjuk a képeket.

Megyek én is a dolgomra majd még bekukucskálok.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Voltunk kint a bababörzén, és megvan Eszti baba overálja, igaz világoskék lett, de nekem nagyon tetszik, (kapucnis kiskabát, és egy rápattentolható zsák, amin van egy fehér fóka egy labdával, és a labda alatt van a lyuk, hogy be lehessen kötni a hordozóba is) és kapott hozzá egy rózsaszín sapit is, hogy azért mégis látszon, hogy lány :wink:

Lego!

Sajnálom, hogy ennyire fáj! :( Kitartás,már nincs olyan sok hátra ! Várom a képeket! :)

Ibici!

Igen, de mostmár abbahagyhatnám a vásárlást :lol: :lol: :lol: sőt, abba kell hagynom. :?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

No sikerült a képeket megcsinálni...bocsi ha sok lesz.:oops: :oops:

Szoba1
Kép

Szoba2
Kép

Dorka része
Kép

Ismét
Kép

Pelenkázó+kiságy
Kép

Pelenkázó+fotel
Kép

Kiságy
Kép

Polc
Kép :
Vendég

Viki!
Biztos nagyon szép lehet az overál.Ne is törödj vele,hogy világoskék,majd akit érdekel megkérdezi,hogy kislány vagy kisfiú. :wink: :wink:

Lego!
Szuper jók a képek,már tényleg minden a helyén van és minden gyönyörű.Már csak Hédi hiányzik,de nem sokára ő is örülhet a gyönyörű helyének. :wink: :lol: :lol:

Képzeljétek ma a nagy surolás közepette úgy megütöttem a jubb mutató újjamon a műkörmömet,hogy a köröm alatt bevérzett.Úgy fájt :cry: :cry: Ma már csak pihizek elég volt.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Azért lesz rajta rózsaszín sapi :wink: De szerintem a világoskék kislánynak is nagyon szép! :)
Köröm :(

Lego!

Nagyon szép a szoba! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Én is vagyok...csak a hétvégén nem túl sokat ltem gépnél. Tegnap pogit sütöttem, mert délután vendégségben voltunk.... hajnali 2.kor fekdtnk le :) !
Ma délelőtt templomban voltunk, aztán ebéd után meg olvastam! Már nagyon készülünk haza! Már csak 8 nap, és repülünk!!

Lego!
Nagyon szuper a szoba!! :)

Ibici!
Neked megy a drukk még mindig!!

Gabi!
Merre vagy?? Hogy vagy?

Magika!
Te is nagyon eltűntél!

d.dodó

Sziasztók!!!

Tegnap Pesten voltam szinházba és kicsit el voltam havazva meg ma vendégségbe voltunk :lol:

Ibica!Nagyon drukkolok neked az augusztusba beleférjél :wink: :wink: Tesztet nem veszek és ha márciusig nem lesz pociba a tesó akkor majd a dokival megbeszélem mit kéne tenni(de remélem arra nem kerül sor)Neked mikor kell megjönni?

Lego!Nagyon szuper a szoba.A csajok együtt aludnak majd?Megkérdezhetem a virágokat a falra hogy csináltátok?És piheny sokat

Viki!Nehéz leálni a vásárlással pláne mert olyan csábító dolgok vannak :roll: Peti kapot valamit?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Bocsi hogy nem jelentkeztem.

Tegnap délelőtt főztem, aztán meg moziba mentünk a gyerekekkel, meg néztük a Mézengúzokat.
Gyerekek nagyon élvezték, még Réka is.
Aranyos ki mesefilm.

Ma meg nevelő apámnak volt a szülinapja tartva, na meg a Gabriella. Kaptam sok szép virágot.

Én tök jól vagyok, a náthát leszámítva. Tiszta takony kór, most elkezdtem köhögni. Iszom a gyógyteát, de sajna a zt a hagyma teát nem bírom meginni. Marad a kamilla, meg az apróbojtorján.

Vera nagyon jól alakul a hőd.

Lego vigyázz magadra, pihizzél. Nagyon szép a szoba.

dodó de izgi nem sokára mentek haza.

Viki az én lányaim is szoktak kékbe lenni. Sőt Betti pl kifejezetten szereti.

Kicsit aggódom hogy minden ok e, és növekszik e a baba, legszivesebben megint elmennék hogy lássuk csütörtök óta nőtt e. Messze van a 18.-a

Kép

gabi1

Kata!

Egy farmert meg egy inget kapott Peti is :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Várandósság