Sziasztok!
Ne haragudjatok, olyan nehezen jutok ide, barcsak Katanak lenne igaza!
Kulonben en semmit sem erzek, pontosabban megtiltottam magamnak, h fantazialjak, igy inkabb ugy tunik, h meg fog jonni
Fel vagyok fujodva, konkret gorcs meg nincs es allandoan faradt vagyok
Elvileg vasarnap kene nem megjonnie v holnap bar ha az utolso ciklust szamolom, akkor hetfo is lesz belole
Tesztelni csak hetfon fogok, ha meg aktualis lesz.
Azt akartam nektek elmeselni, h az utazas soran amitol a legjobban feltem, bekovetkezett
A repteren az ellenorzes alatt (mindent kiszedettek, megkostoltattak a bebitejet, uditot, kajat stb
) Zsoltinak sikerult a gatyaba csinalni es olyan sokaig elhuzodott az egesz, h epp, h ki nem folyt
Szerintem mar az egesz szemelyzet erezte, megsem hagytak abba a sz..ozast
Mire a vecere ertunk, mar tudtuk, h kersesben vagyunk, de nem volt valasztasunk, muszaj volt kicserelni. O orditott, gondolom erezte a stresszet is, mi pedig hantottuk le rola a sz...t. Apja mikor szedte le rola a budyjat, az egesz gyonyoru szoke haja sz...s lett
Cuccok kukaba, mi gyorsan tisztaba tettuk, majd irany a repulo. Mar be volt fejezve a beszallas, futottunk, integettunk, gyozkodtunk, szoval valosagos filmjelenet volt. vegul megis felengedtek
A kovetkezo felvonas az volt, h Bukarestbe erkezven az unokatesom jott utanunk es az eredeti tervtol elterve kozolte, h megyunk Szent Andrasozni egy rokonunkhoz. Ugyhogy az elokeszitett unnepi ing stb helyett megjelentunk az unnepsegen hulla faradtan (hajnali 4kor koltottuk Zsoltit, ekkor mar du 3 volt, nem volt hajlando aludni az uton), zsolti pizsamagagyaban, sz..s fejjel (ezt nem tudtak, azert megtettuk, ami emberileg lehetseges volt
).
Hu, de hosszu voltam