Remélem, holnap nem lesz ilyen idő!
K-vitamin: anyatejben elenyésző mennyiség, mint a D-ből. Hiánya véralvadási zavart okozhat, agyvérzést. A 96-os bevezetése előtt - addig csak a kórházban adtak 1 adagot - évi 4-5 baba kapott agyvérzést. Gondolom, a tb rájött, hogy olcsóbb, ha mindenki kap inkább. Szakértő azért vagyok a témában, mert a 7 éves keresztlányom volt az évi 4-5-ből az egyik
Azóta is agyvízlevezető szeleppel él
de különben semmi baja
Én biztosan adom, amíg csak szopik Julka!
Toffi
próbáld oldalt benyomni a szájába, a pofizacskójába, onnan nem tudja kiköpni szegény. Én utána extra sebességgel egy kanálka forralt vizet is benyomok a szájába.
Beu
ha továbbra sincs semmi bajod, akkor a furi ízű krémestől volt! Szóval GYERTEK, GYERTEK!!
Zulu
alvástapasztalatom uaz, mint a tiéd. I., 9 éves gyermek: órarend pontossággal működött, az elején éjjel is 3-4 óránként, majd átállt az átalvásra, azóta is csak leteszi a fejét és máris alszik reggelig (néha-néha rosszat álmodik, akkor átjön). II, 7 éves gyermek: minden kis zajra felébredt születésétől, teljesen rendszertelenül aludt napi 20x 10 perceket. Nehezen alszik el, szinte minden éjjel átjön. III. gyermek, azaz Julka: mérges, álmos sírás, zutty a babakocsi, begyűri a pelenkát a feje alá, alszik. Este fürdi, vacsi, cicin alszik el.
Férj recept: egyedül kell lennie min. 2 hétig a gyerekekkel, és máris rájön! Még ő is főzött, mert anyós annyira zsírosan teszi, hogy gyomorrontás garantált lett volna!
Myssnia
nem tudom, mit mondjak. De mégis mondok
Ha nem javul a helyzet, akkor lehet, hogy fel kéne függeszteni és egy hónap múlva újra próbálni. Nagyokosok szerint ilyenkor kezdődik az első szeparációs szorongás is.
Én is sajnálom Szilárdot, de téged is, és megértem, hogy túl sokat kivesz belőled az ölben altatás. Ölben pikk-pakk elalszik vagy órákig tart? Ha anyukád menne be hozzá? Vagy egy kicsi sírni hagyás, aztán cici, megnyugszik és elalszik? Nálunk Zsuzsinál ez működött, sőt ha meggondolom, most is ez működik, mese, puszi, otthagyás, 10 perc múlva általában szólít, újabb puszi, ágy szélén maradok 2-3 percet és elalszik. Ha meg nem szól, akkor átmegy Andrishoz aki már rég alszik, és hozzá bújva alszik el.
Leszter
Szerintem ebben a topikban nem kövezünk meg senkit semmiért
Mindenkinek saját egyéni gyereke van+saját egyénisége és ezt a kettőt kell összhangba hozni. Azt is gyereke válogatja, hogy szüksége van-e a cumira. Én is cumipárti vagyok, I-II sokáig cumizott - szopitechnikának semmi baja nem lett - Julka egy-két szívás után kiköpi és az ujját szopja keményen. Már most aggódom a fogaiért.
Zsuzsi tetanuszt jól viselte szerencsére.
Urszila, aki ma még nagyon ráér