Jó reggelt lányok!
Vizsgázoknak drukkolok, nagyon ügyesek vagytok!
Nálunk most nagyon egyszerű volt a mikulásozás, Adri eleve kijelentette, hogy ő nem akar csokikat, édességeket kapni, hanem arckrémeket, mitesszer eltávolító krémet, téli harisnyát kért. De felétek nagyon szép, csinos Mikulások jártak.
Képzeljétek ebben a hónapban az Oscillococcinum most csak 796 Ft. Most akciós.
Dincus!
Hát nagyon megható, hogy így megcsináltad ezt a albumot. Jó melós munka lehetett, én is köszönöm neked.
Emma a szamárral nagyon édes, és hogy mindig nevet ez a lány, tényleg anyja lánya.
I!
Szép voltál nagyon a menyaszonyi ruhában. Nem túl régen nézegettük mi is az esküvői képeinket. Jó volt nosztalgiázni.
Szilvi!
Jázmin nem cicizik többet, mint eddig, mikor hazaérek sem veszem észre, hogy anyásabb lenne. Mondjuk még csak egy hét telt el, de idáig jól alakulnak a dolgok, bár pénteken annyi dolgom volt, hogy nem fejtem le 9 kor és délben már majd szét durrannt a mellem. Na máskor jobban odafigyelek.
Múltkor kérdezted a szandit, csak most jutott eszembe, észre sem veszi, mikor feladjuk rá, de látványosan javul a lába, majd január végén kell vissza vinnünk, hogy mennyit javult neki.
LEGO együttes
jót nevettem, de egyébként dühítő, hogy ilyeneket engednek fellépni.
Nelli!
Domcsinak így utólag is boldog születésnapot kívánunk!
Szorítok, hogy a tejcsid újra rendeződjön.
Még jó, hogy megkerestétek a cumit, szép kis éjszakátok lett volna.
Dóri!
Mézeskalács süti tök jó, és nagyon egyszerűnek tűnik, mondjuk formám nincs, majd szerzek be.
Majd én is felrakom a Bounty szeletet, csináltam fénylépet is.
Móni!
Szépek vagytok a fülbevalóval.
Petra!
Jó kis súlyotok van még így is, de olyan erős baba ennek ellenére.
Én egyszer rendeltem a quellétől, nagyon megbántam, nem is olyan anyagú volt a ruha, mint amilyennek feltűntették.
Dolli!
De jó lesz az új otthonotokban. Várunk vissza!
Csilla!
Annyira szép kisfiú Milán.
A volt sógornőm kisfia volt ilyen étvágyú, mint Milánod, a mai napig nem eszik sokat, a dokinője mindig mondta, hogy nem fog éhen halni, neki egyszerűen ennyi az igénye, viszont a másik gyermeke meg szöges ellentéte lett, többet eszik, mint a felnőttek.
Dobok a csajaimról egy képet.