Sziasztok!
Néha benézek ide is, és most nagy meglepetéssel vettem észre, hogy a novemberi topic a téma. Nem tudom, miért kell leszólni ott a lányokat. Én itt kezdtem, de miután Fülke és Bogyó összebalhézott, már senki nem jött ide. Nekem szükségem volt beszélgetőtársakra, akik segitenek a babavárás előtti teendőkben. Ezért mentem át, és ott segitséget is találtam. Akik itt cserben hagytak, nem jöttek többet.
Mindenki más. Van, aki vár a babára, és van, aki tudományosan készül fel a fogadására. Ettől még nem vagyok rosszabb ember.
Aki pedig eddig benézett a novemberiekhez, nem lett figyelmen kivül hagyva. Csucsu, neked is mindig örülnek, nem mondhatod, hogy nem. Az pedig, hogy nem ismered őket, az azért van, mert ritkán jössz. Hétközben én sem érek rá , 1-2 hozzászólásom van, de ettől még nem érzem, hogy hanyagolnának.
Örülök, hogy életben tartjátok ezt a topicot, de van, akinek arra van szüksége, hogy amikor éppen ráér, a másikak közül mindig legyen ott valaki, aki segit.
Ez egy nagyon jó topic volt, de a másik is legalább olyan jó, és azok a lányok is nagyon aranyosak és segitőkészek. Sajnos a szeptemberiek már nem fognak visszajönni, de ezért az új ellen még nem kell fordulni.
A babanetnek ez a helye a fogamzás témakörre épül, és ehhez óhatatlanul hozzátartozik a hőmérőzés és a tesztelgetés is. A téma azért legtöbbször ez, mert babára vágyunk, és ahhoz ez is hozzátartozik. Persze ha valakinek ez unalmas, van választási lehetőség, hova irjon, de attól még nem kell bántani másokat.
Nem akartalak titeket ezzel a levéllel megbántani, jogotok van arról irni, amiről akartok, csak már nem ez volt az első eset, hogy a novemberiek szidalmazása volt a téma, és nem állhattam szó nélkül. Nem ismeritek őket, igy sztem nem reális a vélemény, amit alkottok róluk. Csucsu, téged kicsit régebben ismerlek innen, és nagyon kedvellek is, de te is irogatsz máshová, és gondolom azért, mert mindenhol más a téma, és mások az emberek. Mivel neked is többször van kedved beszélgetni, minthogy Angelora várj, kerestél egy másik társaságot. Ja és beleolvastam a reménykedés terhességre tünetek c. topicba.....hát ott sincs másról szó, mint a novemberiben.
De azért remélem nem vettétek zokon a véleményem. Nem akarok senkivel rosszban lenni, csak kicsit hozzászóltam a témátokhoz, vegyétek úgy, oké?
Szép napot, sziasztok!