Új privát üzeneted érkezett!

Hova Likvidálta magát mindenki???????????????
Miről maradtam le?????????????????
Akkor most melyik topicba írjak???????????


VÁLASZT akarok hova megy mindenki?
angelo2
 
 


Sziasztok!

Angelo, én néha ide is benézek, de inkább a novemberibe irogatok. Itt volt egy kis félreértés anno, de pártatlan akarok maradni, úgyhogy inkább olvass vissza, ha van kedved.
Nekem is ez az első hónap, hogy élesben megyünk. 1 hónapja szedem a Gravidát, holnaptól meg barátcserjét a szebb és egyértelműbb hőgörbe miatt. Elég cikkcakkosakat produkáltam eddig. A barátcserje állitólag egyenletesebbé teszi a hőt, jobban felismerem, ha ovu van, jót tesz a petének, és a beágyazódásnak is. Kipróbálom, végülis csak gyógynövény.
Amúgy ez a 4. ciklus, hogy hőmérőzöm is.Igy már tudom, hogy a 13.-15. nap körül várható a peteérésem. Ovu teszt majd csak a megerősitéshez kell. Asszem a 11-12. nap körül fogom kezdeni.
Amúgy 29 éves vagyok, és még nincs babám, szóval jó lenne, ha mihamarabb sikerülne, mert még tesókát is akarunk apával. Ha van kedved, irj magadról te is valamit, te hogy tervezed a fogamzást, miket vetsz be a siker érdekében.

Szió, pussz.

Csucsu, mizu veled?????????

Kép
jenny29
Mór
 
 


Szia jenny , elég sok mindent kihagytam a topicból egy ideje hiszen kb 3 hétig nem volt netem.Előfizetést váltottunk és addig nem volt szolgáltató...
Én 27 vagyok van egy kislányom aki februárban lesz két éves. Én nem néztem sem hőt sem ovut.Szülés után nem szedtem semmit most szeptember től szeretnénk kistesót Ágikának.
Azt hittem szeptember végén össze is jött mert minden tünetem megvolt ( meg is van ) csak megjött és következőleg is meg ebben a hónapban is.Feszül a mellem , fájdogált a hasam, reggeli rosszullét és már előtejem is van pár csepp erejéig...
Okt. elején csináltam egy - tesztet de azóta nem.A férjemmel úgy volt ahéten megyek dokihoz de nem kapott szabit így még a baba project várat magára.Most nem tudom mi van ,Telefonon érdeklődtem dokitól azt mondta hormonzavar is lehet de ezt kétlem...
Na majd látjuk.
A hőmérőzést hó közben is ellehet kezdeni? Ja és mindedj hogy digitális a hőmérő?
Még benn leszek pussz.
angelo2
 
 

 
 

Sziasztok!

Képzeljátek még mindig nem jött meg és reggeli hányingerem is van. De tesztelni már nem is merek félek.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok, de jó hogy ide is írtok.

Én is írok a novemberibe is, mert ott nagyon sokan vannak és sokat produkálnak egyfolytába, hogy nem is tudom visszaolvasni az egészet..

Csucsu, te biztos kismami vagy!!!! 100%. :P :P De jóóóó. Várjuk a teszt megerősitését!!!Most már tuti ki mutatja a 2 csíkot.

Angelo: Lehet te is babás vagy, de hogy lehet hogy már két hónapja ugyanazok a tüneteid vannak és sehol semmi, hátha ez össze jön. Drukkolok nagyon. :wink:

Jenny. Nagyon nagyon sok hancurt kívánok neked.
Mi majdnem egyszerre állunk a peteéréssel. Egyszerre fogunk izgulni.

barátcserjét hol vettél??? azt mindegy mikor kezded el innni?? Én csak 3 napja hőmérőzök, eddig elég egyhangu. Mikor van peteérés a hőmérő szerint?? Mikor fel megy a hő??? és utánna le esik.
Vendég
 


Sziasztok!

Elnézést, hogy befurakodok közétek, de mi már Csucsuval korábban sokat beszélgetünk, és bekukkantottam miatta!

Lám, megérte!!! :lol:

Drukkolok Neked nagyon!! :wink:
Meg persze mindenkinek, hogy minél előbb összejöjjön a kisbaba!!! :P

További szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Na látod Csucsu csak nem kell arra koncentrálni...
Én is próbálok most mással foglalkozni, már semmibe nem merek belegondolni.Azt hittem egyszerűbb lesz. Türelem rózsát terem...
Na szépen kezdünk összejönni ennek örülök.

Jenny merre jársz?
Pintyus t ehogy állsz a tesztekkel?
angelo2
 
 


Hellóka!

Angelo, a hőmérőzés igazából az elejétől érdekes, mert akkor látod igazán, hogy alakul a ciklus. Kb a 14. napig alacsonyabb a hő, aztán 0,2-0,3 fokot leesik, majd újra felugrik a következő napon. Igazából akkor van peteérés, amikor leesik, de ez általában a hajnali órákban van, és nem mindenkinél lehet élesen észrevenni. Ezért akkor szoktak bevetni mindent, mikor felugrik a hő. Persze aki már tudja, neki mikor van az ovuja, peteérés előtt 2 nappal, közben és utána 2 nappal is mindent belead. Jobb a higanyos, ezzel legalább 5 percet kell mérni. A digitálissal meg kell várni a 2.-3. csipogást. Lehet mérni hüvelyben, végbélben és szájban. A hónalj nem pontos, mert az nem belső hőt mér.
Lehet, hogy tényleg a hormonjaid viccelődnek veled, esetleg nem álterhes vagy? A tejből gondolnék erre.Talán már nagyon szeretnél babát, és beleélte magát a szervezeted...
Csucsu, nagyon drukkolok neked, sztem sikerülni fog!!!!!!!!!
T.maria, olyan ismerős vagy nekem, és lám, nem is laksz tőlem olyan messze. :D
Pintyus, barátcserje tartalmú gyogyit, (neve Premens) egy egyszerű gyógyszertárban vettem.
Hogy megértsd a peteérés és a hő összefüggését, felteszem egy görbémet, ahol jól látszik, mikor megy le és ugrik fel aztán a hő. A zöld sávval a peteérés napjait jelöli. Ez csak megközelitő behatárolás, figyelni kell a hőt és a nyákot is.

Kép

Kép
jenny29
Mór
 
 


Itt vagyok. regegl elmentünk venni tesztet megcsináltam de nem lett zebrás. Mondjuk szerintem korai volt mert később volt Pé-m most. A mensim késik ugyan ma az 5nap késésen vagyok túl. De hányingerem van 2napja. Mostis érdekes mert más tünetem nincs. Na majd meglátjuk.

Pintyus: Én is irogatoka novemberis topicba is de ott aztán annyit írnak, hogy nincs időm vissza olvasni és levagyok maradva. Ez a topic a másik véglet.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!
Csucsu szerintem még korán tesztelhettél.Nekem a kislányomat 7 hétig nem mutatta ki. Én ezért is nem bízok a tesztekben...
Arról nem tud valaki valamit hogy ha nem az első babát várja az ember mikor érezheti a baba mozgását először?
Jenny álterhesség kizárva.Évek óta nem szedek semmit nem is szoptattam csak két hónapig, tehát mivel fél éve voltam kb dokinál kizárt hogy bajom legyen,mivel nem szedtem gyógyszert teherbe eshetnék simán, igaz az első könnyebben ment, meg annnyira görcsösen nem akarok babát csak idegesítenek a nyilvánvaló jelek mivel ez nem az első terhességem lenne nem hiszem hogy azokat a tüneteket ennyire lehet produkálni. A baba mozgásra írhatnátok valamit mert van itt még valami ami bosszant.

Puszi mindenkinek.
angelo2
 
 


Angelo, az álterhesség nem attól függ, mikor látott utoljára az orvos. Amúgy meg van, aki annyira beleéli magát, hogy megnő a hasa, és 9 hónap után még el is indulnak a fájásai, mintha tényleg szülne. NA de tényleg ne ez legyen, kivánom neked. De az a tejcsurgás....engem nagyon idegesitene, és kivizsgáltatnám magam a helyedben.
Azért mégegy tesztet megérne, talán pozitivat mutat.

Csucsu, nagyon drukkolok neked, és valószinű sztem is, hogy korán teszteltél. Vigyázz magatokra, ha van valami, irj!!!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


sziasztok :)
csucsu, én nagyon szorítok! Neked amúgy sem nagy haverjaid ezek a tesztek... :)

KépKép
muffin
 
 


Azért remélem tényleg nem ál terhességem van :lol:
Habár amilyen szerencsém van végiszenvedném a 9 hónapot és nem is lenne belőle baba :?
Azért ahhoz már nagyon pszichésnek kell lenni .
Szerintem az a mondás biztos igaz hogy a gyerek olyan mint az eső.Mint ahogy nagyanyáink is mondanák.

Jenny neked még nincs babád igaz?Csak azért kérdezem mert mivel már voltam terhes ezért nem gondolnám hogy az igazi terhességi tüneteket lehet produkálni.
Pintyus merre jársz?
Csucsu veled mi újság?Mikor kellett volna megjönnie?
angelo2
 
 


Sziasztok: Nekem pont ma egy hete csúszik a mensim. De ahogy Muffin írta a tesztek valóban nem az én barátaim :(
Lehet tényleg korán csináltam tesztet. na majd kiderül. Most nem akarok tesztelni várok még. De semmi mensire utaló jelem nincs és a hasam sem fájdogál. Néha kaja után hányingerem van de ennek sem tulajdonítok nagy jelentőséget mert a szervezet csodákra képes.

Amúgy ez az állterhesség dolog. Az már nagyon durva pszichés eredetű háttere lehet ha valaki 9hónapig produkálja a tüneteket és még a hasa is nő. Bevallom énmég ilyet nem is hallottam. Bár lehet van ilyen csak szerintem ez nagyon ritka.

Kép
csucsu05
 
 


Szisztok!
Nem sok időm volt írogatni elég zsúfolt napom volt.
Remélem holnap többen hozzászóltok.
Csucsu szerintem az már nagyon jó jel ha nem jött meg ennyi ideje.
Én is örülnék már valami nyilvánvaló jelnek.
A minap azt olvastam,hogy ha nem jön meg és nincs más tünet a terhességet lehet először feltételezni.Ha megjön akkor egyéb tünetekből kell terhességre gyanakodni.Magyarán mindedej mi van lehetsz terhes :lol: megyek holnap benézek.
Sziasztok.
angelo2
 
 


Sziasztok.

Midkocon voltunk hétvégén, ma reggel jöttünk haza, ezért nem írtam.

Csucsu nagyon nagyon szoritok hogy ne jöjjön meg, de ez már ténleg nagyon jó jel hogy nem jött meg eddig, és hányingered van néha. Szerintem ez már nem is jön meg.

Jenny kosz a tippeket, megprobálom majd megérteni.

Lenne egy kérdésem, szombaton reggel voltunk együtt, és ma barnáztam. Ez mitől lehet??? Most járok a ciklus 11 napján, nekem ez nagyon fura. :roll:
,
Angelo: ne érdekeljen mások véleménye, vegyél egy tesztet és kész. Mi pletyka lehet ebből?!
Vendég
 


Sziasztok!
Ha tudnád mifélék erre az emberek.Nekem is szokatlan de mindenki úgy foglalkozik az emberrel mintha saját gondja lenne az ha megint babát várnék.Mintha az egyáltalán gond lenne." Minek akartok másikat,elég egy is azt is elég felnevelni....."
Meg hasonló.Az az igazság hogy eddig 3 éve költöztünk el Békéscsabán laktunk.Csak itt vidéken olcsóbbak a házak.
Nekem is nehéz volt megszokni hogy mindenki a másikkal foglalkozik,talán így érthető miért nem akarom még nagy dobra verni.Csak bemegyek a patikába egy tesztért és máris az terjed hogy már kitudja hanyadik gyerekem várom meg stb..
Maj djövőhéten már csak kész lesz a kocsink és eltudok végre menni egy hülye tesztet venni...
Addig próbálom úgy felfogni hogy mivel csak megjött inkább azt beszélem be magamnak minden tünet ellenére hogy nem biztos hogy baba minthogy rosszul essen ha csalódni fogok.
Na jók legyetek mennem kell.
angelo2
 
 


Hello!

Pintyus!
Nekem hasonló volt. 9. nap együtt és 11. nap nyálka, enyhe rózsaszín. Szóval arra gyanakszom, az együttlét gerjesztett egy jó kis tüszőrepedést. Aztán a 13. napon is volt. És előbb is jött meg utána. Lehet, hogy neked is előrébb hozta a peteérést.

üdv,
lilia

Kép
lilia
 
 


Hellosztok lányok!!!

Angelo sajnálom hogy épp enyire rossz a helyzet nálad. Nem lehet könnyü ott élni ahol mindenki a másik dolgával foglalkozik. Ne törödj vele, így kötelező módon várnos kell, ha baba van akkor van ideje nyugodtan be ágyazodni és 2 csíkot mutatni neked.

Lili: És ez pontosan mit jelent??? van esély hogy baba legyen???

A tegnap is voltunk együtt, reménykedem hogy egyik alkalommal csak sikerül az egyik katonának ügyeskedni. :oops:

Ma ünnepek elötti nagy takaritásba kezdtem bele, azt se tudom mit csináljak elsőnek!!!

Aztán jöhet a díszités!! Azt a részét nagyon szeretem és nagyon várom. Ti ki díszititek a házat adventre???

Irjatok, meg be be nezek!!
Vendég
 


Hol vagytok????????????????
Vendég
 


Pintyus!
Persze! Nem tudom, hogy te szoktad-e érezni a pé-t, nekem ahhoz hasonlított. Majd meglátod :) Ha gyanús leszel magadnak, fáj, hosszan tart, doki ajánlott.

lilia

Kép
lilia
 
 


lili: én nem szoktam érezni semmit a peteérésnél, legalábbis eddig nem figyeltem. A barnázás csak az az egy nap volt. Utanna semmi. a tegnapi Lh teszt negativ, a hőm egy helyben áll. Semmi pozitivra nem tudok gondolni, lehet nincs is peteérésem. Bár most van valami folyásom, de tudja a fene mi a külömbség a krémes, és a tojásfehérjés között.
Vendég
 


Sziasztok!
A lehető leg faramucibb helyzetben vagyok.Tegnap nagy nehezen bejutottunk a városba, vettem egy tesztet.Mára magam alatt vagyok mert az negatív lett,de nem azért vagyok magam alatt mert neg.lett hanem mert férjem ennek ellenére megvan róla győződve hogy terhes vagyok...
" idézve szavait:Kárnak vettél én megmondtam hogy nem mutat ki semmit,ugyanez volt a kislányunkkal is, nála mennyi tesztet is vettél? 8 at? nála is csak orvos mondta meg de az sem elsőre 8 hetesen... Én látom rajtad hogy terhes vagy, ..."

Na most hogy legyen okos az ember? Ha a tesztekre hagyatkozunk 10 - ből 7 mutathat akár téves eredményt is...
De meg is jött viszont itt vannak a tünetek.Azt nem tudjátok ha a kék vérerek erősen jelentekeznek a mellen és ha a terhességi csíkok erősen lilásak lesznek ami eddig nekem már alig látszott mivel 2 éve lassan a szülésnek az is lehet hormonzavar?
Én már nem tudjam mit higgyjek azért menekülök hozzátok mert itthon szegény férjem előtt már ki sem merem ejteni a számon hogy kételkedem a terhességben.
Azt hiszem megvárom megjön e mert14 én megint meg kellene és elmegyek dokihoz.Azért nem előbb mert most kellene ma vagy holnap peteérésemnek lenni és ha mégsem vagyok terhes még csak adok egy esélyt ennek a hónapnak...Csucsu te csináltál azóta tesztet? nem jött meg?
Pintyus én azt hallottam ha a megfelelő időben vagy együtt pároddal és megtörténik a megtermékenyülés a beágyazódás jele is lehet a barnázás.
Pusszantás mennem kell.
angelo2
 
 


Angelo: Nekem sajna megjött :( Pénteken és tegnap múlt el. Szóval most várom a PÉ-t. De az abaj, hogy elbizonytalanodtam. Mert én úgy vágtam neki , hogy max 3hónapot adok magunknak és ha nem jön össze akkor megelégszek a lányommal. Na azóta számtalan negativ teszten és egy vetélésen is túl vagyok. Szóval a helyzet nem igazán kecsegtető.
Most gödörben vagyok.

Te sem vagy könnyű helyzetben. Mert ha a férjed ennyire megvan gyöződve, hogy babás vagy akkor gondolom bele is élte magát.
Nem tudom mi lehet nálad lehet , hogy tényleg babás vagy de lehet , hogy tényleg csak a hormonok játléka zajlik nálad. Te nem érzed, hogy babás vagy? Mert van olyan, hogy a nő megérzi a babát. A lányomat én is megéreztem. Ti mióta próbálkoztok?

Kép
csucsu05
 
 


Szia Csucsu mi is szeptember óta próbálkozunk és azt hittem ilyenkorra már régen kiderül.Az igazság az , hogy én is inkább azt gondolom hogy ez nem hormonzavar.Pont most lenne hormonzavarom , mikor babát szeretnénk?Meg a hormonzavar oka : Általában erős fogyókúra, gyógyszer mellékhatása erős tulsúly mély depi meg haspnlóak és egyik a bszurd tünete a mensi vagy elmarad vagy 22 napnál rövidebb.Nekem meg legkorábban 24 napra de megjött.
Szerintem ne adjuk meg magunkat ilyen könnyen.Nagyjából egy idősesk lehetnek a kislányaink.Szerintem nem várat magára sokat a 2.
Nekem azt kérdezte a doki mikor tel.-on beszéltünk hogy nem volt e nagyon sokáig elhúzódó a szülésem meg könnyen meg lett e a baba de ezzel nekem nem volt gond.Neked?
Meg aztán én ezért is nem szeretem a teszteket.Pont tegnap olvastam ,hogy ha nem reggel csinálja meg az ember előtte nem szabad sokáig innia mert a túl híg vizelet produkálhat téves álnegatív eredményt.Na most én vacsi után kb 2 pohár cola után csináltam meg tegnapelőtt...
De vajon így is lehet neg, mert ha én terhes vagyok szerintem az nem 1 -2 hetes ...Mindedj adok erőt neked is szerintem ne ítélj elhamarkodottan ,azt mondják egy egézséges házaspárnál a 3 hónap kell még megtörténik a teherbeesés.Szerintem várj még azzal a véleményeddel hogy lemondassz a babáról hiszen tudjuk mennyi öröm van bennük.Tegnap majdnem megríkatott a lányom mikor a számítógép előtt táncolt a Lily baba új klippjére apucival ezekért a pillanatokért megéri az a kis hancúr.Meg aztán nemcsak azért szerelmeskedünk :lol: Továbbá meg milyen drága a gyógyszer.
Na jó félre a tréfával és fel a fejjel.
Többiek merre jártok??????????
Este leszek puszi
angelo2
 
 


Sajna hétvégén nem tudtam jönni. Karácsonyi takaritá meg ilyenek. Na meg hétvégén a férjem azt hiszi ővé a gép :) Pedig nem :)

Angelo: Igazad van az embernek türelmesnek kell lenni mert megéri a várakozás. De olyan nehéz. Azért igyekszek még türelmes lenni. Most annyi minden összejött, hogy egy baba jót tenne a lelkünknek. Nem részletezem mert le sem lehet írni. De egy dolog vigasztal, hoyg a férjemmel minden oké köztünk. És ennél fontosabb azt hiszem nincs.
A többi gond meg biztos megoldodik. -egyszer-

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok jobban mondva szia Csucsu.
Mert más már tényleg nem látogat be ,azt hiszem mindenki a novemberi topicba evakuálta magát.Még Pintyus is...
Én is jártam arra de engem nem fogott meg ott semmi , azt hiszem ebbe a topicba szerettem bele mert itt mindenki olyan közvetlen volt.Vagyis inkább mindenki magát adta.
És jobban törődtünk a dolgokkal nem csak az általánossággal.
Én maradok ebben a topicban remélem vissza jön majd egy két régi.Meg azt is hogy legalább te megmaradsz itt Csucsu.
Hát gond az nálunk is van.A stressz meg nem előnyös babavárás szempontjából így én sem csodálkoznék ha ezért nem jött volna össze.Szerintem meg akármennyire szeretnék én is az ünnepekre koncentrálni nem fog menni mivel én is gondoltam már eddigre rég terhes leszek és már kismamaként állnék a fa alá.Vagy ezt kapjuk karácsonyra??????????? :lol:
Na jó még nem adtamm fel már nem figyelek a tünetekre próbálok koncentrálni tényleg az ünnepre ha nehezen is .
Puszi este benézek írj ha van időd.
angelo2
 
 


Szia. Igen valahogy nekem is ez a topic jobban bejön. Én maradok az biztos. Amúgy én is úgy gondoltam, hogy karácsonykor már régen babás leszek. Remélem hamarosan össze is jön mert komolyan mondom ez a várakozás már kikészit.
Nekem 8-tól várható a Pé-m. Állitólag 8-13ig lesz a kritikus időszakom. Elvileg a fa alá egy zebrás teszt pont beleférne :)
Na nem élem bele magam mert utána nagyot koppanok.

Kép
csucsu05
 
 


Szia nekem 12-én kellene megjönnie de remélem hozzánk pirosban csak a mikulás jön .Nem merek már gondolni semmire de ha most megjön akkor már csak januárban derül ki ha lesz valami akkor én ezt a karácsonyt lekéstem.Jövő karácsonykor meg már remélem pár hónapos babával leszek a fa alatt és jót bazsajgok a mostanin.Fura a természet a kislányommal talán hamarabb kiderült vagyis hamarabb sikerült teherbe esnem.Mindedj esetleg ha úgy döntünk lesz még 3 . persze csak a második után :) akkor azt már hamarabb elkezdjük " gyártani " mivel mint látszik nem biztos hogy elsőre sikerül...
Na jó megyek még sok a dolgom hiszen holnapután MIKULÁS
alig várom most már a kiscsaj is jobban fogja értékelni Jó legyél majd holnap du benézek puszi.
angelo2
 
 


Nálunk ma jön este a mikulás. Mert ugye 6-án reggel kéne, hogy jöjjön a miki de reggel a párom akkor nemlátná a lányunk arcát. Igy este megtartjuk. Este ha minden jól alakul akkor a keresztapujaa lányomnak beöltözik mikinek és ő hozza az ajándékot. a lányom 23,5hónaposan már remélem megérti majd a mikulást. Illetve azt már most is tudja, hogy Mikulás mindig nézi a mesekönyvében. Kiváncsi leszek mit szól majd hozzá. Bár az is igaz a keresztapu ha tavaly óta kihizta a jelmezt akkor most nem lesz élő mikulás.

De érdekes a lányomnál én is elsőre terhes lettem. Most pedig azt számoltuk, hogy majd 1-2hónap alatt össze jön a baba. erre fél év óta semmi. Szóval ha mégegyszer elöről kezdeném akkor mi is hamarabb hozzá kezdenénk.

Kép
csucsu05
 
 


Szia bocsi tegnap nem voltam sok volt a dolgom jöttek vendégek...5-én este nálunk is megjött a Mikulás, a kislányom nagyon örült a sok csokinak csak azt nem igazán értette miért kapta.Meg ugye mind különböző volt és mindet megakarta kóstolni.Nagyon jól sikerült , kapott egy orvosos kis táskát benne műszerekkel képzeld úgy nevettük még vizitdíj automata is volt benne...
Annak örült a legjobban még nem igazán értette a lényeget majd jövőre gondolom.Remélem addigra már négyesben ünneplünk.Most 12 - én kellene megjönnie ha hamarabb várhatom mint szokott 8-tól a kritikus.Nem számítok semmire már azon sem lepődnék meg ha megjönne.Majd látjuk azért bizti szebb lett volna a karácsony egy kis meglepivel de ha nem azt is túlélem .Holnap leszek ígérem beírok bocsi hogy tegnap nem volt időm jó legyél puszi a kislányodnak. :)
angelo2
 
 


Szia. Tényleg vicces, hogy a gyerek játékokba is belerakják az aktualitást . Vizitdíj automata? na ezt magyarázza meg az ember miért van :)
Az én lányomis örült a Mikulásnak olyan édi azóta is nézi a csizmáját nincs e benne megint valami.
Nálunk is ma voltak vendégek kicsit zűrös napunk volt. Holnap is jönnek délelött hozzánk vendégek ez most ilyen időszak. De én is jövök azért.
Izgulok érted remélem lesz meglepetés a fa alatt :) Mondjuk megelégszünk egy zebrás teszttel :)
Jó éjt ! Puszi.

Kép
csucsu05
 
 


Szia ez már csak ilyen hozzánk is mindenki most jelentkezik be.Szeretem is ezt az ünnepet meg nem is pont ezért.Rengeteg sütit kell sütnöm ilyenkor.Már azt is elterveztem hogy mindig mézeskalácsot szoktam sütni a fára dísznek idén megpróbálkozom a habkarikával mutatósabb és nem is kell hozzá annyi minden .Én nagyon szeretem az ünnepeket,a szilvesztert talán nem aannyira nem tudunk annyifelé szakadni amennyi felé kellene.Azért jó lenne ha már nem csak hármasba zártuk volna az évet .Én is izgulok érted,kíváncsi vagyok most megjön e nekem titkon bízom benne hogy nem fog de majd látjuk.Elképzeletem ha karácsony előtt kiderülne valami hogy tenném a fa alá???? :oops: Apám azt sem tudná mi az a teszt :lol: Az ő idejükbe még ez nem volt divat.Na jó mennem kell írj ha lesz időd már tényleg csak mi tartjuk életben ezt a topicot...
Legyél jó szia.
angelo2
 
 


Szia!

Hát valóban senki nem jár erre. Én valahogy a novemberi topicban nem érzem jól magam Most olvastam végig mindent ott de nem is írtam. Nincs valahogy téma velük.
Én is szeretem a karácsonyt nagyon és a szilvesztert is de azért azt nem szeretem, hogy megint elmlt egy év és öregebb az ember. Na meg a kicsi lányunk miatt nem is tudunk menni sehova így mi itthon leszünk most is. Nem is tudom mikor szilvesztereztem már egy jót. harad a tévézés ami mostanában csapnivaló de sebaj. Ha jó tv-műsor sem lesz akkor a megszokott rend szerint megy a napunk. A gyerek miatt nálunk rendszer van fürdés, vacsi, alvás.
Ti szoktatok menni szilveszterezni?

Kép
csucsu05
 
 


Szia Csucsu NE HARAGUDJ de nem tudtam neked tegnap írni!!!!
Megtámadta a gépünket valamilyen csúny avírus és képtelenség volt elindítani a gépünket késő éjfélig csinálta a párom...
Holnap kellene megjönnie de már mutatkozott enyhe rózsaszínű váladékozás úgyhogy én már ezt a hónapot is eltemettem DE még nem jött meg.
Holnapra úgyis megfog... :cry:
Már én is igyekszem nem ezen görcsölni, Szilveszeterzni én itthon szeretnék,nem vagyunk azok a nagyon eljárogatósok, viszont ebben az évben nagyon közel kerültünk a szomszédunkkal ( hasonkorú mind a kettő velünk ) ők hívtak minket tehát oda kéne menni.Kedvem semmi szerintem az elmúlt 2 napban jött ki rajtam az elmúlt év összes gondja baja .
Így én már csak ilyen labilis vagyok lelkileg,szívem szerint itthon pihengetnék( na ott is csak csendes beszélgetős buli lesz ha lehet annak nevezni. Ezt az évet nem sajnálom az elmúlt 4 hónap kemény volt, azt hittem ezt az évet kismamaként zárom.
Te hogy állsz kilátás milyen?
Írj ígérem nem hanyagollak .Puszi neked és családodnak. :)
angelo2
 
 


Angelo: Amig nem jön meg ne add fel. A beágyazódástól is lehetett a rózsaszinű valami. Én még a mensitől messze vagyok valamikor 22-én kéne nem megjönni. Tegnapelött együtt voltunk a férjemmel és tegnap kicsit véreztem. Nem tudtam ezt mire vélni hosz a mensi még messze van. Nem tartott sokkáig gőzőm sincs mi lehetett. Beágyazódástól még biztos nem hisz 12-órával utána még korai. Na mindegy nem agyalok mert már belehülyülök. Én is lelkileg most nem vagyok 100%-os nekem is a legjonn az ha itthon vagyunk szilveszterkor. Bár mi a házunkat is áruljuk szemben az anyós lakik aki megszomorította az elmúlt 3-4hónapot.Októberban miatta vetéltem el. Szóval nekünk ez az év nagyon rossz. Jó lenne ha jönne már egy vevő akinek pénze is van és tudnánk költözni mert rám ez a helyzet sincs jó hatással a babára nézve.
Irj majd ha lesz időd.

Era

Kép
csucsu05
 
 


Szia akkor már kezdhetem feladni Megjött. :(
Még azt nem tudom meddig fog tartani mert nem erős de ha csak egy napig lesz meg fejbelövöm magam.A múlt hónapban is csak két és fél napig volt meg de az még elfogadható mennyiségben.Most még csak híg vízszerű de ez beállhat :cry: Nem tudom nálad mi lehetett ez a vérzés én csak a beágyazódásra tudok gondolni.Olvastam hogy az együtlétet követő 12 órán belüli vérzés egyértelmű jele lehet a beágyazódásnak.
Akkor kellene aggódni ha köztes vérzésed lenne 3 -4 napig mondjuk( mintha menstruálnál...)
Hát Csucsu bevallom nem gondoltam volna hogy nem esem teherbe fél év alatt .KEZDEK AGGÓDNI.
ÉS még ami mpláne, hogy akkor mik lehettek azok a tünetek csak úgy nem lehet reggeli hányingere az embernek.Mindedj ezt az évet már bizti nem babával zárom.
Ne tudd meg itt vígasztalgatom magam de itt a kiscsaj mindjárt 2 éves és ha nem jön össze csak 5 vagy 6 év után?
Nekem van 2 testvérem én 27 vagyok
Az egyik19 a másik 12 éves én nem akarok ilyen sok korkülönbséget.Mondjuk anyámnak lehetett volna csak ők direkt nem akartak hamarabb..
Imádom a kislányom de kellene egy kistesó még benne vagyok és ami mégjobbna idegesít telnek a hónapok ez is kismama az is csak én nem.Még jó hogy már van egy kislányom aggódhatnék azon ha nem lehetne gyerekem.
Na jó pusszantás írj!!!!!!!!!!
angelo2
 
 


Angelo: Sajnálom, hogy megjött :( Én is néha azon aggodok miért nem jött nekünk sem össze 6hónap alatt. Viszont te fiatal vagy én már 34vagyok. Én nem akarok 35elmúlva szülni. Én arr ais gondoltam, hogy nem lehet gyerekem akkor örökbe fogadok, hogy a lányomnak legyen kistesója. Persze a férjem erről hallani sem akar. Hát ha nekem megjön akkor nem is tudom mi lesz. Lehet akkor abba hagyjuk a babaprojectet és egyke lesz a lányom. Tudom milyen szar érzés ez én is benne vagyok. Már annyit csalódtam, hogy mindig volt hányingerem meg tünetem és a végén megjött. Nagyon lehúzza az embert ez lelkileg. De mi valóban boldogok lehetünk mert már 1babánk van. valaki az elsőért küzd évekig. Persze ez nem viagasztal minket .

Kép
csucsu05
 
 


Angelo: Bocsi , hogy köszönés nélkül fejeztem be az elöző üzim. De éppen fürdés elött voltunk és a lányom már nem bírt magával.
Persze mikor belépek ide általában akkor kell valamit csinálni neki. Na de sebaj ha majd 2gyerek lesz akkor lesz ez még igyse :) Igaz???
Mesélj már a te párod, hogy viseli a várakozást?, Én néha az enyémen látom, hogy ő is azt hitte elsőre összejön és akárhányszor megjön látom rajta a csalódást.
Azért is fura most mert a lányunk elsőre összejött. Nem gondoltam volna , hogy ilyen nehéz lesz a kistesó téme.
Na megyek jó éjt neked.

Era

Kép
csucsu05
 
 


Szia Era!
Hát igen ideje megtudni egymás nevét ha már így összejöttünk.
Én Ági vagyok.Az igazság az hogy az én férjem teljesen megvan győződve arról hogy már van ott baba csak én azon kevesek közé tartozhatok aki még menstruál terhesség alatt is.
Viszont hiába látja szegénykém a hasamon vagy hiába csaptak be a tünetek mindkettőnket nincs Baby mivel már megint rendesen megjött.Így most épp tegnap beszéltük férjemmel és igen mostmár láttam Csabin is hogy rosszul érintette hiszen nem gondolta volna hogy fél év alatt nem ejt majd teherbe hiszen Ágika nálunk is elsőre összejött.
Azt hiszem az az egy aminek örülök hogy így karácsony előtt annyi minden van nem hiányzott volna az a sok vizsgálat is.Meg kiszámoltam pont25-én leszek a középtájt hátha pont karácsonykor fog megfoganni ,talán Ágnesnapra ki is derülne ha sikerülne(Jan 21)
Kaphatnám névnapomra a jóhírt.
Na jó ezt az évet még nem biztos hogy baba nélkül zárom majd sokat együtt leszünk :lol:
Mennem kel szia !
Ági.
angelo2
 
 


Szia Ági!

Hát tudom milyen érzés mikor a párodon is látható a jele, hogy csalodótt. Az én párom is megvolt gyöződve, hogy babás leszek elsőre és minden sikertelen hónapban látom, hogy elvan keseredve.
Remélem valóban idén már babás leszel. Én is reménykedek ebben.
De milyen jó, hogy legallább egy mindketten egy gyerekkel állunk a fa alatt :))) Végülis az a legfontosabb, hogy a lányaink egészségesek és a többi nem számit. Jön az a második babó is biztosan.
Tényleg ti most mit szeretnétek??? Mi fiút de én néha a lányom miatt szeretnék még egy kislányt. Minden ruha el van téve és ez sem utolsó szempont. De egy fiúval is elégedett lennék :)
Szóval nálunk mindegy csak jöjjön :))
Puszi:
Era

Kép
csucsu05
 
 


Szia Era!
Hát most kicsit érdekesen fogok fogalmazni: Az én férjem 3 éves korától árva.Testvére nevelte fel .Ők 4 en testvérek, 3 lány 1 fiú.
Tudtam hogy mikor lányommal teherbe estem minden álma fiú volt.= hónaposan mondták meg hogy kislány egy szemet nem bánta de tudtam mennyire fiút szeretett volna.Azóta szinte szerelmesek kislányommal egymásba és tudom le sem cserélné fiúra.Mikor eltervezttük hogy legyen 2. baba azt monta mindedj mi lesz mert ő a kislánynak legalább annyira örülne.Ők 4 en mi 3 an vagyunk testvérek és mi is legalább 3 at szeretnénk(persze ha a második összejön :lol: )
MINDEN vágyam megajándékozni egy fiúval.
Persze mindenkinek azt mondom aki kérdezi hogy másodjára mit szeretnénk hogy talán jobb lenne kislány mert itt a sok ruci ,meg persze ha ez nem lesz fiú majd a következő,de előbb foganjon meg.
Hát igen fiú kéne rendelésre .Jó lenne ha ilyen könnyen menne .RITKA POCSÉK évet zárunk volt ebben minden .Sok jó is de több gond .
Igaz a kislányunk a szemünk fénye és minden gondot feledtet néha.
Na jó nem untatlak.Ja és arról ne is beszéljek hogy sok az iker is a családban...
És te hogy viseled?Nincs rossz közérzeted vagy jelek a múltkori vérzés miatt kérdezem mert ha az a baba előjele lassan tüneteknek is kellene lenni.
Na jó mára ennyi .Puszi:Ági
angelo2
 
 


szia Ági!

Na jó egyformák vagyunk akkor. A mi évünk is egy pocsék volt. Ezért is várom a 2008. Hátha az meghozza a szerencsénket.
Megértem a férjedet akkor de szerintem neki pont az élete miatt valóban mindegy milyen nemű gyerköce lesz.De mostanában több fiú születik. Ezt a szülész dokim mondta. Szóval csak hajrá :)
Ja és képzeld nálunk is sok iker van. A férjem bátyjának is vannak iker lányai. Az én bátyámnak meg született egy iker párja. Egy lány és egy fiú. De sajna a kislány csak pár órát élt. Sajna a kevésbé fejlődőtt. Aztán úgye az első szülött fiú után akartak még de a sogornőmnek volt megint egy ikerterhessége ami a 8hétben megszünt. Majd jött a kislányuk aki ismét iker terhességnek indult de ott a másik baba vissza szívodótt. Szóval most van 1-fiúk és 1lányuk. De az ő esetükben a tesóm felesége nem tudja kihordani valami gond miatt a több magzatot. Az , hogy a tesóméknál miért volt ennyi iker nem tudom de az apukám családjában unokatesó szinten volt ikerpár. Talán azért. Viszont a lányomi sikernek indult de a másik magzat vissza szivodott. Erre mondta a dokim, hogy nagyon sok az ikerterhesség de sokan nem is tudják , hogy két babó indult utnak. Mert nem biztos, hogy az uh látja és mielőtt valaki dokihoz elmegy addig vissza szivódik.
Szóval az esély nálunk is megvan. De nem tudom milyen lenne egy ikerpárral. Nem lenne kevés munka velük az biztos.
Viszont biztos csodás érzés ha valaki egyszerre 2babát hord a szíve alatt.
Na jó hosszú voltam bocsi.
Látszik, hogy ma a párom dolgozik mert hétvégén ő szokta lefoglalni a gépet. Rossz is mert csak este jön haza. :(
Na megyek mert főzők valamit mára.
Puszi:
Era

Kép
csucsu05
 
 


Szia Era!
Na nekem is egy igen elfoglalt napom van.A szomszédban disznótoron vagyunk épp csak annyira vagyunk itthon a kicsivel,mert Csabi 5 től ott van hogy megfürdettem és elaltattam és még estére vacsira is hivatalosak vagyunk...
Nálunk a férjem nővérének vannak ikrei meg még több is az ő családjában.
Az én apai nagymamámnak volt ikertestvére csak szülésnél meghalt aaz egyik baba és a nagymamámnak is ikrei voltak első házasságából.
Szóval itt is nagy az esély de inkább jöjjenek egy két évvel egymás után elég úgy csak a létszám legyen ki.DE NE EGYSZERRE..
Barátnőmnek is voltak ikrei ráadásul neki első terhességnél .Már így nem is lenne olyan gond hiszen egynél már azért lett egy kis rutin.
Holnap többet írok mennem kell.Aztán számolj be ha van valami.
:wink:
Puszi:Ági
angelo2
 
 


Égi: Milyen volt a disznotor? Én szeretem nagyon mert van hangulata. De sajnos ritkán jutok el .
Hát nálatok aztán tényleg sok iker van szóval van esélyetek :)
Ági te a novemberi topicba nem is írsz? Én néha írok de olyan minth anem is járnék oda. Senkit nem ismerek igazán .De lehet velem van a baj.

Kép
csucsu05
 
 


Szia Csucsu!
Mi lehet a baj veled? nem fejezted be a mondatodat...
Nem írok sehová máshova csak ebbe a topicba.
Nekem ott egy szimpi ember nincs.Egyszer beírtam,de nem olyan hangulatú válaszokat kaptam mint itt.
Meg sokan voltak olyanok ott akik innen evakuálták magukat.De miért kérdem én vagy ga egyszer ide elkezdtek írogatni szomorúan látom átmenetek úgy hogy ide már be sem írnak...
Mert mi van ott?
Meg nekem nincs annyi időm hogy folyton a gép előtt írogassak meg kivessézzem a peteérésem meg ovulációm minden csínnyát bínnyát ,inkább csak szerényen mert ez nem erről szól.
Ennyit visszaolvasni amennyit oda beírnak.Meg ha valaki babás már nem is úgy ír be mint előtte.
Én itt meghúzom magam.Napi egyszer kétszer benézek...
Azt a régi csapatot sajnálom akik itt hagytak minket,velük jó volt beszélgetni.Örülök hogy még te is ideírsz.Én inkább maradok ennél a topicnál...
Majd írj Puszi:
Ági
angelo2
 
 


Ági: Szerintem nekem az a baj a novemberi topiccal ami neked. Ott nem olyan a hangulat mint itt volt vagy van. valahogy nem tudom ott lehet én se követni a dolgokat de nekem az felszines. Ez a topic régen olyan jó volt nem értem tényleg innen miért mentek el. Azért írtam, hogy lehet velem van a baj mert lehet én nem tudok csak a dolgokhoz hozzászólni. Én sem hőmérőzők nem nézek PÉ-t nem nézema méhszájamat mert szerintem az engem görcsössé tenne. Nagyjából tudom mikor van PÉ-m érzem a hasamból de én reggel nem akarok hőmérőzni meg ilyenek. Ha az a baba jönni akar akkor jön. Ha meg nem akkor csinálhatok én akármit .
Nekem a dokim mondta, hogy a gyerekvállaláshoz az kell, hogy renddszeresen szeressűk egymást a többi nem fontos.
Lehet csak én vagyok ilyen mert a teák sem érdekelnek . A Szabina is minden nélkül elsőre összejött. SZóval én hiszek abban ha a baba jönni akar akkor jön.
Szia.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Néha benézek ide is, és most nagy meglepetéssel vettem észre, hogy a novemberi topic a téma. Nem tudom, miért kell leszólni ott a lányokat. Én itt kezdtem, de miután Fülke és Bogyó összebalhézott, már senki nem jött ide. Nekem szükségem volt beszélgetőtársakra, akik segitenek a babavárás előtti teendőkben. Ezért mentem át, és ott segitséget is találtam. Akik itt cserben hagytak, nem jöttek többet.
Mindenki más. Van, aki vár a babára, és van, aki tudományosan készül fel a fogadására. Ettől még nem vagyok rosszabb ember.
Aki pedig eddig benézett a novemberiekhez, nem lett figyelmen kivül hagyva. Csucsu, neked is mindig örülnek, nem mondhatod, hogy nem. Az pedig, hogy nem ismered őket, az azért van, mert ritkán jössz. Hétközben én sem érek rá , 1-2 hozzászólásom van, de ettől még nem érzem, hogy hanyagolnának.
Örülök, hogy életben tartjátok ezt a topicot, de van, akinek arra van szüksége, hogy amikor éppen ráér, a másikak közül mindig legyen ott valaki, aki segit.
Ez egy nagyon jó topic volt, de a másik is legalább olyan jó, és azok a lányok is nagyon aranyosak és segitőkészek. Sajnos a szeptemberiek már nem fognak visszajönni, de ezért az új ellen még nem kell fordulni.
A babanetnek ez a helye a fogamzás témakörre épül, és ehhez óhatatlanul hozzátartozik a hőmérőzés és a tesztelgetés is. A téma azért legtöbbször ez, mert babára vágyunk, és ahhoz ez is hozzátartozik. Persze ha valakinek ez unalmas, van választási lehetőség, hova irjon, de attól még nem kell bántani másokat.
Nem akartalak titeket ezzel a levéllel megbántani, jogotok van arról irni, amiről akartok, csak már nem ez volt az első eset, hogy a novemberiek szidalmazása volt a téma, és nem állhattam szó nélkül. Nem ismeritek őket, igy sztem nem reális a vélemény, amit alkottok róluk. Csucsu, téged kicsit régebben ismerlek innen, és nagyon kedvellek is, de te is irogatsz máshová, és gondolom azért, mert mindenhol más a téma, és mások az emberek. Mivel neked is többször van kedved beszélgetni, minthogy Angelora várj, kerestél egy másik társaságot. Ja és beleolvastam a reménykedés terhességre tünetek c. topicba.....hát ott sincs másról szó, mint a novemberiben. :D
De azért remélem nem vettétek zokon a véleményem. Nem akarok senkivel rosszban lenni, csak kicsit hozzászóltam a témátokhoz, vegyétek úgy, oké?
Szép napot, sziasztok!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Az a csúnya hogy beleolvasgattok a topicba de nem írtok hozzá semmit mikor érdeklődtem hogy hová tűnt mindenki senki nem írt be csak ícsucsu.Az igazság az, hogy szép életben tartani ezt a topicot mert itt tényleg törődünk egymással.
A másik dolog nem szidunk senkit csa számomra érthetetlen ha valaki már veszi a fáradtságot és beleolvas másik topicba egy sziát legalább beírhatna.
Rám sem kell várni legtöbbször benn vagyok és válaszolok.
Mivel csak én meg Csucsu írtunk az utóbbi 2 hétbe ide én is írtam máshová de nem igazán éreztem jól magam benn máshol mivel nem tudok ott mihez hozzászólni.Aki babás lett valjuk be őszintén nem igazán foglalkozott már a mi baba készítős problémáinkkal elküldtek tesztet venni meg orvoshoz.Lehet hogy tényleg velünk van a baj itt senki nem szidott senkit az a csúny hogy mi próbálunk életet lehelni ebbe a barátságos topicba és szomorúan látom annyi esélyt nem érdemel meg erőlködésünk hogy azok akik ide látogattak elmentek másik topicba és ide már nem is írnak.
Ez csak egy vélemény én úgy gondolom mi is segítőkészek vagyunk és nem nem baj hogy hozzászóltál végre más is belépett csak az a szomorú hogy kétlem hogy legközelebb betérnél.


Csucsu ne haragudj nem akartam helyetted véleményt alkotni írd meg nyugodtan a véleményed én itt leszek és továbbra is beírok és mindenkit várunk szeretettel,gondolom ezzel teis így vagy én csak úgy gondolom itt több figyelmet kaptunk egymástól mint a másik topicocba.
Jó így egyszer egyszer benézni és személyre szabottan választ kapni.

Téma lezárva és milyen napod volt?Ti mit vesztek a kislánynak karácsonyra?
Mit szoktál főzni?
Írj Puszi:Ági
angelo2
 
 


Jenny: Nem személyeskedtünk a novemberi topic résztvevői között. Nem téged és nem mást szidtunk. na meg nem is szidtunk senkit. Véleményt formáltunk ennyi. És én is azt vallom, hogy a novemberi topic felszinesebb mint ez volt vagy amilyen most.
Nem az ellen szól, hogy te inditottad a topicot de tény én sem érzem úgy, hogy ha valaki nem ir akkor hiányolnák. Legalábbis én igy voltam vagyok vele. De lehet ez a mi hibánk, hogy nem tudunk oda beilleszkedni. Vannak napok amikor az embernek össze jönnek a dolgok. Elmondnánk de nem jön ott válasz.
A véleményünket leírtuk azzal a tudattal, hogy bármikor bárki elolvassa. Én vállalom amit írtam. Itt Angelo meghallgat és nem volt olyan, hogy nem érdekelte mi van velem. Szerintem ez viszont is igaz.
A hőmérőzés és egyéb dolog ellen sem írtunk rosszat csak azt amit mi gondolunk, hogy nem akarok görcsben élni.
De Jenny tényleg ha beleolvastál máskor is a topicba akkor miért nem írtál pár szót. Azt hogy mi van veled vagy bármit.
Én azt hiszem mint szeptembertől próbálkozó ember illetve korábban de ide szoktam ezért maradok itt és a novemberi topicba innetől kezdve nem írok hisz ha nem írok senkinek sem tűnik fel. Ezért írtam, hogy itt jobban érzem magam. Mert ha csak egy embernek is hiányzok akkor már megérte , hogy írogatok ide
Nincs harag semmi gond ki így ki úgy vélekedik erről.
Én egyenes ember vagyok és ezentúl is le fogom itt irni a véleményemet akár van aki beleolvass akár nincs.
Jenny: nagyon sok sikert kívánok a babaprojecthez és tiszta szívből kívánok neked minden jót. remélem még jössz hozzánk dumálni mi várunk !!

Ági: Én is azon a ponton vagyok, hogy jobb úgy bejönni egy topicba, hogy ha csak 1ember de őszintén kiváncsi rám mintha betérek egy nagy topicba és senki nem érdeklődik utánam.
Sajnos a topic leszükűlt de olyan jó volt remélem egyszer még vissza térnek hozzánk :)Én itt várom őket és gondolom te is :)

A karácsonyi ajándék megvan a kislányomnak: Hintaló (nagyon szép szőrős) A ló a kedvcence :) Egy babakocsi mert imádja a babákat tologatni csak az elöző már tönkre ment. És egy baba.
Neki 20-án van a szülinapja akkor pedig egy5funkciós babát kap. Nálunk baba minden mennyiségben jöhet mert imádja őket.
Kaja: Tyúkhúsleves, rántott pulykamell, és hal. Krumplisalival. Töltött káposzta és sütik.
Sajnos halászlét nem tudok főzni illetve eddig mindig az após főzte mert istenien csinálja de idén mi azt hiszem nem kapunk belőle.
Igy jártunk :(
Sebaj kíbirom.
Nálatok mi lesz a kaja? Ajándékok megvannak már??
Puszi: Era

Kép
csucsu05
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?