Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Na csini vagyok?

Kép
mogyoland

Mandula gratula a felüléshez!

Kép
mogyoland

Mogyó! Nagyon köszi! Annyira édes a lánykád, annyira aranyos rajta ez a mikulásruha! :) Látom azért már Ő is nekiesett a mikulás csomagnak. :lol:

Kép
Kép
mandula82

Mogyo: szupi ebben a szerkóban Ágika! Írtó édes!

Mandula: KÖszönjük, mi is nagyon jól éreztük magunkat!
Ádi babának hatalmas gratula! Ezek szerint mehetünk máskor is! :lol:
Csaba mit szólt?
Vendég

Nagyon semmit, csak tudomásul vette. Viszont mondtam Neki Bencét milyen kis cserfes, azon jókat derült. Gyertek ám máskor is, hátha legközelebb meg már fel is áll! :wink: :D

Kép
Kép
mandula82

Rendben! ezek szerint jó hatással voltunk rá! Főleg Bence! :D
Vendég

Szép jó reggelt! :wink:

mogyo-hát ezt a kis Mikulást honnan szerezted? :wink: :lol: Nagyon aranyos,főleg,amelyiken eltörött a mécses.Hehehe,kis cukorfalat.

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szia timcike!

A tescoban vette neki a párom 2500 forint volt!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Mogyó: nagyon-nagyon édes Ágika! Egyre szebb! :) Ez a mikulás ruci meg hihetetlen aranyos rajta! A fülbevaló is megvillan az egyik képen, nagyon csinike. :wink:

Mandula: gratula Ádinak! Nem látszik a képen, hogy híztál, tényleg csak a pocak gömbölyödik! Az én súlyom is felkúszott 82-re. :oops: Teszek fel én is egy képet, ami szülés előtt 4 nappal készült, de kicsit távoli. Kép

Többiek? Pocakos fotó??

Nagbri: mizujs veletek? Ritkábban jössz mostanában! :roll: Lefoglalnak a lurkók? :D

Manó: Igen, azért volt egy kis romantika, csak sajna volt egy harmadik fél is velünk, aki persze végigkiabálta a "romantikus" vacsorát. :lol:

Kriszta

Lilypie Maternity tickers

Bocsika!

Vagyok, csak kicsit elvesztem!
Volt egy csomó dolgom, tegnap meg egész nap nem voltunk itthon!

Kriszti: Szép kismama voltál! Na jó, én is teszek fel egy képet! 2 hónappal szülés előtt készült! Sajnos más nincsen. De nem sokat nőtt már ezután! Kép
Vendég

Na és most megint mennem kell! Hülye bank, annyira utálom! Zároltam a számlát lassan egy hónapja, erre levonták még most is a törlesztést! :evil:
Vendég

Nagbri: köszi szépen, Te is nagyon csinos voltál!!
Úgy látszik itt a fórumon nem csak a babócák szépek, hanem az anyukáik is! :wink:
Szegény, akkor el vagy havazva! Mi is volt, hogy vagy 3-szor mentünk be a bankba, mert nem hagyták abba az utalást, amikor már lemondtuk. :x

K.

egy pár kép
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu (igen, anya valóban erről álmodik :wink: )
Én és a barátom Tica Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Nekem is bejön a HelloKitty
Látlak!!!! Kép

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

bocses a kittis kép :oops: Kép

ennn

Kriszti: Ne is mondd! tök feleslegesen vitt be apósom, mert ugye hol van az én jogsim! A férjemnél, és a férjemé nálam! :D Merhogy rossz irattartót tettem be a táskájába! Ki volt a béna, én! Hajnali fél hatkor! A férjem egész nap jogsi nélkül! Annyira béna vagyok! :?
Na de a bankba, meg inkább hagyjuk! Azt mondta nekem a nő, nehogy azt gondoljam már, hogy hagyják lógni a levegőben, hogy majd egyszercsak megy a másik banktól a pénz! Majdnem elájultam tőle!
Közben a másik bankba meg ugye az egy hónappal ezelőtti össszeggel számoltak! Azt utalják majd! Remélem a végén meglesz a pénzünk! Utálom ezt a bankot!!!Nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bocsi akit untattam vele!
Vendég

Szegény! Nagyon durva! De végül biztos meglesz a pénzetek, azért ennyire nem cseszhetik el!
Dehogy vagy béna, előfordul az ilyen! Főleg hajnalban.
Bátyám rendszeresen jogsi nélkül vezet, mert a három kocsiból néha elfelejti melyikben is van az irattartó. Már többször megállították, és az ejnye-bejnyén kívül eddig semmit nem kapott!
Fel a fejjel! :D :D

Ennn: Bercike nagyon nagyon szép baba, és jó sokat nőtt is! Látom már mosolyog! :) Remélem pocija is jobban van már!

Kriszta

Sziasztok.Hogy le ne maradjak,megpóbálok én is föltenni pár pocis képet. :wink: 8)
Kép még a kezdetek kezdetén :wink:

Kép itt 24 héttel szülés előtt

Kép ugyanakkor :wink:

Kép 12 héttel szülés elött :wink:

Kép 6 nappal szülés elött,igaz egy hetet késett a nagylegény. :lol:

De jó ujranézni a képeket.Kis nosztagia. :lol:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szia Timcike!

Neked is volt ám pocid! Nem semmi!
De te is nagyon csini kismama voltál! :D

Kriszti: Hát remélem, hogy a végén meglesz az a pénz!
Különben begurulok, és akkor jaj nekik! Irgum-burgum!
Vendég

Megpróbálok újszülöttest is föltenni... :roll:

Egyébként b.lin-hol egerészel?Rég nem irtál!Hol vagy? :roll:

Kép Pár órásan... 8)
Kép ugyancsak :wink:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Nagbri-köszönöm.Minden kismama gyönyörű pocakkal állt a fényképezőgép elé. :wink:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kriszta, Timci , Nagbri! Nagyon szép kismamik voltatok! :wink:

Kriszta! Nem is látszott rajtad a súlyfölösleg. Hogy csináltad?

Nagbri! Ez a bankos dolog nem semmi. Elhiszem, hogy pipa vagy. Nagyon bunkók tudnak lenni, főleg az a bank. :(

Timi! Anyám, Neked is mekkora hasad volt! :shock: De csini voltál meg vagy is. :wink:

Ennn! Nagyon szép a pici fiad! Mekkora hatalmas szemei vannak! :) Meg nem mondanám, hogy koraszülött volt. Jól látom, hogy tiszta anyája?

Kép
Kép
mandula82

Timci! Ati baba mennyit változott újszülött kora óta! De azért egy valamiben nem változott: már akkor is gyönyörű volt. :wink:

Kép
Kép
mandula82

Mandula-köszi a bókot,de én igazán nem látom csininek magam,főleg most nem.Van rajtam kb.20kg fölösleg,amit sűrgösen le szeretnék adni,csak nem tudom,h.oldhatom meg...Atticy mellett... :oops: :roll: Pedig nagyon szeretném.
Köszönöm a bókot Atticyről,hát valóban,Ő akkor is gyönyörű volt,és most még gyönyörübb. :oops: 8) Mindig veszekedtek rajta a növérkék,h.ki vigye ki :lol: Úgy hivták a szépséges sárgakesztyüs herceg. :lol: 8) Én meg olvadoztam. :lol: De rég is volt. :roll:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat! :-)

Manófalvi! Ennn! Mogyoland!

Ti is gyönyörűek vagytok! :-)))

Láttam megismerkedős történeteket írtatok.

Mi szintén a neten ismerkedtünk meg. 2003 novemberétől leveleztünk a habostorta.hu-n, ami egy kifejezetten társkereső oldal. Ő talált meg engem. Voltak levelek, aztán telefonszámcsere, telefonhívások, sms-ek, aztán december 18-án volt az első randevúnk a főtéren. Ott már Balázs vörös rózsával várt. Beültünk a Saloon-ba és vagy 4 órát beszélgettünk. Azóta gyakorlatilag elválaszthatatlanok vagyunk /még a kórházban is bent volt velem reggeltől estig :-)/. 10 hónappal később összeköltöztünk, aztán 2005. szeptember 17-én volt az esküvőnk. Idén szeptember 6-án meg megérkezett Bálint. Úgyhogy nagyon szeretjük a szeptembert. :-)))
Ja! És mindig azt szokta mondogatni, hogy mi ezer évig leszünk együtt! :-) Úgy legyen! :-)))))

Szép napot!
Noémi

KépKép
Kép
pálfinoémi

Sziasztok!

Timcike: Te is nagyon csinos voltál, és nem tudom, hogy hol van az a 20 kilo?! Nem látszott a képeken amit feltettél pár napja! Ne aggódj! :D Viszont hatalmas pocid volt! :) Nekem a végén sem volt talán akkora mint Neked 12 héttel a szülés előtt. 32 hetes voltam mikor jöttem haza repülővel, és kértem, hogy ülhessek egyedül, hogy kinyujtózzak, erre a becsekkolós férfi kérdezte, hogy van-e orvosi papírom, hogy tényleg terhes vagyok! :shock: :lol:
Atticy tényleg tündéri újszülött volt! Az én babámat meg kis hercegezték a korán. :)

Mandula: Rajtad sem látszott! Egyébként tényleg mindenki mondta, hogy alig szedtem fel valamit, holott én tudtam, hogy ez bizony már vagy 18 kilo, és már az XL-es nadrágok sem jöttek fel a combomra. :oops: :oops: :oops: De mára hála Isten már a régi ruháimat hordom! :D (mire nem jó a szoptatás :) )
Ádi azóta is húzza fel magát ülésbe?

Noémi: tök jó, hogy így egymásra találtatok! :D Tényleg nem gondoltam, hogy ennyire sok pár talál egymásra a neten. Mostmár ezzel fogom bátorítani a még szingli barátnőimet!

K.
K.

Sziasztok!

Mindenki milyen csinos kismama volt!

Noémi nektek is boldog hófordulot!

Kép
mogyoland

Na, ha már mindenki pocis képet néz, teszek fel magamról is: ezek 33 hetes pocakos fotók...37.héten pedig megszületett Sárika...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
falevel2

Hát te is szép kismama voltál!!!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Meg kell állapítani, hogy mindenki szép kismama volt! De a gyerkőcök, még nálunk is gyönyörűbbek! :D

Noémi: szóval ti is csatlakoztatok a netes csapathoz! Gratula! Nekem ehhez nem volt bátorságom! Vagy nem lett volna! :lol:
Vendég

Falevél: szóval akkor Sárika is ezért kalapos! :lol:

Nagbri: teljesen igazad van ők sokkal szebbek nálunk!

Nálunk is 4 -kor volt kelés és még mindig alszanak az apjával!
Én meg már nem vagyok álmos!
Megyünk reggeli után a Tescoba mert kaptunk szórólapot és a tanuló kutyus még mindig akciós és háthha lesz belőle meg venni akarok futófény kintre , meg hósparyt mert tegnap diszités közben elfogyott!

Kép
mogyoland

Enn: Bercike is nagyon szépen fejlődik és nagyon sokat változott és kezd igazi hapsivá érni! :lol:

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Nállatok ,hogy alszanak a babák ?
Nálunk általában oldalt de olvastam,hogy az nem igazán jó a csípőjének!

Kép
mogyoland

Sehol senki!
Mindenki jól érzi magát hétvégén!
Hála akkor bár én is csak van egy kis szabadidőm mert apa elvan a csajszival!
Holnap meg dolgozik úgy néz ki kapnak szerződést jövő héten!

Kép
mogyoland

Mogyo, nálunk Berci leginkább már hason alszik, de eleinte ( a koraszülöttön is) oldalt altatták/altattuk, aztán háton, hason. SZóval mindenhogy. Most leginkább hason van.
Holnap megyünk Kecskemétre ( ugye vissza lettünk rendelve csípő és szemészeti szűrésre).
ELÉRTÜK A 4kg-t!!!!! :lol: :lol: (azaz megdupláztuk a születési súlyunkkat :wink: :lol: )
Mindenki szép kismami volt. Rólam nincs pocakos kép. Azaz van kb 2, de azon alig van még hasam. Nem is nagyon volt :cry:
A gyerkőcök is nagyon szépek, és mindenki nagyon sokat változik :)

ennn

gratula a 4 kilóhoz!

Kép
mogyoland

Ennn: Gratulálok a 4 kilóhoz, ez már igazán szép súly Bercikénél!
Vendég

falevél-én már láttalak,mikor még pocakos voltál,mármint ezeket a fotókat,és akkor is irtam,h.nagyon csini kismama voltál. :wink:

ennn-ez igen.Oriási GRATULA a sulygyarapodáshoz,csak igy tovább. :wink:

Csajok-sajnos mostanában egyre gyakrabban tudok gép elé kerülni,mert rengeteg a dolgom,most,h.közeleg a Karácsony,meg jövő hétfön érkezik Attila. :oops: 8) Márcsak 1 hét. :oops:
A hétvégén ujra elmentem bulizni. 8) De most a nővéremmel.Csodás volt.Lirhatatlan.Sokkal jobban éreztem magam,mint multkor,és rengeteget ráztuk a rongyot.Szoval csúcs volt.
Jövőhéten csütörtökön elmegyünk ujra.megünnepeljük Atticy keresztelőjét,de akkor Attila is csatlakozik hozzánk.Végre,már nem is tudom,mikor buliztam vele utoljára. :? :shock:

Pussz csajok!Amiért nem jövök gyakran,az nem azt jelenti,h.nem hiányoztok és nem gondolok rátok!!!! :wink:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

kriszta-én is most repülővel jöttem vele haza,és nagy cirkuszt csaptam a reptéren,mert nem akarták felengedni a babahordozót.Mondom nekik,ha neki is van jegye,akkor felviszem,ugyanis ki van fizetve a hejjegy. :twisted: De nem igaz,nincs neki jegye,mondtam ne szivózzanak velem,mert nem most másztam le a falvédőről,hisz ott a jegy,irja rajta! :evil: Bunkók!Aztán mind ott császkáltak elöttem,az emberek,türtem egy ideig,aztán elkiáltottam magam,h.van elég hej máshol,járkáljanak ott át,nekem csekkolni kell,és zavarnak,ne mászanak át a csomagjaimon,meg minden.Nagyon kivoltam akadva.Attila csak hallgatott és :shock: a szemeit. :lol: 8) Előfordul na,h.én is kiakadok. :lol:

mogyo-Atticy sosem aludt oldalt.Ő a korházban csak a hátán,majd mire végleg hazakerültünk,egy hét után a pocakján kezdett el csicsikálni.És azóta csak úgy alszik,persze a babakocsiba a hátán.De van,mikor reggel oldalt fordulva találom. :lol:

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Csak egy gyors életjel!
Megkaptuk a szurit hát volt orditás! :(
5200 gramm és 59 centi.

Növöget a kis drága!A doki is megvolt elégedve vele!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Hű mindenki el van veszve!

Tán karácsonyi készülödés van?

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Hű, tényleg eltűnt mindenki! Mi már lassan készülgetünk a hazaútra, nagytakarítás, meg egyebek. Már csak 1 hét... :D :cry:

Mogyó: szép nagy baba Ágika! Mi is most kaptunk szurit tegnap, és nyűgi sem volt utána, úgy látszik megerősödött már. Az első után egész nap sírt szegényke. Ágika hogy bírja?
Aziz amíg kicsi volt, próbáltam oldalt fektetni, nekünk ezt ajánlották a kórházban, és a védőnő is, nem hallottam, hogy rossz lenne a csípőnek. Viszont ő mindig visszafordult a hátára, úgy látszik, hogy neki ez kényelmes. Most meg általában arra forul amerre én vagyok. :) (keresem ám még nektek a szfinxet, eddig olyan otrombákat találtam! :) )

Timcike: akkor elhiszem, hogy nagyon készülődsz már, és várod az uradat! :) Tök jó, hogy tudsz néha bulizgatni! Elmennék én is, de szerintem vihetném magammal a picimet a kengurúban. :lol:
Elég kellemetlen lehetett nektek a reptéren! Nagyon beidegelem én is magam, amikor úgy érzem, hogy igazságtalanok velem. Nekem nem szóltak a bébihordó miatt, de még nagyon pici volt, 1 hónapos. A steward próbálta felrakatni velem a csomagtartóba, de nem voltam hajlandó. :) Most nem fogom vinni, mert egyszerűen nem bírok egyedül mindent, ugyanis még át is kell szállnom. :? Ideges is vagyok nagyon, hogy hogy fog menni. Jó Nektek, Ti már együtt jöttök visszafelé Apával, ő majd segítkezik.

Hú, most mennem kell, felkelt a gyerkőc, majd még írok!

Szép napot Mindenkinek, és jó karácsonyi készülődést! :)

K.

Sziasztok!

Hát jól vagyunk alszik szinte egész nap egy nagyon picit csomós a lába de raktam rá borogatást .
De nam fáj neki mert mikor megfogom csak vigyorog rajta!Láza sem volt eddig remélem nem is lesz!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Na mi is megvagyunk ám, csak kicsit elveszve! Ma intéztük a közjegyzőt, stb. Szerencsére minden rendben! Jó hogy rendeződnek ezek a dolgok!
Na meg ezerrel megy a készülés karácsonyra, ki mikor hova menjen, stb. Erre drága apám bepukkadt! Na mindegy, ő már csak ilyen!
A fiúk jól vannak, Bence ezerrel elemében van! Dani ma nagyon jókedvű volt, a keresztanyukája is jól megdajkálta!

Ti mit csináltatok?

Kriszti: Te ilyen dolgokat hozol? Tényleg, teszel fel majd képeket a környékről, tengerről! Én olyan kíváncsi lennék rá!
Vendég

Kép Jelenlegi kedvenc
Vendég

Sziasztok!

Mogyó, hihetetlen édes Ágika a mikulás szerkóban! :D A csomagot a pelusba készítette... ??? :wink:
Bende hason alszik. Mióta egyszer merészkedtem így letenni, azóta csak így hajlandó aludni. Kivéve, ha elrázom a babakocsiban... :wink:
Az nagyon jó Mogyó, ha mégis lesz szerződés! Akkor lesz munka mégis csak????
Jó husban van Ágika! :D :D Csak így tovább!

Kriszta, rajtad sem látszik, hogy szülés előtt álltál... :D Nagyon csini voltál!

Nagbri, Te is nagyon jól nézel ki! Itt mindenki ilyen kis csini kismami volt???? :lol:
Remélem, a bankos herce-hurca megoldódott!
Édesek a gyerkőcök! Olyan jó látni, amikor két kicsi ennyire szereti egymást! :D :D

Ennn, Berci nagyon gyorsan nő! :D Olyan sokat változnak az első néhány hónapban! amikor előveszem az 1 hónapos képeket, már szinte rá sem ismerek Bendére. Pedig még csak most múlt 3 hónapos! :D Gratula a 4 kg-hoz! :D

Timcike
, neked hatalmas pocakod volt! :D Most már értem, hogy engem miért néztek még szülés előtt is furcsán... Sokkal kisebb volt a pocak. (de mindjárt keresek is egy képet...) Persze Bende nem is volt egy óriás legény! :D

Noémi, jó dolog ez a net... :wink: :lol: Szép történet, olyan jó ezeket olvasni... :D

Kriszta
, azt hiszem én is bátorítom 1-2 barátnőmet, hogy merjenek ismerkedni a neten. Eddig nem nagyon hittem benne, de itt már nagyon sok élő példa van rá. Na és azóta a gyümölcse is itt vigyorog.... :lol:

Falevél, Te is csak pocakot növesztettél! :D

Látom, mindenki már készülődik a karácsonyra... :D Mi is rohangálunk, mint pók a falon. :roll: csak nem szeretem, hogy benn az üzletben meleg, akkor vetkőzöm, vetkőztetem Bendét, aztán kimegyünk, akkor már remélhetően csomaggal és öltözöm én és öltöztetem Bendét. Miért télre esik karácsony????? :roll:
Ma megkaptuk a 3 hós oltást. Bendének egy hangja sem volt, a kinn várakozók nem hitték el, hgoy tényleg szurit kaptunk! :D Édes volt! Még a doktornőre is mosolygott... :D

Legyetek jók! Igyekszem jönni, de sűrűsödik a program... :roll:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

és akkor a kép:
a kórházba vonulás napján (kisírt szemekkel... :? ), pont 1 héttel Bende születése előtt

Kép kép

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Manó: Hát igazán csini kismama voltál ám Te is! :D
Hány kilót híztál? Mert tényleg nem volt nagy pocid!
És csini vlt a rucid is!
Vendég

Köszi Nagbri! :oops:
Össz 13 kg-t, de szerintem nem mind a pocakomra ment.... :roll: Ami azóta is megmaradt... :roll:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok!

Mano: te is nagyon csini voltál!
Te miért is sírtál?

Jó ez a kis kép Bendéről!

Hát lányzóm még mindég alszik félnyolckor evett és még visszafektettem mert álmos voltam egy ideig vigyorgottt és még alszik!
Ő jobban belhúzott mint az anyja!
Egy picit volt hőemelkedése tegnap a szuri miatt adtam neki kúpot meg borogatom a lábát!

Kép
mogyoland

Kedves Anyukák!

Végzős hallgató vagyok az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolán. Szakdolgozatomat a „Testtartás kialakulásának folyamata és az azt befolyásoló tényezőkből” írom. Segítségét szeretném kérni az alábbi felmérés otthoni elvégzésével, melyet óvódás korú gyermekével/gyermekeivel kell megcsináltatnia. A felmérés kiértékelésével fényt szeretnék deríteni arra, hogy a hasizom és a hátizom erejének, valamint a lúdtalpnak, van-e szerepe a hanyag testtartásban. Mert amennyiben igen, akkor ezek már óvodás korban elkezdett megfelelő erősítésével megelőzhető a tartáshiba kialakulása, amely idősebb korban további panaszokat okozna.
A kitöltött felméréseket légyszi küldjétek el a kisindigo@freemail.hu címre.

1. Gyermek kora, neme:
2. Magassága, súlya:
3. Súlya:
4. Van-e lúdtalpa? /Legkönnyebben úgy lehet megállapítani, ha hátulról megnézi, hogy a gyermek Achilles-ina egyenes-e. Ha megtörik akkor lúdtalpas./
5. Hanyag tartása van-e? /Hanyag tartás jellemzője: a vállak előreesnek, a háti domborulat kifejezettebb, a lapockák pedig elállnak, s a gyermek „Húzd ki magad!” felszólításra korrigálni tudja tartását./
6. Hasizom erejének vizsgálata: Kérje meg a gyermekét, hogy feküdjön hanyatt. Lábát térdben hajlítsa be és Ön rögzítse a lábát. A gyermek fogja meg a fülét. Ebből a helyzetből üljön fel úgy, hogy a könyökével megérinti a térdét, majd vissza, miközben a fülét nem engedi el, 20 mp-ig annyiszor amennyiszer csak tud. Hányszor tudott felülni?
7. Hátizom erejének vizsgálata: Feküdjön hasra a gyermek. Fülét ismét fogja meg, s Ön rögzítse a lábát. Majd 20 mp alatt annyiszor amennyiszer csak tudja emelje meg a törzsét úgy, hogy a könyökét összeérinti maga előtt. Hányszor tudta összeérinteni a könyökét?

Segítségüket előre is köszönöm!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?