Sziasztok!
Mogyó, hihetetlen édes Ágika a mikulás szerkóban!
A csomagot a pelusba készítette... ???
Bende hason alszik. Mióta egyszer merészkedtem így letenni, azóta csak így hajlandó aludni. Kivéve, ha elrázom a babakocsiban...
Az nagyon jó Mogyó, ha mégis lesz szerződés! Akkor lesz munka mégis csak????
Jó husban van Ágika!
Csak így tovább!
Kriszta, rajtad sem látszik, hogy szülés előtt álltál...
Nagyon csini voltál!
Nagbri, Te is nagyon jól nézel ki! Itt mindenki ilyen kis csini kismami volt????
Remélem, a bankos herce-hurca megoldódott!
Édesek a gyerkőcök! Olyan jó látni, amikor két kicsi ennyire szereti egymást!
Ennn, Berci nagyon gyorsan nő!
Olyan sokat változnak az első néhány hónapban! amikor előveszem az 1 hónapos képeket, már szinte rá sem ismerek Bendére. Pedig még csak most múlt 3 hónapos!
Gratula a 4 kg-hoz!
Timcike, neked hatalmas pocakod volt!
Most már értem, hogy engem miért néztek még szülés előtt is furcsán... Sokkal kisebb volt a pocak. (de mindjárt keresek is egy képet...) Persze Bende nem is volt egy óriás legény!
Noémi, jó dolog ez a net...
Szép történet, olyan jó ezeket olvasni...
Kriszta, azt hiszem én is bátorítom 1-2 barátnőmet, hogy merjenek ismerkedni a neten. Eddig nem nagyon hittem benne, de itt már nagyon sok élő példa van rá. Na és azóta a gyümölcse is itt vigyorog....
Falevél, Te is csak pocakot növesztettél!
Látom, mindenki már készülődik a karácsonyra...
Mi is rohangálunk, mint pók a falon.
csak nem szeretem, hogy benn az üzletben meleg, akkor vetkőzöm, vetkőztetem Bendét, aztán kimegyünk, akkor már remélhetően csomaggal és öltözöm én és öltöztetem Bendét. Miért télre esik karácsony?????
Ma megkaptuk a 3 hós oltást. Bendének egy hangja sem volt, a kinn várakozók nem hitték el, hgoy tényleg szurit kaptunk!
Édes volt! Még a doktornőre is mosolygott...
Legyetek jók! Igyekszem jönni, de sűrűsödik a program...