Sziasztok!
Azt hittem, végre tudok egy kicsit írni, most hogy Julcsi szunyál... Csak sajnos szétnéztem a lakásban, és iszonyat kupi van, délután meg utazunk haza, szóval addig rendet kell még tennem. (Vasárnap meg ügyfél jön a kecóra, valahogy ki kell néznie, mikor hazaérünk...)
A héten szintén melóztam, így semmire nem volt időm.
Már kezdek fáradni, jól esik, hogy hétvége van, este megyünk a férjemmel borvacsorára, ma ünnepeljük meg a szülinapját, hétfőn lesz a napja.
Julcsika jól van, jön a foga, ezt főként a dudorból látom, meg hogy durván piros a popója.
Tegnap üvöltött tisztába tételkor, popsitörlővel hozzá sem érhetek, csak lemosni tudtam vízzel. Tegnap óta kenem Bepanthennel, neki használni szokott, ma már üvöltés nem volt...
Babszika is jól van, nagyokat rugdos, külön élmény, mikor Julcsi terpeszkedik az ölemben, és az egyik lurkó kívülről, a másik pedig belülről akarja szétnyomni a hasamat.
Julcsi mostanában elég anyás lett, lehet, hogy érzi legbelül, hogy nem sokáig lesz már egyszemke, mostanában sokat jön az ölembe, és nagy bújások vannak, sokat kell játszani vele, meg olvasni. Sok könyve van, legtöbb állatos, imádja, ha elsoroljuk milyen állatok vannak a képen, és azok milyen hangot adnak ki.
Nálunk tegnap este járt a Miku bácsi, hozott Julcsinak távirányítós kisautót meg kirakós játékot és csokikat. Nagyon tetszett neki a kisautót, egyszerű kis bébis autós, olcsó volt, a Tescoban vettük, imádja gyepálni, kíváncsi vagyok, meddig bírja majd.
Gyorsan surranó láthatatlan Mikulásunk volt, Julcsi azóta is már többször mutatott az ablak felé, hogy onnan jött, nagyon szereti a tv-ben is nézni, volt, hogy puszit adott a tv-re, mikor Mikulás volt benne.
Most sajnos mennem kell, remélem jövő héten már reagálni is tudok.
Teszek fel pár tegnapi képet én is.
Nagyon tetszettek a mikulásos képek, jó lenne, ha jövőre én is tudnék szervezni Julcsinak valakit, aki beöltözik. A disznóvágásos képek is nagyon jók, nosztalgiáztam, régen nálunk is volt, imádtam.
Szép hétvégét Mindenkinek!
Mi került a csizmába?:)
szaloncukor bontás
vicces ez a kisautó
így szeretem anyát