Új privát üzeneted érkezett!

Chris,
nagyon csini a pocid, innen nézve tényleg lányosnak néz ki! :wink: :D De mostmár mindjárt 8-a és...

Bibi,
neked is nagyon csini pocid van!

Mostmár majd én is csináltatok apával egy képet és felrakom.

Judy,
Barbikának boldog névnapot!

Javitottam a táblán, majd holnap délelőtt még felrakom mielőtt indulunk mi is a karácsonyi bevásárlásra. Még a héten el akarom intézni, mert aztán munka mellett nemhiszem, hogy birnék egész délután sétálni a bevásárlóközpontokban!
sirkici
 
 


Olik,
nyugi, biztos minden rendben lesz és van is, nem egyforma ütemben fejlődnek!
sirkici
 
 


Anyucik!
Csodaszépek a babukák. Irigykedünk kicsit rátok, hogy már a karotokban tarthatjátok!

Judy!
Szép lányos pocid van. Méghogy te bálna? Mit szóljak én? Védőnéni ma ismét mért. Eddig 5kg-t híztam. Szerinte is elég sok, ezért javasolta, hogy kicsit vegyek vissza. Próbálkozom. De mostanában legszívesebben csokis sütiket ennék, vagy pogácsát, vagy szendvicset. Főtt kaja, főzelék ilyesmi nem nagyon kell. :oops: :? Köszi a drukkot. :wink:

Betsy!
Szerintem is elég sokat nőtt a pocim. Remélem kislány lapul odabent. Szombaton megtudjuk. :wink:

Olik!
Tessék sokat pihenni. Tudom, hogy bagoly mondja verébnek... De próbálj kicsit igyázni magadra. Szerintem sem kell aggódnod.

Jaimee!
Nagy kislány lesz ez a Réka baba. De jó neked. Nemsokára már a karodban tarthatod.

Heni!
Örülök, hogy múlik a hasfájás, és szépen növöget Alexi baba. Te hogy vagy? Most már gondolom felhőtlenül élvezed az anyaságot. :wink:

Bibi!
Szép a pocid, és nagyon jó alakod van. :wink:

Sirkici!
Most már csak négyet kell aludni, és szombat lesz. :lol: :lol: Remélem, hogy tényleg lányos a pocim. :wink: De addig még húzós hét vár ránk. Készül a tetőnk, itt vannak az ácsok. Ha minden simán megy, pénteken cserepezünk. :lol: Végre tető alá kerül a házunk. :lol: :lol: Akkor majd nem ázik be végre. Ma is kimertük a vizet. Az idén már harmadszor. 3cm víz állt bent a házban, a falak felszívták, reméljük még lesz egy kis jó idő, hogy tudjon kicsit száradni a fagyok előtt.
Hogy vagy? Várjuk a poci fotót. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 

 
 

Csajok, ajánlhatok nektek egy oldalt? Semmi érdekem nincs hozzá, de ha akartok szépet látni...

http://egyetlenem.freeblog.hu

Puszi!!!
Vendég
 


SIRKICI: Sikerült mindent megvenni karácsonyra?
CHRISTELL: Örülök, hogy így halad a házikótok :) Mikorra is igérték, hogy kész lesz?

Én is ajánlanák valamit. Ez egy szemszín kalkulátor, kiadja, hogy milyen színű szemű gyerkőcre van a legnagyobb esély. Akinek van kedve, csinája meg. Nekünk 9% volt az esélyünk, hogy kék szemű gyerköcünk legyen, Peti mégis kék szemű lett, Bencénél még nem tudni, milyen lesz a szeme..

http://museum.thetech.org/ugenetics/eye ... lator.html
Vendég
 


Csak egy gyors bekukk. Látom, nem nagyon van itt mozgás!

JAIMEE
: Merre vagy? Kinek fogsz üzenni, ha eljön a nagy nap?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.23 13:48-kor.
Vendég
 


Sziasztok Kismamik és Anyucik!

Csoda szép pocakotok van!!!! Íryigylésre méltó én mondom nektek!!!!! :lol: :lol: :lol:

Na és a kis babócák meg gyönyörűek!!!!

Jaimee! Izgulok ám érted nagyon, hipp-hopp meglesz a te babád is!!!! Hol lehetsz??? Csak nem a kórházban már????

Puszi Mindenkinek!!!!
Vendég
 


Hali lányok!

Még egyben! :wink:

Olik: Az nem lehet, hogy ovális formájú a bébi feje? Réka buksija volt ovális, azért mértek kisebbet az átlagnál, aztán a 31. hétre lett szép kerek feje. Hát nem lehet könnyű pihizne Zolcsi mellett...Anyukád jön majd segíteni, ha megszületik Tündi baba? Vagy esetleg még hamarabb?

Betsy: Köszi a szemszín kalkulátort, érdekes nagyon. Apa szeme ugyan szürke, olyan mög itt nincs, de amúgy is zöld jött ki....
Abban maradtunk annó, hogy Christellnek írok sms-eket, ha beindulnak a dolgok, bemegyünk a kórházba - remélem ezt Chris is így tudja. :lol: :lol: Nem bánod, ugye, Christell?

Hm...vissza kell olvasnom, elfelejtettem a mondandóm... :oops: :oops:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Helló, Krisz! :D :D Nem, még itthon vagyok. Erősödnek a jóslók, folyton keményedem, de nem indult még be semmi. Pedig én már nagyon szűkösnek érzem ezt a pocakot kettőnknek...nyilvánvalóan Réka kevésbé....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Judy: Ügyes vagy, hogy elintézted a karácsonyi bevásárlást, nekünk még van dolgunk jócskán. De itt a hétvége mindjárt...

Pötty: Köszi!

Barbi: ??

Chris: Húha, tető alatt a kégli hamarosan! Az nagy lépés!! :lol:

Bíbi: Csini a pocakod nagyon!

Heni: Fotó??? Már nem sokáig tudlak benneteket követni, aztán eltűnök vagy fél évre... :cry:

Rólunk még: szóval erősödnek a jóslók, gondoltam is, hogy utoljára márciusban éreztem mensis görcsöcskéket, aztán megint itt tartunk. Szabályosan keményedem, elernyed a pocak, szóval készül, készül...Az orvos azt mondta, hogy bármikor beindulhat, de ő a jövő hétre szavaz, a 39. hétre. A mérete rejtély, ez a MINIMUM 3300 g elég csalós. Azt mondta, hogy hízni nem nagyon fog, írtam már, talán a lepény miatt gondolja ezt, tényleg már tiszta fehér az UH-n...MÉg emlékszem, amikor egy naagy fekete massza volt a 24-27. hét táján...Dehát az a dolga most már, hogy elindulásra bírja a kisasszonyt. Réka már nem nagyon rug, annál inkább nyújtózkodik, olyankor érzem az egész testecskéjét. A hátát, mindkét lábát....De szerinte még elfér....

Esténként eszembe jut, hogy mi lesz, ha nem fér ki rajtam és csaszi lesz a vége....hát meglátjuk, nem szeretném, jó volna megszülni, de végső soron az a lényeg, hogy ő egészséges legyen és nem az én szülésélményemnek van prioritása...Lesz ahogy lesz. Az bizti, hogy a dokim nem kockáztatós fajta, ha azt mondja, hogy csaszi, akkor csaszi.

Írjatok, lányok, hol vagytok???

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee!
Persze, hogy nem bánom. Hiszen így beszéltük meg. :wink: Szerintem nemsokára jön az az sms. :wink: Igen, nagy dolog, hogy rögtön tető alatt a házunk. Holnap cserepezünk, ma a kőművesek is itt dolgoznak, felrakják a válaszfalakat és a kéményt.

Betsy!
Nagyon aranyos Bence. Nem tudom mikorra készül el a házikónk. A vakoláshoz jó idő kell, ami sajnos a télen nem nagyon várható, de meglátjuk. Szerintem csak a nyár elején tudunk költözni. Nem akarjuk elkapkodni, nem akarunk minden áron a baba érkezésére beköltözni, nehogy ne száradjanak ki a falak stb. Nem ér annyit a sietés, ha utána kínlódhatunk évekig.

Krisztinka!
Nemsokára neked is ilyen szép pocakod lesz! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Drága Jaimme, legyél nagyon ügyes, gondolok rád és gyere mesélj majd!Sok puszi és gyors szülést kívánok:Nóri :wink:
Vendég
 


Nóri: Köszi! Ti is ügyesek legyetek!! Mindent bele és csak pozitívan! Ha elfogadsz egy jótanácsot vagy kettőt: ne várj a babakelengye összeszedésével a 30. hétig, mint én.....Az mán késő van....És menjetek el mindenképpen 3-4D-re, én megbántam, hogy nem mentünk.......

Küldök majd szüléstörténetet és fotókat, ha meglesz a Pindur, de eltűnök egy jó időre sajnos. :cry: :cry: :cry: Nincs otthon net.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimme:egy pocifotót kérhetünk?Én olyan kíváncsi vagyok rád/rátok!
Vendég
 


IWIW-en van kettő. Nem vagyok meg neked??? Frisset nem ígérek, csak ha megadod az e-mail-címed, mert butítani most Photoshop híján nem tudunk...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Én frisset szeretnék, tudom az iwiw-en az esküvős meg jászberényes van...de az régi, ha jól emlékszem 30 hetes!
priviben megy a címem
Vendég
 


Oké, küldök párat! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 




Halihó!!!
Most mi is vendégeket várunk ( Zozi keresztszülei jönnek).
Tegnap volt nálam a védőnőm, megnézte az uh-s papírokat. Hát... azt mondja, hogy mérési zavar van itt. Mert az egyik paraméter nagyon jól növekedett, a másik összement :shock: a harmadik meg alig nőtt. Azt mondja, hogy semmi ok az aggodalomra, pihenni tényleg többet is lehetne, egyek több tejterméket, húsit és kész. Eléggé megnyugtatott :lol:
Majd jövő pénteken meglátjuk :roll:

Betsy: nagyon cuki :lol: Már sokat nőtt!!!

Jaimee:
De jó, most már mindennapos vagy :wink: Várunk majd a híreket!!!
Anyukám január közepén jön majd, minél többet legyen szülés után. De nekem most nagyon hiányoznak anyukámék :( Hiába skype ide vagy oda. Ez nem ölelés. Én félévente jártam eddig, babákkal meg majd nem tudom hogy lesz... :cry:

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!

Velünk minden rendben, nekem is újra kezdődtek a keményedések. Magnézium ide vagy oda, hát pihenni kéne meg gondolom a méhem is kezdi lassan az edzést. Pocakom napról napra nagyobb, nehezedik a mozgás, hajolás, gondolom azért ezzel ti is igy vagytok vagy voltatok a végén. UH-ra jövő héten megyek. Védőnőnél most voltam utoljára.
Karácsonyra és is megvettem mindent, babának meg csak a kókuszmatrac hiányzik. Nincs tippetek, hogy 70x140-est hol lehet a legolcsóbban megvenni? A babaszoba nem áll sehogy sem, festés hiányzik, szombaton kezdik csak sajnos.

Judy! Jól vásároltál nagyon. Mit kapnak a fiúk a fa alá?

Betsy! Isteni aranyos a kisfiad, lassan túl lesztek a nehezén. Kisfiad mit szól a babához? Nem zavarja ahogy vele foglalkozol, szoptatod?

Jaimee! Szurkolok nagyon, már nagyon a végén vagy. Írj rögtön és ne tünj el ha teheted, akkor csak írj egy sms-t időnként Sirkinek, hogy mi van veletek.

Olik! Szerintem is valami zavaros a mérésben. Szurkolok pénteken, de olyan, hogy lehet, hogy valami nő valami csökken. Jaimeere is hogy ráijesztettek, hogy csökkent a mérete, aztán most meg hatalmas a baba.

Kép
barbi5
 
 


Sziasztok!
Én még csak irigykedem a mindenórásokra.Sok sikert a szüléshez!
barbi5 mi a XVII. Pesti út 247-ben v 474-ben találtunk olcsóbb dolgokat.Nem tudom pontosan számot de ahogy elagyod a lakott területet ott van bal oldalt egy telep van ott Renault bontó is meg minden,na ott van egy Babapalota.Nézd meg ott a matracot.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Most eltűnök egy kis időre. Szombaton este tudok legközelebb jönni, mert holnap cserepezünk, szombaton reggel 9-re pedig megyünk 4D-re Bp.-re.

Viszont addig is lenne egy kérdésem. Ti nem küzdötök sok gyomorsavval, nyelőcső égéssel? Nekem pár napja jött elő. Már nem tudom mit egyek, amitől nem ég. Ma vettem be Rennie-t, de nem nagyon akarok belőle rendszert. Tudtok valami jó tippet?

Mindenkinek jó hétvégét!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Betsy,
igen, sikerült mindent megvenni kivéve magunknak! :D
Nagyon jó ez a kép is Bencéről, szépen növöget!

Chris,
Nekem volt egy ideig gyomorégésem, gyomorsavam, egyenlőre elmúlt, de biztos van rá megoldás, de én nem jöttem rá. Én sem birtam semmit sem enni!

Bocsi, hogy nem tettem fel a táblit, de tegnap elmaradt a nagy rohanásban, ma meg nemrég lett netünk. Akkor mindjárt teszem is:

Kép

Most hirtelen ennyi telt tőlem, majd holnap jövök!
sirkici
 
 



Halihó!!!
Mielőtt lefekszem, dobok pár mai képet :lol:

Kép

Kép

Kép

Chris: nekem nem volt ilyen, nem tudok segíteni :oops: Jó cserepezést!!!

Barbi: Már készülget a kicsike :wink: Hiába - nem sok idő maradt :lol:

Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Jó reggelt! Megint itt! :D

Olik: De ééédes ez a Zozi fiú!! :lol:
Ja, hát igen. Ahogy írta Barbi, össze-vissza mérnek ezek!! :evil: :evil: Saját doki mit mond? Neki nincs a rendelőben UH? Vagy hogy is van ez nálad? A kórházba jársz hozzá? Én rohantam a saját dokihoz annak idején, amikor sikerült 1,4 centivel elmérni a buksit annak az állítólag nagyon jó UH-s fődokinak....... :shock:

Lányok, ne paráztassatok, hogy óriási a babóm, így is be vagyok tojva, hogy nem jön ki természetes úton. :? :? Mindössze arról van szó, hogy két héttel "előrébb vagyunk", szóval mindjárt 40 hetes méreteink lesznek.... 8) 8) 8) :lol: :lol: Ez így sokkal jobban hangzik, nem? :lol: :lol: Doki sem mondta, hogy gond lenne vele....

Chris: Nekem nem nagyon volt ilyen, de gyomorégésre valami gyógyvizet hallottam/olvastam....Majd megnézem, melyiket ajánlották.... Jó cserepezést! :)

Sirki: Kövi vizsg. - dec. 10, NST+ vizsgálat (ha addig meg nem szülök, de sztem nem fogok, most megint pihenő pályán vannak a jóslók...)

Barbi: Hűű, neked is itt az első NST iziben. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Ne félj Jaimee meg fogod tudni szülni! Nem olyan nagy csak ahhoz képest, hogy az elején mindig kisebbnek mondták a koránál. Ha meg véletlenül császár akkor meg már minden mindegy csak szedjék ki valahogy érzése van az embernek.

Kép
barbi5
 
 


JAIMEE: Meg fogod tudni szülni Rékát, ne izgulj. Nővérem picit alacsonyabb, mint én, viszont ugyanolyan vékony, és a kisfiát, aki 4250grammal született, természetes úton szülte. Bár persze sok mindentől függ, de Ti ügyesek lesztek!!! :lol:
CHRISTELL: Nagyon izgulok a 4D miatt! Gondolok majd Rátok, és kívánom, hogy olyan nemű legyen, amilyenre vágysz ;)
OLIK: Milyen nagy fiú már Zolika! Nemsokára 2 éves lesz! Hogy szalad az idő! Látom Te viszont nem sietsz a lefekvéssel! Tessék sokat pihenni!!! :lol:
BARBI: Peti továbbra is imádja a kisöcsit, nem zavarja, ha vele foglalkozom. Már csak egy hónap van hátra Neked is! Mi is lesz a neve a fiúcskának? Bocsi, ha már írtad..
Vendég
 



Jó napocskát mindenkinek!!!

Jaimee: Voltam a saját dokimnál rögtön, nála csak hüvelyi uh van, azt 12 hétig nézi. Neki nem jutott az eszébe, hogy ez elmérés lehetett, inkább azt mondta, hogy jöjjek 10 nap múlva, jobb félni, mint megijedni :? Amúgy ugyan ott rendel a klinikán, ahová uh-ra járok és nst-re fogok.

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 



Betsy: Általában korábban fekszem le, de tegnap vendégeink voltak, dumcsiztunk egy nagyot.
Én egy kicsit félek, hogy Zozi hogyan fog viselkedni a kis hugival. Mondjuk nagyon jó természete van, remélem nem lesz nagy baj.

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Olik,
nagyon aranyos Zolcsika, és mennyit nőtt már, igazi nagyfiú!

Jaimee,
nyugi, meg fogod tudni szülni Réka babát! Már nincs sok hátra!

Kép
sirkici
 
 


Gyabi, Bíbi, hol vagytok???

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jelentem itt vagyok, tegnap voltunk vizsgálaton, minden oké, volt szívhang is, kaptunk picike kis képet is, amiből persze még semmi sem látszik, de azért nagy becsben tartjuk ám. Következő uh dec.27.
Ja és jól átvágott a patikus, Nem volt Magne B6, csak valami hasonló a Bérestől. Vigyem nyugodtan, ugyan az. Ment a hasam 1,5 hétig, utána nem vettem be! Most rákérdeztem a dokitól, azt mondta abban dupla adag van, nem lett volna szabad reggel és este is bevenni. Még jó hogy rákérdeztem a patikában...
Nagyon szépek a babák és kismamák is!!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Íme, nem túl jó lett a kép, lehet majd szkennelem:

Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi: Dehonnem látszik. :D Apa mit szólt? :D

Jó kis patikus.... :evil: Még szerencse, hogy a magnéziumot nem lehet túladagolni. Pisivel távozik. Nekem különben a pezsgőtabi vált be a legjobban. Ha keményedtem vagy fájdogált a pocak, az hatott a legjobban. És a pihi.

Szedsz még valamit?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Szia Jaimee!
Elevitet és ezt a MagneB6-ot! Nem mondott mást...
Te mást is szedtél??
Mi az a szikhólyag??????? A fótón az van baloldalon felül, az a szabályos kör!!!! Azt mondta, hogy nem foglalkozzak vele...

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi,
nagyon is szépen látszik a babókád! Ez a patikus meg nem volt semmi, de mint Jaimee is irta még szerencse, hogy csak ment a hasad tőle!
A szikhólyagról ezt találtam: A magzat embrionális fejlődésének egyik stádiuma. Tehát az egy embrionális szerv. Nemtudom mennyit segitett, de az a lényeg, hogy annak lennie kell, jól mondta a dokid ne is foglalkozz vele, a legközelebbi uh-n már csak a babádat fogod látni! :D
sirkici
 
 


Gyabi: Nem akarok hülyeséget mondani, de az egy fejlődési fázis sztem..... Petezsák, szikhólyag, embrió...valahogy így jönnek sorban...de nem vagyok teljesen képben. :oops: :oops: Csak sejtem, mint macska az esőt... :lol: :lol: Nálad már mindegy, mert van szívhang, akkor van jelentősége, amikor még nincs, mert a szikhólyag létéből következtetnek arra, hogy téllllleg babát vársz. De ahogy mondtam, te már túl vagy ezen. :wink:

Nem, én még ennyit sem szedtem, a Magne B6-ot akkor kezdtem el szedni, amikor a 10-12. hét táján elkezdett fájni a hasam. Akkor is inkább csak szedegettem...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Köszi, Sirki, akkor nem is mondtam nagy hülyeséget. :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Gyabi: Tök jó különben neked, én 11 hetesen láttam először a Pindurt. De legalább nem stresszeltem magam, mi a frááász az a szikhólyag. :lol: Egy parával kevesebb...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Köszi csajok a segítséget, valami ilyesmit kapizsgáltam én is!!!!
Magától adta a doki, azt mondta benne van az árban, ha jobb kép lesz , akkor ad dvd-t is!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Én évek óta a Bérestől eszem a Magnéziumot + B6-ot! :lol: :lol:
Vendég
 


Bíbi bébi: Mire szedtél te eddig Magnéziumot + B6-ot? Én azt sem tudtam, hogy létezik ilyen... :D

Hát lányok, szülésnek semmi jele, a jóslók nagyjából abbamaradtak. Pedig minden este elmagyarázom Rékának, merre van a kijárat - bár sztem maga is tudja - de semmi. Piszok jól érzi benn magát a hármas 3-as ellenére....Talán mintha kevesebbet mozogna....de erre sem esküszöm meg, mert ha mégis mozog, akkor az sokszor kellemetlen, szóval erő az van benne...

Hétfőn NST, kívi leszek a méhszájra is, amilyen a formám tök zárt, pedig végig az volt az egyik parám, hogy hamar kinyílik majd....Hát meglátjuk.

Hajnali négykor az éjszaka 3. pisilésénél eszembe jutott, hogy mit is mondott a doki az Uh-nál: Szép hosszú végtagjai vannak a babának...SZóval hajnalban belémhasított, hogy ez azt jelenti, hogy nem valószínű, hogy 50 cm körüli lesz....Na neki is estem a komódjának, hogy hány 50-es rugit is vettem??? Megnyugodtam, hogy csak egyet, a többi 56-os és 62-es, 68-as...De visszaaludni persze nem tudtam, csak 7 óra körül.

Na befogom a szám, aprósüti recepteket vadászok karácsonyra.

Pussz mindenkinek!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


hármas 3-as=hármas lepény :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee, ez tök jó, hogy hosszú végtagjai vannak :lol: Én 180 cm felett vagyok, és legjobban a hosszú combjaimat csípem az egészből, jól jön ez egy lánynál :lol: :lol:

Amúgy azért eszem évek óta, mert mindig marha erősek voltak a vérzéseim, oszt állandóan fáradékony meg vérszegény voltam miatta, s azt mondta egy szívdoki, míg ez így megy, szóval a menopausaig :twisted: , szedjem a vasat meg a magnéziumot. ( Amúgy én Béres-párti vagyok, s van rá indokom is, de hosszú és túl tudományos :lol: )
Vendég
 


Jaimee,
ugye mindig van min parázni? De hogy mekkora lesz azon már tényleg ne izgulj! Igy téged olvasva azt hiszem felfedeztem Amerikát, bocsi ha szőkének látszom, de a ruhák mérete azt jelenti, hogy hány centis kb. a baba? Én eddig ebbe bele sem gondoltam... :oops: :D
sirkici
 
 


Sirki: :D Hát szerintem....Az tuti, hogy 50-es méret a legkisebb. Vagy nem? :lol: :lol: :oops: :roll: Sirki, ne zavarj össze amikor az utolsókat rugom. :lol: :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee,
igen, az tuti, hogy az 50-es a legkisebb, de a babák is általában akkorák mikor megszületnek, nem?

Chris,
mi volt a 4d-n???? Gyere már és mesélj! Tegyél fel képeket is, ha birsz!
sirkici
 
 


Sziasztok Lányok!

Megjöttünk a 4D-ről. Bocsi, hogy ilyen későn, de vettünk a Brendonban kismama nacit, és felsőt is.
Szóval 4D. Nagyon jó volt. Megvan mindene a babának, nagyon aranyos. Bizti tornász lesz. Úgy feküdt, hogy fogta a lábát maga előtt a kezével. Nagyon édes. :lol: Viszont nem volt valami együttműködő. Ugyanis az első 15 perc után elaludt. Hason, félig a gerincem felé. Úgyhogy a vizsgálat közben elküldtek sétálni, ettem csokit, ittam capuccinot, sétáltunk 15 percet. Visszaértünk, és picit arréb feküdt, de még mindig nem ébredt fel. De azért láttuk az arcát. :lol: A vizsgálat eljén nevetett. Teli szájjal. Nem csak mosoly volt. Utána pedig aludt, fogta a fejét és közben mosolygott. :lol:

Ja... És a nemére is kíváncsiak vagytok?
Hát... Szóval... KISLÁNY!!! :lol: :lol: :lol:

Mutatok képet is. Íme:
Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 



Chris: GRATULÁLOK!!!!!!!Kiscsaj, de jó :lol: :lol: Ügyesek voltatok :wink:


Gyabi: Én is a Béres b6+magnéziumot szedek, csak nekem mondta a védőnőm, hogy mennyit kell. Reggel-este 1-1felet szedek. Napi max 2 egészet lehet sztem.
Nagyon aranyos a kép, minden látszik :wink: Gratulálok a szívhanghoz :D nekünk is van ilyen "első sztár fotó", Imádom :lol:

Jaimee: Rékuci megvárja a Karácsonyt :wink: A fa alá akar kerülni ajándékként :lol: Hétfőn gyere a beszámolóval 8)

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Chris, ez nagyon klassz, gratulálok! :lol: :lol: Olyan édes volt a történet is!!!
Vendég
 


CHRISTELL: Nagy-nagy gratula! Így teljesüljön minden vágyad! Akkor kis Klára lesz? ;)
JAIMEE: Én úgy tudom, van 44-es méret is koraszülötteknek..
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?