Judy: Ügyes vagy, hogy elintézted a karácsonyi bevásárlást, nekünk még van dolgunk jócskán. De itt a hétvége mindjárt...
Pötty: Köszi!
Barbi: ??
Chris: Húha, tető alatt a kégli hamarosan! Az nagy lépés!!
Bíbi: Csini a pocakod nagyon!
Heni: Fotó??? Már nem sokáig tudlak benneteket követni, aztán eltűnök vagy fél évre...
Rólunk még: szóval erősödnek a jóslók, gondoltam is, hogy utoljára márciusban éreztem mensis görcsöcskéket, aztán megint itt tartunk. Szabályosan keményedem, elernyed a pocak, szóval készül, készül...Az orvos azt mondta, hogy bármikor beindulhat, de ő a jövő hétre szavaz, a 39. hétre. A mérete rejtély, ez a MINIMUM 3300 g elég csalós. Azt mondta, hogy hízni nem nagyon fog, írtam már, talán a lepény miatt gondolja ezt, tényleg már tiszta fehér az UH-n...MÉg emlékszem, amikor egy naagy fekete massza volt a 24-27. hét táján...Dehát az a dolga most már, hogy elindulásra bírja a kisasszonyt. Réka már nem nagyon rug, annál inkább nyújtózkodik, olyankor érzem az egész testecskéjét. A hátát, mindkét lábát....De szerinte még elfér....
Esténként eszembe jut, hogy mi lesz, ha nem fér ki rajtam és csaszi lesz a vége....hát meglátjuk, nem szeretném, jó volna megszülni, de végső soron az a lényeg, hogy ő egészséges legyen és nem az én szülésélményemnek van prioritása...Lesz ahogy lesz. Az bizti, hogy a dokim nem kockáztatós fajta, ha azt mondja, hogy csaszi, akkor csaszi.
Írjatok, lányok, hol vagytok???