Új privát üzeneted érkezett!

Lorca,
feltettem a képet, de nem mi nem vagyunk vele boldogok, mármint az üléssel, és kép sem volt jobb :(

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!
Mindenki a csizmáját nézegeti reggel óta?

Lorca

Neked se egy leányálom a reggeletek.Ilyenkor már ágyba se játszanak el?Én is olyan vagyok, este jó sokáig fenn reggel meg 7 elött ne szóljon senki.
Laurával is nem tudom mi lett reggeli 7-es szopija után még aludt 1 órát és most megint.Kiváncsi leszek mi lezs a délutáni alvásával :wink:

Csajok mondjatok valami jó recepteket mit adjak Laurának.Ria kajciját még én is megenném.Ti miket adtok?Én még mindig ott tarok,hogy krumpli és zöldségek,néha pipicici.
Na meg nem tudom holnap magunknak mit főzzek. :( Tanácsok?

KépKép
KépKép
dana 1

Sziasztok!
Azért írok Nektek, mert mostanra már rendszeres olvasótok lettem, és szeretném ha ez nem lenne titok előttetek. Nekem is hasonló korú a kisfiam (május 17-i) mint a Ti babáitok, igaz picit előttünk jártok, de nem mindenben:-) Mozgásban elég jók vagyunk:-) Egyelőre, ha nem bánjátok maradok továbbra is leginkább csak olvasótok, mert sok okossal nem tudok előállni pl babaülés ügyben sem. Azért egyet tuti tudok, a babakajás üveget higiéniai okokra hivatkozva nem váltják vissza. Persze ha ahhoz, hogy szívesen fogadott "passzív tag" maradhassak, szeretnétek még néhány "adatot" rólunk, szívesen, akár fényképet is, csak hogy ne legyen olyan érzésetek, mint amikor a buszon hallgatóznak bele a beszélgetésetekbe. Ja, és nagyon köszönöm az egymásnak adott tippjeiteket, tanácsaitokat, nekem is nagyon sokat segít, sőt, a nemalvásról szóló jelentéseiteket is, a "nehéz napokon" ez tartja bennem a lelket, hogy nem csak a mi babánk nem aluszza át az éjszakát fél évesen. Szóval üdv mindenkinek, és tényleg, ha jobban veszi ki magát a "kukucskálásom" úgy, hogy ha picit jobban ismertek, szívesen.
Szilvi+Ábris
maszi

Lorca, ez az?

http://www.origo.hu/auto/20071011-gyere ... arlas.html

A télapó FP szerszámpadot hozott Boldinak (vagy inkább nekem, h lekösse magát..) :lol: Tetszik neki, de nem rendeltetés szerűen használja...

Maszi, szia, írhatnál is nyugodtan, miért csak olvasol? :)

Kép
Kép
agiboldi

Peti!!! Boldog 9.-et!!! :D

Kép
Kép
agiboldi

Petinek boldog 9-et!
Ágiboldi

milyen az a szerszámpad?

Maszi
szia!Én is nem rég kezdtem írni,és olvastam is igaz nem sokat,de gyere te is írj.

Csajok merre vagytok?Bezzeg mikor ráérek senki sincs! :cry:

KépKép
KépKép
dana 1

Dana, ilyen:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =8&whid=25

csak a tesco stb helyeken sokkal olcsóbb!!

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi

Ez nagyon jól hangzik.Bezzeg én itt nem láttam ilyet.Tetszik neki?
Dolgozol?Ilyenkor Boldi mit csinál?

KépKép
KépKép
dana 1

Orsi,
Az is jó infó, ha nem jó! Mármint nem neked, de legalább én nem veszek olyant. :oops:
Ááááá, elfelejtettem a belépési kódot. :oops: :oops: :oops:

Ágiboldi,
Köszi a linket. Ezt nem olvastam, de ez is jó. :D Volt egy olyan, ahol márkára lebontva voltak.

Mintha sok baj lenne ma velem...

Maszi,
Üdvözlet itt. :P
Írjál nyugodtan. :wink: Info és kép jöhet. :D

Dana,
De, Szabi eljátszik az ágyában, csak épp én is benne vagyok. :twisted: Nati meg azonnal csatlakozik, ahogy felébred. :lol:

Nem is említettem, hogy reggel felé Szabi megpróbálta kinyomni a szemem. Valahogy olyan idétlenül dőlt el, hogy pont eltalált. :evil: A legjobb, hogy 2x egymás után megcsinálta. Ez új, ilyent még egyik sem produkált. :lol:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Peti köszöni a köszöntéseket! :D

Lorca,
Nekünk Römer King ülésünk van. Teljesen jó, szerintem puhább mint a hordozó volt. Dönthető, de nem fekszik, de így is jól alszik benne. Mondták már erre a típusra, hogy fapados, de nekünk semmi bajunk vele. Fotónk még nincs ahogy a Peti nézelődik benne, de majd csinálok.

Maszi,
Szia! Várjuk a hozzászólásaid és a képeket!!! :D

Dana,
Milyen kajcsikra gondolsz? Főétel vagy csak nasi, uzsonna, tízórai?

Nálunk semmit nem hozott a Mikulás Petinek. :oops: Na jó egy mikicsomag, de semmi játék. :oops: Majd kap a nagyiktól. :oops:
Vendég

Sági,
Minden infó nagyon jó. Olyan érzésem van az üléseket nézegetve, mint egy nagymaminak, akit bedobtak egy hi-tech discoba. :oops:
Most a Römer, Recaro és a Maxi Cosit nézegetem, de nem vagyok okosabb. :? Ráadásul lehet, hogy mégiscsak kéne venni egyet Natinak is. :oops:

Kép KépKép
lorca

Petinek Boldog 9. hónapot! :D És finom a zizi? :lol: Múltkor Brigi egy sima háztartási kekszet csent el, mikor az almás sütidet (Nem a Petiét) csináltam. Bevágta az egészet! :oops: :lol:

Ágiboldi
Nagyon tuti a szerszámpad. Ugye nem gáz, ha Brigi is fog fiús játékot fog kapni?

Maszi
Engem nem zavar, ha olvasol. De képeket szívesen nézek! :D Ill. természetesen ha akarsz írj! Kíváncsiak vagyunk!

Lorca
Besafe ülésünk van. Felteszem a képet a picasára. A jelszó meg van már? Meg vagyunk vele elégedve. És Brigi is újra megbékélt vele. Ebbe sem fekszik, de asszem a Concordon kívül talán egyikben sem fekszik. Azért elég jól dönthető. Ebben is jókat alszik Brigi. :D

Sági és mindenki
Engem is érdekelnének kajcsik. Főleg főételek. De más is jöhet. :wink: És tudja vki, hogy lehet a rízst úgy aprítani, mint az üveges kajákban? (Kicsit darabos)

Briginek sem hozott játékot a Mikulás. :oops: De nálunk csak mindig is csoki és gyümik voltak az ajándékok. Brigi is kapott babakekszet és gyümit is. Meg igyekszem ma még többet játszani vele. De ne szokja meg, hogy a Mikulás is játékot hoz.
lora7

Teljesen megértelek. Én is a Recaro és a Römer között vaciláltam és nem is tudom megmondani miért a Römer nyert, talán a tuti törésteszt miatt. Volt aki azt mondta, hogy minek egy ilyen ülés ha nincs hozzá jó autó. Hát pontosan azért ha a kocsi esetleg törik azért a gyerek maradjon és ne az ő ülésén múljon a dolog. Ha Volvonk lenne pont akkor lenne jó mondjuk egy Chicco vagy PC...Ezzel természetesen nem mondom, hogy azok nem jók.
Vendég

Lora,
Tudsz írni egy jelszót? Majd ráírom a monitorra, hogy ne kelljen még egyszer elkérni.

Sági,
A kocsink messze nem biztonságos. :? De legalább keveset használjuk. :lol:

Kép KépKép
lorca

Lora,
anno nálunk is csak csomag volt meg banán és narancs ami akkoriban csak télen volt és mi baromi örültünk neki. :D
Mostanság ez a dolog már nagyon elszállt szerintem. A keresztfiam tegnap az anyukámtól megkérdezte, "hogy te nem hoztál nekem játékot csak csokit?". Természetesen ez is nevelés kérdése, de nekem azért ez már túlzás, ezt nagyon szeretném elkerülni!

Recept: Tőlem vártok aki hippel eteti a gyerekét?! :lol: :shock:
Na jó szoktam főzőcskézni, majd összeszedem és leírom, de most a szórakoztató funkciómban kell lennem.
Vendég

Sziasztok!

Cipő ügyben úgy döntöttem, hogy nem veszek, amig min. 3 métert nem megy egyedül, kapaszkodás nélkül.Ha mászik akkor úgysem csinálna cipő semmit, akármilyen is van a lábán, inkább csak háétráltatná a mászsát.Meg szerintem sem jó, ha korán meg van támasztva atalpa, az izmknak maguknak kell kialakulniuk, megerősödniük.Punktum. :lol:

Lorca!
5 ébredés?Részvétem. :(
Akkor csak halkan mondom, hogy Emili átaludta az éjszakát, este 8tól reggel 6ig!Fél7kor volt reggeli, majd visszaaludtunk 8ig!De meglesz ennek a böjtje :lol:

Sági!
Nagyon jók a képek!
Én is váérom már aholnapui bulit.
Petinek boldog 9.-et!

Maszi!
Üdv, mesélj nyugdtan magatokról! :wink:
Képek is jöhetnek.

Lora!
Rizst próbáld szanaszéjjel főzni, majd turmixolni a többi zöldséggel, hússal.Ha van mellette más is, nem csak a rizs, akkor talán jobban szétesik.
A babaszoba.hu oldalán vannak babakaják, ott ki van számolva atápérték is, meg ilyesmik.

Mai torna jobb volt mint tegnap, de így is sokat sírt.Most alszik, én meg lépek vasalni :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Szerszámpad szerintem lányoknak is jó! :) Meg egyébként is a fiús ajándék. És fordítva is, azt olvastam, h egy fiúnak is legyen legalább egy babája...

Mikulás nálunk se szokott játékot hozni, és nem is fog... csak ezt már mindenképp oda akartam neki adni és mégiscsak jobb volt így mint egy hétköznap, karácsonyig meg nem bírtam ki :lol: (úgyse fog emlékezni rá h a télapó hozta)

Kép
Kép
agiboldi

Dana, elfelejtettem válaszolni, igen, dolgozok. Ma még mázlim van mert itthon van Boldiapu... És remélhetőleg a jövő héten is 2 nap, mert még van szabija, amit nem vihet át jövőre, és nem is fizetik ki... bár annak se örülnek, h most kiveszi :shock:

Kép
Kép
agiboldi

Lorca

Választottál ülést?Vagy még nézegetsz?Nalunk a szembenyomósdi a fiamnak volt divatja.

Sági

Főleg főételek érdekelnek,mert még se hagyma,olaj stb...nem vezettem be :oops: Most mér kellene.De a többi is érdekel.

Laurának se hozott semmit,de Dani kérdezte mit kap erre gyorsan elővettem egy csörgős rágókát a karácsonyi ajándékból. :oops:

Rakok fel képet ha sikerül Télapóval

Kép

KépKép
KépKép
dana 1

Dana
És megismerték a sógorod? Le sem tagadhatnák, hogy testvérek. :D Az álluk tök egyforma.

Ágiboldi
Akkor most már tényleg úgy van, hogy nem lehet egy napot sem átvinni? Nagyon örülnék, ha a párom ki tudná venni az idei szabijából jan. első hetét. A jövő évi szabit már sajnálja megkezdeni januárban.

Szóval mikor megyünk forraltborozni?
lora7

Sikerült bejutnom az albumokba. Jelszóval már a második próbálkozásra sikerült. :D

Pankaa,
Este f9ig volt 5 ébredés :lol: Az éjszaka többi részét nem részleteztem. :lol:

Dana,
Ááá, semmi ülés. Az ilyeneket nagyon meg szoktam rágni, azután egy hirtelen ötlettől vezéreltetve nem csinálok semmit. :roll: Csak kaptam anyukámtól pénzt rá karácsonyra, úgyhogy mégiscsak kéne valami. Csak nem merem megmondani neki, mennyiért akarok venni. Ugyanis neki a Spáros 20on akárhány ezres már jónak számít. :?

Kép KépKép
lorca

Lorca!
Már értem. 8)

Dana!
Én mindenfélét főzök Emilinek, dinsztelj olajon hagymát, tedd hozzá a zöldségeket, párold meg, süssél kicsi husit is, majd turmixold össze.Lehet ble főtt tojássárgáját is tenni, májat.Én tápival csinálom a tejes" rántást.Tömören ennyi. :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Petinek boldog 9-et! Most pont annyit volt bent, mint kint - ilyen sem lesz többet! :wink:

Boldinak a büszke szerszámpad-tulajdonosnak sok önálló munkával eltöltött órát kívánunk! :wink: N jól néz ki, Gergő bizti irigy lenne, ha látná, úh nem mutatom meg neki. :lol: Szegénykének csak zoknit meg harinacit hozott a Miki. Ja, meg egy műa bögrét, h önállósulhasson. :roll: Igazából ezeket amúgy is megkapta volna, de így legalább mondhatjuk, h hozott vmit a Mikulás. :lol:

Babaülés: a miénk jól mutat a szekrény tetején, mást egyelőre nem tudok róla mondani. :lol:

Ajándékozás: n egyetértek Ságival abban, h a Mikulás hozzon két mandarint egy marék földimogyorót, meg egy kis csokit, de nem kell előkarácsonnyá tenni. Mondjuk az én családom idéntől megkezdi a karácsonyi ajándékdömping leépítését is, ami nekem nagy könnyebbség és nem is az anyagi oldaláról van szó, hanem arról, h ép elmével vészeljük át az ünnepeket, és megpróbáljunk tényleg ráhangolódni az ÜNNEPRE. Mindenki számára igen megterhelő órákig tolongani a bevásárlókp-okban, csak mert MUSZÁJ még venni VMIT a nagynéninek vagy akárkinek. :roll:
Vendég

És hogy ez a nap se teljen el körkérdés nélkül: mit lehet játszani egy ekkora gyerekkel, ha már túl vagyunk a mondókázós "gyí te paci"-s részen? Léci, léci írjatok vmit, mert nekem már "gyerektelenül" is ez volt az egyik nagy parám, h én nem tudok ilyen kicsikkel játszani, mi lesz ha gyerekem lesz! :shock: :oops: :oops: Eddig nem volt gond, de most már látom rajta, h igényelné a közös játékot, de fogalmam sincs, h mihez kezdjek vele. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Pann!
Pont az előbb olvastam ezt:
"A pénzcsörgéstől nem hallani az angyalok csengettyűit..."
És ez mennyire igaz!Ebben minden benne van.
Nekem is elegm van az erőltetett ajándékozásból.Régen más volt a karácsony, akkor nem volt iylen választék, és sokszor egy-egy baba, vagy játék ára olyan volt, hogy karácsonyra összespórolta a család, ezért az tényleg ajándék volt.
De ma már megvesszük évközben azt ami kell, van kínálat is, így ilyenkor már nem poénos sokszor az ajándék, mert úgyis megvettük volna, csak épp karácsonyt ír a naptár. :?

Körkérdés:van egy könyv, az a címe, Anya taníts engem.Ebben hónapról hónapra vannak készségfejlesztő jétékos foglalkozások, 6 éves korig.De más könyvekből, netről is találsz ilyen jellegű dolgokat.
Emilivel még csal albdázunk, gurítgatjuk egymásnak, de ez is csak pár perc, utánna megunja.Szoktam lógatni, himbálni, nyúzni, ezekt szereti.Kukucsolós is jó neki.

Kép
pankaa

Pann,
Mi sokat állunk az ablakban. Lenyűgözik a kocsik és a függöny. A tükör nagy kedvenc, főleg meztelen lábakkal. Néha elé szórok a földre egy kis kölesgolyót, azt felszedegeti. Ha zacskót teszek a fejére, vagy egy textilpelust, az már legaláb 10 mp. Birizgálom az orrát, fülét, brümmögök hozzá. Előveszek valami egyszerű dolgot, mindjuk egy kanalat, elé koppintok vele, azután olyan fél méterrel arrébb rakom. Már a mászás is idő :) A legjobb tippem, lepasszolni anyósomnak. :wink: Én sem vagyok egy nagy ász. :oops: Most csak ilyesmik jutnak eszembe.

Holnap elcsaltam Timocskát. Van kedve valakinek még csatlakozni? Nem kell bejelentkezni sem, csak a szokásos 10 körül megérkezni. Kb már mindenki tudja a címemet, telefonszámomat. Remélem persze, hogy nem ma éjszaka történik valami kirívó. :wink: Babakocsit azért be lehet tenni, nem csak kenguruval lehet jönni. :lol:

Kép KépKép
lorca

Lorca! Jó ötlet, lehet, h mi csatlakozunk Timohoz. :D
Vendég

Sziasztok!

Dana,
Nagyon jók a mikis képek, nagyon helyesek a gyerekek és tényleg nagyon hasonlítanak egymásra.
Recept: Panka tökéletesen összefoglalta a lényeget. Ha főzök akkor általában olyat amit amiből magunknak is főzök: paradicsomleves sajttal, sóska krumplival, rizses husi zöldségekkel, máj krumplival és almával, turmixok, tejbegríz, zabpehely rizstejjel, zsemle+sajt, na meg természetesen üvegesek. :wink: Hirtelen ennyi.

Pann,
Én mostanában egész nap képes vagyok játszani Petivel. A reggel szinte mindig a kocsik tologatásával kezdődik, akkor én még csak az ágyból figyelem. Majd jön sorba minden ami van. Dobáljuk egymásnak a labdát, hintázunk, mesés könyvet lapozgatunk, olvasunk, mondókázunk, közben megnézzük Thomast és Elmot a tv-ben, nagyon menő még a csipesz ki-be pakolása a dobozból, most menő még a formaberakós amibe már egyedül beleteszi a formákat ha odafordítom neki a lukat és akkor még emellett egyedül is szórakozik, a konyhában pakolgatja a kistepsiket a sütő alól, a fürdőben játszik a vizijátékokkal és segít ruhát válogatni a mosáshoz... Nálunk ez megy meg sok más ami csak hirtelen jut az eszembe. Egy dolog amivel nincs problémánk és szerencsére ezt már én is élvezem. :D

Ma is találkoztunk a Mikulással. :D Egy kicsit elkéstünk, lemarartunk a műsorról, de csomagosztásra odaértünk. :lol: Utána volt egy zenekar akik szórakoztatták a gyerekeketv és a felnőtteket is. Valami csúcsszuper volt!!! Ha Peti nagyobb lesz akkor biztosan fogunk járni a fellépéseikre. Tudom ajánlani mindenkinek akinek nagyobb gyermeke van! Az együttes neve Alma, három srác. Ismeri őket valaki? Már van 3 lemezük, azt tuti beszerzem.
Vendég

Lorca,
Előfordulhat, hogy betoppanunk mi is egy rövid időre. :wink:
Vendég

Pann, Sági,
Remélem, sikerül eljönnötök. :D

Kép KépKép
lorca

mi is ma találkoztunk Mikivel és Lea nagyon bátor volt :lol: majd mesélek de most mennem kell aludni , nem túl jó éjszakán vagyunk túl :cry:

most csak lorca kedvéért a tesztek...

http://www.adac.de/Tests/Kindersicherun ... C1DF332805

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Nagyon kedves a fogadtatás és az érdeklődésetek is, akkor pár szó elöljáróban, kép az meg később, elsőre most nem is találtam megfelelőt:-) Magunkról: én 164,5 cm magas, barna hajú, sportos lány vagyok...:-) Baba meg megfelelő súlyú és méretű, sikerült fél évre megduplázni a kezdő súlyt (állítólag ez a követelmény:-) ami 4 kg volt. Mármint a kezdő súly. Császár lett a végünk, de előtte próbálkoztunk egy fél napot. Fiúcska nem nyugodt fajta, márhogy mozgékony is, meg ha sírni kezd, akkor még mindig bennem a kezdeti para, hogy bármit teszek, nem használ, volt, hogy a cici se jött be, pedig nem volt hasfájós. Azért sokat javult a helyzet. Már kóstolgat mindenféléket, főleg babakaját, meg amit kikövetel a mienkből, de a pankaa féle gyors receptnek köszönhetően hátha lassan elkezdek főzőcskézni is.(Eddig nem volt erősségem, bár Pár válogatása sem inspiráló.) Azért még anyatejet is fogyaszt bőséggel, éjszaka pedig ha csak hármat kel, az jónak számít. Persze nem volt ez mindig így, eleinte egyszeri ébredéssel is beérte. Nappal össze-vissza alszik még, igyekszem rávenni a de-du egyre, de ha rövidre sikerülnek, akkor extra alvás is van. És ez az általános, a nappali alvásai csak ritkán hosszabbak hnegyed óránál. Ami viszont erőssége, az az izgés-mozgás, már föláll mindenhol (falnál is oda tapasztott tenyérrel), helyet meg négykézláb változtat. Ma már fölkelt kétszer, de még nem alszom, így belefér. És Ő is a rekedt fázisba lépett kétnapnyi taknyolás után.
Azért gondoltam, hogy inkább csak olvasok, mert elég össze-vissza tudnék csak reagálni, szétszórtságom miatt, illetve a fölbukkanásaim rendszeressége sem garantálható. De ha így is jó, akkor szívesen jövök néha.
Szilvi + mostéppalvó Ábris
maszi

Halihó!

Nálunk volt ma Mikulás! Akkora öröm volt ez Lucának, hogy hihetetlen. Eddig az ideit élvezte legjobban. Kapott meséskönyvet-Az Anna és Petit-Hogy ez milyen jó kis könyv....
Többgyerekeseknek-javaslom megnézésre- kistesó születése a téma meg a kiscsalád mindennapjai, csupa olyasmi, amit mi is pont így csinálunk. De legjobbak az illusztrációk.
Illetve télapó ajándék, hogy megyünk szombaton bábszínházba ketten. Berci 2 banánt kapott a télapótól :D

Ajándékdömping karácsonykor- Mi otthon ezt úgy oldottuk meg, hogy karácsonyra húzunk, testvéreim és párjaikkal. Így egyvalakinek kell jó ajándékon gondolkodni. Persze gyerekek, anyukám kap ajándékot mindenkitől. De pl. egy könyvet, vagy ilyesmit.

Sinupet- olyankor igazán jó sztem, ha köhögés is van, illetve sok orrváladék, vízes orrfolyásra felesleges.

Kiscipő-annak idején, magam sem tudom mért, vettem egy első szandit a Lucinak, hát arra volt jó, hogy felbukjon benne. Akkor tanult meg járni és nagyon zavarta.

Körkérdés-ugyanezek, amiket írtok, sok állathang utánzás. Ez most vicces neki. Meg újabban kezdem a meséskönyvben, pl. Mondókáskönyvben mutogatni- babát, állatokat, de csak egyszerű babanyelven.
Amúgy most egy szép korszaka van Bercinek, ilyen volt kb. 3-6 hónapos kora között, és most újra, állandóan mosolyog, egyedül játszik sokat, pakolgat. Persze ha ott vagyok a látószögében.

Maszi-Szia Neked is!

Köszönjük a köszöntést a 8 hóhoz! Petinek pedig szintúgy további szép fordulókat kívánunk.

Nem olvastam néhány oldalt visszafelé- lesz akkor össznépi tali vagy sem?

Bella

Kép

Kép
bella2

Sziasztok!

Látom írjátok Timi megy Lorcához.Mi van vele?Miért nem ír?Ahogy visszaolvasok mindig ő volt az első.

Lora

Megnéztem tüzetesebben a képet.Tényleg,igazad van. :oops: Pici kori képeit raktuk össze nekik azon nagyon hasonlítanak,egyik szőke másik barna. :D

Lorca

Mikor Daninak kellett vennünk ülést anno az Anyósom ugyanezt csinálta.De ő még meg is vette az 5000ft-os hungarocel ülést,hogy abba jól fog ülni Dani. :twisted: Nem messze tőlünk az egyik faluba van kis parasztház nagy telekkel oda szoktunk lemenni és az egyik útra beleraktam Danit.Szegény 2 perc múlva az ölembe került.

Panka,Sági

Köszi a recepteket.

Pann

Jól leírta Sági én is ezt szoktam csinálni legalább megy az otthoni munka is. :D Csak egy jó tanácsnak:Én szekrényekbe nem engedtem be,hanem elé raktam pár dolgot.

Sági

Milyen dalokat énekelnek?

Ajándékozás:
Én nem szeretem ha sok mindent kap a gyerek mert már tanultunk belöle.Ők még szerintem megelégednek egy-kettő játékkal.Meg nem is tudnak játszani velük ha sok van és a végén csak a doboz aljára kerül. :evil:

KépKép
KépKép
dana 1

Mazsi,
Köszi :D Most megdolgoztattam a pár németül értő agysejtemet is. :lol:

Bella,
Egy napos késéssel ugyan, de boldog hófordulót! :D

Szilvi,
Vonalzót is csinálj, ha ráérsz. Segít. :wink:

Kép KépKép
lorca

Lorca, nagyon kedves tőled :) , mi ezt most kihagyjuk mert Boldi még taknyos, nem taknyolunk rátok! :) Kérünk képet, beszámolót!

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Na én vagyok az első ez is ritka!

Lorca! Meddig lehet menni hozzátok? Mert úgy tudom Nati alvásához van kötve. Mert mi szivesen mennénk de csak du 2 után érnénk oda. Gondolom az már nem olyan jó. Mindenképpen arra megyünk mert megyek az AP-be telefont venni magamnak. Elromlott a mostani :twisted: Hát nem ezt kértem volna karácsonyra :?

Maszi! Üdv gyere többet! :)

Na borocskás séta mikor?

Május! Akkor szerdán számíthatsz ránk. :)

KépKép
csongria

Körkérdés! Nehéz... tapsolás, mondokázás, könyvnézés, táncolás,labdázás, tárgyak letakarása(hova tünt), együtt teregetés, hajam tépése húzása, belebújás(ez a mániája) :D

KépKép
csongria

Sziasztok!

Lorca,
Sajna apa csinált nekem programot. :evil: Igaz van benne egy AP is, de sajna délután meg már sietnem kell haza. :cry:

Dana,
Számomra ismeretlen gyerekdalok. Lehet, hogy az ő szerzeményeik, de valami nagyon klassz kis pörgős műsort hoztak össze a gyerkőcöknek. A gyerekek állva, sikítozva tomboltak. Az azért jelent valamit!

Igen akkor borocskás séta legyen szerdán? Délelőtt lenne jó menni, mert akkor még babakocsival is közlekedhető a terület és még nézelődni is lehet. Én du 3 körül voltam akkor már szinte semmihez nem férsz oda és csak kerülgetni kell a tömeget, mert természetesen ők nem kerülnek ki téged!
Vendég

Emilinek csináltam copfot: Kép

Kép
pankaa

Timocska nem jön, Lillus beteg, hasmenése van. Ilyenkor télen elég nehéz egyeztetni. Így akár lehet nálunk a jövő héten a nagytali, biztos nem leszünk többen, mint úgy általában. :lol:

Csongria,
Nati 2 körül alszik el, utána már nem az igazi nekünk :( . De gondoltam egy Szabis csavargásra délután. Ha összejön és AP az irány, megcsörgetlek, hogy ott vagy-e. Megpróbálom alvó Natim anyukámra bízni. Nem tudom, mennyire kapható rá.

Kép KépKép
lorca

Timi!
Lillusnak jobbulást!Nagyon rossz lehet a hasmenés, gondolom mindenkit megvisel. :(

Kép
pankaa

Akkor ezzel eldőlt a kérdés. Eddig dilemmáztam, h mi legyen, menjünk, ne menjünk, de akkor elhalasztjuk.
Gergő igen nyűgi ma vmiért (sőt néha kifejezetten hisztis :shock: ), és éjjel is 5x kelt, úh vmi van (front, fog, fejlődési ugrás, stb). :? + a kocsimért is el kell menni a szerelőhöz kora du., úh van baj elég.

Szerdai Vörösmarty tér: én benne vagyok! :D :D :D
Vendég

Lorca! Mi kettő körül indulunk az AP-be. A 67V pótlóval a keletibe. Nem jó a telóm nem tudok hívást fogadni de az sms az jó :wink:

Pann bizti van valami mert fáj a fejem :(

Panka! Nagyon helyes Emili a képen. :D

KépKép
csongria

Pann!
Ha ez vígasztal Emili is nyűgös, reggel toporzékolt, és éjjel is kelt, még evett is. :? Én a frontra fogom, akkor szokott megzakkanni :lol:

Kép
pankaa

Nem lehetne 13-án a borocskázás???? Léccci, léccciiiii!!!!! :? :)
Vendég

Sági! De lehet 13.-án mert 12.-én valami fővárosi ringatóra hívott Május oda megyünk! :D

KépKép
csongria

A 13. nekünk is jó! Legyen akkor!!

Kép
Kép
agiboldi

Szerda az 12-e?? Tényleg. Akkor nem is jó, mert akkor van a Műpa- ban a Ringató. Bár mi oda csak akkor megyünk, ha addigra levizsgázik az autó, mert az 1-es villamoson nem szeretnék olyan sokat utazni Gergővel. Na meg - jut eszembe - fel sem tudok rá szállni babakocsival. :x Nagy örömmel szoktam olvasni ez ügyben a BKV nyilatkozatait, miszerint úgy vásárolnak új járműveket, hogy babakocsival is használható legyen. Remek példái ennek a politikának az "új" Hannoveri villamosok. :evil: :evil: :evil:

Lényeg a lényeg, akkor Vörösmarty tér CSÜTÖRTÖK délelőtt!!!
Vendég

Sziasztok!

Nálunk is nyüglődés van.Már 5-kor kelt és kérte a kaját :shock: és 2-szer 45 percet aludt,de sehol se jó neki.Most Apa próbálja elvonni valamivel a figyelmét,de csak nyügösködik.És képzeljétek ma előszőr fél órán keresztül cicin beszélgetett. :shock: Csak tudnám mit csináljak vele.
Nálatok is szokott kaja közbe beszélgetni?

KépKép
KépKép
dana 1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?