Halihó!
Nálunk volt ma Mikulás! Akkora öröm volt ez Lucának, hogy hihetetlen. Eddig az ideit élvezte legjobban. Kapott meséskönyvet-Az Anna és Petit-Hogy ez milyen jó kis könyv....
Többgyerekeseknek-javaslom megnézésre- kistesó születése a téma meg a kiscsalád mindennapjai, csupa olyasmi, amit mi is pont így csinálunk. De legjobbak az illusztrációk.
Illetve télapó ajándék, hogy megyünk szombaton bábszínházba ketten. Berci 2 banánt kapott a télapótól
Ajándékdömping karácsonykor- Mi otthon ezt úgy oldottuk meg, hogy karácsonyra húzunk, testvéreim és párjaikkal. Így egyvalakinek kell jó ajándékon gondolkodni. Persze gyerekek, anyukám kap ajándékot mindenkitől. De pl. egy könyvet, vagy ilyesmit.
Sinupet- olyankor igazán jó sztem, ha köhögés is van, illetve sok orrváladék, vízes orrfolyásra felesleges.
Kiscipő-annak idején, magam sem tudom mért, vettem egy első szandit a Lucinak, hát arra volt jó, hogy felbukjon benne. Akkor tanult meg járni és nagyon zavarta.
Körkérdés-ugyanezek, amiket írtok, sok állathang utánzás. Ez most vicces neki. Meg újabban kezdem a meséskönyvben, pl. Mondókáskönyvben mutogatni- babát, állatokat, de csak egyszerű babanyelven.
Amúgy most egy szép korszaka van Bercinek, ilyen volt kb. 3-6 hónapos kora között, és most újra, állandóan mosolyog, egyedül játszik sokat, pakolgat. Persze ha ott vagyok a látószögében.
Maszi-Szia Neked is!
Köszönjük a köszöntést a 8 hóhoz! Petinek pedig szintúgy további szép fordulókat kívánunk.
Nem olvastam néhány oldalt visszafelé- lesz akkor össznépi tali vagy sem?