sziasztok
azt hiszem, ez a nyar mar csak ilyen. Meghint nem nagyon lesz idom visszaolvasni, pedig igyekszem. Mar ket napja probalkozom, de meg nem ertem a vegere (pontosabban az elejere).
Igy most inkabb bejelentkezem.
Elli mult het elejen megtanult maszni, azota ezt mar tokelyre vitte es szelsebesen "szaguldozik" a lakasban. Csak a kuszobok alljak utjat. Ott lelassit, de atjut!
Es kepzeljetek, ha este mondom neki, hogy megyunk furodni, akkor bemaszik a furdoszobaba es felkapaszkodik a zuhanytalcara. Siman felterdel mar es turelmesen var.
A legujjabb atrakcio az nalunk most az, hogy iszik a zuhanyrozsabol furdes kozben. Nalunk csak zuhanytalca van, es eleg keves viz fer bele. Meg a kisasszony mostanaban mindig kihuzza a dugot is, ezert folyamatosan megy a viz a zuhanybol. Letesszuk ele es azzal jatszik, hogy froccskoli mindenfele. Egyaltalan nem zavarja, ha az arcaba megy a viz (szerintem az uszas miatt) es tegnap reggel kitalalta, ha lehajol, akkor ihat is belole. Azota iszik.
Kicsit aggodtam a meleg viz miatt, de nem hajtotta meg, szerencsere.
A masik nagy ujsag, hogy kedden reggelre (vagy elobb? ) kijott az elso foga. Ami a csucs ebben, hogy ugy vettem eszre, hogy megkoccant a kanal rajta.
Szoval semmi nyuglodes meg felebredes nem volt. Siman vegigaludta az ejszakakat, a kerdeses napon pl este 1/29-tol reggel 1/2 6-ig, akkor szopizott es aludt tovabb 7-ig.
Most mar nem eszi a homokot a jatszoteren, hanem kivalogatja a kavicsokat es a fadarabokat es csak azokat tomi magaba. Ingatja a fejet, hogy nem-nem es szepen bekapja. De ami a jo, az az, hogy ha nem izlik neki, akkor kikopi. Kiveve, ha feltapad a szajpadlasara, mint az ujsag pl.
Egesz sok mindent megtanult most ket het alatt. Vegre kezdi tudatosan hasznalni a pá-pá-t. Ha elmegy reggel az apja, akkor integet, hogy pá-pá , aztan szettarja a ket kezet es kzli, hogy eeee.
Tegnap reggel villamossal ment a derjem es Elli megfigyelte. Azota ha villamost lat, akkor integet se eee-zik, nekem meg mondanom kell, hogy igen, apa elment dolgozni.
Nyuszi,
mar akartam kedtezni, nalatok hogy megy ez a dolog. Ha te beszelsz Emiliaval, akkor mint mondasz az apjara? Apu vagy daddy? Mert nalunk a ferjem azt mióondja magara meg ram, hogy mami es papa, en meg anya es apa. Es Elli mar kezdi gyakorolni az anyat
legalabbis en hallom
Rit, meg nem olvastam el a macskakaja eves elejet, de elmondhatom neked, hogy Elli is megkostolta.
En elotte (meg regebben) megbeszeltem a dokival, hogy hagyni kell megkostolni, aztan ugyse izlik majd es kesz. _Na en hagytam hogy bekapja (de azert kiszedtem a szajabol , mielott lenyelte volna), erre a lanyom ment a kovetlezo falatert.
Hiaba, odavan a husiert nagyon. Ja igen ez konzerv volt.
Azota en kategorikusan tiltom neki. Tokeletese erti mi a nem es lassan azt is tudja, mit nem szabad de tul nagy a kisertes!
most elkuldom, es megyek spenotot fozni, mert lassan felebred a mano es meg nincs kajaja.
Talan meg tudok jonni majd.
macsek