Új privát üzeneted érkezett!

Lányok ez még a múltkori privikör vagy egy újabb? Mert ha az utóbbi, akkor én sem kaptam....

Na utánaolvastam 1 kicsit a Reductilnak, régen télleg fasxa 38ért dobták a 10mg-osat (van15ös is).Na a lényeg, hogy egy csomó gyógyszer mellett nem lehet szedni, meg csomó gáz mellékhatása lehet, terhesen, sopisan sem szedhető és az autóvezetést sem ajánlják mellette. Ja és gyengus májúak meg veséjűek se kisérletezzenek vele. Szoros EKG-követés javasolt. Nem is értem mért lehet csak úgy kapni...bizti hulljon a magyar cimszóval...Szóval én nem tudom, de nem hangzik jól. Gondoljatok a gyerkőcökre, ők biztos inkább husibb, vagy hosszabb idő alatt lefgyó, akár néha kicsit idegeskedő anyucit szeretnének, mint mostohát, hm???

Anno mikor a tf-re jártam egy képzésre, volt ott 1 csaj és ő úgy fogyott le, hogy a tf aulájában van egy sportbolt és ott ilyen fehérjeporokat lehet kapni. Az eladó srác meg javasolt neki 1et és attól frankón le is fogyott. Nem volt olcsó, de nem reuctil árban (10es kb).Szóval ha valaki gondolja nézzen utána, én már nem vagyok fővárosi, mint párszor keseregtem már...

Lányok eggész véletlen valaki (V. férje) nem profi a kandalló-kályha témában??

Mézeskalács engem is érdekel, amolyan szakajtóval csináloandó mennyiségre komponálva.

Na kelt a kis büdösöm! :D Megyek üdvözölni! :D

Kép
kriemhild

na két taknyosom van.. :? :evil: :evil: Marci is szörcsölög.. :x Viki végigaludta az iccakát, Marci is, csak most reggelre látom mi van ill. lesz .. :? :?

én bal fülem is fáj.. :evil: faszaaaaa

nekem van mézeskali receptem, ami fincsi és nem szokott kemény lenni. berakom a receptjét. egyébként nem szabad túl vékonyra nyújtani, arra is ügyelni kell.
Vendég

Mézeskalács

fél kiló lisztet gyúrj össze 30 dkg forró mézzel, 3 evőkanál porcukorral, 5 dkg margarinnal, 1 kávéskanál szódabikarbónával és 3 egész tojással. Tegyél bele mézeskalács fűszerkeveréket (készen vehetsz). Lehetőleg másnapig pihentesd a hűtőben.

Nyútsd ki vékonyra, vágd ki formákkal, kend meg felvert tojással. Óvatosan süsd, meg ne égjen. Egy tepsi sütési ideje 4-5 perc. Ritkán kell rakni, különben összesülnek. 100-120 db lesz belőle (ja, hát forma mérettől függően.)

díszítés: tojásfehérjéhez fokozatosan hozzáadni 15-20 dkg porcukrot apránként, habbá verni. Ezt kell beletölteni zacskóba (nyomózsákba) és rányomni a díszítést.
Vendég

Van kifejezetten karácsonyi receptgyűjteményem ala Stahl. Ha vkit érdekel elküldöm priviben, mert elég nagy a word file..
Vendég

na lelövöm magam, megyünk reggelizni.. :D
Vendég

És persze ajánlva magamat, mindezt tupperware ezüst vagy arany színű csodatálban tartani!

Én tavaly is hordtam szét a családban, betettem tupperbe, majd idén konyhafelújításnál előkerült benne két szem "puha" tavalyi mézeskalács.... hm... lehet tényleg tudnak valamit ezek az edények? :D :D

Látom már mézeskalács szépségverseny is lesz! :) Anyu hozott szlovákoktól nagyon jó kinyomóüt, idén azzal díszítek... de lehet a legjobb mégiscsak a nejlon zsák! :)

Lorci, akár mézes kali sütésre si összejöhetünk, kari előtti héten vmikor.... és akkor együtt bizti gyorsabbanmegy! :)

KépKépKép
bogyra

Na, akkor én is panaszkodom!!!!
Én eddig sem értettem, hogy mi van a privikkel, de irjátok meg nagyon gyorsan....különben morcos leszek.
Ha csak mi vagyunk itt, akkor minek a privi???? Na, mindegy, KÜLDJÉTEK!

Dóri, jobbulást Nektek, nekem el van dugulva az orrom és fájnak az izületeim.

Gabi, Brendon olyan kis mosolygós...a Mikluás az nem Patrik?

Holnap vizsgázom, igy a Bálintot egy barátnőmhöz viszem át, egész délelőttre. Remélem, hogy minden oké lesz Vele és jókisfiú lesz.

Tegnap sütöttem ostoros kalácsot, nagyon büszke vagyok magamra, isteni lett, csak úgy folyik belőle a kakakó.

Szép napot mindenkinek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda milyen az az ostoros kalács?

Figyu én is szeretnék tanulni valamit...mindenki írja itt, hogy vizgsa meg minden...van valami ötletetek hol találok valami tárházat gyesen levőknek való tanfolyamból? Télleg, nekünkmost kell fizetni vagy nem?

Ribizlis lepényem: Kép

Kép
kriemhild

Ági köszi, hogy felvilágosítottál!
Dóri jobbulást a gyerkőknek és neked is!
Írtam neked privit!

Lányok ti mit használtok a babók fogzási fájdalmaira?
Aki már ad húst a babának: ti minden nap adtok neki?

Kép
anido

Vanda, ment privi.
Kinek kell még, he? :lol: :lol: :lol:

Gyps, ez a ribizlis, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ annyira szemétség, hogy ilyeneket feltesztek!! Gusztustalan!! :wink: :lol: :lol:

Bogyra, nekem van tupperos tányérkám, babós. Láttam a képeken, hogy lehet ehhez aljat kapni. Az melegítős, mármint tudok az aljába melegvizet tenni, s így langyítani a kajákat? Mennyibe kerül??
Akkor Bogy, Ti 2 év korkülönbséget terveztek, kb???

Kép
ági_bp

Jaj, Vanda, vagy Melcsi készíttetett dm-es naptárt?? Tudsz vmi linket, ahol utána tudok nézni, mintát megtekinteni, stb?? Köszi

Kép
ági_bp

Vendég

Anido, en meg nem minden nap adok neki husit, de mar kb. heti 4-5x.

Csajok izelito a tegnapi mikulasozasrol: Kép Kép

KépKép
horilda

Sziasztok!

Ne haragudjatok, nem tudok reagálni mindenkire.:oops:

Dóri, jobbulást a gyerkőcöknek.
Én is csupa takony vagyok....ááááá, annyira utálom, tüsszögök és csavar és.....borzasztó. És vörös az orrom is.

Fehér Holló, jó h. jöttél!

Nem vagyok jól. Pocsékul vagyok. Apa holnap szabizik. Én meg kialszom magam.

Lorci, örülök, h. jó éjszakátok volt. Végre. De ne ess kétségbe, szerintem minden gyereknél vannak nehezebb időszakok. Vagy a foga, vagy anyahiány, vagy rossz álom, vagy csak úúúúgy igényel.

Mentem is, mert borzasztó szar itt ülni. Közben meg Emmával is pörögni....

Kép
niki30

precious!Lebuktattad a mikulást... :evil: :lol:

Horilda!Add el nekem a kicsit,megveszem,frankón imádom!!

Niki és taknyosok!jobbulást.

Dóri!melegíts sót a füledre!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Niki, Dóri jobbulást!!!

Ilda, arik vagytok!! És bocs, hogy ilyenek szemet szúrnak, de valami kiköpött ilyen heverőről álmodik a férjem, priviben megirnád hol vettétek s kb milyen áron? Több részes vagy csak ez az egy?

Lányok sztetek télleg van, aki csak passzivan olvasgat minket, mondjuk kb rendszeresen? Mert oké, épp valami bánata van a babóval és megnézi, hogy na ezeknek is kb olyan idős a ygerkőce, na ők mit csinálnak, de hogy rendszeresen?? Vagy én vagyok naiv??

Anido, én minden nap adok neki husit, állítólag ez kell. (Persze csak szárnyast, most fogok majd halat és olyan 3hetente 3-4X kap májacskát is.)

Hát bocs a képért, de olyan szép...jó lenne ha lennem ég belőle. (Egyébként rám jó hatásal vannak a sütis képeitek, komolyan motiválnak. MOndjuk aztán kéne tornázós kép is :roll: )

Kép
kriemhild

Sziasztok!

Ezt nem bírtam megállni, hogy ne reagáljak!:
Gyps! Igen, vannak akik passzívan, rendszeresen olvasnak titeket. Én vagyok rá az élő példa... Tulajdonképpen akartam csatlakozni hozzátok, de visszatartott az hogy ritkán tudtam volna csak írni, később pedig már úgy gondoltam, hogy olyan jól összeszokott csapat vagytok, hogy nem furakodok be... :oops:
Pedig itt a körprivi miatt majd kifúrta az oldalamat a kíváncsiság. :roll:

Terhesség alatt is olvastalak titeket, és a szülések környékén is izgultam mindenkiért. :D

Én május 19-én szültem Kistarcsán. Csenge lányom kicsit korán kezdett el mindent. Már feláll egyedül... :shock: Pedig azt hittem, lesz még legalább 1 nyugis hónapom. De nem... Sőt, ha kimegyek a konyhába, akkor sírva mászik ki utánam, és megkapaszkodik a nadrágomba és feláll. :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

angyalkrisz

ha már itt vagy,gyere bátran. :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Kriemhild,

Kika, 2 eve, 3+2+1 reszes, 300e, +- par ezret lehet tevedek, de ekkorul. Akkor le volt arazva.

KépKép
horilda

Gyps, régebben én is csak olvastam és rendszeresen!! :)

Cscsi, köszi

Kép
ági_bp

kukkolóóóóóóóóóóóók!!!!!!!!! :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Én sem kaptam privit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:( :( :( :( :( :( :( :(
Mikulásra egy privi Riellának a kiscipőbe???????
Jól hangzik!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

KépKép
riella77

hello!

két zh kipipálva, holnap angol tudásomat kell megcsillogtatnom, mármint a nem létezőt! :D
Szét megy a fejem, vettem ma karira ünneplős cuccot... anyóséknál kisestélyiben kell krumplit pucolni! :D Vettem dögös előreformázott melltartót is, amibe szépen bele tudom hajtogatni az üres tejeszacskóimat....

Körprivi????? Nah mostmár aztán violinkulcs és küldjönnekem is valaki!

Lányok akkorát szívtam tegnap...nah nem úgy.... pfuj perverzek!!!! :D :D

Megrendelen a nextől azt a 26 tételt ami összegyűlt.... beírogatom, méret szín stb , ellenőrzöm, belépek, kártyám adataia átutalás... jóváhagyás gombra katt...minden elszáll...nah mondom fasza már két napja nem ment a webshopjuk... most is jól megszívatott.

Pár óra múlva sms.... - 89 ezer rop levonva a next által!!!!!!!!! Telefon nextéknek, semmit nemlátnak pénz sehol, rendelést nem látják, faxon küldjem el megad egy számot, amit magyaroról nem lehet elérni, nem is részletezem tovább. :twisted: :twisted: :twisted: Lényeg a pénz nincs elveszve, némi utánjárás és visszakerül a számlámra és utána csapó kettő rendelés. ha ezt holnap reggel megtudjuk tenni, akko rszombaton kiszállítják, hétfőn postára adják csütre itt van!

KépKépKép
bogyra

Basszus Bogyra, még szerencse, h. ilyen rugalmasak.
Hát ez is veled történhet meg!!

Te mit akarsz körprivit? Ez még a régi ügy....

Kép
niki30

Niki nembaj, ÉNISAKAROOOOOK! :D

KépKépKép
bogyra

Hahó!

Azt találtam ki mint védőnő, hogy az oldalon fogok "publikálni" bizonyos dolgokat, olyanokat amik minket érdekeltek terhesen, illetve amik most érdekelnek minket kisgyermekes anyukákat!!!
Szakirodalmam az van bőven....

szerintetek ez milyen ötlet? Tehát egy közösségi oldalt szertnék létrehozni, melynek csak egy része lesz a webshop.... és ami karban tartja az agyamat! :)

Várom a cikk címeket, hogy szerintetek mit kéne feldolgoznom!!!!
Fejenként két cím minimum!!! :D
Különben nem küldök körprivit az új pletyiről! :D

KépKépKép
bogyra

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mikszi-parti :lol: naggyon jól sikeredett.. :wink: :lol: Bár mindenki tök bénán néz ki a képeken, a video baromi jó lett. :D Viki döbbent arca :D , Marci tiszta takony+nyál :( , Gergő meg, aki mindent tud és röhögött a nagyapján. :lol: Viki élete első csokiját ette egy Kinder személyében :P Ő már tök jól van, Gergő szimplán taknyol, Marci meg brutálul és nem akart aludni, most apján horpaszt, az meg BK-t néz.
Vendég

ez olyan széép, hadd dicsekedjek.. :oops: Kép
Vendég

Ági, naptár ügyben itt is nézz körül: http://sugo.fotomarket.hu/?page=other-calendars.html
Vendég

Dóri, édesek a gyerkők :)
Vendég

és még ez naptárügyben:
http://asp10.photoprintit.de/microsite/2376/

angyalkrisz meg tessék írni! az összeszokott csapatba mindig csatlakoznak újak is - ha rendszeresen olvasol, tudhatod :wink: mert mi nyitottak is vagyunk, nem csak úgy szimplán jófejek :wink: :lol:
Vendég

Zita rástartolta Mikulásra! A csokit persze Apa ette meg. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.02.17 16:38-kor.

Kép
ági_bp

sziasztok

Én sem vagyok az az aktív forumozó, meg nem is vagyok túl népszerű, néha megfordult az agyamba, hogy az a privi rólam (is) szól(hat). Szerintem ha vkivel problémátok van neki írjatok privit és ne a háta mögött.

Hulla vagyok, kemény dolog melózni, utánna meg éjszaka többször kelni, mivel a lányom éjszaka pótolja az egész napi cici hiányt. Persze mivel sokszor kel inkább köztünk altatom, szétterül, így én alig alszom. Első nap mikor hazamentem meglátott és iszonyatos elkezdett sírni, alig bírtuk megvigasztalni. Persze miután gyermek megvigasztalódott én kezdtem el sírni. Amúgy nagyon elvan itthon az apjával, én meg totál büszke vagyok a férjemre, pedig nincs könnyű dolga mivel a lányom igencsak cicifüggő, nemcsak szopizásra kell neki a cici.

Hát nálam nincs semmi ünnepi készülődés, majd egyik hétvégén gyors veszünk egy-két ajándékot és az ünnepekre meg elutazunk nagyszülőkhöz, készülődjenek ők.

Hát nagyjából ennyi a helyzet velünk. Megyek mert nemsoká indulni kell dolgozni.

Márti
stella2007

Sziasztok!

Én is kukkoló vagyok,mindig olvaslak titeket!De mellette lusta is vagyok és megfigyeltem,ha elkezdek írni, valamelyik csaj tudtomra adja,hogy most azonnal szüksége van rám.
Még a kezdeti időkben írtam néhányszor,de utána lefoglalt a nagyobbik leányzó és a vizsgálatokra való rohangálás.

Én a 3 gyerekes anyukák táborába tartozom,van egy 13 éves fiam egy mésfél és egy fél éves lánykám.

A kicsi Bori május 20-án született,3 nappal megelőzte Emmát aki tavaly május 23-án látta meg a napvilágot.

Ha jól hallom Emma hív!

Puszi!

Mona

Kép
KépKép
monaszisza

Sziasztok!

Bevallom én is a kukkolók táborába tartozom... :D
Olyan jó kis összeszokott csapat vagytok, hogy nem nagyon mertem eddig írni, mert kicsit betolakodásnak éreztem, de most, hogy néhány kukkoló leleplezte magát, gondoltam én is bepróbálkozok... Jöhetek? :D

Régen a júniusi babák topikba irogattam.

Az én Máté fiam május 22-én született, 35. hétre. 3 hetet koraszülött osztályon töltött, utána hozhattuk haza.

Nálunk ilyen volt a mikulás: Kép

golfmono

Valaha én is kukkoló voltam :lol: :lol: A hőmérős topic-ban kezdtem, amikor még azon küzdöttünk, hogy összejöjjön a babó, aztán átjöttem ide a lányokhoz, mert szinte 100%-ra ugyanazok a problémák foglalkoztatnak bennünket :D De nem csak a gondok, az örömök is hasonlóak :D

Úgyhogy kukkolók, csatlakozzatok :D .

Stella, minden elismerés a tiéd, én tuti nem tudnék még Áron mellett dolgozni. Néha még a napi feladatokat sem tudom ellátni.... :? És az tuti, hogy úgy lehet, hogy éjszaka pótolja be a lányod a hiányodat, a barátnőméknél ugyanígy van. De hát ha dolgozni kell, akkor sajnos nincs más választás.
A nagyszülők, meg biztos örülnek, hogy ők lesznek egy picit központban :wink: .

Csajok, kövezzetek meg, vagy bármi de én nem szeretnék második babót. Ma éjjel azt álmodtam, hogy még Áronnal voltam a kórházban épp megszültem és a doki jött oda hozzám, hogy megint terhes vagyok :shock: :shock: És rossz érzésem volt, mert nem akartam szívből.
Imádom a babám, minden rendben, könnyű terhességem és szülésem volt, imádom a baby-t, élvezem az anyaságot, de úgy érzem engem egy babára kalibráltak. Pedig 2 tesóm van.....

Bogy, tök jó ötletnek tartom az oldalt.
Akkor jövök az ötlettel.
1. Nekem tök tetszett az egyik honlapon, hogy ki lehet választani, hogy ha x hetes terhes valaki akkor mi fejlődött ki a babán stb. Én összekombinálnám úgy, hogy kiválaszt egy hetet és legyen az kiírva, hogy milyen fejletségű a magzatka és azt, hogy mit érezhet az anyuka és esetleg azt, hogy miket ehet...milyen vitaminokat szedjen abban a periódusban, homeos cuccok, ezekért én úgy vadásztam infókat össze ezer helyről.....
2. aztán nekem tök tetszett az a mérettábla amiről mindig Niki küldte a linket
3. mit tegyen a kismama pl. ha megfázik...én tök emlékszem,hogy te irtad nekem, hogy mit csináljak milyen bogyót szedhetek, stb.....
Akkor asszem én már rendben vagyok :D ?

Ági, a mikulásért nyúló kép bekerülhetne valami funpic oldalra simán :lol:

Képzeljétek mi tegnap majdnem lekéstük a mikulást.....az utcánk végére jött lovasszánnal....Látnotok kellett volna, mint anyatigris rohantam előre, még a lovat is elgáncsoltam volna ha elindul azelőtt, hogy apa a babával odaér......Aztán volt időnk még fényképezkedni is a mikivel..... :wink:

Dóri, arany babák, gyönyörűek.... :D

Elina miki is csudaszép :D

Niki, Emma jól van?

Kriemhild-nek igaza van, ne csak sütis képek legyenek, hanem tornázós képek is!!!!! :lol: :lol:

Beteg babóknak és anyukáknak jobbulást.

Áron a szopis ágyunkon alszik......reggel 6-kor ébredt szopi és most alszik még. Imádom nézegetni ilyenkor :D . Apa már dolgozik, extra munka, pedig most inkább rá lenne szükségünk, mint a pénzre.... :( Néha egyedül érzem magam, nagyon :( .

Nu, de munkára fel anyukák és szép napot mindenkinek!!!!!

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Angyalkrisz köszi a felvilit, akkor én vtam a naiv...Csengéhez gratula, mivel olvasol, gondolom sejted mit meg nem adnék egy kis aktivkodásért Damján részéről...

Köszi Ilda....UUFFFFHHHH!!!! Szzem jó lesz a régi. Pedig jól néz kii!!

"Vettem dögös előreformázott melltartót is, amibe szépen bele tudom hajtogatni az üres tejeszacskóimat" Bogyra vazzeg!!! (Ezen már én is túlestem!) Huh, a fenébe is, felrémlik a hajdani sportközvetités hirhedt szlogene: ilyen nincs, ilyen nincs és mégis van! Különben igy szopi végefele meg kell állapitsam, hogy nemcsak lötyibbek, de kisebbek is lettek az amugy is mikroméretű páros domborulataim. Pedig vhol olvastam, hogy van akire jó hatással van a szopi, és úúúgy biztam benne, hogy ez rólam szól!! MOndjuk a szivem mélyén éreztem, hogy kizárva... :cry: :cry: Már komolyan gondolkodtam, hogy második kölök után benevezek egy mellműtétre. Párom meg is igérte, hogy ha nyerek a lottón, beleegyezik! Mit szóltok, nem édes?? :evil:

Dóri nagyon arik vagytok! Ezeket a képeket fel kéne tenni valami reklámfelületre, hátha megnőne a nőnkénti 1,5 db gyerekszülés! Aranyos kis gyereksereg...oolyan büszke lehetsz, oké, hogy apa is kell, de azért a te fő érdemed ez a 3 szép manó!

Zita királynő nem semmi, ahogy nyúl a Miki után, klassz, hoyg pont elkaptátok a pillanatot, irtó jó. Ilyen képeken lehet majd marha jót derülni idővel. (Persze most is...)

Na, én aztán tudok fordulatokat generálni! Kukkoló anyukák, sztem nyugodtan irjatok, bár személy szerint azt nem garantálom, hogy meg tudom majd jegyezni, ki kicsoda, milyen nevű gyermekkel, de próbálkozom!!

Mivel úgy látom van itt több többgyerekes anyuka, na meg bizti többeknek van tesója változatos korkülönbséggel, kicsit beszéljünk már erről, én hadilábon állok a további gyerkőcök időbeni renezésével....szóval kinél milyen korkülönbség hogy vált be?? Én és az öcsém közt - hogy kezdjem a sort - 9 és 3/4 azaz majdnem 10 év van. Irtó szar volt, mert mindig vigyáznom kellett rá, szinte teljes felelősséggel, ő vizsont tudta, hogy 'csak' a tesója vagyok, sosem fogadott szót. Nagoyn utáltam, mikor kicsi volt! Szóval 10 évet nem tervezünk az bizti. Eddig úgy gondoltuk, legyen 2 év kereken, ez az április végi születés bevált - és járt utat járatlanért..- de néha azon godnolkodom, nem sok már az is, hogy el tudjanak játszani?? Egy 4 és egy 6 éves közt olyan nagy a külcsi, nem? (Egyik még ovis, másik már isis.) Persze később talán már nem...

Ma megyek be melóhelyre mikibuli, aztán meg egy kolleganőm jön át dumcsizni, tiszta mozgalmas nap lesz...főzve van, csak mosogatni kell, de azt dumcsi közben is lehet...húú, mindjárt kezd a sorozatom!!! LÉC!

Gyps

Kép
kriemhild

Most olvastam, mit írtam...nem lovasszán, hanem lovaskocsiii :D Pussz.

Kép
melcsi6

Bogy, nem válaszolsz a tupperes kérdésemre? :wink:

Igen, kukkoloók gyertek!!! Én is az voltam kb márciustól kb júliusig, vagy már nem is emlékszem...szal én is "befurakodtam", de nem volt nehéz! :wink:

Stella, szerintem nem igaz, hogy nem vagy népszerű, lehet nem ért mindig mindenki egyet mindenkivel..akár Veled is, de ez így van jól. Elég unalmas lenne, ha mindenki 1 véleményen lenne. Csak van aki inkább ki se fejti a véleményét, s így elkerül(het) konfliktust. Te pedig kifejted, Te ilyen típus vagy és kész. Nekem tetszik. Most nehogy azt higyje bárki, hogy ha élőben ismernénk egymást mindenki puszi pajtás lenne :roll: :D tuti nem. Ez egy nagyon más szitu így, neten keresztül kommunikálni.
Szerintem jól teszed, hogy Veled alszik a lányod és éjjel csak az övé vagy :) biztos jót tesz a kis lelkének.
Én már írtam, hogy mi hogyan oldottuk meg ezt a helyzetet, hogy nem fértünk el az ágyon: kiságy a nagyágy mellé, rács le, matracok egy szintben. (zárójelben megjegyzem, hogy ma éjjel ígyis a nagyágyon aludt :roll: ..de erről majd talán írok később :roll: )

Kép
ági_bp

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.02.17 16:39-kor.

Kép
ági_bp

Sziasztok!

Még egy kukkoló jelentkezik! :D

Én ugyan valamikor kb. 2 hónapja már bemutatkoztam nektek, amikor Doo-nak volt egy PVC-vel kapcsolatos kérdése, amit nem tudtam válasz nélkül hagyni, mert kicsit szakmámba vágott a kérdés.

De aztán valahogy mégsem éreztem úgy, hogy be tudnék kapcsolódni a beszélgetéseitekbe, tényleg nagyon összeszokott csapat vagytok, és sok újat sem tudnék nektek mondani.
De most talán, ha több új tag is lesz, akkor talán majd én is merek írni valamit. :D

Mindenesetre nagyon jó benneteket olvasni. (Én kb. szeptember eleje óta vagyok "kukkoló".)
Jó látni, hogy nemcsak nekem vannak a hétköznapokban ilyen-olyan problémáim a gyerekkel kapcsolatosan.

Blanka ma 7 hónapos, nem túl aktív baba, hátáról a hasára fordul csak és azt sem túl gyakran teszi. Fogak száma: 2

Sziasztok!

Kép
mary74

Korkülönbség: Jó téma! Én 2-3 év között szeretnék. Gondolkodtam nagyobb különbségen, de akkor vissza kell mennem dolgozni, és azt lehet nem szeretnék, mert így is izgultam eleget az elején, hogy melyik taknyos gyerektől mit kapok el, melyik rúg hasba (sikerült is egynek, persze kis bébi volt Ő is, nem volt nagy rúgás) és ha már visszamegyek, akkor mégse 4 hónapra kellene, s újra eljönni várandósan, hanem "illene" már legalább 1 évet dolgozni is :roll: (mondjuk azért érzem ezt, mert én a teherbeesés előtt váltottam munkahelyet, s így 6 hónapot dolgoztam "csak" itt). Viszont ha visszamegyek, amit Zita 3 éves kora előtt nem szeretnék, és még dolgozom is valamennyit, aztán teherbe esem...végén lesz vagy 5 év köztük, az már sok! Így marad a kisebb korkülönbség, viszont 2től kevesebbet nem szeretnék...marad a 2-3.
De! Szívem szerint, ha nem kellene a munkahellyel foglalkozni és a mocskos anyagiakkal, akkor 3-4 év lenne. Akkor Zitát is nyugodtan még egyedül nevelgethetném, szoptatnám stb...és a következő babónak is többet tudnék adni magamból, ha mondjuk Zituska már közben jár oviba. Mert bennem ez nagy kérdés, hogy hogy fogom szopztatni Zitát ha majd újra várandós leszek, és esetleg Ő még nem választódott el...hogy fogom a következő babót ugyanígy igény szerint szoptatni és igény szerint dajkálni stb. ha mellette egy 2 évesem szaladgál?
Na, jól kifejtettem? :D

Kép
ági_bp

Úgy látom , hogy kukkolók hadát hoztam meg. :lol:

Remélem nem bánjátok akkor, ha csatlakozunk. :roll:

Gyps! A Kistarcsa kórházos topikban van egy csaj, akinek 8 hónapos a fia, és nem igazán akart mozogni, de ülni tudott már egyedül. Elvitték egy dévényes szakgyógytornászhoz, aki azt mondta, hogy nem erősödtek meg eléggé az izmai a hátán és a popsiján, és 1 kezelés után már fordult a kisfiú hátról hasra...

Gondoltam teszek fel egy képet csemetémről:

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Üdv minden új tagnak!!! És a bébiknek!! :D

Kép
ági_bp

Hello!

Letudtam az angol zh-t, te hogy milyen nevetséges emberek vannak! Van egy csoport társam három gyerekkel ős az "idősebbek" közé tartozik, tehát tőlem is idősebb 1-2 évvel....
Azon már két éve gondolkozom, hogy hogy élhetnek, mert ez a csaj reggeltől estig iskolában van (szerintem menekülk a gyerekek elől) a legkisebb két éves este 5-kor szedi össze a bölcsiben, utána megy a többiért... majd utaznak haza gombára, ami testvérek között is egy óra legalább...reggel nyolcra már a suliban van... nah mindegy.
etc etc.... valamit kérdeztem az angol tanártól, ami számomra nem volt egyértelmű, és arra kérdeztem rá, hogy erre tanulétunk-e valami frappáns megoldást (mivel sokat hiányoztam fingom sincs róla) vagy csak józa paraszti ésszel írjam le, ahogy mondanám, ha ezt kéne mondanom....

Nah erre a nagy okos a hátammögül: Jajj Boglárka neked tárgyaid sincsenek, mit nem tudsz ezen megtanulni, gondolkozzá mááá! :D :D
Következő kérdése, egész más hangsúllya: Tanárnő, ha négy szót nem tudok lehet még ötös??? ÁÁÁÁÁÁÁ Falra mászok az ilyentől! :twisted: :twisted:

Ágnes asszony mitet kérdett, bizonyára átsiklottam felette ebben az igen stresszes időszakban!

Újak, régi újak, kukkolók és minidenki más, üdv a csapatban! :)

Mit is írjak még... a kezemet meggyógyítottam, mármint az égést, egész használható lett az ujjam, bár nem érzem azt a szakaszt.
Levente gyógyulás útjára lépett, rögtön utánam. Ma webáruházazok...aztán beadandóakt írok töménytelen mennyiségben, és még van két három vizsgám....

Holnap nagytakarításss! :twisted: :twisted: :twisted: Részleges, csak a fürdő, wc, konyha, előszoba, és gardrób. Egyszerre nem merem bevállalni.

KépKépKép
bogyra

En is udvozlom a most csatlakozokat!

Angyalkrisz, jol latom hogy a Te babod all?
Ekkora kulonbseg van a babak kozott? Nagyon ugyes!
Hany centi?

Teso, hat en nem tudom meg elkepzelni, hogy alig masfel-2 ev mulva megint szuljek, valahogy olyan kozelinek tunik.
Ha meg tobb evre gondolok, az meg sok.
Szoval en nagyon nem vagyok hatarozott ebben a temaban.

Akik terveznek tesot: Nem is kezdtek el rendes ( vagyis nem a szoptatas alatt szedhetot) fogamzasgatlot szedni?
Vagy szeditek egy darabig, aztan abbahagyjatok? Mar aki szedett...

En most akarom elkezdeni szedni a regi bogyomat, csak meg kell varni a mensest, annak az elso napjan lehet elkezdeni, na de ki tudjam mikor lesz az, mert hogy 7 honap alatt 2x volt havim... :roll:

KépKép
horilda

Kistesó téma:

Én nem szeretnék vissza menni dolgozni, a pénz viszont kell így egy kis csalással megoldottuk, hogy van is munkahelyem meg nincs is... és két év után nem a mostani gyedemből számítják a TGYÁs-t hanem az emelt munkabéremből! Így megtudjuk oldani, de csökkentett anyagiakkal nem tudnánk... tehát én nem megyek vissza, de mikor majd igénylem az új TGYÁS-t akkor már olyan fizetés igazolással megyek, ami magsabb jövedelmet sejtet... nah ez így elég egyértelmű volt?
Jah és mi hajtunk a szocpolra is.
Épp a napokban gondolkodtunk el azon, hogy mi a jobb, több hitelt felvenni, magsabb részlettel és majd mikor megszületnke a lurkók ugye a futamidő csökken, vagy kevesebb hitelt felvenni kevesebb részletre...mert utóbbihoz már a negyediknek, de legalább a harmadiknak is a hasamban kellene lenni.
Nah szal mi ilyen számító népség vagyunk.
Bár szerintem nem feltétlen számítás ez, hisz tudjuk, hgy milyen házat szeretnénk, hány gyereket és megpróbáljuk a lehető legjobb megoldást kihozni! :)

Szal nálunk 2 év egy hónap lesz a különbség! Terveim szerint. Így augusztusban vetjük egymásra magunkat! :D Remélem legközelebb csak akkor! :D :D

KépKépKép
bogyra

Ági!

Nálam semmilyen gondot nem okozott Emma szoptatása terhesség alatt!
A nődokim azt mondta,hogy ne szoptassak,de ebben nem hallgattam rá.Emmát 15 hónaposan választottam el,mert nagyon fárasztó volt,hogy egész éjjel cicizni akart.(valószínű,hogy így kárpótolta magát)
De szerintem a két-három év a legjobb,bár nincs bevált recept.

Aki gyermeke mozgásfejlődése miatt aggódik,annak csak annyit mondanék,hogy a lányok között egy év van,de eddig semmit nem csináltak azonos időben.
Emmánal ilyenkor már több foga is volt,Borinak egy sincs.Emma november végén önállóan ült,Bori még most sem,viszont úgy mászik,hogy alig lehet utólérni.

Mona

Kép
KépKép
monaszisza

SZiasztok,

Turbó üzemmódban jövök! Tegnap átmentem anyumékhoz, aztán ott is aludtunk, apa is odajött haza! Ricskó ismételten óránként kelt, a szivacsom kényelmetlen volt, szóval a szemem alig bírom nyitvatartani!!!!!!! Hajnali 5-kor amikor meg már kezdeni akarta a napot és négykézlábazott,meg brümmögött tök ideges votlam rá!!! :( Úgy szégyellem magam, de egyszerűen végre nayg nehezen elaludtam., ő meg nyekergett, brümmögött, icergett-ficergett!!! Nem vagyok jó anya, hajnalok hajnalán nagyon nagyon ideges tudok lenni!!! :( :oops: :oops:
Na mindegy.

Üdv a kukkolóknak! :) A babák csodásak! Már nem tudom kinek a babája áll, de AZTAMINDENIT!!!!!!!!!! :)

Bogyra mi kari előtt megyünk Sopornba, mert apjuk ott fog dolgozni 3 napot és elkísérjük! Szóval a mézeskalács sütés..nem tom. Én ma tervezem igazándiból összegyúrni és holnap megsütni. Holnap meg estefele a városba be akarunk menni, mert vidéki műtyúk lévén már tök rég nem votlam és ilyenkor karácsonkyor olyan klassz minden. Na meg a nagy kreatív boltba is be kéne nézni a Kálvin térnél!
Ez a NEXT téma nagyon durva! Te ha megint valami malőr lesz hagyd a fenébe, nehogy eltűnjön a lóvé!!!!

Na megyek, most Ricskó alszik, én már ledöntöttem egy bögre kávét. Megpróbálok nekiesni a mézeskalácsnak....aztán ember tervez, Ricskó végez! :D :D

Nektek mennyire sajtkukac amúgy a gyerketek?? Én már alig bírom bepelenkázni, mert rögtön fordul hasra, keze lába jár alapállapotban, majd kiugrik a kezemből!!! Tyhűűű nem eccerű!!!!

Na pá!

Kép

Kép
lorcika

Egy kis karácsonyi muzsika.
Hallgassátok!

http://www.hotdog.hu/_data/hotcast/karacsony/

Kép
niki30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X