Valaha én is kukkoló voltam
A hőmérős topic-ban kezdtem, amikor még azon küzdöttünk, hogy összejöjjön a babó, aztán átjöttem ide a lányokhoz, mert szinte 100%-ra ugyanazok a problémák foglalkoztatnak bennünket
De nem csak a gondok, az örömök is hasonlóak
Úgyhogy kukkolók, csatlakozzatok
.
Stella, minden elismerés a tiéd, én tuti nem tudnék még Áron mellett dolgozni. Néha még a napi feladatokat sem tudom ellátni....
És az tuti, hogy úgy lehet, hogy éjszaka pótolja be a lányod a hiányodat, a barátnőméknél ugyanígy van. De hát ha dolgozni kell, akkor sajnos nincs más választás.
A nagyszülők, meg biztos örülnek, hogy ők lesznek egy picit központban
.
Csajok, kövezzetek meg, vagy bármi de én nem szeretnék második babót. Ma éjjel azt álmodtam, hogy még Áronnal voltam a kórházban épp megszültem és a doki jött oda hozzám, hogy megint terhes vagyok
És rossz érzésem volt, mert nem akartam szívből.
Imádom a babám, minden rendben, könnyű terhességem és szülésem volt, imádom a baby-t, élvezem az anyaságot, de úgy érzem engem egy babára kalibráltak. Pedig 2 tesóm van.....
Bogy, tök jó ötletnek tartom az oldalt.
Akkor jövök az ötlettel.
1. Nekem tök tetszett az egyik honlapon, hogy ki lehet választani, hogy ha x hetes terhes valaki akkor mi fejlődött ki a babán stb. Én összekombinálnám úgy, hogy kiválaszt egy hetet és legyen az kiírva, hogy milyen fejletségű a magzatka és azt, hogy mit érezhet az anyuka és esetleg azt, hogy miket ehet...milyen vitaminokat szedjen abban a periódusban, homeos cuccok, ezekért én úgy vadásztam infókat össze ezer helyről.....
2. aztán nekem tök tetszett az a mérettábla amiről mindig Niki küldte a linket
3. mit tegyen a kismama pl. ha megfázik...én tök emlékszem,hogy te irtad nekem, hogy mit csináljak milyen bogyót szedhetek, stb.....
Akkor asszem én már rendben vagyok
?
Ági, a mikulásért nyúló kép bekerülhetne valami funpic oldalra simán
Képzeljétek mi tegnap majdnem lekéstük a mikulást.....az utcánk végére jött lovasszánnal....Látnotok kellett volna, mint anyatigris rohantam előre, még a lovat is elgáncsoltam volna ha elindul azelőtt, hogy apa a babával odaér......Aztán volt időnk még fényképezkedni is a mikivel.....
Dóri, arany babák, gyönyörűek....
Elina miki is csudaszép
Niki, Emma jól van?
Kriemhild-nek igaza van, ne csak sütis képek legyenek, hanem tornázós képek is!!!!!
Beteg babóknak és anyukáknak jobbulást.
Áron a szopis ágyunkon alszik......reggel 6-kor ébredt szopi és most alszik még. Imádom nézegetni ilyenkor
. Apa már dolgozik, extra munka, pedig most inkább rá lenne szükségünk, mint a pénzre....
Néha egyedül érzem magam, nagyon
.
Nu, de munkára fel anyukák és szép napot mindenkinek!!!!!
Pussz.
Melcsi