Sziasztok!
Nagyon szépek a babócák!
Mandula: nagyon csinos kismama voltál! Hány hetes voltál itt? Nekem szerintem sosem volt ekkora. Ádi igazi nagyfiú!! Gyönyörű szemei vannak! Szerinted ilyen marad? Egyáltalán mikorra éri el a végleges színét a szemük? Aziznak nagyon sötét barna, ilyent még nem láttam, remélem picit világosodik majd.
Manó: szerintem azért szenzációnak nevezhető, hogy Bende már fordult!
Aziz pont 4 hónapos volt mikor megfordult hátról hasra, aztán kb. 1-2 hét után hasról hátra. Eleninte viszont csak egy irányba, így ott mertem hagyni. Mostmár viszont pörög mint a ringlispil.
Szülinapra kaptam egy hatalmas szobanövényt, és elvitt a férjem a kedvenc tenger gyümölcsei éttermünkbe. Semmi romantikus.
Ja, és Bende nagyon tündéri a képeken! Micsoda mosoly!
Nagbri: szegény Dani, akkor azért csak megviselte picit az oltás! Ezt szeretném én is beadatni, ha otthon leszünk, de csak akkor, ha valahogy megoldható, hogy a másodikat kihozzam ide. Bencének milyen volt a Mikulás? Izgult, hogy mit hoz a Miki?
Mogyó: várjuk a fülbevalós képet!
Timci: biztos nagyon édesek a gyerekek együtt! Atticy is szereti Indikét? Nálunk ha Aziz meglát egy kisgyereket, már messziről sikít. Akkor a Mikulás természetesen Micimackós játékot hozott Atticynek?
Nálunk nem járt a Miki, itt nincs ilyen.
Ha Andi nem válaszolna, akkor a Faktum a Szil Coopnál van, annál a körforgalomnál ahol a McDonald's! Szerintem jó hely, minden van, van ami nagyon drága, de én pl. kengurut láttam 2000 Ft-tal olcsóbban mint a Tescoban, szóval ki lehet fogni...
Andi: köszönöm szépen!
Nálatok volt a Mikulás? Petike várta? Ő azért elég nagy már hozzá! Tessék gyakrabban jönni!
Rólunk: tegnap voltunk dokinál, szerinte is rosszabbak a pöttyök, így biztos nem arra allergiás amire gondoltunk. Viszont mosószert cseréltem, így most ki fogok mosni mindent a régivel, hátha ez a mumus. Ja, és Aziz tegnap óta ül magától.
Éppen etettem, és csak azt vettem észre, hogy elhagyta a támasztékot. Azóta is próbálkozik.
K.