Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Mi most megyünk bejelentkezni a kórházba. Csinálnak pár vizsgálatot szülés előtt.
Jó lenne ha a doki meg is vizygálna, mert 2. napja görcsölök és ez már nem olyan vicces így..
Majd még jelentkezem, (vagy nem) most rohanok.
Kitartás!!! :wink:

dhbetty
 
 


Szióka!

Hát igen várakozás az van!!!! Nagyon izgi, már mindenki izgul csak a Levike nyugis!! :D :D :D

Bár ma reggel kitett magáért focimeccset játszott a pocimban. Olyan jó volt az este, pedig már itt vagyunk a szüleimnél (mert ide közelebb van a korház és apu itthon van velem így legalább férjem uram nyugiba van). :) :) 8) Kicsit féltem az itt alvástól mert már régen aludtam anyuéknál. Pl.:este kitalálok minden probláma nélkül a wc-re, stb.....
És egész este csak kétszer ébredtem fel SZUPI!!!!!!
Ilyen már régen nem volt. Átlagban 5-6-szor felkelek!!!

Tényleg vajon a többiek lassan már haza is érkezhetnek!?

Apa megveszi ma nekünk azt az éneklős tanítós plüss kutyust. Egész este azt fogom nyomogatni, hátha Levikét annyira fogja érdekelni hogy kibújik!!!

Szép nap van ma, ki kell menni sétálni, kicsit feltőltődni így a szülés előtt!!!!!!!

Mindenkinek kitartást erre a szép napra!!!

Anna
Kép
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Mi még egyben. Ma voltunk CTGn és megdícsértek minket hogy milyen jól viselkedett Bence baba...nagyon jól érzi magát. Méhszáj még mindig zárt ugyhogy még nem szülünk. Jövö héten újra megyünk. Keményedések szinte folyamatosan vannak és kis görcsök is előfordulnak, nekem is többnyire éjszaka. Az éjszakáink is változatlanok így kezdek kissé kialvatlan lenni.

Ma megjött a lukas ülőpárnám is amit a Tesz-veszen vettem ugyhogy mostmár TÉNYLEG minden megvan.

Más újságom nincs. A karácsonyi ajándékokat is becsomagoltam hogy ne akkor kelljen amikor minden percünk be lesz táblázva. Már csak fözöcskézek és takarítgatok.

Remélem ti jól vagytok!!!!!!!!!
Szép napot!

puszi:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 

 
 

Sziasztok!

Betty!
Akkor te már a finishben vagy? Már csak bébivel jössz ki abból a kórházból? Ha igen, hát szorítok hogy minden rendben és lehetőleg gyorsan menjen!

Anna, Zsuzsi, úgy látom ti vagytok a sorosak, igaz? Mindent bele!

Fcicus!
Az én nevem Deákné Zsuzsa, általában Zsunak hívnak az ismerőseim. Én úgy tervezem, hogy mostmár kihúzzuk a kiírt időpontig, a férjem csak akkor fog ráérni....Az jó, hogy jó kedved van, közeleg a karácsony, lassan a bébi is megmutatja magát, tulajdonképpen nincs is ok a szomorkodásra!! Csak így tovább!

Most csak ennyi röviden, azért nagyon irigylem azokat, akik már babáznak!!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!
Nem én még nem szülök :)
Fáj a hasam, görcsöl, meg keményedik..jóslók.
A CTG nem mutatott olyan hű de nagy fájdalmat, néha volt 40-50.
ímegvizsgáltak a méhem felpuhult, szülésre kész, de még zárva, szóval lehet ebből hétvége, jövőhét de még tólhordás is..
Ahhoz képest, hogy a dokim azzal ijesztgetett, hogy múlt hét pénteken-szombaton szülök.
De jól van ez így, tudja Panni mikor akar kijönni. Csak már egyre nyűgösebbek a napjaim. :roll:

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Dhbetty!Én is ugyanúgy vagyok mint te!Fáj a hasam +görcsöl,de még csak josló nekem is!Ma voltam nst-n,Vivi kicsit lusti volt,a végére beindult,amugy minden ok!Én a hétvégén már nagyon a kezembe tartanám a drágaságunkat!Gondolom TI is! :lol:

Ja.és a nyügösség,arrol nem is beszélek!

Kép
aniko...
 
 


Sziasztok!

Tegnap elég rosszul aludtam későn ettem. Komolyan már irigykedem a körülötem élő emberekre hogy tudnak aludni. ÉN IS SZERETNÉK!!!!!!!

Anyu szerinte holnap szülünk, hogy honnan tudja?????

Már szinte egész nap olyan kemény a hasam, hogy ha beleütköznék valamibe horpadást okoznánk!!!!!!
Kész életveszély!! :D :D :D :D

Ma megyünk NST-re biztos nem fogja magát produkálni max. belerug néhányat a tapancsba, és kész!!!
Jól megvárakoztat itt mindenkit. :shock:
Igazi PASI már most!!! :D

Betty nekem is azt mondták kb. 2-3 hete hogy bármikor jöhet, most meg azt hogy lehet hogy tovább is bent lesz. Szóval nem lehet kiszámítani. Néha úgy érzem egy nagy lépést teszünk előre aztán másnap kettőt hátra.

Csak mi vagyunk olyan türelmetlenek, a pocaklakók még túl jól érzik odabent magukat!!!

Szóval csajok kitartás, megyek alszom egyet, hátha menni fog!!

Puszi mindenkinek!!!!

Anna

Kép
boganna07
 
 


HAHÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!

Merre vagyrok???
Ficus, Zsu, Betty, Anikó, Zsuzsi????????

Mindenki alszik? Vagy szül? Vagy dokinál van?

Anna

Kép
boganna07
 
 


Fcicus bocsi az elöbb rosszul írtam!!!!


Kép
boganna07
 
 


Anna: semmi gond, még jó, hogy nem angolok vagyunk és nem K-nak olvassuk a C betűt!!! :wink: :lol: :lol:

Itt vagyok lányok, csak nem volt sok időm. Mindig csak 5 percre felugrottam, megnéztem, hogy jött-e emailem, írtatok és ha igen mit és még az iwiw-et, aztán mentem is.

Tegnap vásárolni voltunk anyukámékkal. Megvettünk mindent, amire még szükség volt, többek közt szoptatós melltartót (1 db volt eddig). Ma gyorsan kimostam őket, és most várom, hogy száradjon! Nagyon bízom benne, hogy kisfiam még a következő két napot kibírja, mert nálunk csak 20-21 fok van, és bizony ha a melltartónak nem is, de a lepedőjének két nap kell a száradásra. Ja, meg a törülközőmnek, amit viszek a kórházba. Aztán még kivasalni. Szóval boldogság volt tegnap, kaptam szoptatós párnát is, nagyon tetszik... bár szenvedtem vele éjszaka... én azt hittem, hogy teljesen ki lehet nyitni hosszában... hát nem... ebből fakadóan úgy feküdtem, mint aki bepelenkáztak. :lol: Ahhoz, hogy legyen a két lábam közt és a hasam alatt is a következő pózt képzeljétek el:
Én oldalt fekszem, mondjuk a jobb oldalamon. A párna elkezdődik a cicim alatt, a pocak tetején. Megyünk lefelé, ahol az U alak alja van, az esik a két lábam közé, majd visszakanyarodunk a hátunkhoz.
Igazából ez így szörnyen kényelmes, de ki az a kismama, aki megfordulás és pisilés nélkül kibír egy éjszakát? :lol: Na mármost ha meg kell fordulni, ki kell bogózni magad a párnából. :lol: Szóval éjjel szenvedtem vele, míg nagyjából rájöttem a technikájára és azt mondtam, hogy feladom.... :lol:

Aztán még tegnap este voltunk anyóséknál, ahogy már említettem. Egy dologra nem voltam felkészülve, hogy náluk csak kóla van, amit inni lehet... és én szörnyen szomjas voltam. :lol: Egy liter kóla az egy óra alatt le is csúszott.... képzelhetitek, hogy milyen éjjelem volt.... hajnalig fent volt a kisfiúka, és baromira nem akart megnyugodni... nem baj, már hiányzott ez a fürgeség. Egy hete már, hogy jóval kevesebbet mozog. :)

Ma meg voltam kozmetikusnál, aki megjegyezte, hogy most rendkívül szép az arcom (magamhoz képest ez egy bók :lol: ). És elindult az a folyamat, amitől féltem! 20 percenként megyek pipilni, ha ittam valamit, ha nem. Elég vicces volt, hogy a kozmetikusnál 3x pipiltem a másfél óra alatt, aztán elindultam és a borárosig a buszon nem is volt gond. Aztán felpattantam az éppen induló 12-es buszra. A cél a Móricz volt, de akkor már éreztem, hogy gond lehet, ezért inkább nem lépcsőztem a vilihez. Majd a Fehérvári úton leszálltam a buszról, és pocakfogva rohantam a rendelőintézetig, ahol berohantam a mosdóba. Vagy 20-an néztek rám furcsán, főleg mert egyszer meg kellett állnom keresztbetett lábbal. :lol: Ez egyébként kb. 25 perccel volt az előző pipilés előtt... majd el a fényképekért a Móriczra, és haza, ami ugyancsak nem tartott tovább 30 percnél. Láss csodát, első utam a wc-re vezetett... :lol: Szóval mókásan hangzik, de nagyon rémült fejeket vághattam út közben.

Most meg kemény a pocak... de görcseim már nem voltak éjjel. Mintha minden megszűnt volna... semmi nem fáj (vagy csak már hozzászoktam :? ), nem érzem rosszul magam, sőt! Igaz fázom, de most szellőztettem, úgyhgoy ezt annak tudom be. Jól vagyok! Sokszor mosolygok magamban, már álmos sem vagyok, szóval nem értem én ezt!
Gondoltam egyre nehezebb lesz a vége felé. De én egyre "könnyebbnek" érzem. Vagy nagyon messze még a vég, vagy nagyon közel......

Írtátok sokan, hogy hétvégére már babázni akartok. Én hétvégén töltöm be a 37. hetet. Hát még múlt hét elején úgy éreztem, hogy ezen a hét végén szülni fogok! Most azt mondom, hogy ezt sem tudom!!! :lol: Szerintem pillanatról pillanatra fog elindulni... még pár napja azt mondtam volna, hogy igen, jövő hét közepén legkésőbb szülni fogok. Most azt mondom, hogy ebből tényleg lehet még január is!

Betti:
Rájöttem, hogy milyen szerencsések vagytok a névválasztással! Így legalább "legálisan" is hívhatjátok majd PöttömPankának a kislányodat! :wink: :lol: Legalább is míg pöttöm. :lol:

deaknezsu: Rendben, akkor hívhatunk Zsunak? :wink: :D Egyébként erre az egyre nem gondoltam. :lol: Itt látszik, hogy mennyire szeleburdi vagyok... csak a deákra koncentráltam, és a nezsu-t nem tudtam hova tenni. :lol: :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Kórházas anyukákról tudunk valamit?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!
Nekem már ez a 2. nagyon nyűgös napom. Mindíg feküdnék, semmihez nincs kedvem, a hasam egy betonkocka, hányingerem is van..
Főzni sem volt. Vettem pizzát.. :roll: Hízókúra..így is szétrepedt már a pocakomon a bőr, az utolsó 2 hétben. Pedig minden csodaszer volt rajta. Jó, lehet ha nekm kenem magam, már a fejem is csíkos lenne.. :lol: de akkor is csúnya.
Gondolom a kórházasok egy része már otthon van, de még pihennek.
Hihetetlen hogy pár nap alatt mennyien szültek. Szerintem ma már Kiáékat is hazaengedték.
Azán majd várjuk a szüléstörténeteket.
Ja..az ujjaim is olyanok mint egy-egy virsli. Igazi szívderítő látvány vagyok. Nade ez már úgyis a vég.
Mit hozott a mikulás? :lol:

dhbetty
 
 


Nálunk apának egy virgácsot! :wink: (Amivel kitalálta, hogy majd engem fog elfenekelni. ... :lol: )

Nekem sok finomat hozott ám apától, bizony! Büszke is vagyok rá, ő még sosem adott Mikulásra senkinek semmit... nem így nevelték.
Most kaptam ananászt, Pilóta piskótát (már megettem :lol: , málnás volt), Cheetost sajtosat (talán az lesz a vacsi :lol: ), Epres Milkát és egy nagy nagy Mikulás bácsit!

Nektek?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok drága kismamik!

Ma jöttünk haza a kórhából nagyon fáradt vagyok.Igérem,hogy jövöhéten kicsit már tudok jönni és bövebben írok nektek.
Vasárnap reggel 8.30 mentünk ba a kórházba és délután 13.05-kor születet mag Halász Dávid István 3060g és 55cm-el.Nagyon jó kisbaba.Eszik-alszik.IMÁDOM. :P Teljsen simán szültünk.Se gátmetszés se infúzió.Semmi.
Puszillok mindenkit.
Remélem mindenki jól van. :D

Kép
Kép
meliz
 
 


Ja!Rakok fel képet is a kis drágáról. :wink:

Kép
Kép
meliz
 
 


Gratulálok Meliz!!!!! Várjuk a képeket. Nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen könnyen ment! Remélem nagyon boldogok lesztek együtt!

dhbetty
 
 


Gratulálok én is Meliz!!! Sok boldogságot, és további kellemes babázást!

Várjuk a fotókat! :wink:
(Most nézem, hogy nem úgy volt, hogy Dávid Bálint lesz? :lol: )

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Dhbetty!Komolyan mondom,mintha csak magamat olvasnám, :shock: :lol: ugyanazokat a "tüneteket"irtad le mint ami nekem is van!Ja ma + egy kis fejfájásom is van!
Lehet h ezek a jelek.....hogy lassan mi is elindulunk? :?
De jó is volna!De majd a csajok eldöntik,nem?

Meliz!
Gratulálok
nektek is!
Várjuk a képeket!

Cicus!

Akkor nagyon jól sikerült a "mikulás" :lol:

Kép
aniko...
 
 


Sziasztok!!!!!!

Meliz: Gratulálok nagyon ügyesek voltatok!!!!

Nálunk még semmi bár alig aludtam valamit egész éjjel annyira keményedett a pocakom, de most nem görcsölt.

Mi nem ünnepeltük Mikit mert a páromnak annyi munkája van amivel végezni kell a baba érkezéséig hogy ez most kimaradt, de majd jövöre :)

Ma megpróbálok erőt venni magamon és kiporszívozok és felmosok...ezt már tervezem egy pár napja :oops:

puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok!


Meliz nagyon sok boldogságot és örömöt kívánok Kép.

Hétvégére hazajöttünk mert tegnap este sem mutatotta az NST, hogy bármi jele lenne Levike érkezésére.

Zsuzsi!!
A hasam nekem is kemény de állandóan. Viszont fájásaim max.este vannak.
Például ma egész este azt álmodtam hogy szülünk, ez eddig nem volt.
Ma én is azt tervezem hogy takarítani fogok. Anyu szerint ez már egy jel ,a szülés előtt állítólag mindenkire rájön a "fészekrekákási ösztön".

Tegnap a doki azt mondta hogy ha Levike nem akarna jönni legkésőbb 20-án be inditja a szülést. Azért jó lenne ha erre nem kerülne sor. :( :(

Puszi!!!!
Anna

Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!
Császárral kellett megszületni, mert nagyon fájt a lábam. Hála az égnek Abigél egészséges, mint a makk és gyönyörű.3150 gr 53cm. Kép Abigél Lábfájdalom még nem múlt el, ma megyünk ortopédiára. De nem érdekel, mert tegnap már hazajöhettünk!!! Most szokjuk egymást, mindjárt jön a védőnő. Majd írok!!!Puszi

Kép
nyafi
 
 


Kép Kép

Kép
nyafi
 
 


Nyafi!
Mégegyszer gratulálok Abigélhez egy angyal! :)
Büszk lehetsz rá.
Ha van időd írd meg mi volt a dokinál.
Tudsz szoptatni?

dhbetty
 
 


Na? Mi van veletek? Már csak én maradok 2in1, vagy mi? :shock: :shock:
Panka egyre inkább kúszik felfelé..nem tudom hova, de olyan érzés mintha a bordáim alá akarna bebújni. Nem tudom miért tévesztett irányt. :)
A hasam is fáj már 3. napja..de a ctg szerint az semmi. Akkor is fáj.. :roll:

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, mi igen...
A tejbeindításon dolgozunk, jól vagyunk...
na és persze alig alszunk Apával :)
Most épp alszik Levi Manó, ezért gyorsan rakok fel képeket :)

Valamelyik nap visszaolvasok, most csak átfutottam!
Köszi a GRATULÁCIÓKAT!


Kép az első napon
Kép Manó
Kép Apával a kórházban
Kép Hazajöttünk

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kia Melíz nagy nagy gratula!!!!
Dominnak is van babája!!! És kislány Léna! Szombaton született, természetesen, találkoztunk az uzsokiban
Szülésem: bementünk csütörtökön, doki mondta indítsuk én meg, hogy legyen természetes! Kaptam egy méhtágító zselét, amivel 12 órát vajúdtam. A vajúdás olyan, mint a mensis görcs, csak keményebb. Nem történt méhszájtágulás. Nem tom ki írta, de ne legyen kiváncsi a méhszáj vizsgálatra, mert nagyon fáj! Másnap is kaptam a zseléből, kaptam még infúziót és oxitocint is, de nem történt akkor se semmi. Úgyhogy egykor megindították a szülést. Epidurálist kaptam, nem fájt kicsit se, olyan volt, mintha húzkodnák a hasam, akkor jött ki a kisbaba. Tényleg nem fájt. Gyönyörű gyerek!!! A lábam tropa, a kispapára hárulnak a pelenkázás és fürdetési dolgok, mert bottal járok. Fogok kapni fizikoterápiát és masszázst is, nagyon jól esett. Képek, hogy irígykedjetek!!! :D Kép Kép

Kép
nyafi
 
 


Kia!
Neked is mégegyszer gratulálok és köszi a képeket, Levi olyan gyönyörű!! :lol: :wink:
Remélem lesz sok tejcsi és nem lesz elégedetlen a fiatalember. :lol:

dhbetty
 
 


Egyszerre! :lol:
Ha ilyen képeket raktok fel gyalog elindulok a kórházba! :mrgreen:
Babázni akarok:: :roll:
Ez az alvós kép nagyon tetszik!

dhbetty
 
 


Összeraktam az utazótatyókat!!!! Mondtam tusolás közben kisfiamnak, hogy előtte az út, én várom!!!! :wink: :lol:

Jól vagyunk, de most irigykedek! :oops: Hogy mennyire szép babák vannak itt!!!! Csodálatos! Elolvadok!!! :oops:

Megyek TV-zni, (Die Hard4), majd holnap jövök, és írok nektek!
Amúgy megvagyunk, én semmi jelét nem látom a keményedésen kívül annak, hogy valaha is szülni fogok.... :? Bár jót álmodtam az éjjel, de nem mondom meg, hogy mit! :P :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok lányok!

Ezek a BABÁK gyönyörűek!Én is irigy! :lol:

Mi is egyben,fáj nekem is a hasam,görcsöl mint amikor meg akar jönni!Ja meg kemény mint abeton! :lol: Betty,Cicus:Menjünk már mi is szülni!!!!!!!!4 :arrow:

Kép
aniko...
 
 


Hát attól tartok ezt nem mi mondjuk meg, hogy mikor, hanem a kis zsebterroristák.. :lol: :lol:
Nekem is görcsöl a hasam, de a ctg szerint az nem fájás..jóslófájás.

Cicc, Zsuzsi, Anna, Linus? Miért vagytok ilyen csöndben?

dhbetty
 
 


Sziasztok Lányok!

Kia: Csodaszép egy kis srác ez a Levi baba, a páromnak is nagyon tetszett, úgyhogy nekünk is ilyen kis kerek pofis kell.

Nyafi: Abigél babának ez az alvos képe nagyon aranyos, teljesen oda vagyok érte.

Szóval nagyon cukik a kis babókák.

Mi is még egyben vagyunk, pedig majdnem egész nap csak takarítottam. Négykézláb másztam a fürdőbe is, igaz néha alig bírtam felállni. De semmi csak izomlázam van. :oops: :oops:
De szép rend lett, ez megnyugtat.
Ma elmentünk a dvd-éket kivenni és ott is mgelepődtek hogy még mindig egyben vagyunk.
Anyu szerint ma kellett volna szülnöm, de Levike másképp gondolta a dolgot.

Ez a " zsebterroristák" szöveg nagyon tetszik, hogy találsz ilyeneket?? :D :D :D

Puszilok mindenkit! Végre hétvége!!! SZUPI!!!!!!!

Anna

Kép
Kép
boganna07
 
 


Kép Kép Köszönöm szépen a gratulációkat.Ilyen nyugodt kisbabát kívánok mindenkinek és gyors komplikáció mentes szülést.Jövöhéten talán már több idöm lesz visszaolvasgatni v. írogatni.Addig is mindenkinek pusz.
Kia gratulálok Levi babához.Nagyon kis formás szép baba. :D

Kép
Kép
meliz
 
 


A nevével én variáltam be.Mert szüléskor párom a Dávid nevet mondta és én másnap hozátettem még az Istvánt.Párom nagyon boldog volt a meglepitöl(+apósom) mert már 4-dik generációs az István név.

Kép
Kép
meliz
 
 


Jó reggelt lányok!

Melíz: Nagyon helyes a kis Dávid. Tényleg olyan jó kis baba, hagy titeket alukálni? Lehet hogy hülyeséget kérdezek előre is bocsi, még első babánk lesz. A képen a babóka oldalt felszik, ez azért van mert evés után készült a kép? (hogyha visszajönne a tejcsi?)
Ja és rendi volt tőled a második név! :)
Csak azért írom mert nálunk is volt névválasztási mizéria. Mondjuk nekem elég rosszul esett, mert a Levente név nem tetszik a párom anyukájának, és ezt többször is megjegyezte. Szerintem az a legfontosabb hogy a páromnak és nekem nagyon tetszik ez a név, és remélem Levikének is fog tetszeni. :D :D

Este sokszor fent voltam, kicsit nyilalgat alul de szerintem ez még nem az vagy igen?????? :shock: :oops:

Megyek reggelizni!

Anna
Kép
Kép
boganna07
 
 


Innen is Jó reggelt mindenki Kisbabás és még Kisbaba mentes hölgyeménynek! :lol:

Nem tűntem ám el, itt vagyok. Csak az van, hogy esküvő után nem volt egy percnyi időm sem elintézni a névváltozás okozta papírmunkákat. Hát most van! Úgyhogy a tegnapi nap folyamán pl elmentem az új személyimért, az adóhivatalba, aztán haza. Mire hazaértem ismét nem voltam túl jól, de egy óra 90-es évek beli zenehallgatása után (youtube-on keresem a kedvencek klipjeit :D ) volt bennem annyi erő, hogy összekészítsem a kórházi holmit. Mindig úgy gondoltam, hogy majd ha eljön az idő, a 2 itthon töltött óra mindenre elég lesz. Na azért nem ártott összerakni. :lol:

Én nem fogok szülni. Az a kevés görcs is, ami volt, elmúlt. A fiúcska mozgékony (bár pár napig punnyadás volt). Nem baj, elkezdek tanulni a vizsgára. Szinte érzem, hogy ha mindent megtanulok, akkor a vizsga napján fogok szülni, de ha nem, akkor meg megbuknék. :lol: Sok lehetőségem nincs.
Továbbra is csinálom a házimunkákat, rengeteg a vasalni való ruha, fel is lehetne megint pórszívózni és fel kéne mosni is a konyha-fürdő-előszoba hármast. De az mondjuk már kellőképpen megerőltető. Mindenesetre nem hagyom el magam, mégsem történik semmi az ég világon.
Pedig mások már ilyenkor azért éreztek valami görcsölgetést vagy fájáshoz hasonló dolgokat vagy bármit. 3 hét nem is olyan hosszú idő, és én semmit nem érzek! (vagy ha mégis, akkor baromi jól bírom :lol: ) Jó, persze vizes vagyok és sokszor a gyűrűt még elindítani sem tudom a kezemen, de ilyeneken én nem aggódom.

Úgy tetszenek ezek a csöppségek! :oops:
De azt megfigyeltem, hogy így rögtön születés után még nem nagyon lehet megmondani, hogy kire hasonlít! Legalább is én szúrom a hasonlóságokat, de semmit nem látok. :lol: :oops:

Ti hogy vagytok lányok? Éreztek bármi olyat, amit mondjuk az elmúlt egy hétben nem?

Volna egy kérdésem a megszültekhez:
Nagyon bután fog hangzani, de anyukám beparáztatott. Ő azt mondta, hogy szülés után nem fogok tudni lábra állni sem, örülök majd, hogy élek, tehát nagy felüdítő zuhanyozásra ne is számítsak (a samponról jött ez témába)! Illetve hogy az sem biztos, hogy egyáltalán wc-re ki tudok majd menni, és hogy majd jön a katéter!
Most ez hogy működik???? :?: Mert ha valaki elmeséli a szülése történetét, tényleg odáig halljuk, hogy összevarrták és letelt a 2 óra. De utána mi történik velünk/veletek? Tényleg képtelenség mozogni, tusolásra ne is gondoljak stb?????

(Annyira szeretnék már egy igazán jót tusolni!!!! :oops: :cry: Amikor elférek a kádban, nem lapítom össze a lábam ha letérdelek, és rendesen meg tudok törülközni! :cry: )[/b]

Kép


Kép
fcicus
 
 


Ja, nektek is feltűnt, hogy a babák sosem az ágyukban szunyókálnak a legjobbat? :wink: :lol:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!
Niki és Domin, tőletek is várjuk a fotókat. :)
Cicus, nem tudom hogy mennyire vagy képben, de szülés után még igencsak van pocak. Ugye friss anyukák?
Szóval ne számíts rá, hogy az azonnal olyan lapos lesz, hogy akrobatamutatványokra leszel képes.
Mellesleg azért akárhány kismamával beszéltem mind azt mondta, hogy szülés után nem igazán bírta ki, hogy ne zuhanyozzon, szóval odavánszorogtak és kicsit felfrissítették magukat. Gondolom több óra vajúdás, magzatvíz, vér után vágynak rá..
Nade én még nem szültem cáfoljátok meg ha nem így van. :)

dhbetty
 
 


Betti
Tetszik ez az elvben pont egy hét eltérés köztünk! :lol: Tudod mit? Akkor szülj meg előttem, aztán gyere gyorsan haza, és írd meg! :lol:

Nővéremmel beszéltem az előbb, ő azt mondta, hogy simán ki tudott menni, bár egyedül volt a szobában a babával, és fél otthagyni, így ő mindig megvárta amíg a nővérkének volt 5 perce. Illetve neki - és ezt most tudtam meg - igen viccesen számoltak. Júli 8-án szült, egy héttel a kiírt időpont szerint. Majd megnézték a Brigit (unokahúgom), és megállapították, hogy egy héttel túlhordta :D Valamint neki valahogy elszivárgott a magzatvíz! És hétfőn volt azt hiszem CTG-n, amikor már mondták neki, hogy nem-e érez fájdalmat, mert görcsöl... nem érzett... két nappal később, mikor érzett, a műszer semmit nem mutatott, hazaküldték! Rá talán fél nappal megszületett a Brigi! :) Mint kiderült előtte ő sem fájlalta soha semmijét, derült égből villámcsapásként szült! Ez is egy érdekes álláspont... :? :roll:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Rendben, megbeszéltük. :)
Akkor lehet lehet Te is ugyanígy szülsz majd. Előtte nem szenvedsz. De az csak jóó.. :wink:
Megyek mert nagytételben sajtos pogit sütök a gulyáslevesemhez. Aztán porszívózok, vasalok..és ennyi munka után lehet szülök.. :oops:

dhbetty
 
 


Hm... sajtos pogi!!!! :oops:

Én kiporszívóztam... és kivasaltam. :P
Most már csak mosogatni kell... aztán csinálok finom tejbegrízt!!! Megyek is, mert éhen halok...

Sajtos pogi... hm..... :oops:

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok Lányok!
Tejcsi ügyben várom a beszámolókat!!! Ki mit hallott, mit nem lehet enni anyukának felfúj, vagy nem lehet, vagy éppen nagyon kellene enni? Nekem van tejem, de még nem mindig elég, néha ki kell pótolni. Estére egy etetésnél elfogy... :cry: Mivel tuningolhatnám fel?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Egy gyors írást megeresztek mig alszik a manó!
Azért fekszik oldalt mert a kórházban is mindig oldalt fekteték öket és ha véletlenül bukna akkor igy bizti,hogy nem nyeli vissza.Nekünk igy vált be a dolog.Másnak pesze lehet,hogy más jön be. :wink:

Ami a fürdést illeti én másnap már olyan szépen tusoltam,hogy csak na.Mondjuk nekem sem gátmetszésen nem volt sem más.Igy én nagyon mobil voltam már az eljétöl fogva.

Tejcike. :lol: :oops:
A kórházban olyan viccesen megjegyezték a növérkék,hogy két lábon járó tejcsarnok vagyok.Most is szopizot a kis drága és még lefejttem 140ml.A hütöben tárólgatom öket és éjjel igy könyitek a életemen,hogy akkor azt kapja majd.Igy nekem is jobb napom lesz másnap és Dávid is megkapta azt amiért úgy nyafogot.Imádom. :P
Pufasztó dolgok számomra a káposztás és rokonai dolgok és hüvelyesek.Bab,borsó és társai.Ja és a füszerekel vigyázz :wink:


Puszika mindenkinek.

Kép
Kép
meliz
 
 


Nyafi! Anit én hallottam. Van aki a laktoherb teára esküszik és vannak valami homeós bogyók is ami beindítja.
De nekem azt mondta a védőnő, hogy úgy lesz több haminél többet cicire teszed, illetve ha fejed. Mert az ingerli a mirigyeket.
Egy kismama mesélte, hogy etetés után is fejte és habár horror volt, de beindította neki.
Ha pedig nem szoptatás után van, akkor 7-7, 5-5, 3-3, 1-1 percig kell fejni..
A k betűs zöldségek, karalábé, káposzta, társai, fokhagyma tudom, hogy nem jók..sőt tejet is max 1 pohárral (több mint egy litert iszom naponta) mert más az összetétele és tejallergia alakulhat ki.
Ennyit tudok..
Niki, Domin? Fotók? Élménybeszámoló?

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés, hogy még egyben.

Tejcsi támával kapcsolatban (bár nem tapasztalat csak olvastam): laktoherb hasfájást okozhat egyes babáknál, én fogok homeos bogyót szedni ha szükséges, illetve More Milk nevű kapszulát, persze a fejés talán a leghatásosabb. A gyerekorvos nálunk csak a tejtermékektől és a fehér cukortól tiltja el a kismamákat egyébként mindent lehet enni mértékkel tehát a k betűseket is (bár engem nem nagyon puffasztanak) és ami fontos RENGETEG folyadék, de nem cukros lötyik, csak 100% gyümilé minimum 1:1 arányban hígítva, szénsavmentes ásványvíz, gyógyteák. Szopi előtt célszerű meginni egy pohár vizet és szopihoz is odakészíteni közben iszogatni kell.

puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Azt hittem tegnap reggel hogy szülünk, olyan fájásaim voltak mint eddig még nem. Gyorsan meleg vizes kádba ültem, mert a szülésznőm azt montda hogyha erre elmúlik, akkor még nem igazi fájások. Amikor beleüétem elmúlt, de ha kiszálltam a kádból újra kezdődtek.
Majd elmentünk kicsit mászkálni a városba, nem voltam túl jól, de nem történt semmi, feleslegsen nem akartam a dokit zavarni így hétvégén.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Az este is rossz volt, úgy érzem mire megyünk szülni hulla leszek. Ti nem vagytok így vele?

Nyafi: Képzeld nekem is elkezdet a jobb oldalam fájogatni. A jobb térdem eléggé fáj. Ha erőlködöm a jobb lábam be is szokott görcsölni, és a jobb kezem csak úgy, minden ok nélkül elkezdett zsibbadni. Ez lehet atttól hogy Levi babókánk csak a jobb oldalamon tartozkodik? :oops: :oops: :oops:

Zsuzsi hogy érzed magad így a finisben? Mit mond a dokid? Meddig vártok?

Az egyik ismerősöm allergiás lett a laktoherb teára, bedagadt a feje, majd még a korházba kapott erre gyógyszert így nem szoptathatott, és szegénynek elment a teje, és azóta sem jött vissza. Úgy hogy ha van elég tejed inkább csak igyál sok-sok folyadékot abból nem lehet baj.

Puszi!

Anna

Kép
Kép
boganna07
 
 


Köszönöm a segítségeket. Kérdéseim: Ki mit hallott lehet e? Körte, barack, szilva, paradicsom, kigyóubi???
Anna: Biztos ott héderel a kis tündér. De te szülsz!!!!Számolj csak időt! Mensis görcsöt érzel? A derékfájás nem mindíg igazi. Nem adok két napot.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

A tegnap este nálunk is érdekesen alakult. Elmentünk Tatára kocsival, hát azt hittem, hogy meghalok. Volt három szép kis görcsöm 7 perces különbséggel, majd kiszálltunk, mászkáltam kicsit, és elmúlt... pipiltem, vissza a kocsiba hazafelé, és megint. Aztán megint megálltunk Peti nagymamájánál és ott megint elmúlt... egy élmény volt! :? :lol:
Hazaértünk és bár nem görcsöltem, azóta iszonyúan fájnak a csontjaim ott lent. Fullra be vagyok dagadva, még a szám is püffedtebb. Fáj megint mindenem, mint valamikor a 22. hét körül. A belső combjaim, a nunim, mindenem. Élmény! És folyton aludnék! Álmos vagyok! És tudok is aludni, ez a fura! Éjjel csak kétszer keltem fel! Szóval nem értem én ezt... A hasam nagyon lent van, a nagymama 2 hetet jósolt még max. (..mint mindenki...) De Csabi még élénk, néha még nagyokat rúgdos, ebből úgy gondolom, hogy még nem szülünk. :)

Etetés:
A körtét mondjuk én nem javasolnám, és a paradicsom segít, ha szorulásod van, de ez mindenkinél változó! Szerintem semmi olyat ne hagyj ki az étrendedből, amit szívesen megennél, és semmivel se egyél másképp, mint a terhesség alatt - hiszen már akkor is odafigyeltünk erre, vagy nem? :wink: :lol:
Mindenesetre én is úgy tudom, hogy minél több szopiztatás és fejés, annál több tejcsi lesz!
Én szeretnék majd le is adni tejet, úgyhogy ezt fontos dolognak ítélem. Amit biztosan hallottam, hogy azok az ételek, amiktől neked savad lesz (pl van, akinek a grapefruit), az a babának gyomorsavat fog okozni, így sokat fog büfizni és talán sírni.
Ami hasbeindító, az tényleg a szilva, a paradicsom (lé is akár, ha 100%-os) azok közül nyafi, amit leírtál!

Dominról mit tudtok?
És Kingáról?

Örülök, hogy minenki jobban van! :)

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!
Mi még csak most ébredtünk.
Tegnap én is kb így éreztem magam mint Anna. Nagyon rosszul éreztem magam, fürdéskor elmúlt, mikor kiszálltam újra jöttek a görcsök. Viszont nagyt aludtam és most jobban vagyok már. Bár a hasam elég beton..
Na majd meglátjuk.
Ezekkel a kajákkal kapcsolatban, lehet az lenne az okos megoldás, hogy eszel olyat amiről nem hallottál még rosszat, mert ha mindent kihagysz az étrendből, akkr a végén csak kenyéren és vizen fogsz élni. Előre nem lehet kitalálni mire reagál hasfájósan a pici.
Ez egy nagyon jó oldal, ajánlom mindenki figyelmébe:

www.lll.hu
http://www.lll.hu/szfuzet/keves_tej

dhbetty
 
 


Kikerestem azt a cikket, ha esetleg nem lenne időd keresgélni:

http://www.lll.hu/node/11

dhbetty
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?