Új privát üzeneted érkezett!

Ja vásárlás. Engem már az is feldob, hogyha csak a heti bevásárlást csináljuk, ami nem túl sok és szinte csak hami, meg ami még kell. :lol:
Apjuknak most csináltatunk új szemüveget, és még akciósan is 24 EFt lesz :evil:
Bár péneteken nővérkémmel befejezzük a karácsonyi vásárlást, szóval biztosan fogok bűnözni (mármint olyat venni, ami annyira nem lenne fontos :lol: )

Kép
bettó
 
 


sziasztok!

Na megjöttünk az UH-ról!
NINCS KÉPEM SAJNOS! :cry: :evil: :cry: :evil:

Kisfiú ha minden igaz,kukija van!
BPD:66mm
AC:219mm
FL:50mm
RI:0,89
Súlya:976g(ez nekem nem tűnik kevésnek :? )

És a doki szerint kb 1 héttel fiatabb!
Hogy ezt miből gondolja? :shock:

Kép

Kép
lecso
 
 


Nekem is elkészült a krácsonyi lista, csak még anyumnak kellene kitalálni valamit.
Nagyon remélem, hogy a héten megkapjuk a jutalmat, merthogy két év után végre megszántak minket.

Jaj, de jót lassan mehetek haza. :)

Szerda van, már kezdem érezni, hogy lassulok, fáradok. Nekem szerintem úgy lenne jó dolgozni (az lenne a legjobb, ha sehogy), ha szerda is és a hétvége is szünet lenne. :D De sajna annyi szabim nincs már. :)

Driennke

Kép
driennke
 
 

 
 

Lecso!
Az tök jó, hogy kisfiú.


Most néztem meg a kedvedért, hogy a pempers oldalán mit írnak a 27. hétre:
"Ezen a héten magassága, vagyis a fejtető és a farcsont távolsága, elérheti a 33 cm-t, súlya kb. 900 g. "

Tehát szerintem egyáltalán nem kicsi, sőt. Fel a fejjel. Tökéletes kisfiú lesz. :)

Driennke

Kép
driennke
 
 


Bettó!

Asszem kaptam a védőnénitől listát, de van a pocakosnaplómban is, majd azokat kiegészíti az Eri. Az Eri inkább olyan praktikus dolgokat tud monadni, amit a kórházban nem mondanak el, pl. érdemes vinni Carefree intim törlőt, mert Wc-papírt nem tudunk majd használni, mert vagy kemény, és fáj, vagy a puha beleragad a puncinkba. Szóval ilyeneket tud segíteni - tapasztalatból. Meg valamilyen teát emlegetett még, ami segít a tejcinek hogy jöjjön, meg ilyenek. Ki van kupálva rendesen!

Driennke! Nekem mindig ugyanolyan gondjaim vannak, mint neked. De rájöttem még egy plusz rosszra is. Mindezek mellett a melegtől is kikészülök. Itthon a panelban kb. 27-28 fok van, szellőztetés meg kb. 10 percig hűti csak le a levegőt, utána megint 27 fok. Már legszivesebben meztelenül lennék. Mondjuk jobban szeretem a meleget, mint a hideget, szóval én örülök, de néha begyulladok.
Ja, imádok bevásárolni, de én is csak nézelődni megyek a boltba, pénz az nincs nagyon, csak kajára költök. De most már egyre nehezebben megy a bevásárlás is. Mindig több időt kell rászánnom, most már nem tudok 10 perc alatt végigrohanni a bolton. Evvan!

jutiboszi
 
 


Edina!

Kiffiú! Hurrá, növekszik a kisfiúk száma! Persze örülök a kiscsajoknak is, csak elfogult vagyok a fiúkkal, mert nekünk is az lesz! Bocsi lányos anyucik!!!

jutiboszi
 
 


Lecsó!
Gratulla a kukihoz! Erősnek kell majd lenned a pasik mellet, nehogy elnyomjanak :lol: Szerintem sem kicsi a súlya. Nem kérdezted, hogy miből gondolja az eltérést?

Juti! Akkor lehet én is fogok kapni. Remélem, mert nem tudom, hogy, akkor nálunk is mi van, mert mondtak olyat is, hogy egy babaára napi 3 db pelust adnak, hogyha több kell, akkor hozzon be a rokonság. De oylat is hallottam, hogy adnak rendesen. Szóval totál tanácstalanság :roll:

Driennke! Nem csodálom, hogy fáradt vagy. Nem is tudom mi lenne velem, hogyha még mindig annyit kellene dolgoznom, mint eddig. Bár ma megint kitettem magamért. Hazamentem pihizni és kemény fél órát hagytak is. Mivel már túl késő van az alváshoz, inkább bejöttem. :P Csak hiányzik ez a kis hülye téka, vagy aki éppen bent kiszolgált? :lol:

Kép
bettó
 
 


Kép

Kép
bettó
 
 




Jujj de jó, hogy vagy Juti!
Szupi ez a táblázat!!!!
Amúgy én a scenner programját szoktam használni. Imádom, nagyon jó dolgokat lehet vele varázsolni. Az esküvői meghívónkat is ezzel a programmal csináltam :wink:

Kép
bettó
 
 



Ezek átlagadatok, mindenkinél más lehet, attól még tökéletes lehet a bébije. Nekem is eltér, egy picit. Majd jövő hét szerdán hasonlítgatok, akkor friss eredmény lesz.

jutiboszi
 
 


hi-hi nekem tényleg akkora volt Kincső múlt héten, mint ami a táblázatban van :)

Kép
bettó
 
 


Én simán szövegszerkesztőt használok, meg a képnézegetőt szoktam a világosításhoz, levágáshoz. Nincs túl jó programunk, ami kell, az azért megy.

jutiboszi
 
 


Én most néztem, hogy a doki nagyobbnak mérte a Bpd-t 2 héttel korábban, mint a 4d UH-n. Ez érdekes. Össze nem mehet a feje! Ahány gép, annyi mérés. Ezért mindig a dokimét nézem, mert az ugyanazon a gépen van mérve.

jutiboszi
 
 



Bízz a vizsgálatokban Juti! Én is úg yvagyok vele, hogy most ekkorát mértek, de semmi sem bizti :wink: Csak mégis oylan jó lenne tudni, hogy kb. mekkora lesz. Mert még max. 3-4 napra vanrucink jobb esetben, hogyha viszont sok lesz a "baleset" akkor ciki van. Most mondta eg yismerősöm, hogy barátnőjének két hónapig volt jó a babóra az 56-os méret. Nos abból van 3 db bady-nk, meg ugyannyi rugi. Édös kevés :( Ezzel a dologgal még mindig tanácstalan vagyok :(

Kép
bettó
 
 


Ne aggódj Bettó!
A boltok akkor is nyitva lesznek amikor már a babóka megszületik! :D
Ha úgy látod kevés a cucc még mindig be tudsz 1-2 darabot szerezni!

Attól hogy Anyukák leszünk nem áll meg a világ!Vannak Apukák is+nagyszülők+barátok...stb,akik kézséggel fognak kapni az alkalmon,hogy babusgathassák a bébit! :D
És akkor jut "szabadidőd " :? vásárolni+esetleg el tudsz küldeni valakit!

CSAK NYUGI!

Jóéjt!

Kép

Kép
lecso
 
 


Köszi Lecsó! :wink: Igazad van, csak olyan jó lenne ezzel nem törődni szülés után :)

Kép
bettó
 
 


Nagyszülők nálunk sajna nincsenek, tesóka más városban, sógornő, meg max beáll a tékába, és akkor apa el tud menni bevásárolni, vagy vigyáz majd a pici leányára :wink: Elég macerás dolog lesz. Ja és azért ki is kellene fogni az akciókat, mert egy bady-t nem szeretnék 1000-ért venni. Így inkább vásárolgatok most meg jobban szeretem látni, mit fogok ráadni. Tudom nem vagyok könnyű eset :lol:

Kép
bettó
 
 


Így érkezik a télapó a házikóba: Kép

Kép
bettó
 
 


Lecsó!!! Gratulálunk a kiskukishoz!!! Mint leendő fiús anyuka :wink: Gondoltunk ám rád. De nem mondták már egyszer, hogy csajszi? Vagy az nem volt biztos ezek szerint...?

Ezt a táblázatot már én betettem egyszer :cry:

És nekem a 25. héten 720 gramm volt a kissrác, picit aggódtam is, mert 3 nappal kevesebb ez az érték, mint amennyi valójában vagyok. De most hétfőn megyek kórházi uh-ra, addig nem idegesítem magam. Ma egy picit keményedtem... :(

Ági, nektek mi volt??????????????????

Betti, ne aggódj, tökre nem lehet kiszámítani, hogy mekkora lesz a baba. Szonja is 2 hónapig hordta az 56-osokat, és alig volt belőle, amikor megszületett, de nálunk apa szaladt el néhány holmit venni. Meg nekem a barátnőim ajándékba hoztak kis rucikat és nagyon jól jöttek!

Én is elkezdtem rosszakat álmodni, meg néhanapján gyomorégésem van. Én inkább azon aggódok, hogy egészséges legyen, és ne legyen komplikáció a szülésnél, és hogy időben jöjjön. Attól nem félek, hogy nem tudom megnyugtatni, és ti se féljetek (tudom, könnyű mondani), olyan erők lakoznak bennünk, amiről nem is gondoltuk volna, hogy vannak bennünk... Az ösztönök :lol:

Adri, neked meg gratula a 30. héthez, és még jó pár hetet kívánok hozzá!

Szonja Mikuláslázban ég :lol: Nagyon várja. :)

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Lili!

Ne haragudj, aratom a babérjaidat!!!! Tényleg bocsi, nem villogni akartam vele, csak eszembe jutott, milyen hasznos. Akkor most tudatom mindenkivel, Lili táblázata, és nagyon jó, hogy van, mert így mindenki méricskélheti a babuciját. :oops: :oops: :oops:

jutiboszi
 
 


Juti, ne hülyéskedj már, nem haragszom! :) Meg nem babérok azért ezek. De szerintem akkor még nem is voltál itt, mert az elején volt, ha jól emlékszem.

Viszont kreáltam új szalagokat, büszke vagyok, most mér csak képeket kellene mutiznom. :)

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Szerintem itt voltam már, mert innen mentettem el. Csak akkor talán még nem dumcsiztunk ennyit, de bizti, hogy tőled van.

Jók a szalagok. És egyébként hogy vagytok? Nekem is vannak kisebb nagyobb gondjaim, minden, ami a várandósággal együtt jár. Minden napra jut legalább egy. Erős szívdobogás, fáradtság, székrekedés, hasmenés (néha közvetlenül egymás után), pocifájás, keményedés, minden ami lehet. De már nem is panaszkodom, a Csabi már nagyon unná.

Rossz álmaim még nincsenek, még mindig a volt barátommal álmodok. Ez már rendszeres. De inkább vele, mint valami rosszat a bébiről. Egyébként nem tudom, miért álmodok folyton a volt pasimmal. Igaz, hogy első barátom volt, és sokáig is tartott, de ennek már lassan 8 éve. Vagy ennyire meghatározó az első szerelem? Jó rá gondolni, de szerelem már réééééég nincs. Nektek is van ilyen álmotok?

jutiboszi
 
 


Csajszik!

Veletek is az van ami velem? Teleeszem magam, mert nagyon éhes vagyok, aztán 10 perc múlva megint éhes leszek, de akkor már nem tudok enni, mert ugye tele vagyok. És csak szenvedek. Most is éhenhalok, de nem bírok menni, úgy teleettem magam az előbb.
Ja, és ami még bosszantó, evés után nem tudok meginni 2 dl folyadékot se, mert nem fér el. Jó, eldugulok, panasznapnak vége.
De azért írjatok, hogy veletek is így van-e!

jutiboszi
 
 


Mindenkinek nagyon boldo Mikulást kívánok.

Driennke

Kép
driennke
 
 


SZIASZTOK!

Kép

Kép Kép

Kép

Kép

BOLDOG MIKULÁSNAPOT!

Kép

Kép
lecso
 
 


Igen Manka jól emlékszel!A 18.heti UH-n azt mondta a doki,hogy lánynak nézi,de biztosra nem mondaná!
Most fiúcska! :D
De én egyébként hiszem ha látom majd! :lol:

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecsó, én is így gondolom, hogy hiszem, ha látom! De már 2x mondták, most már kaptunk fiús ruhákat. :) És tök jó ám a 2 fiú egymás mellé, én Szonja szempontjából nagyon örültem volna a 2 lánynak, mert az olyan jó... Máris kap az élettől egy barátot. Most egy öcsikéje lesz, akin kiélheti anyai ösztöneit. :lol:

Juti, képzeld, Szonjával én is csomót álmodtam a régi pasimmal. Szerintem ez azért van, mert a bébivel végleg lezárult az életedben egy szakasz, amihez hozzátartozott a régi pasi. És ez annyira természetes ám! Aztán persze lehet, hogy nem így van, én ezt okoskodtam ki. :roll:
És nekem is mindig van valami apró-cseprő bajom, már meg sem említem, megszoktam. Van, hogy rátelepszika húgyhólyagomra (gondolom), és mennék pisilni, de nem tudok, meg belerúg, és az fájdalmas. Meg tök alacsony a vérnyomásom, msákor meg nekem is van szívdobogásom, no nem durva, csak érzem... stb....
Itt panaszkodjatok csajok!!! :lol:

Jövök majd képekkel este, csináltam szép adventi koszorút!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Lecsó, most látom, dilemmáztok a neven? :lol: Nekem a Tomi úúúúúgy tetszik!
Juti, ti hogy álltok fiúnévvel?
Mi nagyon hajlunk az Ábris felé, fel is tettem a szalagra, hogy szokjam, meg hogy valóban tetszik-e.

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Igen gondolkodunk rajta Manka!

Nekem a Tomi a nyerő( a Dani sem rossz :D ),de Apának a Dani a befutó!
Levi meg szinte percenként változtatja!És azért érdekel mi tetszik neki!Ő Esztinek akarja hívni! :lol:

Kép

Kép
lecso
 
 


Juti!
Lehet abban valami, amit Manka mond az álmokkal kapcsolatban, de szerintem is ez még mindig jobb, mint ha azt álmodod - és olyan valóságszerű -, hogy valami baj van a picivel. Egyébként én is attól parázok a szüléssel kapcsolatban, hogy minden rendben zajlódjon, ne legyen semmi baj, és hogy egésszéges legyen.

Reggel is annyira paráztam. Most már két napja nem mozog olyan nagyon intenzíven (remélem, hogy csak azért mert a frontok váltogatják egymást) Tegnap este is egy-egy ici-pici mozgás volt. Nem mondom, hogy ma reggel nagyon aktív volt, de amikor megkértem, hogy jelezze anyának, hogy minden rendben van, akkor rúgott egy nagyot. :D Azót már megvolt a 10 mozgás, mert azt mondják, ha reggel 10-óráig legalább 10-szer érezzük a magzat mozgását, akkor nem kell aggódni, na ez legalább megvan, csak nem olyan "pocakotmozgatóan", mint amit néha szokott, de lehet az is, hogy egyre kevesebb a helye? A pocakméretem alapján 1-2 héttel idősebb a koránál, de ez tudom nem jelent semmit.
Nem tudom, hogy hol olvastam, lehet, hogy már hallottatok róla, hogy meg lehet állapítani pocakméret alapján, hogy megfelelőe növekszik-e. Tehát fogunk egy centit és a szeméremcsonttól, felfelé a méh tetejéig lemérjük a távolságot, ebből ki kell vonni 2 cm-t és megkapjuk, hogy hány hetesnek felel meg a pocak. Nos az én méretem 34 cm, de tudom, hogy van rajta egy kis hájacska is, ezért én 3-4 cm-t vontam le :) .

Próbáljátok ki!
Lehet - sőt biztos -, hogy nem mérvadó annyira mint az UH, de izgis. Egyébként nekem kerületre is legalább 3 cm nött a pocakom egy hét alatt. Azt modják, hogy most fog nagyon beindulni a növekedés. :)

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!

Juti! Szerencsére én nem vagyok ilyen evős, inkább ivós. Reggel azzal kezdem a napot, hogy jól meghúzom az ásványvizes flakont :lol:
A rucikra visszatérve, igazatok van fogunk kapni a barátoktól is, csak még olyan kevés ruhácskája van, hogy mindenképpen kell vennem. És itt van a bibi nem tudom, hog ymilyen méretet vegyek. :( Van kb. 3-4 56-os bady-nk, nem tudom, hogy abból a méretből kell-e még, vagy inkább a következőt vegyem, abból is kb annyi van egyenlőre. És a rugikkal is ilyen arányban állok. HELP!!!!! :oops:

Driennke! Nekem is nagyon megérzi Kincső a frontot. Két napja esténkén nagyon keveset rugdos, meg most reggelis későn ébredt. De azóta nekemis jelezte, hogy no para anyu :wink: Bár este kitoltam vele (bocsi Kincső), nagyon megkívántam a banánt, így ettem is lett is baj hajnalra. Csak úgy morgott a gyomrom. :oops: :(

Lecsó! Azért Eszti nem lesz ugye? :D Tesómék is más-más nevet adtak volna Lizinek, és végül a középút mellett döntöttek. :wink:
Nálunk szerencsére ilyen gond nem volt. A másodiknál már biztos nem lesz könnyű dolgunk, főleg, hoygha csajszi lesz. Bár a Kamilla is tetszik. Na de az még nagyon messze van :)

Manka! Szerintem szép név az Ábris. Kis különleges. :wink:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Levinél mikor megindulta aszülés,még úgy indultunk el,hogy Dániel lesz!Majd amikor odaértünk az utolsó lámpához,pirosat kaptunk.Odafordultam Apához:Nagyon szeretnéd,hogy Levente legyen!IGEN!Akkor legyen Levente!
Hónapok óta nyúzott,hogy neki tetszik nagyon!

Mikor meglett a babóka Anyu felhívta mi a helyzet!
Kérdezi:NA MEG LETT A DANIKA!Igen,de nem Danika,hanem Levente! :lol:

Szóval nálunk akár a kórházba menet is változhat a neve! Kép

Kép

Kép
lecso
 
 


sziasztok lányok!

Én a 30. hétben vagyok. Nincs választott orvosom, az ügyeletesnél fogok szülni. (többek javaslatára)
A gondozási könyvemben eddig két pecsétem van a körzeti nőgyógyászomtól, és 5 a védőnőtől.

Úgy tudom a gyedhez 5 vizsgálatot kell bemutatni, de csak most jöttem rá, hogy hiába megyek minden hónapban a nőgyógyászhoz, ő eddig csak 2x pecsételt.
Illetve ma azt hallottam, hogy a kötelező vizsgálatba a fogorvosi igazolás is beletartozik.

Ti mit tudtok erről? Remélem ezért nem maradok le a gyedről.... :?

Válaszotokat előre is köszönöm

Csilla
kiscsillag1
 
 


Nem semmi! :lol: Mi határozottan eldöntöttük, szinte az elején. Bár én utána variáltam egy kicsit, de végül Kincső Szaffi maradt.

Kép
bettó
 
 


Csilla! Én úgy tudom, hogy 4 pecsét kell, de fogalmam sincs, hogy a fogorvosi beletartozik-e. Nem szóltál a körzeti dokinak, hogy te voltál többször is és miért nem pecsételt?

Kép
bettó
 
 


köszi a választ!

nem szóltam neki, mert ezt most vettem észre. A sógórnőm 34 hetes, és tegnap volt fogorvosnál. Állítólag az ő pecsétje is kötelező.

Olyan rossz, hogy ezt nem mondják el az elején.

Eddig is mindent utólag tudtam meg. Még a kötelező vizsgálatokról se szóltak.
1. gyereknél honnan kéne mindent tudnom??!!!

Csilla
kiscsillag1
 
 


nem tudod a védőnő pecsétje is beletartozik? Mert olyan 5 is van...

Csilla
kiscsillag1
 
 


Sziasztok!

Csilla! Én rákérdeztem a dokimtól, hogy nem akar a kiskönyvembe pecsételni, hogy kapjam a egyszeri anyasági támogatást (mert hát ikreknél nem olyan kevés az, meg egyébként is) és erre ő azt mondta hogy náluk van erre egy formanyomtatvány ami ő akár most is kiállítana, de kell hozzá a babák születési anyakönyvi kivonata is. Egyébként 4 alkalommal kell megjelenni a dokinál, hogy megkapd, de lehet, hogy elég ha a kórházba megjellensz és nem is mindig ugyanaz a doki vizsgál. Én voltam fogdokinál is de nem tudom számít-e, meg védőnőnél is havi 2x.

Edina! Gratula a kiskukishoz!

Driennke! Ikrekseknél is működik szerinted? Nekem most 30 cm a hasam lefelé és ma már 31 hetes vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vásárlás: szeretném, de már nem megy. Tegnap volt szülésig az utolsó. :cry: Nagyon nagyon elfáradtam és fájtam mindenhol.


Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!

Lili!

Biztos azért álmodok Lackóval, mert lezárult egy szakasz az életemben, és ő még ugye a régiben volt, de nagyon érdekes akkor is. Egy ismerősöm szerint, aki foglalkozik tibeti dolgokkal, meg szereti az asztrológiát, meg mindenféle megérzései vannak, szóval ő azt mondta, hogy valószínű testvérek lehettünk előző életünkben, azért álmodok vele annyit. Meg tudom, hogy ő is álmodik velem, mert néha beszélünk, és szokta mondani. Nem tudunk elszakadni egymástól. Bár már több mint 3 éve beszéltünk utoljára, nem tudom, azóta mi van vele, de érdekes. Már lassan 8 éve nem lakom otthon, azóta csak hébe hóba láttam.

Gondolkodunk még a fiúnéven, ma este kisakkoztuk, talán MILÁN lesz. Nekem tetszene, de majd meglátjuk, lehet, hogy még változik. A Kevin lenne a másik, csak az nekem túl elcsépelt. De latin név, szóval tetszene, majd még meglátjuk. A Milán egyre biztosabb.

Az Ábris nagyon szép. Otthon, ahol anyuék laknak, van egy kisfiú, ő Ábris. Először mindenki nézett a környéken, hogy milyen név ez, ők még a jól bevált régi nevekhez voltak szokva, de aztán hozzászoktak. Én is gondolkodom, hogy olyan nevet választanék szívesen, ami ritka, de szép. Tetszene pl a Bonifác is, még nem hallottam ilyen nevet. Mindenképpen különlegeset szeretnék, a Milán sem annyira gyakori. Vagy igen? Én egy Milánt ismerek, de őt se láttam, csak egy évfolyamtársam pasija.

Mit gondoltok? De őszintén!!!!

jutiboszi
 
 


Adri!
Nem tudom, hogy ikreseknél működik-e. Tényleg csak hallottam valahol. Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, a méh teteje az a rész ami a gyomrod alatt van, szerintem úgy Neked sokkal nagyobb a pocid, nem? :)

Juti!
A Milán nagyon szép név, én sem sokat ismerek, bár amikor én voltam középiskolás, volt egy osztály, ahol kettő Milán is volt.
Nekem ilyen ritka nevek közül az Ármin tetszik, de férjemnek nem. De nagyon remélem, hogy nekem ilyenen nem kell gondolkodni, mármint fiú néven. Ami a lánynevet illeti, szerintem, az még változhat, a férjemet ismerve.

Lecso!
Lehet, hogy nálunk is még lesz névváltozás a kórházba menet :)

Driennke

Kép
driennke
 
 


Juti, képzeld, most, hogy írtam neked ezt az álmosat, nekem milyen álmom volt ma??? Régi pasis :lol: :lol: Hihi, gondoltam rád reggel, nem csuklottál???
Örülök, hogy tetszik az Ábris. Eddig, tudom, kevés embernek tetszik a barátaink közül, de ez egyáltalán nem zavar, mert megszokás kérdése. Amikor én Lili lettem, akkor közelstávol nem volt még egy Lili sem, és mindenki nézett rám, amikor a nevemet mondtam, hogy akkor Ilona? Vagy Lilla? És lám, eltelt jó pár név, és a 4. leggyakoribb név lett. Szóval az Ábrisból is lehet gyakori, bár én örülnék, ha megmaradna ritkának. Az Ármin is tetszik, ismerek is 2 picifiú Ármint.
Juti, Milánból én ismerek jópárat. A Bonifác nagyon klassz, és csak elsőre szokatlan, de pár hónap múlva még a nagyszülőknek is a legtermészetesebb lesz.
Nekem tetszik még az Ábrahám (az Ábris ennek a becézője, csak a férjem nem akarja az Ábrahámot).

Betti, én azt tenném a helyedben, hogy vennék egy 56-os komplett szettet (body, rugi, kardigán), és a 62-esből többet. Nekünk voltak kis nacik, amiknek fel lehetett hajtani a szárát, és pici zoknival, és úgy sokáig jó volt. Meg én egy 56-os hálózsákot is vettem, abban aludt éjszaka, szerintem kényelmes volt neki. Ja, és annyira különbözők a méretezések, szóval szerintem tedd sorba nagyság szerint a rucikat, és ahol látsz foghíjat, ott pótold. Én így csináltam, de úgyis akkor derült ki! Én se tudtam/tudom igazán kiszámolni.

Driennke, nekem is annyira változó, hogy mennyit mozog Ábris! Van, amikor pocit renget, és állandóan, van, amikor meg sokkal keveset, olyankor én is aggódok.

Adri, minden elismerésem a 2 babás pocak hordozásáért!

Csilla, a kislányomnál a védőnői pecsét is beleszámított, de igazából nem számoltam, mert volt bőven.

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Az idei koszorú
Kép

Szonjuskám
Kép

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


fordítva :oops:

Lecsó, nagyon ari "Danika" története! Ezért lett fiú bizti, hogy legyen végre egy Dani. :lol:

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


És Ági tegnap volt uh-án, ugye? Nem tud róla senki semmit???

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Köszi a választ lányok!!!!!!!!!

Csilla
kiscsillag1
 
 


Sziasztok!

Lili! Nagyon szép a koszorú :lol: . A kislányodról meg nem is beszélve!!!!
ekem is tetszik az Ábris név, de a párom nem menne bele ilyen különleges névbe, bár a Zalán sem túl gyakori, az Anna igen :evil: (sajnos), de úgy tetszik. Ja a Bonifác is jó.

Juti! Nekem a Milán is bejön, de én is ismerek egy jópárat :( .

Driennke! Tegnap a védőnő mérte a hasamat. Kerület 104 cm, lefelé meg 30 cm. Hozzá teszem nekem nem nagyon volt hasam terhesség elött, ha hízok combra és fenékre jön, én farnehéz vagyok :lol: .


Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?