Juti, képzeld, most, hogy írtam neked ezt az álmosat, nekem milyen álmom volt ma??? Régi pasis
Hihi, gondoltam rád reggel, nem csuklottál???
Örülök, hogy tetszik az Ábris. Eddig, tudom, kevés embernek tetszik a barátaink közül, de ez egyáltalán nem zavar, mert megszokás kérdése. Amikor én Lili lettem, akkor közelstávol nem volt még egy Lili sem, és mindenki nézett rám, amikor a nevemet mondtam, hogy akkor Ilona? Vagy Lilla? És lám, eltelt jó pár név, és a 4. leggyakoribb név lett. Szóval az Ábrisból is lehet gyakori, bár én örülnék, ha megmaradna ritkának. Az Ármin is tetszik, ismerek is 2 picifiú Ármint.
Juti, Milánból én ismerek jópárat. A Bonifác nagyon klassz, és csak elsőre szokatlan, de pár hónap múlva még a nagyszülőknek is a legtermészetesebb lesz.
Nekem tetszik még az Ábrahám (az Ábris ennek a becézője, csak a férjem nem akarja az Ábrahámot).
Betti, én azt tenném a helyedben, hogy vennék egy 56-os komplett szettet (body, rugi, kardigán), és a 62-esből többet. Nekünk voltak kis nacik, amiknek fel lehetett hajtani a szárát, és pici zoknival, és úgy sokáig jó volt. Meg én egy 56-os hálózsákot is vettem, abban aludt éjszaka, szerintem kényelmes volt neki. Ja, és annyira különbözők a méretezések, szóval szerintem tedd sorba nagyság szerint a rucikat, és ahol látsz foghíjat, ott pótold. Én így csináltam, de úgyis akkor derült ki! Én se tudtam/tudom igazán kiszámolni.
Driennke, nekem is annyira változó, hogy mennyit mozog Ábris! Van, amikor pocit renget, és állandóan, van, amikor meg sokkal keveset, olyankor én is aggódok.
Adri, minden elismerésem a 2 babás pocak hordozásáért!
Csilla, a kislányomnál a védőnői pecsét is beleszámított, de igazából nem számoltam, mert volt bőven.