Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jó reggelt!

Megint fáj a fejem, hogy a fene... :evil:
Móni: én is kaptam már anyaságit és Tgyást is.
Ennyire éber Janka, hogy eddig nem aludt a levegőn? Nálunk ilyen gond nincs. ha sétálni megyünk, Ádi nagy részben átalussza.
Micsoda ötleteid vannak. Éjjel tescozni. :D
Jolka: köszi ,hogy megnyugtattál.Talán a játszó szőnyegen majd jobban fog menni a forgás.
A teszveszen találtam egyet, ami nagyon tetszik és nem is drága. Holnap jár le az aukció.Ahogy észre vettem, kéne másnak is. Szorítsatok, hogy a miénk legyen.
Timi: tényleg szép Bibus, nem hiába dícsérgetik :wink: Hiába, szép párt alkotnak Ádival!
És miért kell ilyen gyakran mennetek dokihoz?
Naaa, kiszúrt veled Majci és gyorsan végzett a hungarocel golyókkal? :lol:
Tegnap mi is Tescoztunk és tájékozódtam kicsit bébi kaja ügyileg.
Hogy micsoda kombinációk vannak.Alma krumplival :roll:
És őszibarack adható már 4 hós kortól? Ez meglepett.
Kíváncsi leszek én erre ,mennyire fog ízleni Ádimnak.
Lépek, ébredezik a kis csibész

Kép
Kép
gabcii

hi
Gabci
kontrollra vittem Bibust,jó éjszakánk volt,de ahogy felkelt nem evett (nem járt le az ideje)és mire leértünk csak sírt meg köhögött,hát nem mondta a dokinő hogy javilt volna :-(
pedig javult csak felszakadt és köhög szegény :-( így sturit se kap jövő héten.azt mondja Maja tiszta semmi baja,erre ahogy kijöttünk tüsszentett és a szájéba ért a takony,na ekkor fakadtam sírva.azóta is tiszta ideg vagyok :-( elegem van,utálom ezt az egész kurva telet ,de nagyon.már a karit se kívánomlegyen már április.Pénteken meg fel kell hívnom,hogy javulte Bibus

4 hós kor most amit ráírhatnak a babakajákra,dejelnleg amúgy 6 hó a kóstolások ideje.vannak ám még ütősebb kombinációknyúl meg birka meg brokkoli,meg hal kukoricával blááá,az valmai förtelem szagú (szerintem)

eszveszen utolsó pillanatba nyomj éictet és frissíts állandóan
photoimapct a neve a proginak,origo szoftverbázisból töltöttem le.háttérképeket kell lementegetni a netről,az az alap és a képeket beszurogatod és keretezitek ahogy tetszik :-)

ja Bibus lába:teljesen normális :-) azt mondta a dokinő teljesen okés a lába :-)

most alszik Bibuskám,annyira sajnálom őt :-(
Vendég

na a többit nem javítom ki de a program neve
photoimpact
Vendég

Sziasztok!

Móni!
Nekem van egy csomó ötletem karácsonyi ajándékra, mert ha azt akarom, hogy el legyen intézve, kénytelen vagyok én mindent elindítani... Szóval: telefon, email. pl. Van egy magyar cég, akik légzésfigyelő mellett különböző jópofa melegítőket gyártanak. Ezek: lábbetét alakú, derékmelegítő, fülmelegítő stb... folyadék van bennük és egy kis pattintós lemez, amit megpattintva felmelegszik. Megrendelem, kipostázzák. (nagyinak lábmelegítő stb...) A másik: van Debrecenben egy foltvarró iparművész, akitől a kiságy-garnitúrát is megrendeltük. Sokmindent varr, és nem is drágán. Vele anno leleveleztük, mi kell, és postázta. Most rendeltem az unokaöcsém-hugomnak egy-egy Thomas-os párnát (ha mond ez valakinek valamit). Szóval, ha kell elérhetőség, szóljatok! (Nem kapok százalékot... egyébként igen, ajéndékot a foltvarrós hölgytől :lol: ) És tudok feltenni képeket is, de csak ha valakit tényleg érdekel.

Este megint műsor. Nem tudom, csak a hasfájást tudom elképzelni, de Bogi kapja az Espumisant, és semmi változás. Lehet, kipróbálok mást. A kamilla tea tényleg jó? És cukrot tesztek bele, vagy csak natúr? Lehet, hogy megkíséreljük.

M.
moncsi27

karácsonyi ajándék: nagyszülők, dédnagyi Ádis fali naptárat kap. Apa Ádis bögrét csak . (tudom, minden a gyerekről szól, de ha egyszer imádjuk)
Tesómnak még nem tudom.
Kisbogár Apámtól vmi hasonló kockákat, mint amilyen Andiéknak is van. (legalábbis ezt kértem neki), Anyóséktól ruhát, déditől nem tudom, barátnőktől nem tudom, mi játszó szőnyeget és ruhákat veszünk neki.
Hamarosan el is húzunk körülnézni, hátha kiötlök Tesómnak vmit.
Timi:Az jó hír, ha (szerinted) Bibus és Majci jobban van. Kitartsát, hamarosan hazaér Apa, talán akkor megnyugszol. Nekünk is minden bajunk volt, amíg a párom Németországban volt. Olyan éjszakáink és napjaink, azóta sem és elötte sem voltak. csak sírt Ádi, fájt a hasa és nyügi volt. Érezte, hogy ideg vagyok.
Köszi, én is úgy gondoltam, hogy utolsó pillanatban nyomok licitet.
És a progit is, majd megpróbáljuk mi is, hátha...
Moncsi:csinálj vonalzót. Így elég nehéz követni, mennyi idős a lánykád. A hasfájás elég valószínű, még akkor is ha adod az Espumisant. Ez is elmúlik egyszer. Nálunk a Gripe Water jött be, bár már elnőttük (legalábbis úgy fest)

Kép
Kép
gabcii

Ja, kamilla teába én annó cukrot nem tettem. Üresen adtam, bár a filtereset nem itta meg Ádi. Hipp, instantot kap most, az izlik neki

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Ma elcsíptük a télapót.:)
Manó nem akart vigyorogni a képen. Olyan büszke vagyok rá. Szépen köszönt, kezet fogott a télapóval és megköszönte a mikulás zászlót és a szaloncukrot is. :) A másik pedig a forgón készült. :)
Tehát nálunk jól telt a délelőtt. Ákos meg végig aludt a babakocsiban. :)
Timi!
Remélem hamarosan rendben lesz Bibi, és Maja nem lesz beteg.

Kép Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Moncsi!
Engem érdekkel a fortvarró elérhetősége, jöhetnek képek is.
Manó fejvédőjét és takaróját én is Debrecenbe vettem. www.boribo.hu

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

A betegeknek jobbulást és sok gyógypuszikát!

Gabci: te is fejfájos vagy?

Voltunk ma Ágikának kilövetni a fülét!
Egy kicsit sírt, megsértödött!De nagyon jól áll neki!
Nálunk most egy pár napja nagyon fergődik a lány fájdogál a hasa de csak hajnalban és mivel velem alszik én sem birok állandóan nézem .
Eddig Infacolt kapott de úgy látom már nem használneki inmunis lett rá és vettem nem Espumisan(remélem jól irtam)
Meg főztem neki mecsek baby teát még nem ivott eddig de most úgy látom izlik neki!

de
mogyoland

Kép
mogyoland

Én is kapom már a tegyást és az anyaságt már akkor azon a héten megkaptam hétfőn igényeltük és pénteken a számlámon volt!

Kép
mogyoland

csak gyorsan, mert alvás van és én is megyek:
három hónapos oltás p.coccussal kiegészítve kipipálva. irtó ügyesek voltak, sírtak, de nem sokáig, Petra,mint az őrült, de Huba egy hős!
méretek:
Petra 5220 gramm pelusban, Huba 5300. én 68 kiló vagyok. 75 voltam, mikor teherbe estem. kissé szívnak le a gyerkőcök ;) :?

Jolka, boribo állati. nagyon klassz. már rendeltem is ajtóangyalkát a debreceni kontaktomtól ;) Moncsi, kérjük a másik linket is!
tgyás, anyasági szintén pipa.

ma éjjel fél háromtól fél hétig aludtunk!
:D nekem már ez is ünnep! sosem gondotlam volna... basszus, elfelejtettem mondani nekik reggel, h ezt kellene megjegyezni :evil:

Majának, Bibusnak jobbulást!

Moncsi, Mogyó, nálunk is tart még a hasfájás HUbánál (nála később is kezdődött, de reméltem, h nem tart ki 3 hónapid, de mégis): neki bejött az espumisan és a mecsek tea. cukor nuku (esznek majd eleget később, sztem)

muti a jáccószőnyeget, Gabcii!

na, nyomok még egy banánt, mert a védőnő szerint vérszegény vagyok :shock: mindezt ránézésre. vérprofi a nő, hiába no... :lol: sztem csak álmos vagyok. de az istentelenül 8)

Kép
an°°di

holnap amúgy Huba mikulás lesz, Petra meg krampusz. majd csinálok képeket!

anyóstól mikulásra kaptunk grillcsirkét, banánt és csokis parányt.. :lol: legalább nem kell gondolkodni a kaján :wink:

karácsonyi ajándékok: ha így haladunk, senki nem kap semmit.. :oops: :oops: :oops:
na, tényleg lépek
szevasztok
(és üdv itt, Moncsi, ha nem írtam volna eddig)
:arrow:

Kép
an°°di

Andi :én 5 deci vízben főztem ki a teát és egy teáskanál cukrot raktam bele az orvos utasítására!

Kép
mogyoland

Halihó!
Szal mindenki kapja a nagy lét, csak én nem! :twisted: Mintha megéreztem volna! Ma hívtak az OEP-től (amúgy kedvesek és normálisak voltak!), h lekerült Ceglédre a papírom, pedig nem is hozzájuk tartozik, hanem a Teve utcához! Még jó, h ott vették át! Most vissza és még valami papírt is kérnek pluszba! Hát, sztem február lesz, mire én lóvét látok! A férjem már rég kapja a családi pótlékot! Azért ez érdekes, nem? :evil:
Móni! Jöjjön a link! (Vagy 15 éve én is lelkesen pöcsvörköztem, de elmúlt! Viszont nagyon szívesen nézegetem más munkáit!) És köszi az ajándékötleteket! :wink:
Andi! Hős vagy öccsém! Kalapemelő szmájli! Jól bírod! Hű, ezt a látnok védőnőt! (Én már vagy másfél hónapja hírét se hallottam a miénknek!)
Hát nálunk Janka vasárnap (akkor szoktam a heti mérést csinálni!) 5500 gr volt! És olyan cukin vigyorog, h teljesen az ujjai köré csavar minket egy-egy vigyorral! :lol:
Jolka, szólj majd h nyomjam a recepteket, de most nincs időm!
Na megyek, mert lassan fürcsi van!

Kép
ermoni

Jaj, Hajni! Már olyan rég akarom kérdezni! Te már emberek közé merészkedtél fürdőruciban... élményfürdő... Neked már egyáltalán nincs hasad? Vagy hogy van ez? Vagy mi a trükköd? Milyen fürdőruciban voltál? Na azért kérdezősködöm, mert ha megyünk babaúszásra ott mindenki talpig csini kismami lesz? És csak nekem lesz egy kis pocim és randa bőröm?! :evil: És amúgy csak Mogyo reagált a babaúszásra! Még valaki?

Kép
ermoni

Kép marci Kép srácok Kép házunk Kép marci ablaka

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kép betti kicsinekKép barnu kicsi

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok,

csak gyorsan, mert fáradt vagyok.

Andi:
ügyik az ikrek, h túl vannak a szurin. :)

Móni:
karácsony- a fa kék-ezüst
babaúszás- én Marcinál gondolkodtam, akkor a doki nem javasolta a bőre miatt. Meg egyéb miatt sem, ő nem szokta javasolni, mivel szte-főleg télen- sok bacit ellehet ott kapni, meg valami futószemölcsöt mondott, h az sem jó dolog és sok babán kijön. :(
Most is agyaltam, de belegondoltam, h ide, máá bocs, de 6-12 hete szült anyukák is belemennek, akikből ki tudja, h mi folyik... :?
Szval mi asszem kihagyjuk, vagy nem tom...
Szval tanácstalan vagyok...

most mennem kell, de folyt köv. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok
Meg tudnátok nekem mondani, hogy meddig normális a vérzés szülés után? Több mint kilenc hete szültem és még mindig vérzek. Ill. már megint, de nem menstruálok, mert annál sokkal gyengébb. Dokinál már voltam, amikor épp nem véreztem két napig, valahogy nincs erőm visszamenni újra. Mi lehet ez?

Magamról most nem nagyon tudok írni, nagyon félek a karácsonytól, voltam már jobban is életemben.

Nagyon vigyázzatok magatokra és a babákra! És ne vegyétek természetesnek a dolgokat, mert ahogy az én életem is bizonyítja, az egészség és az élet nem természetes, hanem ajándék, ami valakinek jár, nekem nem járt, azt nem nagyon tudom, miért. Mindig amikor úgy érzitek, hogy nem bírjátok tovább, mert annyira kimerültek vagytok, gondoljatok ránk és rögtön tudtok örülni annak, hogy együtt lehettek, hogy egészségesek vagytok, hogy van kihez fölkelni éjjel.
Bocs, ha sok voltam, de annyira le akartam írni...
marek

Pont panaszkodni akartam, de inkább felteszek két képet.

Kép Kép

KépKép
1macsek

Ciripke!

Nagoyn helyesek a gyerekek. :D NAgyon tetszik!!!
Nálatok már teljes karácsonyi hangulat van, nálam még semmi. Na de míg egyedül vagyok(Ákossal) itthon kicsípem a lakást. :)

Macsek!
:d Nagyon aranyos Vilko. A kezét szopizza a második képen?
:) Nagoyn édes!
Neki is lilul a kékfeje? Ákosnak fürdés közben ilyen. :) Most ennyire szoratja vagy fázik, nem tudom még nem jöttem rá. :)

Móni!
REceptet várom. :)
Úszás 3 hónapos kortól szoták ajánlani, addigra az anyuci is regenálódik. De én télen nem vinném a kicsit. U.u mint Hajni érve a fertőzés veszély miatt. Na meg csak vízben van, utána öltöztetni, meleg az uszoda öltözője, valakiről folyni fog a végén a víz és könnyen megfázik. Inkább jobb tavasszal elkezdeni. Mi nem járunk, de nagyon jó élmény a mamának és a babának, na meg lehet ismerkedni is.
NEm hinnem, hogy neked gond lenne az alakoddal, Majd melléd állok és akkor majd rajtam szörnyűlködnek. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép
Kis vigyori. :D
Szép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Marek!

Annyira igaz amiket írtál!! Igyekszem szem elött tartani.
aranyos vagy, hogy jelentkeztél, a Karácsony, hát igen... Reméljük a következő jobb lesz!
Szülés után lehet sokkal gyengébb is a menstuáció, de ha töb napig nem múlik azért keresd fel a dokit!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Marek, ha nem mensi (nálad szopi nélkül az is lehet) akkor meg kell nézetni!!! Izibe! Darabos is? Mert az azt jelentheti, hogy egy méhlepény darab bentmarad!
Vigyázz magatokra és hidd el mindenféle panaszkodásaink közepedte is tudjuk, hogy milyen jó dolgunk van.
Én nagyom sokat gondolok Rátok és szívből drukkolok, a sors meg vak, nem érdem szerint osztogat...

Nekem csak folyásom van, csajok az normális 8 hét után?

Jolka, Macsek nagyon édik!
Ciripke, ez a díszítés nem semmi... mi még sehogy se állunk... :shock:
És a gyerkőceid is édik mint mindig!

Andi, Huba tényleg egy hős. Nemhiába fiú! :wink:
Képeket meg kérünk majd!
Ja és még pár hónap és mehetsz manökennek! Én is 68 kg vagyok és már csak 5 kg a terhesség előtti súly, most én kb heti 1 kg minusz, mert pocifájás miatt se tejtermék, se édesség... no ezeket, főleg kombinálva nasiztam... :? De a seggemnek jót tesz! 8)
(és egy szavam se lehet, mert kurva sokat híztam :oops: )

Móni, azt nem hiszem, hogy TE ne mehetnél fürdőruciba emberek közé...

Ja és poci már csak este fáj egy picit a csajnak! Nálunk - úgy tűnik - bejött az alma.

Tea - cukor: ha kevésszer van széklete, akkor a Mecsek bébit szőlőcukorral kombinálva a hatás nem marad el...
Ha olyan gondotok van mint nekünk, akkor semmiképpen ne adjatok kamilla teát!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Nálam egy ilyen kis édes Télapó járt: :lol:
Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!
Úszás: mi szeretnénk menni, bár amit Hajni írt az elgondolkodtatott, de sztem 6 hete szűlt anyukák azért csak nincsenek már ott, de azért elmegyünk előre körülnézni. Aztán lehet ha a vízbe dugom a kezem én is úgy döntök, hogy csak tavasszal kezdjük, de mindneképpen menni akarunk, az fix.
Tea: én sem teszek bele cukrot. Gabci, sztem a hippes teákban mindban van valami cukorféle. Dokinéni folyadékpótló javaslata ez volt: forralt lehűtött víz, decinként egy kiskanál cukor, pár csepp citromlé ??!! :shock: :shock:
Ciripke, Marci végre Rád hasonlít szerintem! Másik kettő inkább Szabira, nem? De mindhárom gyerek nagyon szép, és Manó is nagyon szép, olyan nagyfiús. Ákos is aranyos. Ha nekünk fiúnk lett volna, akkor Ákos lett volna.
Móni! Már én is tudom honnan az Ermoni :-)
Nadin nevet Csabi választotta, egyáltalán nem volt beleszólásom, de szerencsére nekem is tetszik, csak nekem van Nadin ismerősöm, ezért picit fura volt előszőr.
Én sokkal kompromisszumkészebb vagyok nála, a jegygyűrűnket is ő választotta, kacifántos egy izlése van :-) Én egyébként Gabit szerettem volna, vagy Julcsit, de ő nem engedett. Persze volt két körünk a nagymamákkal, nagyon nehezen fogadták el, próbálkoztak mindenfélével, de aztán beletörődtek, és mostmár mindenkinek tetszik.
Le sem merem írni, de már harmadik napja alszunk 8-tól 3-ig. Az akárhogy is számolom 7 óra!! Igaz, utána kicsit akadozik a dolog, mert visszaalszik ugyan, de kel 5 körül, meg 6 körül, aztán ha szerencsém van alszik még f8-8-ig.

KépKép
kertikiri

Na, komolyra fordítva a szót:
most elgondolkodtam az úszáson, mert terveztem én is, de tényleg ha belegondolok az öltözködésbe, cuccolásba... :evil: most is utálok csak sétálni is elindulni..

Macsek!! Hú de cuki a fiad!!!

Rami végül hétfő éjjel hőmérővel kakilt egy óriásit, de azóta megint nem.. :evil:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vilkó is nagyon édi! Nő újra a haja, nem? Nekünk is növöget talán...
Andi, ikrek hatalmasak! Te meg ügyes vagy velük.
Én súlyom még meg sem közelíti a terhesség előttit, nemhogy az azelőttit...

KépKép
kertikiri

sziasztok

Boldog Miki napot mindenkinek!!!

majd jövök,ha elnyugszanak a kölkek

Kép
Vendég

nagyon édes Rami baba meg a mosolygós Áki!

most beszáltük meg hogy nem panaszkodunk, de én baromira elfáradtam. minden nap min kétszer felöltöztetem mindhármat (jó a nagyok ugy ahogy önálloak), kétszer becipelem az oviba az autóshordozot! állandoan olyan vagyok mint egy málhásszamár, jo tudom ott a kocsi a fenekem alatt.
Marcika még csak mostanában kezd mosolyogni (jol le vagyunk maradva) és már nehéz vele a munka is mert sokat van ébren.
na megyek, mert készülünk a mikulás bulira, bár szivesebben aludnék!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ákos nagyon édin mosolyog!

Ciripke: nagyon édik mind a hárman, szép család vagytok!

Timi: tök jó a mikilap.

Képzeljétek, tegnap "BKV-ztam", combinoval, igaz, csak három megállót, de bementem a cégünkhöz. Csak az udvaron voltunk el kb két órát, aztán téptem haza.

Úgy néz ki, Vili csak három és fél, 4 óránként éhes, mert különben nem hajlandó rendesen szopni, hanem csak úgy ímmel-ámmal, amitől frászt kapok. Meg csapdos a kis kezével, már kétszer lekapta a szemüvegem.
Egyre többet sír, aludni itthon nem nagyon tud, csak főleg éjjel, nappal egy óránál tovább nem bírja, és azt is csak cumival. 6-kor minden nap kelünk! :(

Párszor már volt olyan, hogy éjjel bementem hozzá, és egy hatalmas mosollyal és kacallyal fogadott :D :D Ha meg nem olyan jó kedvű, akkor morcosan néz... Hmmm... Gondolom ilyenkor emészt.

Szóval nehéz is (és akkor nagyon nehéz!!!), de azért jó is :D :D Csak épp semmit nem lehet mellette csinálni.

Megvolt a gyermekágyas kontroll, minden oki. Nektek is mondta a doki, h két évig ne szüljetek újra?

A babakocsi tök jó, majd rakok fel képet! És milyen jó idő van mostanában délelőtt!! Remélem, hogy ez így marad, amíg ilyen pici a Vili, hogy tudjam rendesen altatni.

KépKép
1macsek

Súly: én 58 kg vagyok most, 67 kg-al szültem. Hasam megyeget lefele, de a gatyáim még mindig nem jók, csak a tréninggatyáim! Szóval vagy nagyon kényelmetlen cuccban indulok útnak, vagy egy terhesgatyóban:(

A terhességi cukor erre jó volt, viszont szeretnék végre farmert felvenni:(

KépKép
1macsek

sziasztok
most épp csönd van, így írhatok

éjszaka: ha csak Petra lenne, aludhattam volna 10től 4ig. így Hubához azonban keltem 1 felé, asszem. de még így is nagyon fasza :D mármint a többi napokhoz képest. Huba csak cumival nem alszik vissza :evil: :evil: , de ma éjjel, ha uez a szitu, megpróbálom átverni egy kis teával
voltunk turiban busszal anyóssal. izgi volt. vettem baromi jó kocsicipőket.

babaúszás: uaz, amit Jolka írt: télen inkább nem. van infóm a pólus melleti usziról, és a barátnőm szerint vagy anyuka fázik meg v a gyerek :? és mi ugye csak hétvégén

Vicuska, ha úgy gondolkodnék, mint te, még nem mentünk volna ki a lakásból :wink: :wink: sétához szerezzetek be egy budazsákot. belerakod rugiban a gyerkőcöt, és indulásra készu vagytok. megéri, v használtan. sokáig lsz még tél. benn ültök végig? :shock: :D

olyan szépek a gyerekek, Ciripke, Jolka, MAcsek, Vicuska!!!!!!!

manökentest: a striák szerintetek beleférnek az új karrierembe? :shock: :lol:

na, rakok fel képeket a picasara, de csak azért mert olyan klassz újak vannak..

Timi, indíthatnál képeslapgyárat, hm? jobban vagytok már?
ja, meg még majd visszaolvasok, de ugye nem csak én zabálom az édességet???? :shock: :shock: :shock:

Kép
an°°di

Hali

Marek
nagyon sokat gondolok rád,igazad van,a legnagyobb ajándék a gyerek.Karácsonyt próbáljátok megtúlélni és jövőre legyen olyan amilyennek szeretnéd :-)

vérzéshez nem tudok sokat szólni,mert nem tudom mi volt hogy volt veled,de inkább menj el dokihoz

no

Magunkról:tegnap Maja nem aludt,délután jöttek anyumék meg a Mikulás,lányok én ennyit régen röhögtem,majd betojtam,ahogy kinézett istenem és hozta a tescos szatyrokat :-)
Maja köszönt neki hogy szia mikulás,de itt megis állt a barátkozás,a két nagyobb se ismerte fel az apjukat pedig a nagyobbik már 9 éves,neki a végén esett le ki a mikulás,de hatalmas élménye volt nekik.Na ztán jött a fekete leves,este 8kor Bibi elaludt,9 kor Maja is kis hisztivel.Abba a pillanatba ébredt Bibus,majd egy órás szopi után visszaludt,de köhögött ezért magam mellett hagytam.fél 12 Maja sír-átmegyek simike-visszaalszik-visszafekszek-éjfél Maja vísít hogy ő nem alszik,húzzam fel a redőnyt,de torka szakadtából ám,áthozom magamhoz annál inkább folytatja na mondom fogd be mert fekleted a babát is én agyon csaplak-de semmi hatás,átvittem mérgembe vissza persze ott is üvöltés ez ment oda vissza hátha elhallgat aztán fél 2kor elfogyott a türelem és elfenekeltem,akkor elcsendesedett és aludt 6ig a szobályába aztán mellettem majd 9 ig. :evil: Na még ezt az éjszakát kell túlélnünk apa éjjeli jelenléte nélkül,remélem ma éjjel nem lesz műsor,Csiáltunk mézeskalit tegnap ,ma kidíszettük.Bibus jobban van

Kilók:khm akkor most már lemerem írni hogy 103 kilóval mentem szülni ,most vagyok 85.gáz mi?ez van,de nem sokáig :-)
engem fogyaszt a szopi,meg a stressz,meg a két gyerekes életmód

Úszás:én nem,kivitelezhetetlen lenne,ha csak nem én lennék a Bekhemné és jönne velem a bébiszityó ,de akkor is csak nyáron mennénk,van nekünk elég bajunk így is

Andi
én is nyomom az édességet mégis fogyok (szerencsére)
nem képeslap ez csak több kép egybe -)azért memutatom őket nagyba is :-)

hú jó nagyok már az ikrek :-)

Jolka
Ákos nagyon cuki,és kék a szeme????

Manó nagyon cuki a mikulással,nem félt tőle?
Maja kicsit tart tőle :-) merthogy figyel és mindent lát 8)

Macsek
nekem nem mondott ilyet,bár azt mondta na majd a 3ik fiú lezs,na mondom nekem biztos nem,elég kettő.2 év az sok szerintem

szép nagy szemei vannak a Vilkónak

Ciripkke
nyugodtan panaszkodj azt is kell :-)
annyira cukik az alvós képek :-)

Vicuska
Rami még mindig nagyon szép baba :-)
Vendég

Halihó!
Marek! Sztem irány az orvos! Meg kell nézetned mi a helyzet! És én már számtalanszor írtam: ne marcangold magad! Nem élhettek úgy, h csak azon agyalsz, h mi történt! Előre is kell nézni és a múltat méltósággal "viselni". Nem könnyű, de menni fog. És hát az ünnepek nehezek lesznek, az biztos! De majd lesz valahogy! (Én annyit gondolok Rátok!)
Vicuska! Nekünk is van ilyen Miki-pólónk, mint Raminak! :wink: Sztem nagyon jól áll Raminak! :wink:
Hát, Andi! Nem a manöken testről volt szó... És hát képzeld, én sem a "karrierem" miatt kérdeztem. (Mondjuk nekem karrierem sincs!) De jól esett! :shock: :?
Sztem majd január-február környékén megpróbáljuk az uszit, nem nagyon tudtok lebeszélni róla! A barátnőm járt (neki novemberi a gyerek) és nagyon jót tett a gyereknek! Amúgy is, a babaúszást 6 hónapos korig el kell kezdeni! Nem várhatok tavaszig-nyárig? És én is jártam eddig télen is usziba! Ti nem? Mindenkinek van otthon medencéje? :lol: Na, nemcsak a lóvét nem küldik nekem, hanem a medencét sem!
És hát valóban sokmindent el lehet kapni az usziban... Hát majd figyelünk!
Timi! Micsoda képeslapok! Ez igen! :wink:
Jolka! Hogy a két kiscsávó hogy hasonlít egymásra! Ákos tiszta Manó! És még a mosolyuk is!
Holnap megyünk a neurológiára, szorítsatok, h minden rendben legyen!

Kép
ermoni

Bibi és Maja mikulás Kép
Kép
Vendég

Andi
uva jók :-)
hadd legyek krampusz :-)

jövőre Maja lesz
Vendég

Timi, 103? ugyan már! mikor volt az? én megbeszéltem a barátnőmmel, h ha elérem a 100at, megyünk somlóizni... hát, a 40ik hétre sztem meglett volna (ha a gyomrom bírta volna)

(akkora pukikat nyom Petra, h nem hallom a zenét.. közben alszik :shock: :lol: 8) )

ja, és Timi, nem tudok reagálni a Maja-hiszti leírásokra, csak lesek. nem semmi dolgod van, hallod. kalapemelős szmájli (á lá Móni :D )

Kriszti, köszi a biztatást az anyatejes babák éjszakáiról!

átfordulás: Petra ma korrektul hanyattfordult, és ő nem kényszertartásos. kar és láb felhúz, és máris a hátán volt. csak lestdem. többször nem ment neki, pedig hasraraktam, de csak hergelte magát. alig tudtam elaltatni.

Jutta, képet!!! milyen napotok volt ma? tegnap éjjel? kaki?

Zsu, merre????

képzeljétek, a párásító tutijó éjszakai fényként funkcionál! van egy kis kék fénye. nagyon szupi!

kaja gyakorisága: van, h Petra csak 5ször eszik és Huba is "csak" 6szor. nekünk már ez is valami ;)

Gabci, játszószőnyeg megvan már? kockákat megtaláltad a brendonos honlapon?

Kép
an°°di

Andi
majd ha lefogyok minimum 60 kilóra megmutatom a 100 kilós képet kb mint garfield :-)
de nagyon megérzem ami lement, máris sokkal jobb a közérzetem.

én nem tudom hányszor eszik Bí,10szer biztos :-)
Vendég

Macsek! Vili nagyon cuki apa vállán! Nagggyyyooonnn tecccik! :wink:
Timi! Hát se nem vagyok Beckham-né, se bébiszittyónk nincs....
Ciripke! A házatok úgy van kivilágítva, mint a Mikulásé! Klassz! Tudom, könnyű mondani, de pihenj! Azért három picivel nem könnyű, hisz még Betti is csak ovis!
Mondtam, h szörcsög Janka? Lehet, h tőlem kapta el? Én is még beteg vagyok, de nem nagyon van időm foglalkozni vele(m). Remélem nem lesz betegebb!

Kép
ermoni

Móni, bocs, de nekem van/lesz manökentestem :wink: :lol: ahogy azt Jutta elképzeli 8) :D
de ha jólesett, vedd nyugodtan magadra! :wink:
neurológián persze h semmi baj nem lesz. mi is csak azért megyünk Hubával, h túlterheljük a magyar eü-et (egy főorvs szrint :evil: )

Petra felébredt a pukikra (f*ngok ezek inkább) és belesikítot a fülembe :evil: :evil: :evil:

Kép
an°°di

Móni
de neked egy hisztikrisztid sincs :-) úgy gondoltam,hogy Maját se tudnám kire bízni miközbe én Bibust pancsiztatom
Vendég

yess papa hintáztatja Maját ,Bibi alszik mennyi érzés
Vendég

na felkelt Bibi szép az élet,trallala
Vendég

na, de volt vagy 3 perc, Timi :D :D

Macsek, hajrá bkv! 8)

Cirpke, sztem is egy kicsit túlságosan is belelendültél, nem? azért csak óvatosan! a házatok nagyon tuti! :)

Kép
an°°di

Ugye a sétáltatás nem csak nálunk indul üvöltéssel? Nyugtassatok meg :evil: :evil: Muszáj cumit nyomni a kis pofájába... A nem cumis anyukák meg ránéznek: aha, szóvl cumis baba??? :evil:

Vicuska: nem mentek sétálni? azért néha mégis, nem?:) A bundizsák tényleg jó ötlet, + van egy hátizsákom, minden be van készítve, csak felkapom, és indulunk. A csinos táskáim meg a szekrény alján figyelnek... Meg a magas sarkú csimmák és cipők is :roll:

KépKép
1macsek

Andi: akartam is kérdezni, hogy milyen buszra fértetek fel az iker kocsival? És az milyen széles? Csak hogy tudjam milyen "könnyű" is nekem:)

KépKép
1macsek

sima 20as busz
anyóssal ügyeskedtünk, de a keletinél 3 férfi vette le a kocsit. nem is kellett őket kérni :D gyerekek nettó 10 kiló, kocsi kb 15... egyedül csak sima terepen vállalom be.
mondjuk múltkor egyedül buszoztam meg metróztam- simán leszólítottam egy pacákot, h segítsen ;)

hehe, Petra belealudt a nagy erőlködésbe a játszószőnyegen :lol: irtó cuki és félelmetes kakaszaga van (ti tudtátok,h a szuritól lehet hasmenésük?) :roll:

Marek, jó, h írtál! örülök, h kicsit kevésbé komorak a soraid.
vérzés: nekem is volt elég sokáig egy kis szünet után is... nem emlékszem pontosan.. én azt hittem, mensi, de talán nem az volt :roll: mindenképp menj dokihoz!!!!!!! jó formában kell lenned, ha.... 8) (annyira megölelgetnélek, de marad virtuálisan.. ölelős szmájli)

Kép
an°°di

és képzeljétek, normális tgyást kapok!!!!
mondjuk, így is lesz helye, de azt hittem adnak vagy 40ezret... :lol: :lol: :lol:
ja, és vettünk babahordozót. oké, kissé korai, de karácsonyi ajándéknak tökéletes sztem. még nagy, de valószínűleg pár hét, és jó lesz (20 kilóig jó)

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?