Hali
Marek
nagyon sokat gondolok rád,igazad van,a legnagyobb ajándék a gyerek.Karácsonyt próbáljátok megtúlélni és jövőre legyen olyan amilyennek szeretnéd
vérzéshez nem tudok sokat szólni,mert nem tudom mi volt hogy volt veled,de inkább menj el dokihoz
no
Magunkról:tegnap Maja nem aludt,délután jöttek anyumék meg a Mikulás,lányok én ennyit régen röhögtem,majd betojtam,ahogy kinézett istenem és hozta a tescos szatyrokat
Maja köszönt neki hogy szia mikulás,de itt megis állt a barátkozás,a két nagyobb se ismerte fel az apjukat pedig a nagyobbik már 9 éves,neki a végén esett le ki a mikulás,de hatalmas élménye volt nekik.Na ztán jött a fekete leves,este 8kor Bibi elaludt,9 kor Maja is kis hisztivel.Abba a pillanatba ébredt Bibus,majd egy órás szopi után visszaludt,de köhögött ezért magam mellett hagytam.fél 12 Maja sír-átmegyek simike-visszaalszik-visszafekszek-éjfél Maja vísít hogy ő nem alszik,húzzam fel a redőnyt,de torka szakadtából ám,áthozom magamhoz annál inkább folytatja na mondom fogd be mert fekleted a babát is én agyon csaplak-de semmi hatás,átvittem mérgembe vissza persze ott is üvöltés ez ment oda vissza hátha elhallgat aztán fél 2kor elfogyott a türelem és elfenekeltem,akkor elcsendesedett és aludt 6ig a szobályába aztán mellettem majd 9 ig.
Na még ezt az éjszakát kell túlélnünk apa éjjeli jelenléte nélkül,remélem ma éjjel nem lesz műsor,Csiáltunk mézeskalit tegnap ,ma kidíszettük.Bibus jobban van
Kilók:khm akkor most már lemerem írni hogy 103 kilóval mentem szülni ,most vagyok 85.gáz mi?ez van,de nem sokáig
engem fogyaszt a szopi,meg a stressz,meg a két gyerekes életmód
Úszás:én nem,kivitelezhetetlen lenne,ha csak nem én lennék a Bekhemné és jönne velem a bébiszityó ,de akkor is csak nyáron mennénk,van nekünk elég bajunk így is
Andi
én is nyomom az édességet mégis fogyok (szerencsére)
nem képeslap ez csak több kép egybe -)azért memutatom őket nagyba is
hú jó nagyok már az ikrek
Jolka
Ákos nagyon cuki,és kék a szeme????
Manó nagyon cuki a mikulással,nem félt tőle?
Maja kicsit tart tőle
merthogy figyel és mindent lát
Macsek
nekem nem mondott ilyet,bár azt mondta na majd a 3ik fiú lezs,na mondom nekem biztos nem,elég kettő.2 év az sok szerintem
szép nagy szemei vannak a Vilkónak
Ciripkke
nyugodtan panaszkodj azt is kell
annyira cukik az alvós képek
Vicuska
Rami még mindig nagyon szép baba