Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Sziszi!
Nagyon jól sikerültek a képek!! Olyan jóképű Csanád abban a ruciban!! ÉS szuper ajándékokat kapott!
Zsombi nem hiszem, hogy megy majd bölcsibe. Jövő ősszel Jázi kezdi az ovit, én meg úgy gondoltam, hogy utána visszamegyek dolgozni. Zsombira pedig vagy a párom vigyázna (3 napot dolgozik, 3 szabad), vagy a nagyszülők közül valaki. Egyébként nagyon szívesen itthon maradnék Zsombival 3 éves koráig, de a gyes összege nevetséges!!!:twisted:
Jó a "pumás" kép! És még az orchideád is tudja, mikor kell virágozni! :lol:

Nekem most minden virágom ki van nyiffanva. Na jó, élnek még, de szörnyű, hogy mennyire nem jut időm az ápolásukra. Régen komolyan még simogattam is őket, most meg..... Örülök, ha néha-néha kapnak egy kis vizet. Az a baj, hogy nem nagyon vannak szem előtt, ugye a gyerekek miatt, és így kiesnek a tennivalós látókörömből..... (jól van na, nem mentegetőzök :) )

Ja, távirányítós repülő :lol: a Lidl-ben 5ezer ft. :lol:


Winnie!
VAn egy ilyen oldal, itt, ha a gyógyszerkeresőben beírod, hogy pl. miltivitamint keresel és milyen idősnek, akkor kihozza, hogy milyen lehetőségek vannak, és leírja a gyógyszer "használati utásítását" is.

https://www.drdiag.hu/kereso/index.php


Rena!
Örülök, ha tetszik a levelezőprogi!!! Remélem sikerült minden csínjára-bínjára (???) rájönnöd! :D
Zsombi nem volt lázas a Prevenar után, csak megelőzésképpen adtam neki egy kúpot. VAgy lehet, hogy ezek alapján hatott a kúp??? :? Neisvacot a köv. hónapban kapja. A doki mondta, hogy beadja egyszerre, de a neisvac tájékoztatóján rajta volt, hogy kizárólag orvosi utasításra adható be együtt, én meg úgy voltam, ha így írják, akkor inkább menjen külön. Így most Zsombi kap egy neisvac-ot dec. végén, jan. végén a másik prevenar, febr. végén meg a kötelező 15 hós. A prevenar a pneumococcus okozta elsősorban tüdő, de egyéb gyulladások ellen van. 1 éves kor fölött már csak 2 vakcina szükséges, 2 éves kor fölött már csak 1, és q drága, 16.000ft egy oltóanyag.
A rota vírus ellen asszem 4 (vagy 6) hónapos korig lehet beadatni a babákat. Sokan mondják, hogy nem érdemes, de szerintem pici korban csak van jelentősége, mert a hasmenés miatt kiszáradhat a baba.
Nos, kijelenthetem, hogy Zsombi 11. foga is megérkezett :) , bal alsó 4.

Formabedobó: Zsombival úgy játszunk (vagy a sütifalóval vagy van Jázinak másfajta), hogy én megmutatom hová dobja, és ő addig forgatja a formát, míg beletalál :)

A Kismamás cikk magyarán arról szólt, hogy bunkó az a nő, aki sok lányt szül???? :shock: Áááááááááááááááááááááááááááááá



Sziszka!
Betegség :( 38 fok felett tuti, hogy nem a fogzás miatti láz van. És ezt tudja minden gyerekdoki is, és mégis képesek azt mondani, hogy jön a foga??? Minek praktizál még az ilyen orvos????? :evil:
Lily hogy viselte a repülőutat? Mármint írtad, hogy hazafelé nyűgi volt az álmosság miatt, de egyébként nem volt semmi "extra"?
Anyósodék :shock: :x Komolyan csak egy órát voltak veletek???? Nem semmi.....
Köszi szépen a köszöntést :wink:


Kniki!
De tisztísd meg az ablakot is, mert a Mikulás hogy rakja be akkor az ajándékot? Piszkos ablakba? :shock: :lol:


Falexa!
:(
Jobbulást Bazsinak!!!!Még jó, hogy mmost elmentetek a dokihoz, és így nem teljesedett ki a betegség!!!

De tüdőgyuszi honnan? Leizzadt-megfázott, vagy valami vírus? NA, ezért adattam be a prevenart!


Winnie!
KEllemes időtöltést nektek Hévizen!

No, hirtelen ennyi!


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Rena!
Látom, Kniki ablakával kapcsolatban egyre gondoltunk :lol:

Szerintem minden pici náthával nem érdemes a dokihoz menni, mert ha nincs láza, akkor általában úgy sem ad semmit. Ha csak takonypóc a gyerkőc, azt mondja, hogy szívjad neki, ha hurutos köhögése van, akkor calcium és köptető, szóval inkább száraz köhögésnél vagy láznál érdemesebb őket elvinni. Főleg azért is, mert ahogy te is írtad, most is ott kaptátok el a náthát.....

Sziszka!
Itt kerestem mindenhol, hogy mikor is született Lily :oops: Most nem tudom, hogy a mai nap van e szülinapja vagy csak a vonalzód maradt így, de mindenesetre
BOLDOG SZÜLINAPOT LILYNEK!!!

Kép

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok!
Nagyon szepen koszonjuk a koszonteseket, atadom majd a nagylanynak ha felkelt.

Rena
Mi mindenkeppen itt szeretnenk maradni, ugyan nagyon rossz igy csalad nelkul, de azert eleg surun megyunk haza, meg hat ok is kitudnak jonni amikor csak akarnak. Anyosekat kitargyalni nagyon hosszu tortenet lenne, ha nekik 1 ora eleg volt 4 honap utan(nyaron lattak ot utoljara) akkor szerintem tobbet nem is kell mondani hogy milyenek. Kozbe meg a telefonba eljatsza, hogy o mennyire imadja az unokajat :shock:

Folkalexa
Balazsnak jobbulast kivanunk, sok sok gyogypuszit kuldunk neki. Remeljuk hamarosan jobban lesz.

Sziszi
En majd jovore szeretnem beiratni bolcsodebe. Mivel itt csak maganbolcsik vannak, ugy gondoltam eloszor csak 1-2 napra aztan majd meglatjuk hogyan birja. Szeretnem ha szokna egy kicsit a tarsasagot, na megy a nyelvet is kell tanulnia. :D

Brigo
Egyebkent jol birta a repulot, nem volt semmi gond, nem nagyon zavartatta amikor felszalltunk(csak en voltam besz......va) Baratkozott mindenkivel, huzgalta az elottunk ulo hajat :D

Megyek keszulodok a szulinapra, mondjuk nagy buli nem lesz (mar otthon volt nagy)este mikor apa hazaer tortazunk meg odaadjuk az ajandekokat. Meg baratnomek jonnek at du-an a gyerekekkel. De majd teszek fel kepeket.


Ja meg egy gyors kerdesem lenne, en is probaltam uj vonalzot csinalni, de nem tudom hogy tudok kepet tenni melle. Valaki tudna segiteni benne.

Szep napot mindenkinek

Szilvi &Lily baba

Kép
]Kép
sziszka27
 
 

 
 

Sziasztok!

Lily-nek nagyon boldog születésnapot kívánunk mi is!


Ablakpucolás:
Na akkor ma majd lemosom, ha már így megkaptam! :lol: :lol:
Na jó, nem azért mosom csak most, hanem mert eddig itt minden nap esett az eső nagyon, és a tetőtéri ablakokat ilyenkor megmosni .... minek? :lol: De ma már süt a nap, kénytelen leszek, ha ajit akarok! :lol:

Ezt a cikket! :shock: :shock: :shock: :shock: Ennyire beteg emberek is vannak? És szabadlábon? Kezdek félni! :shock: :roll:

Minden betegeskedőnek jobbulást, pláne szegény Bazsinak a tüdőgyuszihoz!

Kép
kernico
 
 


Gyorsan feldobom ezt a kepet nekem annyira tetszik.
Kép

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Sziasztok!

Jöttem megtölteni a fórumot!:) :lol: Figyelem hosszú leszek! :oops: :)

Nem is tudom hol kezdjem. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Először is nagyon szépen köszönjük mégegyszer a köszöntéseket, nagyon kedvesek vagytok!

Másodszor: Sziszka de jó, hogy már újra itt vagy.

Lily babának nagyon sok boldogságot kívánunk első szülinapja alkalmából!

Kép


Szombaton szinte egész nap sütöttem, meg probáltam rendet csinálni (nem sok sikerrel :? ), mivel vasárnap fent voltunk az Ikeában. Barátokkal mentünk és végül csak ők vásároltak, mi csak nézelődtünk, nem sikerült eldönteni, hogy akkor hogy rendezzük át a lakást :evil: . Azért jól el voltunk, szerencsére Veronika nagyon jól bírta a hosszú utat, többnyire aludt, az Ikeában meg elnézelődött a kocsiban. Ja tényleg nem jöttünk el üres kézzel, mivel vettünk neki egy ocsó esernyő babakocsit. :D Már nagy szükség volt rá, mivel ezzel könnyedén be tudunk majd buszozni Paksra. :wink: :wink: :wink:
Mivel Veronika még minden étkezésnél szopizik, ezért felkerestük a babaszobát-én teljesen el voltam ájulva, hogy mennyire barátságosan van berendezve és otthoni kényelemben tudtam etetni a csajszit. Itt találkoztam egy lánnyal, aki a 16 hónapos ikreit szoptatta (a kisfiúk álltak a cici előtt :shock: :shock: ) Szóval úgy döntöttem, hogy akkor én sem esem kétségbe, hogy a babóm még mindig tejfüggő. Amúgy azért a tej mellé még bevágott két üveg bébikaját, még jó, hogy az Ikea éttermében van bébiétel, meg mikro, mert ezt totál elfelejtettem. :oops: :oops: :oops:

Na és akkor elmesélem az első szülinapot.Végül tegnap tartottuk, mivel hétvégén másik két szülinap is lesz és nem akartam egyben tartani, mert így legalább mindenki csak Veronikával foglalkozott. Szerintem nagyon jól sikerült, Vera baba is jól érezte magát, tudta, hogy kell még egy nagyot aludni délután, hogy pihent legyen és így fél 5 után kelt fel, addigra már itt voltak a vendégek is. A konyhát teljesen átrendeztem, hogy elférjünk 15-en, feldíszítettem lufikkal. (Na de azokkal hogy megszenvedtem. :x Alig bírtam felfújni őket, ráadásul tízből 3 szétdurrant fújás közben :evil: ) Veronikának viszont nagyon tetszett, hogy lehet őket csapkodni és azok meg szállnak. Miután már szinte mindenki kezében volt és végig nézte az egész konyhát és mindenkinek dumált egy sort, akkor beültettük az etetőszékbe, elindítottuk a zenét (Halász Judit félét) és behoztam a tortáit. Volt a felnőtteknek joghurtos barackos torta, meg Bounty torta (persze sütik is) és Veronikának egy kutyulmány torta. :lol: Köszi szépen mindenkinek a recepteket, nagyjából az összeset vegyítettem. Darált keksz helyett natur kukoricapehely volt a külső része (vizes meggylébe áztatva és vajjal keverve), a közepébe meg gesztenyét és turmixolt meggyet tettem, a tetejét banánnal diszítettem. Mindent megtettem, hogy ne essen szét, így viszont a külseje baromira megkeményedett :? (még én se nagyon tudtam volna elrágni :lol: ), hát a belseje se aratott túl nagy sikert a kiscsajnál. :lol: Viszont hagytuk, hogy megismerkedjen vele és először csak a morzsákat szemlélte és nyomogatta a kezével majd a fél tortát is, a közepét szétkente a két kezén, tett egy picit a ruhájára és néha a szájába is. Piszkosul élvezte, hogy a tányért maga elé tette, majd arrébb tolta (legalább 10x) és persze mindenki dőlt a nevetéstől ahogy produkálta magát.
Ezután jöttek az ajándékok: tőlünk kapta a tanuló kutyust (egyesek szerint nyúlnak néz ki) :roll: :shock: , kapott hinta lovat, állatos képes könyveket, babát ugató kutyával, polókat, hálózsákot. Eddig a tanuló kutyus nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de remélem hogy majd később érdeklődöm lesz iránta, igazából a hinta pacit is csak messziről nézegeti és csettint a nyelvével (így kopog a paci a patájával).
Majd teszek fel képeket is és majd visszaolvasok és reagálok mindenre csak még befejezem a romeltakarítást, főzöm az ebédet és délután még dokinénihez is kell menni.
:) :) :)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Nagyon boldog szülinapot kívánok Lilynek!

Tényleg hamar elment ez a három hét,amit itthon töltöttetek! :shock: Milyen vidám Lily ezen a képen!Szép neve van,most látom csak az új vonalzódon! :D

Bazsinak jobbulást,hú szegény ennyire köhög?

Egyetértek Brigóval,szerintem sem kell orvoshoz vinni a gyereket,ha csak náhás,most mi sem vittük el Martinkát.Csak orrfolyás van,nem volt hőemelkedés,láz,köhögés.Pár napja sétálni sem megyünk le,ne érje az arcát ez a hideg levegő.Úgy néz ki,mostmár kezd jobban lenni,ma még nem kellett szívni az orrát,és este is alig jött valami.

Annyit agyalok azon,hogy milyen tortája legyen a kisgyereknek,süssek,vagy vegyünk,na majd kifundáljuk!

Noémi,látszik,hogy nagyon jó volt a szülinapozás,majd biztos játszik Veronika a játékaival,megbarátkozik velük.Martinka is először nézegeti ,aztán meg nem lehet kivenni a kezéből,legszívesebben azzal aludna! :D Várom a képeket!

Hah,szerencsére én már túl vagyok a nagytakarításon,lakásdíszítésen,már azt írogatom,miket vegyünk Karácsonyra.Mármint a kajára gondolok.Nem lesz semmi extra,rántott és sült husi,meg rizs,krumplipüré,almasaláta,sütemények.Szilveszterkor pedig az elmaradhatatlan sült csülök!Hú,már nyelek is nagyokat!Persze azért várom az ötleteket!! :wink: :wink:

Olyan furcsa,hogy már bölcsiről beszélünk,meg munkáról,oviról!Hogy rohan az idő!Pedig még csak most születtek....

Na,megyek ebédelni...
Vendég
 


Na és akkor jönnek a képek! Bocs, ha sok, bár tudom szeretitek a gyerekes képeket! :mrgreen:

Kép mamával lufi csapkodás közben


Kép \" azta! itt is vannak lufik\"

Kép Veronika és a tortái
Kép \"na anya egyedül szeretném megkóstolni\"
Kép \"hol a gyertyám?\"

Kép \"megnézem én ezt közelebbről is\"


Kép

Kép teljesen szétkenyte a tortát:)

Kép Veronika és a játékai

Kép hálózsák és a könyvek

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!
Az én kisfiam Milánka holnap lesz 1 éves. Van köztetek olyan anyuka akinek a babája szintén holnap ünnepli a szülinapját? :D
bosnyák eleonóra
 
 


Csupán 3 oldallal vagyok lemaradva! :shock: :shock: :shock:
De most megyek dokinénihez.....

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi,ezek a képek nagyon jók!Annyira aranyos Veronika!Látszik,hogy élvezte a szülinapozást,a tortakenést!Látom,át is kellett öltöztetni! :D :D Szépek az ajándékai! A pici tortán milyen gyertya volt?
Vendég
 


Noémi: jó volt Nálatok is a szülinap úgy látom, Veronika is élvezte. Jó, hogy feldíszitetted a lufikkal a konyhát, feldobta a sok színes lufi. Jól szétkenycézte a tortáját. De édes volt, kis vigyori.

Egyetértek Brigóval, és Alexával, szerintem sem kell orvoshoz vinni a gyereket, én sem szoktam, csak jobban megbetegszik a betegebb gyerekektől.

Lilynek nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk!!! Kép
sziszi22
 
 


Rena: még Neked akartam írni, a tanulószékkel kapcsolatban, ő is sajtkukac, neki is 2 perc egy játék, a tanulószék kb. 5 perc, viszont ma már 5-6- szor is odament vele játszani, ez a többi játékjáról nem lehet elmondani, csak odébb dobja, vagy elesik benne :? . Hát minden gyereknek más játék jön be, ez nekünk bejött. Persze nem kell nagy időre gondolni, a többi játékhoz képest, jobban bejön neki. :) Ma itt volt, egy kis barátja, neki nem tetszett.
sziszi22
 
 


Na voltunk a dokinéninél. Hát milyen sírást levágott amikor meglátta a dokit! :shock: A védőnéni még szimpi volt, de utána kész cirkusz, nem tudtam letenni az asztalra, a doki a kezemben hallgatta meg a tüdejét. :? Aztán nagy nehezen kicseleztük, mert kapott egy játékot a rendelőből és utána volt már haverság mindenkivel. Csinálja másnál is ezt a babó? Mármint hogy fél az orvosnál? (egyébként idegenektől nem szokott félni) Na a méreckedés eredménye: 9, 3 kg és 76 cm, fej 46, mell 48 cm.

Na csajok még csak egy oldallal végeztem, jó sok téma volt. :D

Oltások: melyik oltás a bárányhimlő elleni? Neisvac vagy Prevenar vagy másik? Mennyibe kerül? Ki adatja be? Mi úgy néz ki legkésőbb januárban beoltatjuk.

Megtakarítás: Hát én ebből a szempontból nagyon pesszimista vagyok, nem tudom elhinni, hogy a most nehezen megsporolt pénzünk olyan túl sokat érne 18 év múlva egy sima betétszámlán, főleg hogy a betéti kamatok lefelé mennek és szinte a bankköltségekre sem elég a kamat összege. :evil: :roll: Ez a babakötvény se túl sok, de picit több a kamat rá. Lehet furin hangzik, de jobb elkölteni a pénzt, mint sporolgatni vele, aztán pár év múlva se tudja az ember többre elkölteni, mint most. Persze ez alatt nem azt értem, hogy napról napra élek és hónap végére nincs pénzük, mert kell egy picit hagyni váratlan eseményekre, de akkor is max pár hónapra előre kötnék le pénzt.

Olvasás: nem semmi, hogy itt mindenki milyen olvasott emberke. :shock: :shock: :shock: Én szégyellem, de egyáltalán nem szoktam olvasni (max újságot :lol: ), nem is ismerem az írókat, akiket írtatok. :oops: :oops: :oops: Amikor még általánosba jártam rengeteget olvastam gyerek történeteket és utána is szerelmes könyveket és imádtam, de a fősuli óta, sőt mióta dolgozom egyszerűen nem lenne rá időm vagy inkább tévézek vagy netezek helyette. Kivétel a gyerek mesék és mondokák. :lol:

Advent: nekem most nagyon egybe folyt a szülinappal és hát leírtam a hétvégémet…. Szóval nem volt időm csinálni koszorút, de talán majd a mostanira sikerül összeállítanom. Tavaly én is műhót szórtam az ablakra szerintem idén is az lesz és raknék egy csomó égőt mindenhova, de a párom ezt nem díjazná.

Falexa!
Én majd keresek neked mézeskalács receptet, nekem van és szerintem könnyű megcsinálni.
Most azért kapott Veronika a szülinapjára hálózsákot, hogy ne fázzon éjjel, mert a takaróval mi is úgy járunk, mint ti. Még nem aludt benne, mert ki akarom mosni, remélem szeretni fogja.
Bazsi gyógyulgat?


Rena!
Nem semmi, hogy te a topikkal álmodsz! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha csak víz színű a váladék, akkor nem gáz, csak ha sárga vagy zöld lenne, mert az azt jelenti, hogy bacik vannak benne. Az orrfolyás meg attól is lehet hogy meleg van a lakásban és az valahogy a nyálkahártyát iritálja. Sajnos nem tudom teljesen okosan leírni, de ha 4-5 fok lenne éjjel akkor nem folyna az orrunk-persze azt nem bírnánk mert fáznánk, de ez valami ellenreakció a szervezetünktől. Én nem vagyok megfázva, mégis reggel ki kell fújjam az orrom, mert kicsit folyik. :? Érthető? :roll:
Jók Rena néni praktikái. :lol: :lol: :lol:


IhIANYA!
Ahoz képest, hogy ZSoltid egy kg-mal könnyebb, mint VEro, nem is látszik rajta. Neki is ott van az „óriási” poci! :lol: Én azt úgy bírom, olyan édesek vele. Veronika ha meztelen szokta pacskolgatni a pociját és nevet.

Tinu!
Köszi a tippeket! :P Bár már későn olvastam, de még később is jó lehet, hogy tudom, hogy rizslisztet szabad adni a babának.

Csniki!
Milyen gyakran bébiszitterkedsz? Mit csinál a másik anyuka?
Amikor a barátnőm lányával játszik Veronika, akkor detto ugyanaz a helyzet, mint te leírtad. Főként a másik csaj olyan, hogy mindig Veronika játéka kell neki és féltékeny ha az anyja felveszi az én lányom. Szerintem ez még jó darabig így lesz náluk, bár gondolom valamennyire lehet őket tanítani, hogy ne vesszenek össze rajtad vagy a játékokon.
Dani bodyját te csináltad? Tök alkalmi! :P
Most néztem, hogy nálatok is hintapaci volt az egyik aji? Dani milyen édes rajta! Ő legalább nem félt, mint Veronika. Remélem lesz rendesen hó és tudjátok majd használni a szánkót. Nagyon édi volt a tortája.

Winnie!
Hogy van Réka? Ugye nem esett vissza?
A „stopp pára” cucc az a levegőben lévő párát (ami főzéskor vagy ruhaszárításkor stb keletkezik) gyűjti össze és a tabletta segítségével lesz belöle víz, amit időnként ki kell borítani. Az ablakon lévő nem azért van, mert kint hideg van, bent meg meleg? Szerintem azon azért nem segít ez a készülék, sőt szerintem más sem nagyon.

Brigó!
Na mit mondott a doki Zsombi pöttyeire? Olyan jó, hogy valamire lehet fogni, hogy nem alszik a gyerek, mi? :lol: Így könnyebb elviselni, nem? :lol:
Gázártámogatástól én is rosszul vagyok :twisted: -mit kell már ezzel is szívatni a népet? Remélem most hogy van a kiscsaj még mindig beleférünk. Ti hogy vagytok öten? :shock: :shock: :shock: És már bocs, de sokat fogyasztotok vagy sokat keres a férjed?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi: de jó lehetett. Édesek a képek, pláne az, ahogy Veronika örül magának, hogy széttrancsírozhatja a tortáját! :lol:
Kiara is fél az új dokinénitől. Mindig sír, ha bemegyünk és meglátja, aztán abba is hagyja, ahogy kijövünk. :roll:
Oltás: mi a meningo-sat kaptuk, mármint az első részét eddig, így 1éves kora előtt az állam támogatja, és kb. 3000 forint volt. 1éves kor után már sokba kerül úgy tudom. Többi passz.

Eleonóra: üdv.! Hát a héten volt pár szülinap, de asszem pont 5.-én nincs senkinek. Az én lányomnak, Kiarának holnapután lesz. Meg Ante Lidijének is és Snoopy Hangájának is, és 7.-én pedig Rékababának asszem, de ezt csak fejből nyomom, lehet tévedek!

Kép
kernico
 
 


Sziasztok csak bekukk lefekvés előtt.

Noémi, Nekem Dani nagyon élvezte a hintapacit, és szereti, 2 percig napont többször is.:)))Elenben a szomszéd kislány fél tőle.
A jövő hét végéig minden nap kb 4 órát vigyázok rájuk, melós feladat, de kibírható, viszont jó próba második gyerekvállalás előtt. Én mág várok azt hiszem vele. Persze nem ez a fő ok.:)))


Nálunk is Halász Judy ment, és hogy élvezte hogy mind neki éneklünk!!!Még videó is van róla, de még csak fekete fehér:(((

Na jó éjcakát méár álmi vagyok.

csernusn
 
 


Lily, Nagyon sok boldog Első szülinapot kívánok !!!

Nem értem tegnap miért maradt le. :oops:

csernusn
 
 


Alexa!
Valami nem jó a vonalzódon vagy én tudom rosszul hogy holnap lesz Mikulás? :lol: :lol:

Az előbb volt a Csak csajokban az a család, ahol nyáron négyes ikrek születtek. Jaj, hogy milyen édes volt az a négy kislány. NEm is értem, hogy bírják a szülök ennyi bébivel-ők viszonylag pihentnek tűntek :shock: Még a szemem is könnyes lett, nem semmi ekkora család..... :oops:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Ha a vonalzóknál tartunk, valami van a Knikiével is, nem holnap lesz Kiara szülinapja? Mára jelzi. :roll: :roll:

Kiscsaj nem akar alukálni,pedig álmi. Tegnap este is nagyon nehezen ment, pedig majd le ragadt már a szeme. Lehet,hogy az a baja,hogy átrendeztem megint a szobáját? Kihoztuk a hempergőt (most hogy rajta aludtunk,felemeltük és penészes volt alatta. :shock: :shock: :twisted: )

Takonyállagról annyit,hogy neki nem zöldellik, de tegnap halványzöld volt egy szippantás.Aztán megint nem. Csak este köhög,ha lerakom. Nekem viszont kezd szinesedni. Bocsánat a részletekért. :oops: Valószínűleg a tegnapi ablakpucolás. Be is rekedtem.

Többiek hogy vagytok? Bazsikám????

Eleónóra! Üdv! Eddig hol voltál?? :D Boldog szülinapot Milánkának!

Sziszi! Hát most erősen elkezdtem agyalni ezen a tanulószéken. De inkább mást kap karira. Majd lehet,hogy szülinapra kapja Petra is,nem tudom.

Adjatok már tippeket lányok,hogy mit kérjek Petrának nagyszülőktől, unokatesótól. Kb 2-3000 értékben szánnak, de nem jut nagyon semmi az eszembe. Ruha jó lenne, de félek,hogy valami kínait vennének, ami a mi szelektíven kidobott műanyag flakonunkból készül... :roll: Az a baj,hogy anyósék pl nem kérdezik,hogy mit kér, utóbb is valami hülye játékot kapott, ami kb 3 hós csecsemőknek való,még én sem értem mi akar lenni. Na majd lefotózom. (Mellesleg tőlem sem kérdik,hogy én mit kérek és attól tartok,hogy megint ágyneműhuzatot,konyharuhát,jénait vagy ilyesmit kapok. Pedig egy könyvnek vagy felálló orrú elefántnak jobban örülnék,de szerintük ez hülyeség! :twisted: :twisted: :twisted: )

Na, ezt jól kiírtam most magamból. Tegnap megjött egy adag ruha,amit a lánynak rendeltem,nem tudom ismeritek-e a Nikica webáruházból,jó áron vettem jó bodykat.

Dokinéni! Petra nem fél, csak a vetkőzést utálja meg az öltözést, meg a háton fekvést,úgyhogy ott is eltörik a mécses,mert hát mindig le kell vetkőzni. De utoljára nálunk is úgy hallgatta,hogy én fogtam.

Noémi! Nagyon jók a képek! Látszik,hogy élvezte a csaj!!!

Na rí a lányom,megyek. Nemhogy aludna.. :roll: :roll:

omr
 
 


Már jobban van Bazsi! Ma megyünk vissza a dokinénihez!
Már 2. napja nem szopik én meg tiszta depi vagyok miatta! Szerintetek mit csináljak hagyjam rá vagy erőltessem? Lehet, hogy azért nem szopik mert menstruálok? Hallottam, hogy olyankor megváltozik a tej összetétele! Tisztára kétségbe vegyok esve! :cry: :cry: :cry: Annyira imádtam a szoptatást olyan meghitt dolog! Na tessék már bőgök is! Úgy érzem ,hogy többé már nem függ tőlem nem az én pici manócskám többé, önálló lett! Tudom, hogy ez tökre önző dolognak tűnik, de ez van!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Na ennek örülök,hogy jobban van!!! :D
A tejcsi miatt nem. Fagyóból sem kell neki? vagy már nincs ott? én lehet,hogy lefejném és kidobnám és mikor elmúlt a menstruáció,megpróbálnám megint. De nem tudom. :roll:

omr
 
 


Sziasztok!

Lehet,hogy a mensi miatt nem ízlik Bazsinak a tej,megváltozik az íze a hormonváltozás miatt.Meg lehet,hogy a betegségtől sincs étvágya,vagy nem?Mást eszik rendesen?Örülök,hogy jobban van!

Nemtom mi van a vonalzókkal!A mi Mikulásunk úgy látszik eltévedt!

Ma olvastam azt a cikket,amiről írtatok!Hát kész vagyok tőle! :shock: :twisted:
Még biztos szó lesz erről vmelyik számban!Biztos sokan reagálnak rá!!

Rena,nektek is jobbulást!Majd gondolkodom az ajikon! :wink:

Mindenki beadatja ezeket az oltásokat a gyerkőcnek??Szerintetek nem elég akkor amikor majd közösségbe megy?
Vendég
 


Na sikerült!!!Végig olvastam!!! :P :P :P Hát nem volt egyszerű! :P

Babyloof: annyit beszéltetek róla, lehet én is beszerzek egy ilyet, hátha nekünk is használ. Ugye a gyógyitárban lehet kapni?

Alexa!

Mi kb másfél hétig voltunk betegek, volt orrfolyás, láz és köhögés, bágyadtság. Aztán egy hét semmi és azóta már több, mint 2 hete orrfolyás, sokszor csak reggel és este szívom, valamikor csak víz színű valamikor meg nem. Adom a vitaminokat neki, de sajnálom, hogy nem múlik el.
A pici tortán olyan gyertya volt, amire ráírták, hogy happy Birtday és volt rajta 3 lufi-tescos.

Sziszi!
Milyen szép torta volt a szülinapon és hát amit te csináltál le a kalappal. :D :shock: Ízlett Csanádnak? Látom Csanádnak bejön a járássegítő. Nagyon jól néz ki, én is szerettem volna, de férjem lebeszélt róla-végül is már majdnem jár. :roll: És csak úgy játéknak meg elég húzos az ára. Lehet inkább karira beszerzünk valami motor félét. :roll:

Beszti!
De aranyosak a mézeskalácskáid. Én is imádom őket, csak én nem tudok ilyen szépeket mintázni, pedig úgy feldobják a hangulatot.

Kernico!
Férjednek távírányítós helikopter? :shock: :shock: Örök gyerek? :wink: :lol:
Fasírt süniről mindenképp kérünkképet és persze a szülinapról! :P

Brigó!
Bocs, már látom hogy írtad, hogy voltatok dokinál! :oops: Örülök, hogy rendben van minden Zsombival. Gratula neki is a tipegéshez és a 11 foghoz. :P

Winnie!
Mi Cebion szirupot használunk, ebben van mindenféle vitamint direkt babóknak, egy kanállal kell beadni és Veronikának nagyon ízlik. Probáljátok ki, hátha ebből nem választodik ki olyan sok aszkorbinsav.
Jó pihenést! :P

Rena!
Veronikának van egy formabedobálós játéka és ha türelmes és tényleg oda is néz, ahol a keze van, akkor be tudja dobni őket és már kb 2 hónapja. Igazából én csináltam neki és egyszer csak azt vettem észre, hogy ő is be akarja tenni a formákat és baromi mérges lesz, ha nem jön össze. Persze azt még meg kell neki mutatni,hogy melyiket melyikbe probálja, de utána már ügyesen beleforgatja. Bár anyós (aki ugye okos fejlesztőpedagógus :? :) ) azt mondta, hogy lehet csak 1,5 -2 évesen fog menni neki, de még az sem gáz, ha csak 5 évesen! :shock: Hát érdekes.

Falexa!
Tüdőgyuszi! :shock: :evil: Ó szegény Bazsika!+++++

Fogak: nekünk 8 fogunk lett a szülinapig és egyik csámpásabb, min t a másik, szünet nem olyan nagy, de hát milyen ferdék. :( Képzeljétek szegény barátnőm mondja, hogy a 16 hónapos lányának 4 foga van, én meg alig mertem neki elárulni, hogy nekünk már most a duplája van-teljesen kétségbe van esve, hogy mikorra lesz meg a 20. Mondtam neki, hogy én úgy tudom (cáfoljatok meg, ha még sem) az összes 3 éves korig kell hogy kijöjjön.

Csniki!
Már januártól mész dolgozni? :shock: Mivel is foglalkozol a cégnél? (bocs, ha már írtad)

Még egy csomó mindent szeretnék írni, de szinte egész nap itt ülök :oops: :oops: :oops:

Ablakpucolás nálunk sem ártana-de mikor???? :roll: Mondjuk nálunk az egész folyosón ablakok vannak és ezzel együtt az egész házban szerintem egy fél nap kellene míg végeznék, de a gyereket akkor még be sem számoltam.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Voltunk dokinál a tüdőgyuszit megúsztuk! Szerencsére! Most csak ennyi mert felébredt!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Sziasztok!

Tényleg valami gáz van a dátumokkal, mert holnap van a szülinapja is meg a mikulás is! :?: :?:

Lányok, csak arra van időm, hogy ezt a 2 mondatot leírjam, a csaj egész nap sír! Nem tudom mi van vele, már mindent próbáltam, de csak az ölemben jó, és ha lerakom sír! :roll:

Kép
kernico
 
 


Csniki!
Mindenképp tedd fel a videot a szülinapról, hogy mi is lássuk! Mi is csináltunk és nagyon jó lett, a képek ugyanis a felét nem adják vissza abból, ahogy a kiscsaj produkálta magát.

Kniki!
Szegény Kiara! Mi lehet vele? :roll: :roll: :roll: Máskor nem szokott nála ilyen lenni? Esetleg egyedül hagytad vagy valakire másra és azért? :roll: :roll: :roll: Remélem holnapra jó kedve lesz, hisz a holnap az ő napja-ő lesz a kis Miki lányunk. :lol:

Falexa!
Szerintem ne essél kétségbe, biztos az lehet a baj, hogy Bazsi nem éhes a betegség miatt, de a mensi is bejátszhat. Légy türelmes és ha tudsz fejjél. Én is nagyon szeretem ezt a kis összebújást teljesen megértelek, de azért nem dől össze a világ, ha most mégis abbamarad a szopi, hisz majd 10 hónapig csináltad és ezért nagyon ügyi vagy. :wink:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Jó reggelt mindenki! Csak bekukk!

Kiara Isten éltessen sokáig 1 szülinapod alkalmából!!!!
Kép
Remélem nagyon jó kedved lesz ma pici lány!!! :wink: :)

omr
 
 


Nagyon boldog 1 születésnapot kívánunk Kiarának! Kép

Minden kicsi fiúnak és lánynak szép ajándékokat hozzon a télapó! :wink:
Kép
sziszi22
 
 


Nagyon boldog mikulancsot mindenkinek! :lol:

Nagyon boldog szülinapot Kiarának!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


honnan szeditek mindig ezeket a csidi-csuda jó szülinapos képeket? Én is szeretnék az ünneplőknek küldeni vmit, de nem tudom hol találok ilyeneket!

Bazsi változatlanul nem szopik. Még fejek egy hétig azután apasztok, ha tényleg ennyi volt! Kezdek beletörödni a dologba!
Az étvágy amúgy nagyon megnőtt reggel is egy csomót evett!

dokinéni: Bazsi egyáltalán nem fél tőle sőt imád a rendelőben! Húzgállja a fonendoszkópját ( vagy vmi. olyasmi), meg van csomó szines kép. Most újították fel a rendelőt és nagyon szép lett. tényleg öröm bemenni. :D :oops: Na ez egy kicsit morbid volt! Ezt úgy értettem szép lett!

babakötvény: még mi sem nyitottuk meg. Viszont életbiztosítást
kötötünk rá ami megtakarítás is egyben.

ablakpuci : nálunk sem ártana szerintem jővőhéten beiktatom!Tiszta maszat mert Bazsival mindig kikell nézni mi van a nagyvilágban!

Mikulás nálunk tegnap jött! Régen is mindig ötödikén este jött ,a süti bödön nagyon tetszett. Volt a csomagjában egy csoki télapó is ( persze az nekem lesz), de persze Bazsi egyből rástartolt és összepaszírozta.

fnoe: a Cebion szirupban akkor nem csak c vit. van? A cebion cseppben viszont csak az? Ezt azért kérdem , mert cebion cseppünk van, de szirupot vennék neki, ha az komplexebb.

Karácsonyi zene: imádom őket a nagy kedvencem amerikai előadók adják elő, de nem tudom kiki és mik a számok címei csak hallom őket üzletekben rádióban stb. Ha vki tudna nekem segíteni, hogy milyen albumot vegyek meg azt nagyon megköszönném!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


NAgyon sok boldogságot kívánunk Kiarának születésnapja alkalmából!


Kép

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Falexa!
Igen a Cebion szirupban több féle vitamin van: A, B1, B2, B12, C, D, E vitaminok és még folsav, fluor, jód. szelén, inulin.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Nagyon sok boldog 1 szuletesnapot Kiaranak
Kép


Boldog Mikulast kivanunk mindenkinek!!!!!

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Miert nem irja nekem pirossal? Megint megprobalom.

Boldog 1. szuletesnapot Kiaranak

Boldog Mikulast mindenkinek!

Nezzuk!

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Nem tudom miert nem lesz se piros se nagyobb :(

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Boldog Mikulás napot mindenkinek!

Kép

Én az ablakba raktam ki egy pár csoki mikulást és egy nagy Mikit (ami erkélyeken szokott lógni), de külön nem kapott a baba ajit, hisz úgy sem ehet csokit. Ha esetleg valakinek eszébe jut hogy hozzon neki valamit, azt majd legfeljebb én megeszem. :oops: :D

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIARÁNAK!!!SOK PUSZI NEKI!!

MINDENKINEK JÓ MIKULÁSOZÁST MÁRA!!
Vendég
 


Sziszka!
De édes a vonalzód!:) Nekem is kéne egy újat keresnem...

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi!Jól teszed!! :D :D :D :D :D
Vendég
 


Falexa!
Ha nem ragaszkodsz eredetihez, akkor átírok neked egy adagot mp3-ban. Most töltöttem nemrég a netről. Last Cristmas, Let it snow, Santa claus coming to town, Jingle bells és még sok klasszikus,meg sikerült kiszednem egy Reszkessetek betörök filmzenéjét is én azt úgy imádom!!!

Nagyobb lányok anyukái!!!!!! :D
Nem akartok eladni pár 80-86-os pulcsit nekem?? :)

Na megyek, sétikálunk egyet, úgy néz ki múlóban a dátha,de nem kiabálom el!

Na az az "ehun van a":
http://www.youtube.com/watch?v=fgdOvFUm ... re=related

omr
 
 


Rena!
Ti már ekkora pulcsikat használtok? :shock: :shock: :shock: Nekünk van amelyik még mindig nagy-valahogy a pulcsikat sokkal tovább lehet használni, mint a mérete szerinti nacit vagy rugit. Mi még itthonra felvesszük a 62-es felsőt is, kintre azért nem jó, mert nem ér le a fenekéig, viszont ami tényleg jó hosszban, annál meg fel kell hajtani a kezénél. :?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi!Na nálunk meg fordítva van. Gatyóban még mindig jó a 68-as, de már 74-es van túlnyomó részben, pulcsi viszont a 74-es már kicsi. Apaféle teste van, hosszú felső,rövid lábak. :D Jó a kis szánkázó miszimaszid! :D

omr
 
 


Jóazavatorodis!

omr
 
 


Rena: naon-naon megköszönném, ha átírnád azt nekem! Mikorra? :lol: :lol: Holnap megyünk Győrbe Petrának nézzek pulcsit angol használtruhásba, mert Bazsinak is az kellene?

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Sziasztok!

Sziszka: jó lett a vonalzótok, én is ezt a képet válsztotam volna.

Jaj de édes kicsik ezek a lánykák, hát Csanádnak 92-es pulcsi kell, illetve 18 hós méretű. Tegnap voltunk méricskén 81cm, és 9660g. Nekünk megvan a 3-szoros súly, 2890g volt mikor született.
Voltunk Mikulást nézni, nem is sírt a fiam, csak nézett rá nagy szemekkel mit mond, a szaloncukit is elfogadta. :lol:

Alexa: én nem adatok be oltást, majd ha közösségbe megy, ahogy írtad is, amíg itthon vagyok vele, csak a kötelezőt kapja.
sziszi22
 
 


Falexa! Hétvégén meglesz, hétfőn viszi anyu neked,jó? Elég gyors? Most jött le Szinetár-Bereczki Duett albuma és a Dívák album (Szulák,Cserháti,Tóth V,Oláh, Miklósa,Zsédenyi,stb). Ezek kellenek még rá?
Na meg kap még Bazsi is egy meglepit cd-t tőlünk akkor! :D
Jaja!!!! Duri! Igen,légyszi!!! Pulcsit,kardigánt! Köszi!

omr
 
 


Már vagy ötödjére úgy jövök ide,hogy kérdezni akarok,aztán csak elfelejtem. Most eszembe jutott,hogy Petra rám büfizte a brokkolis bárányt. :oops: :lol: Szóval kérdésem,hogy ti adtok-e sonkát és milyet? Melyik bolti az,ami adható,amiben nincs adalék? :roll:

omr
 
 


Sziszi! Szép súlya van Csanádnak! Kép nincs Mikibácsiról?? :D
Kivi vagyok én is holnap a lányra,mit szól.
Ja! Nálunk sem volt aji - nem vagytok egyedül Noémi! :oops: :oops:
Sőt,még csokika sem,amit én megehetnék. Ma jött meg a gyedem,úgyhogy majd holnap kap némi apróságot. :roll: :D

omr
 
 


Rena: de, fényképeztek és majd mail-ben küldik a képet, majd csak jővő héten :cry: , azt mondták, sok a gyerek. Én nem vittem gépet, elfelejtettem.:oops: Kép
sziszi22
 
 


Sziasztok

Rena
En pont most probaltam meg neki sonkat adni, de nem nagyon szerette. Egyebkent tejbegrizt, zabkasat mikortol lehet nekik adni, mert itt azt mondjak, hogy 1 eves kor utan kaphatnak mar tejet a babak. Otthon mit mondanak?

Majd jovok a szulinapi beszmoloval, de most eppen valamiert nem akar aludni a gyermek es megy a bombi. :(

Kép
]Kép
sziszka27
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?