Na voltunk a
dokinéninél. Hát milyen sírást levágott amikor meglátta a dokit!
A védőnéni még szimpi volt, de utána kész cirkusz, nem tudtam letenni az asztalra, a doki a kezemben hallgatta meg a tüdejét.
Aztán nagy nehezen kicseleztük, mert kapott egy játékot a rendelőből és utána volt már haverság mindenkivel. Csinálja másnál is ezt a babó? Mármint hogy fél az orvosnál? (egyébként idegenektől nem szokott félni) Na a méreckedés eredménye: 9, 3 kg és 76 cm, fej 46, mell 48 cm.
Na csajok még csak egy oldallal végeztem, jó sok téma volt.
Oltások: melyik oltás a bárányhimlő elleni? Neisvac vagy Prevenar vagy másik? Mennyibe kerül? Ki adatja be? Mi úgy néz ki legkésőbb januárban beoltatjuk.
Megtakarítás: Hát én ebből a szempontból nagyon pesszimista vagyok, nem tudom elhinni, hogy a most nehezen megsporolt pénzünk olyan túl sokat érne 18 év múlva egy sima betétszámlán, főleg hogy a betéti kamatok lefelé mennek és szinte a bankköltségekre sem elég a kamat összege.
Ez a babakötvény se túl sok, de picit több a kamat rá. Lehet furin hangzik, de jobb elkölteni a pénzt, mint sporolgatni vele, aztán pár év múlva se tudja az ember többre elkölteni, mint most. Persze ez alatt nem azt értem, hogy napról napra élek és hónap végére nincs pénzük, mert kell egy picit hagyni váratlan eseményekre, de akkor is max pár hónapra előre kötnék le pénzt.
Olvasás: nem semmi, hogy itt mindenki milyen olvasott emberke.
Én szégyellem, de egyáltalán nem szoktam olvasni (max újságot
), nem is ismerem az írókat, akiket írtatok.
Amikor még általánosba jártam rengeteget olvastam gyerek történeteket és utána is szerelmes könyveket és imádtam, de a fősuli óta, sőt mióta dolgozom egyszerűen nem lenne rá időm vagy inkább tévézek vagy netezek helyette. Kivétel a gyerek mesék és mondokák.
Advent: nekem most nagyon egybe folyt a szülinappal és hát leírtam a hétvégémet…. Szóval nem volt időm csinálni koszorút, de talán majd a mostanira sikerül összeállítanom. Tavaly én is műhót szórtam az ablakra szerintem idén is az lesz és raknék egy csomó égőt mindenhova, de a párom ezt nem díjazná.
Falexa!
Én majd keresek neked mézeskalács receptet, nekem van és szerintem könnyű megcsinálni.
Most azért kapott Veronika a szülinapjára hálózsákot, hogy ne fázzon éjjel, mert a takaróval mi is úgy járunk, mint ti. Még nem aludt benne, mert ki akarom mosni, remélem szeretni fogja.
Bazsi gyógyulgat?
Rena!
Nem semmi, hogy te a topikkal álmodsz!
Ha csak víz színű a váladék, akkor nem gáz, csak ha sárga vagy zöld lenne, mert az azt jelenti, hogy bacik vannak benne. Az orrfolyás meg attól is lehet hogy meleg van a lakásban és az valahogy a nyálkahártyát iritálja. Sajnos nem tudom teljesen okosan leírni, de ha 4-5 fok lenne éjjel akkor nem folyna az orrunk-persze azt nem bírnánk mert fáznánk, de ez valami ellenreakció a szervezetünktől. Én nem vagyok megfázva, mégis reggel ki kell fújjam az orrom, mert kicsit folyik.
Érthető?
Jók Rena néni praktikái.
IhIANYA!
Ahoz képest, hogy ZSoltid egy kg-mal könnyebb, mint VEro, nem is látszik rajta. Neki is ott van az „óriási” poci!
Én azt úgy bírom, olyan édesek vele. Veronika ha meztelen szokta pacskolgatni a pociját és nevet.
Tinu!
Köszi a tippeket!
Bár már későn olvastam, de még később is jó lehet, hogy tudom, hogy rizslisztet szabad adni a babának.
Csniki!
Milyen gyakran bébiszitterkedsz? Mit csinál a másik anyuka?
Amikor a barátnőm lányával játszik Veronika, akkor detto ugyanaz a helyzet, mint te leírtad. Főként a másik csaj olyan, hogy mindig Veronika játéka kell neki és féltékeny ha az anyja felveszi az én lányom. Szerintem ez még jó darabig így lesz náluk, bár gondolom valamennyire lehet őket tanítani, hogy ne vesszenek össze rajtad vagy a játékokon.
Dani bodyját te csináltad? Tök alkalmi!
Most néztem, hogy nálatok is hintapaci volt az egyik aji? Dani milyen édes rajta! Ő legalább nem félt, mint Veronika. Remélem lesz rendesen hó és tudjátok majd használni a szánkót. Nagyon édi volt a tortája.
Winnie!
Hogy van Réka? Ugye nem esett vissza?
A „stopp pára” cucc az a levegőben lévő párát (ami főzéskor vagy ruhaszárításkor stb keletkezik) gyűjti össze és a tabletta segítségével lesz belöle víz, amit időnként ki kell borítani. Az ablakon lévő nem azért van, mert kint hideg van, bent meg meleg? Szerintem azon azért nem segít ez a készülék, sőt szerintem más sem nagyon.
Brigó!
Na mit mondott a doki Zsombi pöttyeire? Olyan jó, hogy valamire lehet fogni, hogy nem alszik a gyerek, mi?
Így könnyebb elviselni, nem?
Gázártámogatástól én is rosszul vagyok
-mit kell már ezzel is szívatni a népet? Remélem most hogy van a kiscsaj még mindig beleférünk. Ti hogy vagytok öten?
És már bocs, de sokat fogyasztotok vagy sokat keres a férjed?