Csajok!
MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG KÉPEKET! Olyan édesek ezek az apróságok! Imádnivalóak!
Bettem,
Misike igazi hapsi! Nagyon édes, gyönyörű szemei vannak! Szopizással hogy álltok? Eszik mint a gép?
Hexina,
Írtó aranyos Hanna Sára. Épp nyújtozkodik, vagy csak bolondozik a kezével? És hát az a ruci!!! Hol vásárolsz neki? Nagyon édes az a ruha rajta.
Nutella,
Andris nagyon jóképű férfi lesz ha megnő, nem győzi majd levakarni magáról a csajokat.
Andris már bilizik?
Tényleg lányok! Szerintetek mikor érdemes elkezdeni a bilizést? Én úgy gondoltam, hogy ha Vicus 16-17 hónapos lesz majd megpróbálom. Vagy ráérek?
Evisan,
Örülök, hogy jó kép alakult ki benned a kórházról. Én úgy vagyok vele, hogy azt a négy -5 napot ki lehet ott bírni. Mindegyik szülésznő nagyon kedves, segítőkész, csakhát a csecsemősök nem éppen.... hogy is fejezzem ki magam szépen.... na érted amit akarok írni.
Nekem ők rossz élményként maradtak meg, bár volt már olyan akinek nem volt velük gondja, de az én szülésznőm azt mondta, hogy egytől-egyig ilyenek:
Mazsuzs, Szami
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira.
Szandra,
Millió gyógypuszit küldök Taminak és Edónak!!!!!!!
Hát nem lehet most neked sem könnyű. Szegénykék!
Képzeljétek,
A kislány már annyi mindent megért, hogy micsak "nézünk mint borjú az új kapura". Van egy papír a kezében, mondom neki, hogy dobja ki. Erre ő odamegy a kukához kinyitja és kidobja, majd becsukja a kuka tetejét és ráadásul még meg is tapsolja magát. Tünemény!
Még nem nagyon akar beszélni, de mutogatással mindig megérteti, hogy mit akar.
Hihetetlen milyen okos!
Hát igen a mi gyerekünk.
Na most mennem kell felébredt az okos királylányom!
Minden kis manónak hozzon a Mikulás sok szép ajándékot finom csokikat!