Új privát üzeneted érkezett!

Bettem!
Gratulálok Misikéhez!!!! :D Kívánok egészséget és sok tejecskét nektek! :lol:
Mindenki aggódott itt értetek!

Üdv mindenkinek!
Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Kedves Bettem!

Én is szeretnék nektek minden jót kívánni, és nagyon-nagyon GRATULÁLOK a kisfiad megszületéséhez. Biztos a többiekkel már régebbóta ismeritek egymást, de én megkönnyeztem a szüléstörténetedet.
Már a második olyan szüléstörténetet olvastam, amin elbőgtem magam. :oops: Tök ciki, sosem voltam pedig ilyen elérzékenyülős fajta. De annyira édesen írtad le az egészet. Annyira tetszett, ahogy írtad, hogy össze-vissza puszilgattad, meg hogy hagytad apát babázni. :) Ez olyan aranyoooos!!! :) :) :)
De a legcukibb két szó a történetedben, hogy "megszaglásszam a kisfiam". Ez annyira édes, ez a két szó, így együtt!!! :) :) :)
Bocs, hogy itt irodalmárkodom, de most elképzeltem, ha írnék egy könyvet, aminek az lenne a címe, hogy Születéstörténetek, akkor biztos a tiedet tenném be elsőnek, mert ez annyira édesen le van írva.

Jó egészséget nektek, meg könnyű szopizást és sok-sok tejcsit.

Sziasztok.

Kép
evisan

Bettem!
Hát azért a kis fekete pont ott lóg az ajtótok előtt de örülök, hogy jelentkeztél! Már éppen megmozgattam minden szálat, hogy megtudjam mi van veletek!! Gratulálok nagyon a kis drágádhoz.

Evisan!
A hormonok dolgoznak :lol: :lol:

Tali:
Nekünk jó a szerda Lurdy 12-én.

Többiek?

Szandra

szandrakiss

Bettem!

Nagyon vártuk Mindannyian, hogy jelentkezz!

Szívből örülök, hogy ilyen szépen élted meg pici fiad világrajövetelét! :D :D

Gratulálok, és kívánok sok örömet, egészséget, és sok-sok tejcit!

A szaglászásra visszatérve, csak osztozni tudok az érzéseidben, mert én is ahányszor felveszem a kis pockaimat állandóan jól megszagolgatom őket. A kis nyakuknál a legintenzívebb az illatuk, és olyan, de olyan finom..... Hmmmm! :D

További szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Bettem: Nagyon vártam én is,hogy jelentkezz végre! Örülök,hogy minden rendben Veletek! GRATULÁLOK, jó egészséget és nagyon-nagyon sok örömöt kívánok Nektek!!
Nagyon jó volt olvasni a történeted :) képeket is rakj majd fel,kérlek!

Mégegyszer: Minden jót!

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Végre végre ,meg van az elveszett báránykánk :D :D Már nagyon izgultam(tunk) érted és a drága Misikéért.
NAGYON SOK ÖRÖMED LELD AZ ANYASÁG CSODA SZÉP FELADATÁBAN! ÉS SOK SOK TEJCSIT.
Lányok én is mennék a talira.
Mikor De vagy Du-án?
Hogy lehet kocsi nélkül oda jutni?

Na megyek áll a bál.

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!!!

Bettem: NAGYON GRATULA!!! Nagyon jó szoptatást és egészséget! Kitartás! Ha lesz is nehézség, csak arra gondolj, hogy egyre könnyebb lesz! És gyönyörködj benne, még ha hulla is leszel, mert olyan hamar megnő!
A szaglászással én is így vagyok! Hihetetlen az a finom, ártatlan, addig ismeretlen illat, ami egy babából árad. Ezért is mondják, hogy babaillat. IMÁDOM!!! :P
Ezek a babók egy csoda!!!!

Evisan! Igen, ezek tényleg a hormonok.
Mondjuk én még nem vagyok terhes, de én is megkönnyezek dolgokat. Én mondjuk olyan lelkizősebb fajta vagyok. Például tegnap az a két és féléves kisgyerek, akinek az anyja nélkül kellett meghalnia, illetve 3 hónapig élnie a betegségével, mert az megölte az erőszakoskodó apját. Hihetetlen. Nem tudom, hogy ezek hol hordják a szívüket!!! Annyira dühös lettem, hogy nem igaz! Bezzeg mások régen kegyelmet kaptak ilyenért, és semmi ilyesmi nehéz helyzetben nem voltak. Ezek meg válaszra sem méltatták. Kegyetlen ez a világ sokszor!
És mondjuk én sokszor nagyon egyedül éreztem/érzem magam nehézségekkel, mert nem igen segít senki. Na, mindegy, nem szomorkodom!
A szerda nekünk is jó lenne, hogy ha nem zavarunk. Mi még sosem voltunk semmi talin, de szívesen megismerkednénk veletek!
Hol van most a játszóház a Lurdy-ban? És mennyi a belépő?

Köszi!
És minden jót mindenkinek!!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Csajok!
Ezek szerint a 12e szerdát konkretizálhatjuk?

Poci!
Nem tudom, azt még tisztázzuk, hogy délelőtt v. délután, kinek mi a jó? Szerintem a de. lesz a több, mert a "nagyok" már járnak oviba, és értük du. kell menni.
BKVval pedig úgy jutsz oda, hogy a Lágymányosi hídhoz elmész 1es villamossal pl. vagy a Borárostól 2es villivel a Közvágóhídig stb. Honnan jössz?

Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

BETTEM!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Fekete pont azért jár!
Nagyon, de nagyon izgultunk már értetek!
Gratulálok Misikéhez, és tényleg nagyon édesen írtad le a szüléstörténetedet. Sok-sok egészséget, örömöt, tejcit kívánok Nektek! Kérünk szépen képeket!
Kép

Amúgy erről a telefon témáról nekem a saját szülésem jut eszembe. Amikor reggel bementünk szülni, akkor kikapcsoltam a telefonomat. De amikor megszületett a hercegnőnk akkor amíg az örzőben voltunk (azaz mi a folyosón, mert az örzőben nem volt hely) a párommal addig akartam küldeni sms-ket a nagy pillanatról, de elfelejtettem a kódot, sikerült 3x beütnöm, egyből letíltott és kérte a PUK kódot vagy mit. Király. Végül a párom megtalálta azt a kártyát amin rajta volt ez a kód és így sikerült bejuttatnia hozzám a telcsimet.

Egyenlőre nekünk is jó 12-e. Legyen akkor Lurdy? Eszti, hova költöztették a játszóházat? Le tudnád írni?

Kép

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Ja és Orsi,
Szívesen látunk Titeket is! Bárki jöhet, aki ráér, és van kedve!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
finike

Egyelőre nekünk is a 12-e:-)

Megyek, mert éjszakai műszak van minkét gyerkőccel...nem kapnak levegőt...

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Bettem! Ilyet többször ne csinálj velünk. :D Én már nagyon megijedtem!!! Most viszont annál nagyobb az örömöm. Szívből gratulálok Nektek.
sztem a fekete pontot törölhetjük, mert extra gyorsan megosztotta velünk a szüléstörténetét. És az első élményeket.

Nekünk is jó a 12-e. Sztem viszem Johannát is.

Ja és az "újak" és mindenki jöjjön aki tud!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit! gyerköcöknek jobbulást+++

Dórinak szólok tali ügyben. JÓ lenne Velük is találkozni.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Köszönjük szépen a meghívást mi is!
Én félnapban dolgozom, egykor végzek, Orsi pedig 3-kor a bölcsiben. Így ha délelőtt lesz, akkor sajnos mi lemaradunk. De megértem, hogy a nagyobbak miatt nektek jobb a délelőtt.
Akkor majd legközelebb.
De ha délután lesz, akkor persze jövünk.

Puszi mindenkinek!! És jobbulást a betegeskedőknek!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Szasztok Csajok!
Igaz, hogy mostmár nemsokára találkozunk személyesen is, de azért az ígért képet felteszem. Mentségemre legyen szólva, hogy nem a keresztelőről, de azért ez is kép 8) :lol:
Kép

Kép Kép
fricky

Jaj, elfelejtettem!
Finike!
Jöttök holnap usziba??

Kép Kép
fricky

Helló Csajok!

Nekünk is jó a 12-e Lurdy. Én egyáltalán nem tudom ott hol a játszóház, ezért vki írja meg, hol találom.

Judit!
Jobbulást Dancának és Szonjusnak!

További szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok,

Még mindig betegek, bár nem postosan tudjuk, hogy mi a bajuk.
Anyukám (gyerekorvos) gyanítja, hogy mindkettőnek orrmandulagyulladása van. Szerdán voltunk Szonjussal a Bethesda gégészetén (2 órát vártunk...), de egy pancser dokit sikerült kifognunk. Csak arra nem válaszolt, hogy az orrmandulájának van-e baja. Anyu most az ismerős gégészt vadássza, csak elvesztette a számát. Hétfőn mindenképpen megyünk valamelyik gégészetre. Ovi megint ugrott:-( Már 2 hónapja nem gyógyulnak meg igazán, főleg Szonja.
12-én remélem, mindkettő egészséges lesz!!!
Teszek fel 1-1 képet.
A múltkor már gratuláltam Bettemnek, de most látom, hogy az a hozzászólásom valahová elszállt....
Szóval: Nagy-nagy gratula a kislegényhez!!!!! Sok boldogságot és vidámságot nektek!

Puszi:
Judit
Kép Kép

Kép

Kép
karpijudit

Fricky,

Majdnem elfelejtettem:
tündériek a manócskák, és hihetelenül hasonlítanak egymásra:-)

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok...

Eszti,
Mi szombat reggelente megyünk uszira általában. Ma nem voltunk, tegnap 9-10-ig pancsiztunk.
A gyerkőcök tényleg nagyon hasonlítanak egymásra! Nagyon édesek így együtt.

Judit,
Szonjus gyönyörű azon a fürdős képen, igazi királylány.
Nagyon tetszik Dancának a gumicsizmája, nagyon menő. :lol:

Bettem.
Nagyon megható volt a szüléstörténeted. Édesen írtál róla nagyon!
Fekete pont törölve! :lol:

Most megyek éhes a nép! :D

Kép
Kép
finike

Sziasztok Lányok!

Most van egy pici időm így írok egy pár sort.

Bettem!

Gratulálok Misikéhez! Nagyon szép volt a történeted, örülök, hogy jó emlékeid maradtak az egészről!

Lányok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a december 12-ét vehettem biztosra tali ügyben? Szofit aznap kell vissza vinni kontrollra a HRG-be és ha biztos a 12. akkor holnap megprobálom hétfőre vagy keddre átrakatni és akkor mi is eltudunk menni.

Ami nálunk nagy újság, hogy Szofi fel állt és az ágy mellett már egy két lépést is tesz! Már nagyon vártam annyira örülök neki!
A héten mértük a súllyát: 13.75kg, nem lehet könnyű ekkora popsit megmozgatni.

Judit!

Van egy aranyos gégész a Jánosba. Ő a budai gyermekkorházba volt mig be nem zárták. Ha érdekel akkor elküldöm a számát. Ne haragudj nem akartam tolakodó lenni!
A gyerköcök nagyon arik!

Fricky!

Nagyon édesek a gyerekek és Réka mennyit nőt a tali óta!

Most mennem kell. minden babának és mamának jobbulást kívánok és mindenkit puszilok!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Szami,

Ne veszem tolakodásnak, ne hülyéskedj!!!
Ráadásul örülnék is a számnak, lehet, hogy Anyukám ismeri is. Ő évekig a Budaiban dolgozott, de már régóta nem, és elvesztette a telefonszámokat! Szóval, köszi előre is!!!!!
Örülök, hogy Szofi így fejlődik:-) Csak így tovább!!!

Szerintem próbáld meg áttenni a kontroll időpontját, jó lenne látni benneteket a tlálkozón!

Puszi:
Judit

Kép

Kép
karpijudit

Judit!

Írtam privit

Szami

szamikám

Sziasztok!

Voltunk szombaton 4D-s ultrahangon!!! Szandra tanácsát követve kibírtuk, hogy ne tudjuk meg a nemét, bár borzasztó kíváncsi vagyok. Látszott, ahogy mozgatja a nyelvét, nagyot ásított, mosolygott, édes volt. Olyan kis húsos szája van, zabálnivaló. És a lényeg, hogy teljesen egészséges. Ha a férjem megcsinálja, majd teszek fel képet.

Eszter

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Bettem: Nagyon sok szeretettel gartulálok a kisfiadhoz! Kívánok sok örömet és még több tejcsit!

Judit: Babók remélem jobban vannak már! Azért küldök egy gyógypuszit! :D

Szamikám: Szofinak gratula, nagyon ügyes kiscsaj!

Finike: megkérdezhetem hova jártok úszni?
Ha vőfély ügyben segítség kell, szívesen adok egy számot, csak ajánlani tudom a fiút!

Szandra: igaz, nyáron jobb, ez a korai sötétség lehangoló! A jó benne, hogy jön a karácsony! :D

Talira mi is mennénk, ha lehet! :D :D

Üdvözlünk mindenkit!

Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Voltunk tegnap a Lurdyban és megnéztem hogy hova költöztették a játszóházat megpróbálom elmagyarázni. A főbejáraton bementek a mozgólépcsőn fel, vagy lifttel fel az emeletre, majd jobbra a kajáldák mellett kell elmenni a játéktermekig (koccig) ott balra és onnan már látni is. :D DM mögött van (illetve szembe vele)
Ha nem volt érthető írjatok.
Tök egyszerűen megjegyezhető a dátum: 12.hó 12-e. Ez tök jó. Most próbáljon meg mindenki eljönni, mert legközelebb csak jövőre fogunk tudni talcsizni, és jó lenne ezt az évet úgy befejezni, hogy mindenki ott van a talin.

Hexina,
Priviben elküldenéd a vőfély számát? Előre is köszönöm. Mi Kispestre járunk úszni. Nekünk ez van a legközelebb. Nem túl nagy, és az öltöző körülmények sem a legjobbak, de mi szeretünk odajárni. Az oktatóval is jól kijövünk.

Nutella,
Nincs fotótok a picurkáról? Nem tudsz nekünk felrakni, hogy gyönyörködhessünk benne mi is?

Szami,
Gratulálok Szofinak a felálláshoz! Óriási teljesítmény ezzel a súllyal. Csak így tovább! Hajrá Szofikám!!!!

Most mennem kell, mert felébredt a Csipkerózsikám! :lol:

Kép
Kép
finike

Sziasztok!
Szami!
Gratulálok Szofinak nagyon ügyes. Remélem eltudtok jönni és találkozunk.
Finike!
Nagyon jó a dátum már csak az időt beszéljük meg , de ne 12h legyen :) .
Nutella!
Nagyon jól kibírtad, hogy nem kérdeztél rá, én gyenge voltam na és kíváncsi :shock: .
Hexina!
Hogy van Hannácska, mikor kapunk képeket?
Judit!
Remélem, már jobban vannak a gyerkőcök?
Nagyon vagány Danca.
Adri!
Hogy vannak a babócák szétszedik a házat?
Mazsuzs!
Hogy vagytok????
Fricky!
Nagyon egyforma a szemük a lurkóknak.
Réka hatalmasat nőt. Bencus, látom imádja.

Sötét van mint egy zsákban.
Nah lépek
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok Lányok!

Sajnos a talira mi nem tudunk menni. Ma beszéltem a HRG-vel és sajnos már az idénre nincs más időpontjuk. Borzasztóan sajnálom, de majd legközelebb mi is ott leszünk.
Érezzétek nagyon jól magatokat és tegyetek fel sok, sok képet!

Puszi mindenkinek Szami

szamikám

Helló Csajok!

Eszti!
Tündériek együtt a csemetéid! Réka bizony nagyot nőtt, és tényleg nagyon hasonlítanak Bencével! :D

Judit!
Édesek a gyerkőcök! Szonjus igazi kis sellőlány, Danca pedig egy nagyon vagány kispasi! :D Gyógyulgassatok addig is!

Szami!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni! :cry:
Nagy-nagy gratula Szofinak a felálláshoz, bizony ekkora popsikát nehéz megmozgatni! :D

Akkor a dec. 12-e most már fix. Délelőtt hánykor talizunk? 10 óra jó lenne Nektek?

Csajok! Gyertek minél többen!
Kismamik! Ha nektek is van kedvetek és időtök benneteket is szerettel várunk!

Sid!
Dórival tudtál beszélni? Ők is eljönnek?

Poci!
Köszi a kérdést: mostanában nagyon szétszedős hangulatban vannak a manókák! Erre tekintettel csak az ő szobájukban vannak "kieresztve". Az átrendezés óta, ott is elég nagy hely van, és ketten elég rendesen "belakják".
Ti is jöttök a talira ugye?

Most mennem kell, mert - ahogy Poci a fentiekben megfogalmazta - kezd a szoba a feje tetéjre állni.... :wink:

Szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Találtam egy nagyon jó oldalt sok gyerekdallal, mesével.
Csak ajánlani tudom.
http://gyermek.multiply.com/

Nagyon szeretnék elmenni remélem nem jön közbe semmi.
A 10h nekem is emberi ,talán oda is érek.
Légyszi, ha valaki tudná az árakat :oops: ??
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Most mi is betegek vagyunk de jövőhét szerdára már elvileg minden oké lesz. Akkor vihetem előszőr oviba a Tamit így őt nem is viszem a játszóházba, igaz akkor fél 12kor le kell leépnem mert mennem kell érte az oviba de addigra az Edó is elfárad így a kocsiban majd alszik.

Nálunk Taminak mandula gyulladása Edónak meg torok és kötőhártya gyulladása van. Jól összehozták :cry: . Nem is tudom lehet még más is gyulladásban egy gyereken? :?

Na puszi

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Bettem!
Gratulálok Misikéhez. Hát tényleg jól megijesztettél mindenkit a telefonszám "eltüntetésével", de a lényeg hogy jól vagytok és jó emlékeket őrzöl a kórházban töltött napokról. Én is sok tejcsit kívánok!

Nutella! Várjuk a képeket!

K.Judit!. Tényleg tündériek ezek a manók. Nekem is tetszik Danca csizmája! :D
A fürdős kép is aranyos Szonjusról.

Megint egy tali amiről lemaradunk. Nem merek nekivágni az útnak Nándival, mert szerintem mire odaérnénk, teljesen kidőlne. A hétvégén is voltunk vele vásárolni, de max. két órát bír ébren a sok újdonságtól, utána ha keveset is de muszáj szunyálnia. A legrosszabb, hogy bármilyen álmos nem alszik el a babahordozóba csak az ágyába. Mire beérnék a Lurdy házba, az talán pont két óra lenne vonatozással. Talán majd egy fél év múlva...Pedig jó lenne személyesen is találkozni mindenkivel.

Röviden most ennyit, ugyanis ebéd után megyünk ún. tanácsadásra, mert elfogyott egy csomó mindenünk (fürdetőkrém, Vigantol olaj) és a doktornénivel íratni kell. Majd jövök még.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Tegnap "gyorstalpalón" megtanultam képet kicsinyíteni, remélem, feltölteni is sikerül.

Küldök 3 képet Andrisról, egyet pedig Pocaklakóról (aki szerintem kislány...egyébként mindegy).

Nutella

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
nutella

Kép

A mi kis tündérkirályfink

Kép
bettem3

Jaaaaj, de cukor Misike!!!!

Gratulálok! Nagyon szép kislegény!!!!
Igazi férfias tekintettel!

Nagyon jó egészséget nektek!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Szia Bettem!
Nagyon édes ez a pici tündérkirályfi! Gratulálok a kis gyönyörűséghez.

Voltam ma a JF-ben szülésfelkészítőn, megmutatták a szülőszobákat is és az újszülöttes részleget, és szerencsére nagyon jó benyomásom alakult ki róla. A szülésznő, Kunszt Nóra is nagyon-nagyon szimpatikus. Ő tartotta az előadást, és ő vezette végig a sok kismamát az osztályokon.
Szerintem tök barátságosak a szülőszobák, attól függetlenül, hogy olyan csempések, de az mindenhol az, de mégis olyanok, hogy azt mondtam, mindegy, hogy melyik szülőszobába tennének, mindegyikben jól érezném magam.

Sziasztok.

Kép
evisan

Sziasztok!

Finike, írtam neked privit!

Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Ígértem korábban képet, most "be is tartom". :D :D
Az első szoknyám címmel.

Bettem: Gyönyörű a kislegény!!!! :D

Üdvözlet mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

Kép

KépKép
hexina

Jaaaj, de csinda Hanna Sára!
Nagyon szép kistündér!
Gratula!!! :P

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Csajok!

MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG KÉPEKET! Olyan édesek ezek az apróságok! Imádnivalóak! :D

Bettem,
Misike igazi hapsi! Nagyon édes, gyönyörű szemei vannak! Szopizással hogy álltok? Eszik mint a gép? :lol:

Hexina,
Írtó aranyos Hanna Sára. Épp nyújtozkodik, vagy csak bolondozik a kezével? És hát az a ruci!!! Hol vásárolsz neki? Nagyon édes az a ruha rajta. :D

Nutella,
Andris nagyon jóképű férfi lesz ha megnő, nem győzi majd levakarni magáról a csajokat. :lol: Andris már bilizik?

Tényleg lányok! Szerintetek mikor érdemes elkezdeni a bilizést? Én úgy gondoltam, hogy ha Vicus 16-17 hónapos lesz majd megpróbálom. Vagy ráérek?

Evisan,
Örülök, hogy jó kép alakult ki benned a kórházról. Én úgy vagyok vele, hogy azt a négy -5 napot ki lehet ott bírni. Mindegyik szülésznő nagyon kedves, segítőkész, csakhát a csecsemősök nem éppen.... hogy is fejezzem ki magam szépen.... na érted amit akarok írni. :) Nekem ők rossz élményként maradtak meg, bár volt már olyan akinek nem volt velük gondja, de az én szülésznőm azt mondta, hogy egytől-egyig ilyenek: :evil:

Mazsuzs, Szami
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira. :cry:

Szandra,
Millió gyógypuszit küldök Taminak és Edónak!!!!!!!
Hát nem lehet most neked sem könnyű. Szegénykék! :(
Kép

Képzeljétek,
A kislány már annyi mindent megért, hogy micsak "nézünk mint borjú az új kapura". Van egy papír a kezében, mondom neki, hogy dobja ki. Erre ő odamegy a kukához kinyitja és kidobja, majd becsukja a kuka tetejét és ráadásul még meg is tapsolja magát. Tünemény! :D :D :D :D :D :D Még nem nagyon akar beszélni, de mutogatással mindig megérteti, hogy mit akar. :D Hihetetlen milyen okos! :lol: Hát igen a mi gyerekünk. :lol: :D 8)

Na most mennem kell felébredt az okos királylányom! :lol: Minden kis manónak hozzon a Mikulás sok szép ajándékot finom csokikat! :lol:

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Nagyon édesek a babáitok ezeken a fotókon! :) :) :) Hanna Sára a kis édi rucijában át akarja ölelni az egész világot. Nagyon édes. :)

Finike!
Ja, persze, értem. Dehát nem lehet mindenki aranyos ott sem. A csecsemősök már talán nem is érdekelnek annyira. A szülésznő legyen aranyos, mert vele több időt töltök. Talán. Aztán majd meglátom, de kibírom azt a pár napot, de jaaaj... csak már lennék ott.

Ma voltam Hartmann doktornál. Aranyos, jópofa doki. :) Szimpi lett nekem is, türelmesnek tűnik, de remélem, hogy alapos is.

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan

Évi,

Örülök, hogy szimpinek találtad. Nagyon alapos, és nagyon jó a humora.
Ezek szerint csajszi? Eddig is tudtad már?

Hexina, Bettem,

Tünemények a kicsi emberek. Élvezzétek ki ezt az időt, he sokszor nehéz is, mert hipp-hopp elszáll:-)

Finike,

Gratula az okos kicsajszihoz!

Mazsuzs, Szami,

Én is sajnálom :(

Mi lassan gyógyulunk, holnap megyünk a gégészhez. Köszi Szami a számot, végül anyu valaki mást talált.

majd még igyekszem jönni.

Puszi: Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Szia Judit!
Igen, eddig is tudtam, hogy kiscsaj, csak nem mondták még biztosra. De mostmár 1000% Hartmann doktor bácsi szerint.

Van egy kis ijedelmem, de lehet, hogy alaptalan:

Hartmann doki megvizsgált, először ultrahangozott, és azt mondta az ultrahang alapján, hogy a terhességi hetemhez képest egy picit kisebb a babám, egy héttel. Szóval, hogy egy héttel le van maradva. :(
Most 660 g-os a bébim, és amúgy ha itt is rákattintok azokra a terhességi hetek pontokra, amiket csináltak ide újabban, akkor már 750 g-osnak, vagy afölött kéne lennie.
Aztán mivel most látott először, az ultrahang után bementünk a vizsgálójába mindent megbeszélni, és akkor számolt, menstruáció, meg minden, és azt mondta, hogy minden rendben van a babával. De direkt rákérdeztem, hogy... de akkor nem kisebb? És azt mondta, hogy nem.

De most akkor is olyan rossz érzés van bennem, hogy most mégis akkor lehet, hogy mégis egy kicsit kisebb? És mi van, ha nem fog úgy nőni, és lemarad a fejlődésben? :( :( :(

Most aggódjak emiatt, vagy ne? Kicsit azért aggódom. Pedig az Elevitet is szedem rendesen.
De mondjuk én is csak 158 cm magas vagyok, és elég vékonyról indultam, meg az apuci sem magas.
:( :( :( :( :(

Évi

Kép
evisan

Sziasztok!

Finike, köszi az infókat és a bókot is! Meg mindenkinek! :D :D
Hanna itt épp nyújtozott, pont elkaptam a pillanatot. A ruháját a turkálóban vettem, kb. 500,- Ft-ért. Ezért is ajánlottam korábban itt, hogy tényleg érdemes benézni.
Évi nagyon szép nevet választottatok, unokatesóm babája is Lilla lesz. Csak megérkezni nem akar! :D (dec. 3-ra volt kiirva...)
A csecsemősökkkel kapcsolatban sajnos egyet kell értenem Finikével, nálam fekete pontot szereztek. Persze ettől még az összkép a kórházról pozitív maradt, és a szülés is szép emlékként él bennem. A méret miatt ne aggódj szerintem, pláne ha a doki azt mondta, hogy minden ok, nekem meg nagyon nagyot jósoltak, meg is ijedtem (a cukrom miatt), aztán kaptam egy édes normél méretű tündérkét! :D :D

Fotót mikor kapunk Vikiről Finike? Nem semmi miket tud már! :D

Mindenkinek szép estét és kellemes Mikulás várást! :D :D (Csizmiket kipucolni!!! :D )

Üdvözlet:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Eszti!
Nagyon szépek a csemeték! És tényleg mennyire hasonlítanak egymásra! :lol:

Judit!
Danca nagyon vagány kis fickó már! :wink:
Szonjus meg tüneményes ! Látom ő is szereti a pancsit! :D
Mielőbbi gyógyulást kívánok nekik!

Szami!
Gratula Szofinak a produkcióhoz!Nagyon ügyi!

Szandra!
Gyógyulást a csajoknak!

Nutella!
Nagyon szép kisfiad van!
A picur is olyan édes! Jól látom,mosolyog éppen?

Bettem!
Hát a te kis pasid is tündéri! :lol:
Gyarapodik a gyönyörű babáink tábora. :wink:

Hexina!
Hát,szintén csodaszép a kislányod!

Finike!
Az olyan imádnivaló lehet amikor megtapsolja magát! :lol:
Olyan édesek tudnak lenni!
Szerintem még ráér a bilizés.

Evisan!
Szerintem ne aggódj. Nem nagy az a súlykülönbség,és különben is ezek csak becsült súlyok.
A kórházról nekem is pozitív élményeim vannak. Kivéve a csecsemősöket :evil: (úgyszintén).

Nálunk nincs megállás. 8) Flóra nagyon rosszcsont. Egész nap a nyomában loholok. Illletve egész nap ácsorog,és tipeg kapaszkodva innen-oda. Sokat esik is.
Ja,és már van két fogunk! :lol:

Szeretnék már eljutni én is a talira,de nem tudom hogy menni fog-e. Elég messze van. :?

Szép estét mindenkinek!
Sok finomságot a cipőbe! :wink:

Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Finike!

Kb. másfél hónapja bilizünk, de csak olyan apropóból, hogy az a pisi sem a pelusba megy. Nagyon sokat iszik a csemete mostanában és rendszeresen átázott. Ekkor jött az ötlet, hogy akkor menjen a bilibe is. Pisi minden bilizéskor kerül bele, de már többször volt példa a "nagy barna medvére" is. Egyelőre csak Pavlov-i reflex a bili-pisi kapcsolat, még nem szól előre, ha kell. De ha nagy dolgot termel a pelusba, utána szól. Szóval, nem erőltetjük, de a mostani állapotot élvezi, nem tiltakozik. A tapasztaltak úgy is azt mondják, hogy a kistesó születésekor vissza fog esni. De erről bővebben talán Judit, Szandra vagy Eszti tudnának mesélni.

Dalmácska!

Szerintem is mosolyog :) !

Evisan!

Hartman doki bácsi szerint az én babám is kisebb egy héttel a kiírhoz képest, de én nem aggódom, én is csak 160 centi vagyok, a statisztika alján kullogok. A mi babócánk szombaton 428 gramm volt. Andris 3030 grammal született, amit akkor nagyon kevésnek találtam, de a mai eszemmel már azt mondom, hogy teljesen normális az a súly.

Jó éjt!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Evisan!

Hartman dokibácsinál szültem én is! Nekem a babám mindig egy héttel fejlettebbnek látszott, rossz is lett az AFP-m, majd' a frász jött ránk. Elkküldött genetikára is, magzatvizet vettek, minden ok volt, pedig nálunk a lombik eljárás miatt mindent napra pontosan kilehetett számolni. Úgyhogy egy cseppet sem aggódj, alapos a mi dokink, ha azt mondta, minden ok, akkor úgy is van! 8)

Köszönjük a gratulációkat MINDENKINEK, végre sikerült képet feltöltenem. :wink:

Finike!

Várjuk Vicusról is a képeket!(régen volt már az a szülinap) :lol:
Tejci ügyben ma van a napja, hogy kevesebb. Teát vegyek (milyet), vagy homeo bogyót? :roll:

Lányok! Mit egyek, hogy több legyen a tejci?

Hexina!

Nagyon édi Hanna Sára, és már mindjárt 2 hónapos! Hogy megy az idő! Juditnak igaza van!

Nutella!

A ti kis legényetek is tünemény! Főleg a bilis kép tetszett :)

Majd kérünk beszámolót a taliról, a múltkori képek is tök jók lettek!

A betegeskedő babócáknak mielőbbi gyógyulást hozzon a TÉLAPÓ!

Jó éjt!

Kép
bettem3

Finike!
Elvileg a csajok előbb érnek meg a szobatisztaságra de szerintem teljesen gyerekfüggő. A bilit én tavasszal kezdtem el mert akkor úgy voltam vele, hogy nyáron úgyis meztelenül szaladgál a kertben és akkor könnyebben rá is tud ülni. Ha tud járni, érti hogy mit mondasz akkor már tavasszal te is kipróbálhatod, hogy tetszik Vikinek a dolog. Nem kell siettetni, igaz nálunk a Tami már 2 évesen szobatiszta volt nappalra (néha becsorog, de annyira beleélik magukat egy egy játékba, hogy nem is veszik észre) és nem egész két és fél évesen már éjszakára is de ez elég jó teljesítmény. A nyár mindig jobb a szobatisztaségra való szoktatáshoz, mert akkor kevesebb ruha is van rajtuk ugyanis eléggé az utosó pillanatban tudnak szólni.

Hexina!
Nem semmi ez a kiscsaj, már most pózól a fényképezőgép előtt.

Evisan!
Ne parázz a méretek miatt mert egy hét ide vagy oda az annyira minimális idő. Egyik vizsgálatnál kicsit kisebb de a következőnél már pont azt a méretet mutatja de az is lehet, hogy tényleg a ti alkatotokat örökli akkor meg főleg ne idegeskedj. A súly az tényleg csak egy becsült érték!!!!! Szerintem minden rendben, ha ez nem így lenne akkor Hartmann doki tuti jelezte volna hidd el bízhatsz benne!!!

Dalma!
Gyertek ti is a talira!!!!!

Judit!
Szuperek a képek! Jó lesz már látni titeket is. Te hozod Dancát? Én oviba viszem a Tamit és csak Edót viszem :roll: .

Én is elkaptam a csajoktól a megfázást de hál istennek szerda még elég messze van :) .

Mindenkinek jó éjt

Szandra

szandrakiss

Bettem!
Nagyon egyszerre írtunk :lol: !
Szerintem ha folyamatosan cicire teszed és mindig lefejed a maradékot akkor fog termelődni több tej. Szerintem lényeg a kitartás, ez a legfontosabb. Persze vannak kivételek de hinned kell és menni fog, persze ha nem akkor sincs semmi van egy két ismerősöm aki a végén a tápinál kötött ki mert nem jött a tejecske és semmi nem történt, nem volt betegesebb a gyerkőc minden tök jól ment úgy is.

Kitartás!!

Szandra

szandrakiss

Szia Bettem!
Csak csatlakozni tudok Szandrához!
Nálam Bencénél én is úgy voltam vele, hogy biztos már kevesebb, talán nem is elég neki, és nem voltam elég kitartó. Így ő csak 3 hós koráig szopizott, azt is úgy, hogy mellette majdnem mindig volt tápi is. Igaz, ő lusta volt szopni is, amíg ömlött, addig jó volt, amikor viszont dolgozni kellett rajta, akkor jött az üvöltés. Persze ilyenkor én azonnal adtam neki a tápit, hogy szegény gyerek biztos nem elég neki.
Mostmár okosabb voltam, nagyon sokat olvastam hozzá, és azt hiszem Rékánál sikerült minden.
Az én "titkom": szülés óta szedtem az Urtica Urens 5ch homeo-s golyót (az elején napi 5x5, később napi 3x5 golyó), minden szopinál mindkét cicit megkapta, és amikor az egyik az első volt, az legközelebbi szopinál a második. Nem hagytam 15 percnél többet egy cicin, és mindig úgy csináltam, hogy amíg a "másodikat" szívta, addig fejtem az elsőt amennyi maradt benne. Így mindig picit több termelődött.

Remélem kicsit segítettem: Eszti

Kép Kép
fricky

Szia Bettem!

Én is Eszti módszerével szoptattam, igaz, nálunk sokszor 45 percig is eltartott, de bírta a cicim. Én is szedtem a homobogyót, ittam Laktoherb-et és nekem nagyon bejött (ki tudja, miért) az ananászlé. A kenyérhez pedig vajat ettem és nem margarint. Tejet egyébként nem ittam jó fél évig. Egyébként szerintem is fejben dől el az egész, lényeges a kitartás.

Nálam egyébként megdőlt az a tétel, hogy a szopis babák egészségesebbek, mert Andris 10 hónapos korában megkapta az első antibiotikumot és egészen idén őszig elég hamar elkapott sok betegséget (főleg légutiakat). Azóta viszont (lekopogom) nem volt beteg. Ennek ellenére a következőt is szoptatni szeretném, megteszek érte mindent.

Nutella

Kép

Kép
nutella

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: